• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
می تونی این جوری با این حرفا توجیه کنی اما کاملا مشخصه ! :)

برو آقا دلت خوشه جان خودت :D
کی به امیر فکر میکنه اصلا.

سپاهانی ها خودشون میدونن من دارم به خاطر منفور بودن تیمشون باهاشون کل کل میکنم.
چه ربطی به امیر داره من موندم!
سنگ یکی رو به سینتون بزنید که به قول حاجیلو وقتی تیم استقلال رو میبره مشت هاش رو گره نکنه!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
امیرجنرال همونیه که توی ایران واسه تیمش 2 تا 2 تا پنالتی می گیرن ، ولی بیرون ایران با تیم 15 میلیاردیش به ذخیره های باشگاههای امارات می بازه . برادر خاطرت هست ؟!

آقا وقنی چیزی نمیدونید همین جور یه چیزی واسه خودتون نگید ! :eek:

2 تا 2 تا پنالتی گرفتن برای ما !؟
ذخیره باشگاه های امارات !؟ نمیخوام بگم العین تیم خیلی قوی ای هست و ما به خاطر همین باختیم ولی فقط و فقط جهت اطلاع عرض میکنم که العین 1 بار قهرمان آسیا شده ... چیزی که هنوز شما به دستش نیاوردین !!

در ضمن ... در مورد جام حذفی که هی ما میگیم شما با باندبازی دارین قهرمان میشین هیچی نمیگی؟ چون هیچ جوابی نداری بدی دیگه... :happy:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
من که فکر میکنم عامل حذف تیم سپاهان ایران :D عامل نفوذی عوامل بیگانه و فوتبال ناپاکی ها شخص بنگر بود .
با توجه به اس ام اس های مشکوک به نظر میرسه گروه ناپاکی 2 بدون هماهنگی با گروه ناپاکی 1 اقدام به ارسال پیامک حاوی پیشنهاد بی شرمانه به بازیکن خودی کردن که باعث شکست در مقابل تیم اماراتی و البته بستری شدن جناب خیابانی در #$^ بوده .

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
کدوم چند سال رو می گی برادر
آخرین باری که ما رو بردید برمی گرده به سال هزار و سیصدو پادشاه وزوزک . از پدراتون یه چیزی شنیدید :happy:
امیرجنرال همونیه که توی ایران واسه تیمش 2 تا 2 تا پنالتی می گیرن ، ولی بیرون ایران با تیم 15 میلیاردیش به ذخیره های باشگاههای امارات می بازه . برادر خاطرت هست ؟!

متاسفانه گویا شما بازی امشب رو ندیدین اما می گم که بدونید اگر سپاهان نیمی از موقعیتهاشو گل می کرد بازی رو با اختلاف می برد و این نتیجه فقط به علت استرس و بد شانسی برای سپاهان حاصل شد

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
ببین
تازه فهمیدم منظورت چیه!
ما اینجا برای حذف سه پا خوشحالی میکنیم.
اون امیرتون در حدی نیست که بخواد حذفش برای ما خوشحالی بیاره.
همیشه خدا اون حذف شده بوده.
تاییدددد :lol::lol::lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
متاسفانه گویا شما بازی امشب رو ندیدین اما می گم که بدونید اگر سپاهان نیمی از موقعیتهاشو گل می کرد بازی رو با اختلاف می برد و این نتیجه فقط به علت استرس و بد شانسی برای سپاهان حاصل شد

استرس نبود
چووووووب خدا بود که صدا نداره
یه چیزی شبیه سجیل :happy:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
حامد جان میشه بگی چرا جنرال دیگه حرفی از دستهای پشت پرده نمی زنه؟؟

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
حالا میزد و سپاهان میومد بالا میخورد به استقلال.. همچین یادشون میومد چجوری باید بازی کنن...

ولی العین حیف شد حذف شد اونطرف هم الشباب سپاهانیها رو دقیقه آخر سکته داد...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سپاهان بازی اخر بد بود واقعا. خط حمله خیلی خود خواهانه بازی کرد.

شک نداشته باشید این سپاهان اگه به استقلال فعلی میخورد حذف میشد.

تیمی که بازیکنانش منافع شخصی رو به تیم ترجیح بدن خب به همین روز هم می افته

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
متآسفانه یا خوشبختانه مهم نتیجه هست ! استرس و بد شانسی و ترکیدن توپ و فوت شدن عمه فلانی و ... همه بهانه های بعد از باخت هست :دی
آمار داره خیلی راحت حرف میزنه :
پارسال استقلال قهرمان لیگ شد ولی توی آسیا بدترین نتیجه رو بین چهار تا تیم گرفت.
امسال هم سپاهان قهرمان لیگ میشه (شد) ولی باز هم توی آسیا بدترین نتیجه رو توی چهار تا تیم گرفت (حتی از مس هم ...)
یتحمل سال بعد هم تیم X قهرمان لیگ میشه و توی آسیا ... (امیدوارم X استقلال نباشه)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته یه متغیر رو در نظر نگرفتید. باید دید سال بعد باز هم مربی تیم قهرمان امیر قلعه نویی هست که خب باز هم هست.

یعنی ممکنه سال بعد باز هم سپاهان در مرحله گروهی حذف بشه ؟! البته با ژنرال!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بزن زنگو پسر یه مرد اومد تو.
اولا به عنوان یه استقلالی خوشحال میشم به اطلاع برسونم وقتی جلالی ، این باباهه رو قهرمان کرد تازه فهمید مردی یعنی چی
دوم به دوستان عزیز آبی و قرمز توصیه میکنم که جواب این هایی که لباساشون از بالا تا پایین زرده رو ندن. چون تا بخواهید یه چیزهایی از فوتبال و باند و ... بهشون یاد بدید موهاتون مثل برف سفید شده
سوم دوستان ذوبی اگه هستند حسابشون رو از زردها جدا کنند که خداییش به عنوان یه آبی می گم ذوب آهن تیم با شرفیه و گند کاری های ساکت و سپاهان و ای باباهه ربطی به ذوبی ها نداره
بعدش هم آبی ها سنگ این باباهه رو به سینه نزنن. تو تاریخ هیچ کس به اندازه اون به ما ضربه نزده اگه خواستین بگین تا بگم.
آخر قرمز و آبی باید پشت سر هم باشن. دعوامون رو جلو بعضی ها بیخیال شین . چون وهم ورشون میداره که علی آبادم ....بله

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
اولا به عنوان یه استقلالی خوشحال میشم به اطلاع برسونم وقتی جلالی ، این باباهه رو قهرمان کرد تازه فهمید مردی یعنی چی
دوم به دوستان عزیز آبی و قرمز توصیه میکنم که جواب این هایی که لباساشون از بالا تا پایین زرده رو ندن. چون تا بخواهید یه چیزهایی از فوتبال و باند و ... بهشون یاد بدید موهاتون مثل برف سفید شده
سوم دوستان ذوبی اگه هستند حسابشون رو از زردها جدا کنند که خداییش به عنوان یه آبی می گم ذوب آهن تیم با شرفیه و گند کاری های ساکت و سپاهان و ای باباهه ربطی به ذوبی ها نداره
بعدش هم آبی ها سنگ این باباهه رو به سینه نزنن. تو تاریخ هیچ کس به اندازه اون به ما ضربه نزده اگه خواستین بگین تا بگم.
آخر قرمز و آبی باید پشت سر هم باشن. دعوامون رو جلو بعضی ها بیخیال شین . چون وهم ورشون میداره که علی آبادم ....بله

بزن زنگو :دی
به پی تی خوش اومدی دوست عزیز :)

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
اول اینو بگم، من وکیل مدافع قلعه نویی نیستم و اگر تشخیص بدم و به مدارک واقعا دست پیدا کنم حتما بر علیه هم میگم!
اما برای من جای سوال یک آدم نزدیک به 9 سال تو این فوتبال مربی گری کنه، 5 تا قهرمانی بدست بیاره بعد باندبازی حالا هرچی دیگه داشته باشه! خوب یعنی یک نفر نمی تونه بیاد کامل توضیح بده؟ خوب همین حاج رضایی مگه به قول خودش از نزدیک ندیده بیاد بگه چه خبر بود؟ این همه بازیکن زیر دست این آقا بودن طی 9 سال 4 سال استقلال،1سال مس ، 1 سال سپاهان، 1 سال استقلال اهواز و تیم ملی... خوب چرا یک نفر نمیاد اثبات کنه؟
منم دنبال می کنم این قضایا رو اما یک مشت خبرنگار ورزشی که همشون مشکل روانی دارند این چیزها رو می نویسند، اگر واقعا آدم سالم باشه باید با دلیل قبول کنه، یعنی یکی که با اختلاف امتیاز 2 نسبت به تیم اول به مرحله دوم صعود نمی کنه پس نتیجه می گیریم تو ایران باند بازی داره؟ خوب شما اصلا یک بازی سپاهان دیدن؟ همون بازی قبلیش با تیم اماراتی نمونه بارز وقتی مهاجم ها چندین تک با تک از دست میدهند خوب هرکی گل نزنه می خوره! حالا من ارتباطش به فوتبال ناپاک نمی بینیم!
مشکل اینجاست افرادی امثال ذولفقار نسب که دکتر هستند نمی تونند ببنید که شخصی بدون حتی دیپلم بهترین مربی دهه 80 شده!
شما هم مثل من استقلالی هستی؟ خوب پارسال به من بگو کدوم مسابقات باندبازی کرده؟ با دلیل... حتما پرپسولیس که علیزاده میاد دقیقه 93 پنالتی میگیره که تیمش 2 امتیاز از دست بده؟

سوال من همین جاست کل مملکت الان روبرو قلعه نویی هستند، قهرمان شده اما انگارنه انگار حالا اگر هر تیم دیگه ای شده بود سرود جشن و صدتا گزارش ویژه پخش می کردند از خبرنگار تا مربی و بازیکن و این همه پرسپولیسی و یک سری استقلالی مثل شما که اینقدر سخت مخالفید چرا هنوز یک سند بر علیه قلعه نویی ندارند؟ تنها سند شما همین چرت پرتا خبرنگارای که بعضی هاشوننم مهران مدیری تو اون فیلم نشون داد که واقعا پولکی هستند..
منم بازم میگم اگر مدرک درست حسابی باشه خوب من که ازش پول نگرفتم D: منم میام میگم با توجه به این مدارک بله ایشون فلان کارند!

همین تیم ملی شما ها میگید بهترین تیم ملی ایران را ... خوب اگر واقعا بهترین بود حداقل مثل جام جهانی 98 نتیجه میگرفت + طبق آمار رسمی از 21 بازی 13 برد، 7 مساوی و یک باخت (30 گل زده، 12 خرده با + 18 تفاضل!! ) که اونم با پنالتی بوده، حالا شما آمار بقیه مربی ها رو ببین.

شما که استقلالی هستی، آرش برهانی دو سال پیش که رو اوج برد؟ وحید طالبلو که الان رو نیمکت پارسال چنتا پنالتی گرفت؟ حسین کاظمی پارسال با امسال مقایسه کن...

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوش اومدی ! :eek:
جون من؟
اتفاقا به ما هم گفتن با تیم هایی که توی جدول لیگ زیرتون قرار دارن هیچ حرفی نزنین :happy:
باند و این حرفای مسخره و لوس رو بذار کنار که همه میدونن خیلی کلیشه ای شده
تنها حرفی که دارین بزنین همینه که خیلی هم بی اساسه :)
قبل از اینکه شما تشریف بیارین ما اینجا در این مورد خیلی حرف زدیم ... یه سری به صفحه های قبل بزن

گندکاری های ساکت !؟ :p
ساکت خیلی مدیر خوب و کارشو خیلی خوب بلده ، یکی از دلایل موفقیت های سپاهان به خاطر تلاشهای ساکت بوده
این حرفا رو میزنی چون زورت میاد موفقیت های سپاهان رو ببینی ... مگه نه ؟! :happy:
آره بگو ...
:lol::lol::lol:
خوشحالم که باعث اتحاد آبی و قرمز شدیم ! :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اول اینو بگم، من وکیل مدافع قلعه نویی نیستم و اگر تشخیص بدم و به مدارک واقعا دست پیدا کنم حتما بر علیه هم میگم!.........
...

آخرش رو اول بگم که حسین آقا کاظمی رو تو هیچ بازی سیاسی و غیر سیاسی قاطیش نکن . رفیق خودمه. همیشه بازیش یکه یکه. واسه اون مربی فرقی نداره چون غیرت داره. هنوز به خاطر اون فصلی که برای زرد ها بازی کرد حسرت میخورم. آرش همون وقت هم از 5 تا تک به تک یکی رو میزد و ارزش بحث نداره چون یه شبه از پرسپولیس اومد. افت وحید هم دلیلش اینه که باد تو سرش افتاده و درست میشه در ضمن زمان فیروز کریمی بود که پنالتی همه رو میگرفت نه این باباهه
اینم بگم که ساکت اونقدر در خودش و تیمش فقر توجه احساس میکنه که به اندازه کل جشنواره فجر از این قهرمانی فیلم درست میکنه. از هفته دیگه یا احتمالا بعد از جشن قهرمانی (که با جام فیلم داشته باشند) شروع میشه. تلویزیون اگه برای آبی و قرمز این کارا رو میکنه چون طرفدار دارند و در ضمن پولی بابت این چیزا نمیدن. ولی مطمعا باش ساکت همه کارا رو خودش میکنه آخرش یه پولی هم میده که فیلمش رو نشون بدن. در ضمن تو خود اصفهان هم طرفدار آبی و قرمز بیشتره. چه برسه به کشوری.
فقط به من بگو کی دو بار از استقلال خودش رو مطرح کرد و نا جوانمردانه این تیم رو بعد خودش فنا کرد؟
داداش این بابا باندش خیلی کلفته. از زمان کخ که رفت تو برق تهران و تو کاسه کخ گذاشت بگیر تا همین ناصر خان و فیروز کریمی. حتی به صمد که رفیقشه رحم نکرد. وقتی استقلال سه سال پاش وایساد تا تیم قهرمان شد کی بود که آبی رو به تیم ملی فروخت؟ تازه تیم ملی که همیشه برای استقلال ضرر داشته. بعد که از تیم ملی بیرونش کردن کی دوباره بهش میدون داد؟ با هزار کلک دوباره خودش رو رسوند به نیمکت. چرا به هیچ مربی تو استقلال بیشتر از یک سال وقت ندادن ولی این بابا سه سال بود. بعدش هم آخه به چه بهانه ای از استقلال رفت؟ من بهت میگم که اولا فکر تیم ملی بود بعدش چون واعظ نمیخواست تیمش با حرف و حدیث باند بازی موفق بشه.یه سر به تمرین استقلال بزن میفهمی باند یعنی چی؟ سند هم نمیخواد. بعد هم که قرارداد یک میلیاردی که خدا رو شکر کم کم داره آب میره و به 400 تومن رسید. زمستون رفت و رو سیاهی به زغال موند. حالا ما میخواهیم مربی تعصب رو به بازیکن نشون بده؟
یادت باشه آدمهای زیادی تا حالا بودند که به لحظ فنی خوب بودند ولی اخلاق نداشتند. حتی یکیشون هم پیش مردم مانگار نشدن. اخلاق مهمتره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ممنون
آره داداش جون تو
قبل از اینکه شما تشریف بیارین ما اینجا در این مورد خیلی حرف زدیم ... یه سری به صفحه های قبل بزن
حالا که تشریف آوردم میتونی دوباره بحث کنی تا جواب بگیری
گندکاری های ساکت !؟ :p
ساکت خیلی مدیر خوب و کارشو خیلی خوب بلده ، یکی از دلایل موفقیت های سپاهان به خاطر تلاشهای ساکت بوده
این حرفا رو میزنی چون زورت میاد موفقیت های سپاهان رو ببینی ... مگه نه ؟! :happy:
ساکت نمونه کامل یه آدمه. خوب شد؟ کلی خندیدیم. اگه یه غیر سپاهانی اخلاق ساکت رو تایید کرد میتونیم تازه میتونیم روش بحث کنیم
اگه خواستی ایمیلت رو بده تا سر وقت یه مثنوی هفتاد من برات بنویسم وگرنه باید صبر کنی کم کم میگم
خوشحالم که باعث اتحاد آبی و قرمز شدیم !
اینم باسرورای آبی و داداشهای قرمزم حلش میکنیم. دیدی از یک کلمه حرف بین قرمز و آبی داره سو استفاده میکنی که سپاهان رو قاطی کنی.
در کل این که سپاهان طرفدار داره خوبه ولی خداییش میگم نمی دونم چرا برام خنده داره. دوست دارم بازم به ذوبی ها بگم حسابشون از زردا جداست
بزرگای مجلس ببخشید ها
یا حق

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خواهش میکنم ;)
آره داداش جون تو
جون خودت! :p
ساکت نمونه کامل یه آدمه. خوب شد؟ کلی خندیدیم. اگه یه غیر سپاهانی اخلاق ساکت رو تایید کرد میتونیم تازه میتونیم روش بحث کنیم
اخلاق ساکت !؟ ما با اخلاق ساکت چی کار داریم !؟؟
اینو که همه میدونن دلیل اصلی موفقیت های سپاهان نه فقط در این فصل بلکه از شروع لیگ برتر تا حالا به خاطر ساکت بوده ...
در ضمن اینی هم که گفتی حاضرم ... یه غیر سپاهانی بیاد حرف منو تایید کنه (البته اگه بی طرفانه قضاوت کنه) :)
کلا شما و امثال شما مشکلتون اینه که نمیتونید موفقیت یه تیم شهرستانی رو ببینید :f34r:;)
اگه خواستی ایمیلت رو بده تا سر وقت یه مثنوی هفتاد من برات بنویسم وگرنه باید صبر کنی کم کم میگم
تـِــــــــــر !!!
اینقدر از حرف الکی که رو هوا زده بشه بدم میاد :hmm:
داداش حرفی که میزنی ثابت کن ... اول میگی بگم؟ گفتم بگو ... حالا میگی کم کم میگم !!!
هرچی داری رو کن دیگه
اینم باسرورای آبی و داداشهای قرمزم حلش میکنیم. دیدی از یک کلمه حرف بین قرمز و آبی داره سو استفاده میکنی که سپاهان رو قاطی کنی.
داداش سپاهان قاطی هست ! چه بخوای چه نخوای !! :)
در کل این که سپاهان طرفدار داره خوبه ولی خداییش میگم نمی دونم چرا برام خنده داره. دوست دارم بازم به ذوبی ها بگم حسابشون از زردا جداست
بزرگای مجلس ببخشید ها
یا حق
بخند داداش ... خیلی چیزا هم واسه من خنده داره :)
در ضمن اینم که هی ذوب ذوب میکنی نمیفهمم ، خب معلومه حسابشون جداست ، مگه قرار بود حسابشون یکی باشه ؟! ... اگه میشه اینم یه توضیحی بده :)
بزرگای مجلس ببخشید ها
:lol:

یا حق !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ما با اخلاق ساکت چی کار داریم !؟؟
پسر خوب چون اخلاق از ورزش مهمتره. چون اصل ورزش بنا به این داره که روح آدم رو پرورش بده.
ظاهر سازی و به دیگران توهین کردن چیزایی هست که در اون خبری از اخلاق نیست و نشون از عقده ها و روابط درونی فرد داره

کلا شما و امثال شما مشکلتون اینه که نمیتونید موفقیت یه تیم شهرستانی رو ببینید

مگه من به موفقیت شما توهین کردم. بعدش هم اگه خودت قهرمانی سپاهان با فرهاد کاظمی رو با این مقایسه کنی میفهمی دنیا دست کیه. نه ایران دست کیه. بعدش هم شخصا با تیمهای شهرستانی مشکلی ندارم. یه تیم مال یه شهر و مردمشه ولی آدمها باید آدم باشند چون اونها تابلوی شخصیتی اون تیم رو رقم میزنند. بفرض من موناکو رو دوست دارم ولی این دلیل نمیشه از مربیش و مدیرش هم بخوام دفاع کنم . چون اون آدمها حتما برگزیده های اون رشته تو اون شهر نیستن.

تـِــــــــــر !!!

متاسفانه خودت هم شرایط اخلاقیت شبیه ساکت و اون باباهه میزنه.

داداش سپاهان قاطی هست !
وقتی خودت میگی قاطیه من چی بگم؟ :happy:

بخند داداش ... خیلی چیزا هم واسه من خنده داره
مثلا؟

در ضمن اینم که هی ذوب ذوب میکنی نمیفهمم ، خب معلومه حسابشون جداست ، مگه قرار بود حسابشون یکی باشه ؟

شما از جانب دیگران زحمت نکش.میگم که بدونن به چشمی که به شما نگاه میکنیم به اونا نگاه نمیکنیم. در ضمن یادت نره یه تیم شهرستانیه اما میشه گفت محبوبه چون با اخلاق و زحمت کش هستند.

آخرش بهت بگم من مرده تو زنده ببینم اون باباهه بهتون خیر میرسونه.
یه وقتی ما هر بازی بیشتر از 70 -80 هزار نفر تو استادیوم با تشویقش استادیوم رو میلرزوندیم سال 80-81-82. به خاطرش هر روز با پرسپولیسی ها دعوا داشتیم.الان همه پشیمونن. چون تو همون سکوها چیزایی رو دیدن که براش گرون تموم شد. دیدن که تیمشون رو چطور نابود کرد. چطور اون رو فقط با خودش میخواد. دیدن با ستاره هاشون چی کار کرد و البته با اسطوره ها.البته وضع شما فرق میکنه چون برای سپاهان دندون تمعی نداره.
بازم بهت بگم شرایط فنی با شرایط اخلاقی فرق داره. میشه من و تو در یه کلاس باشیم. تو شاگرد اول بشی و من نشم . اما تو هر روز با یکی دعوا کنی و من نکنم. خوب این دلیل نمیشه که تو درسخون تر از من نباشی. میشه هم بد بود هم خوب اما تو دو زمینه مختلف.

یا حق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا