بزن زنگو پسر یه مرد اومد تو.
اولا به عنوان یه استقلالی خوشحال میشم به اطلاع برسونم وقتی جلالی ، این باباهه رو قهرمان کرد تازه فهمید مردی یعنی چی
دوم به دوستان عزیز آبی و قرمز توصیه میکنم که جواب این هایی که لباساشون از بالا تا پایین زرده رو ندن. چون تا بخواهید یه چیزهایی از فوتبال و باند و ... بهشون یاد بدید موهاتون مثل برف سفید شده
سوم دوستان ذوبی اگه هستند حسابشون رو از زردها جدا کنند که خداییش به عنوان یه آبی می گم ذوب آهن تیم با شرفیه و گند کاری های ساکت و سپاهان و ای باباهه ربطی به ذوبی ها نداره
بعدش هم آبی ها سنگ این باباهه رو به سینه نزنن. تو تاریخ هیچ کس به اندازه اون به ما ضربه نزده اگه خواستین بگین تا بگم.
آخر قرمز و آبی باید پشت سر هم باشن. دعوامون رو جلو بعضی ها بیخیال شین . چون وهم ورشون میداره که علی آبادم ....بله
اول اینو بگم، من وکیل مدافع قلعه نویی نیستم و اگر تشخیص بدم و به مدارک واقعا دست پیدا کنم حتما بر علیه هم میگم!
اما برای من جای سوال یک آدم نزدیک به 9 سال تو این فوتبال مربی گری کنه، 5 تا قهرمانی بدست بیاره بعد باندبازی حالا هرچی دیگه داشته باشه! خوب یعنی یک نفر نمی تونه بیاد کامل توضیح بده؟ خوب همین حاج رضایی مگه به قول خودش از نزدیک ندیده بیاد بگه چه خبر بود؟ این همه بازیکن زیر دست این آقا بودن طی 9 سال 4 سال استقلال،1سال مس ، 1 سال سپاهان، 1 سال استقلال اهواز و تیم ملی... خوب چرا یک نفر نمیاد اثبات کنه؟
منم دنبال می کنم این قضایا رو اما یک مشت خبرنگار ورزشی که همشون مشکل روانی دارند این چیزها رو می نویسند، اگر واقعا آدم سالم باشه باید با دلیل قبول کنه، یعنی یکی که با اختلاف امتیاز 2 نسبت به تیم اول به مرحله دوم صعود نمی کنه پس نتیجه می گیریم تو ایران باند بازی داره؟ خوب شما اصلا یک بازی سپاهان دیدن؟ همون بازی قبلیش با تیم اماراتی نمونه بارز وقتی مهاجم ها چندین تک با تک از دست میدهند خوب هرکی گل نزنه می خوره! حالا من ارتباطش به فوتبال ناپاک نمی بینیم!
مشکل اینجاست افرادی امثال ذولفقار نسب که دکتر هستند نمی تونند ببنید که شخصی بدون حتی دیپلم بهترین مربی دهه 80 شده!
شما هم مثل من استقلالی هستی؟ خوب پارسال به من بگو کدوم مسابقات باندبازی کرده؟ با دلیل... حتما پرپسولیس که علیزاده میاد دقیقه 93 پنالتی میگیره که تیمش 2 امتیاز از دست بده؟
سوال من همین جاست کل مملکت الان روبرو قلعه نویی هستند، قهرمان شده اما انگارنه انگار حالا اگر هر تیم دیگه ای شده بود سرود جشن و صدتا گزارش ویژه پخش می کردند از خبرنگار تا مربی و بازیکن و این همه پرسپولیسی و یک سری استقلالی مثل شما که اینقدر سخت مخالفید چرا هنوز یک سند بر علیه قلعه نویی ندارند؟ تنها سند شما همین چرت پرتا خبرنگارای که بعضی هاشوننم مهران مدیری تو اون فیلم نشون داد که واقعا پولکی هستند..
منم بازم میگم اگر مدرک درست حسابی باشه خوب من که ازش پول نگرفتم D: منم میام میگم با توجه به این مدارک بله ایشون فلان کارند!
همین تیم ملی شما ها میگید بهترین تیم ملی ایران را ... خوب اگر واقعا بهترین بود حداقل مثل جام جهانی 98 نتیجه میگرفت + طبق آمار رسمی از 21 بازی 13 برد، 7 مساوی و یک باخت (30 گل زده، 12 خرده با + 18 تفاضل!! ) که اونم با پنالتی بوده، حالا شما آمار بقیه مربی ها رو ببین.
شما که استقلالی هستی، آرش برهانی دو سال پیش که رو اوج برد؟ وحید طالبلو که الان رو نیمکت پارسال چنتا پنالتی گرفت؟ حسین کاظمی پارسال با امسال مقایسه کن...