• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
تبریک به تمام اصفهانی ها و سپاهانی های عزیز !
این فصل قهرمانی حق سپاهان بود از هفته های اول با جذب بازیکن های خوب و سرمربی قهرمان دوره قبل تونست یکی از با اقتدار ترین قهرمانی ها رو داشته باشه در چند سال اخیر لیگ برتر.

همین جا از مدیریت آقای ساکت تشکر میکنم بابت اینکه کارش رو خوب بلده و یک مدیر حرفه ای هست , خیلی بهتر از اون مدیر های دلال و دستمال کش پرسپولیس و استقلال که با بودجه هایی که دارند و هوادارانی که دارند عرضه هیچ کاری به جز حرام کردن پول و وقت و .. ندارند و همین طور ناراحت کردن هوادار هاشون ...

به نظرم پارتی ساکت از اون کاشانی بی خاصیت که مثلاً عضو شورای شهر تهران هست و کلی دنگ فنگ یا اون واعظ معاون سازمان هست خیلی کمتره مگر چی کاره هست ساکت ؟ داخل یک شهرستان ؟ اگر بحث پول هست که خوب از صدقه سر فولاد مبارکه هست و دارندگی و برازندگی بازیکن و مربی خوب میخرن حسودی داره ؟

یعنی پارتی ساکت از اون هدایتی شارلاتان بیشتر هست با آجرلو ؟ بیشتر از اون پول داره ؟ چرا استیل اول نشد ؟ اون هدایتی اراده کنه هر غلطی بخواهد میکنه من نمیدونم چرا وقتی یک نفر موفق هست و ما نمی تونیم موفق باشیم حسودی می کنیم و با حرف های بی پایه اساس می خواهیم زیر سوال ببریم طرف مقابل رو ؟

من از 10-11 سالگی پرسپولیسی بودم داخل همین شهر اصفهان و هیچ وقت هم سپاهان رو به پرسپولیس ترجیح ندادم چون به هر حال اولین تیمی بود که دوست داشتم و کلی ماجرا داریم باهاش نمیشه گذاشت کنار اول هم دوست دارم پرسپولیس قهرمان بشه همیشه بعد سپاهان.

الان ما پرسپولیسی ها واقعاً توقع قهرمانی داشتیم امسال از اینا ؟ اون از فصل اول و کرانچار و آقای انصاری فرد و اینم از کاشانی و دایی ! جداً چنین فصلی با این بازی ها انتظار قهرمانی هست ؟

استقلال هم یعنی واقعاً این صمد آقا شما سال اولش انتظار قهرمانی داشتید ؟ این همه بازی مساوی کردید و باختید با این بازی ها نمیدونم چطور انتظار قهرمانی دارید ؟

بازی های سپاهان رو ببینید هر بازی رو با اختلاف و با سوار بودن روی حریف برده با تاکتیک تیمی و تکنیک بازیکن ها و سرمربی تا حدودی ! داور به نفع گرفته ؟ شما حساب کن جمع بازی هایی که به نفعش گرفتن و بازی هایی که به ضرر گرفتند بیشتر از 8 امتیاز میشه یعنی اختلافش ؟ از تیم های دیگه رو هم حساب کنید یک جدول دیگه ترتیب بدید با این امتیاز ها باز هم سپاهان اول نمیشه ؟

جدول گلزنان لیگ رو یک نگاه بکنید عماد رضا و توره چند تا گل زدن چندم هستند ؟ این گل ها همه تبانی بوده ؟

من زیاد حس مثبتی به ثابت نداشتم قبلاً چون همیشه پیله پرسپولیس بودن ولی الان که میبینم چقدر حال خیلی ها رو گرفته به صورتی که متوصل شدن به حرف های توهم آمیز تبانی و .... و فقط این رو مخصوص سپاهان میدونند افتخار میکنم به چنین مدیری و تیم سپاهان که موفقیتشون تا این حد بوده که برای این دوستان توهم و درد و ... ایجاد کرده.

همین قلعه نوعی وقتی با استقلال قهرمان شد یکسری می گفتند با تبانی بوده استقلالی ها می گفتند که تبانی کجا بود و چی هست و .... حالا که با سپاهان قهرمان شده همین استقلالی ها میگن امیر قلعه نوعی تبانی کرده اصلاً یک روحیه آشفته ای داریم ما ها !

من پرسپولیسی و شمای استقلالی به جای حسادت و توهم بهتره بریم جلوی سازمان تربیت بدنی و داد بزنیم آقا این چه وضعشه ؟ چرا با پرسپولیس اینطوری می کنید ؟ چرا طی 2 سال و نیم 3 تا مدیر عامل و 3-4 تا مربی داشته ؟ چرا با پیشکسوت های تیم این بازی ها رو در میارید ؟ چرا بازیکن آشغال می خرید با قیمت فضایی ؟ چرا اصلاً هوادار ها مهم نیست واستون ؟

باز هم تبریک میگم به تیم سپاهان تمام بازیکن هاشو مدیریت خوبش و به تمام اصفهانی های عزیز که با شایستگی قهرمان شدند

و متاسفم و ناراحت برای افراد حسود و تنگ نظر که موفقیت دیگران براشون قابل حضم نیست.

در ضمن با دوم شدن ذوب آهن (انشالله ) الان 2 سال هست که تیم های اصفهانی در رده های اول و دوم هستند و فکر کنم دیگه به سلامتی فوتبال ایران در حال تک قطبی شدن هست و اونم اصفهان هست و به قول معروف :

"حسادت احساسی است كه بیش از همه خود شخص را آزار می دهد"

و در نهایت هم سپاهان تبانی کرده ؟ یعنی از یک تیم شهرستانی کمتر هستید ؟ عرضش رو دارید تبانی کنید قهرمان بشید اگر هم نمیتونید پس هیسسسسس !

کمی بزرگ بشید گذشت دوران دبستان و .... کمی هم واقع بین باشید.

زنده باد اصفهان و اصفهانی + سپاهان

Last edited:

fatima z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قهرمانی ابرقدرت شهرستانی فوتبال ایران یعنی سیپاهان رو- که دست ِمرکز نشینان مغرورِ انحصار طلب ِ تمامیت خواهِ تن پرور رو از جام کوتاه کرد- تبرییییییییییییییییییییییییییییک می گم
هم چنین دلاوری های شیر مردان ذوب آهن رو هم به عنوان یک افتخار آفرین شهرستانی دیگه در مسابقات آسیایی که منو بیشتر از قهرمانی سپاهان شاد کرد به همه شهرستانیها تبریک میگم.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
قهرمانی ابرقدرت شهرستانی فوتبال ایران یعنی سیپاهان رو- که دست ِمرکز نشینان مغرورِ انحصار طلب ِ تمامیت خواهِ تن پرور رو از جام کوتاه کرد- تبرییییییییییییییییییییییییییییک می گم
هم چنین دلاوری های شیر مردان ذوب آهن رو هم به عنوان یک افتخار آفرین شهرستانی دیگه در مسابقات آسیایی که منو بیشتر از قهرمانی سپاهان شاد کرد به همه شهرستانیها تبریک میگم.

من فکر میکنم این طرز تفکر همونیه که یه پست بالاتر ازش اسم برده شد . حسادت و بخل
حالا ما مرکز نشینان متوجه این موضوع نمیشیم که چیه این شهر باعث تمامیت خواهی آدمهای ساکن اون میشه .. :eek: مگه غیر از اینه که 80 درصد ساکنان تهران شهرستانی هستند :D پس بازم میرسیم به این موضوع که یه کم فکر کردن خیلی از مشکلات رو حل میکنه

این تاپیک قصدش همینه کوچیک کردن موفقیتها و بزرگ کردن شکستهای طرف مقابل ... اسمش که این رو میگه مگر اینکه مفاهیم تغییر کرده و ما خبر نداریم ...... اینه که باعث کل کل میشه وگرنه گفتن آنچه که هست بدون کم و زیاد کردن مسئله محاله که به کل کل برسه
همین بحثها چرا به این صورت در تاپیکهای دیگه دنبال نمیشه ؟ جوابش مشخصه .
همونطور که انجمن گفتگوی آزاد رو از بقیه انجمنها جدا کردن و پست دادن توی اون انجمن ارزش مقداری نداره
با تمام قوانین سفت و سختی که اونجا داره انواع و اقسام تاپیکهای عجیب و غریب + پستهای عجیب و غریبتر رو میبینیم ... طوری که جای دیگه ای از این انجمن نمیبینیم . چرا ایرادی به اون وارد نیست !!!!
حالا هی به هر بهانه ای بیایم ساکنان پایتخت رو بکوبیم ... اون از تهرانی های عصبی ... اینم از تهرانی های عقده ای و تن پرور و .... :D
و این داستان ادامه دارد ........
زنده باد حق و حقیقت و البته کمی تفکر !

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سپاهان ؟ تبانی ؟ خرید داور ؟ شوخی میکنید ؟ اصلا به سپاهان میاد ؟؟؟ عجب حرفی میزنیدا
chojinfc.gif

میگفتید راه آهن تبانی کرده یه چیزی ... اخه سپاهان مظلوم :( اصلا بتونه هم نمیکنه
crazy.gif
تازه به ساکت مظلوم هم میگن باندباز :( آخه مگه چی کار کرده این طفل معصوم ؟ یه سری داور خریده و تیمش رو با تبانی قهرمان کرده

:lol::lol::lol:

کلا حس حسادت و سوزش از سر و روی پستتون میباره ! :D
فکر کنم تنها شعار خوشایند ما ها برای غیر تراکتوری ها همین

سپاهان اصفهان>>>>>>>>قهرمان داوران بود :D جالبه که همه طرف روی این مورد توافق نظر دارن :lol:

اوه ... من از شما معذرت میخوام ! :blink:

بریم بمیریم دیگه ... تراکتور هم اومده واسه ما شاخ شونه میکشه ! :wacko:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تبریک به تمام اصفهانی ها و سپاهانی های عزیز !
این فصل قهرمانی حق سپاهان بود از هفته های اول با جذب بازیکن های خوب و سرمربی قهرمان دوره قبل تونست یکی از با اقتدار ترین قهرمانی ها رو داشته باشه در چند سال اخیر لیگ برتر.

همین جا از مدیریت آقای ساکت تشکر میکنم بابت اینکه کارش رو خوب بلده و یک مدیر حرفه ای هست , خیلی بهتر از اون مدیر های دلال و دستمال کش پرسپولیس و استقلال که با بودجه هایی که دارند و هوادارانی که دارند عرضه هیچ کاری به جز حرام کردن پول و وقت و .. ندارند و همین طور ناراحت کردن هوادار هاشون ...

به نظرم پارتی ساکت از اون کاشانی بی خاصیت که مثلاً عضو شورای شهر تهران هست و کلی دنگ فنگ یا اون واعظ معاون سازمان هست خیلی کمتره مگر چی کاره هست ساکت ؟ داخل یک شهرستان ؟ اگر بحث پول هست که خوب از صدقه سر فولاد مبارکه هست و دارندگی و برازندگی بازیکن و مربی خوب میخرن حسودی داره ؟

یعنی پارتی ساکت از اون هدایتی شارلاتان بیشتر هست با آجرلو ؟ بیشتر از اون پول داره ؟ چرا استیل اول نشد ؟ اون هدایتی اراده کنه هر غلطی بخواهد میکنه من نمیدونم چرا وقتی یک نفر موفق هست و ما نمی تونیم موفق باشیم حسودی می کنیم و با حرف های بی پایه اساس می خواهیم زیر سوال ببریم طرف مقابل رو ؟

من از 10-11 سالگی پرسپولیسی بودم داخل همین شهر اصفهان و هیچ وقت هم سپاهان رو به پرسپولیس ترجیح ندادم چون به هر حال اولین تیمی بود که دوست داشتم و کلی ماجرا داریم باهاش نمیشه گذاشت کنار اول هم دوست دارم پرسپولیس قهرمان بشه همیشه بعد سپاهان.

الان ما پرسپولیسی ها واقعاً توقع قهرمانی داشتیم امسال از اینا ؟ اون از فصل اول و کرانچار و آقای انصاری فرد و اینم از کاشانی و دایی ! جداً چنین فصلی با این بازی ها انتظار قهرمانی هست ؟

استقلال هم یعنی واقعاً این صمد آقا شما سال اولش انتظار قهرمانی داشتید ؟ این همه بازی مساوی کردید و باختید با این بازی ها نمیدونم چطور انتظار قهرمانی دارید ؟

بازی های سپاهان رو ببینید هر بازی رو با اختلاف و با سوار بودن روی حریف برده با تاکتیک تیمی و تکنیک بازیکن ها و سرمربی تا حدودی ! داور به نفع گرفته ؟ شما حساب کن جمع بازی هایی که به نفعش گرفتن و بازی هایی که به ضرر گرفتند بیشتر از 8 امتیاز میشه یعنی اختلافش ؟ از تیم های دیگه رو هم حساب کنید یک جدول دیگه ترتیب بدید با این امتیاز ها باز هم سپاهان اول نمیشه ؟

جدول گلزنان لیگ رو یک نگاه بکنید عماد رضا و توره چند تا گل زدن چندم هستند ؟ این گل ها همه تبانی بوده ؟

من زیاد حس مثبتی به ثابت نداشتم قبلاً چون همیشه پیله پرسپولیس بودن ولی الان که میبینم چقدر حال خیلی ها رو گرفته به صورتی که متوصل شدن به حرف های توهم آمیز تبانی و .... و فقط این رو مخصوص سپاهان میدونند افتخار میکنم به چنین مدیری و تیم سپاهان که موفقیتشون تا این حد بوده که برای این دوستان توهم و درد و ... ایجاد کرده.

همین قلعه نوعی وقتی با استقلال قهرمان شد یکسری می گفتند با تبانی بوده استقلالی ها می گفتند که تبانی کجا بود و چی هست و .... حالا که با سپاهان قهرمان شده همین استقلالی ها میگن امیر قلعه نوعی تبانی کرده اصلاً یک روحیه آشفته ای داریم ما ها !

من پرسپولیسی و شمای استقلالی به جای حسادت و توهم بهتره بریم جلوی سازمان تربیت بدنی و داد بزنیم آقا این چه وضعشه ؟ چرا با پرسپولیس اینطوری می کنید ؟ چرا طی 2 سال و نیم 3 تا مدیر عامل و 3-4 تا مربی داشته ؟ چرا با پیشکسوت های تیم این بازی ها رو در میارید ؟ چرا بازیکن آشغال می خرید با قیمت فضایی ؟ چرا اصلاً هوادار ها مهم نیست واستون ؟

باز هم تبریک میگم به تیم سپاهان تمام بازیکن هاشو مدیریت خوبش و به تمام اصفهانی های عزیز که با شایستگی قهرمان شدند

و متاسفم و ناراحت برای افراد حسود و تنگ نظر که موفقیت دیگران براشون قابل حضم نیست.

در ضمن با دوم شدن ذوب آهن (انشالله ) الان 2 سال هست که تیم های اصفهانی در رده های اول و دوم هستند و فکر کنم دیگه به سلامتی فوتبال ایران در حال تک قطبی شدن هست و اونم اصفهان هست و به قول معروف :

"حسادت احساسی است كه بیش از همه خود شخص را آزار می دهد"

و در نهایت هم سپاهان تبانی کرده ؟ یعنی از یک تیم شهرستانی کمتر هستید ؟ عرضش رو دارید تبانی کنید قهرمان بشید اگر هم نمیتونید پس هیسسسسس !

کمی بزرگ بشید گذشت دوران دبستان و .... کمی هم واقع بین باشید.

تمام حرف منم همینه شاید نتونستم درست بیان کنم
از حامد Desperadoz هم به عنوان یک پرسپولیسی منطقی ممنونم
کاش بقیه استقلالی ها و پرسپولیس ها یکم وجدان داشتند و تهمت نمیزدند و یکم فقط یکم منطقی بودند
;)

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بابا بحث نکنید با حامد ... هر چی میگه درسته ... همکار انجمنه یهو دیدید مثل مدیر عاملشون باند بازی نکرد و ما

بن شدیم :lol::lol::lol::lol::lol:

اما بلاخره باید قبول کرد که سپاهان 13 میلیارد بازیکن خریده 2 میلیاردم به قله نوعی داده 3 میلیاردم خرج داورا

و زحمتاشون کرده ... 1 میلیاردم تو جیب عنایت گذاشته بعد هم گفته هفته آخر 1 پنالتی برامون نگیرید تا فکر نکنن

تبانی کردیم ... انصاف داشته باشید با این اوصاف حق داشته قهرمان بشه

اما چون تو باشگاه های آسیا متاسفانه قیمت داورا بالا بوده تیمشون سوم یا چهارم شد :D

منطق دو دو تا چهارتاست :D زیاد نگران نباشید ... تبانی در کار نبوده

bh_hellboy

Registered User
لایک‌ها
8
اوه ... من از شما معذرت میخوام ! :blink:

بریم بمیریم دیگه ... تراکتور هم اومده واسه ما شاخ شونه میکشه ! :wacko:
من کی شاخ و شونه کشیدم بابا... تیم وسط جدولی رو چه به قهرمانی :rolleyes: برادر زیاد خودتو ناراحت نکن دارم با قانون اینجا پیش میرم>> دعوا برره ای :lol: یه هو همه میریزن سر یکی:f34r:
از شوخی و کل گزشته انصافآ قهرمانی حق ذوب بود ...

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
آره آقا همون که تو میگی ....
به من یاد دادن با آدم بی منطق بحث نکنم !
خوش باش :happy:
:lol:
خیلی باهالی هامد ! آخر پسر خوب تیم ما که به اندازه کل هیکل اون ساکت و باندش افتخار داره . چیزی نیست که بخوایم حسودی کنیم :lol: خدارو شکر امثال هم یه جام میگیریم ( بدون تبانی ) :)
تو آسیا هم صدقه سر یه تیم دیگه نرفتیم و با اون وضعیت حذف نشدیم خدا رو شکر که بهمون بخندن ...
gigglesmile.gif

آخه مس صعود کنه ولی سپاهان ! تیم میلیاردی جنرال صعود نکنه ؟ :lol:
چی بگم والا :)

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خیلی باهالی هامد ! آخر پسر خوب تیم ما که به اندازه کل هیکل اون ساکت و باندش افتخار داره . چیزی نیست که بخوایم حسودی کنیم :lol: خدارو شکر امثال هم یه جام میگیریم ( بدون تبانی ) :)
تو آسیا هم صدقه سر یه تیم دیگه نرفتیم و با اون وضعیت حذف نشدیم خدا رو شکر که بهمون بخندن ...
gigglesmile.gif

چی بگم والا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون تو لیگ آسیا تبانی بوده سپاهان نرفته بالا اما چون تو لیگ خودمون تبانی در کار نبوده سپاهان قهرمان شده

به همین راحتی :) میبینی؟ دو ضرب در 2 میشه 4 ... به همین سادگی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
همین جا از مدیریت آقای ساکت تشکر میکنم بابت اینکه کارش رو خوب بلده و یک مدیر حرفه ای هست ,
از پول ف م تشکر کن نه ساکت که بلد نیست حتی پولا رو بشمره
خیلی بهتر از اون مدیر های دلال و دستمال کش پرسپولیس و استقلال که با بودجه هایی که دارند و هوادارانی که دارند عرضه هیچ کاری به جز حرام کردن پول و وقت و .. ندارند و همین طور ناراحت کردن هوادار هاشون ...
به نظرم پارتی ساکت از اون کاشانی بی خاصیت که مثلاً عضو شورای شهر تهران هست و کلی دنگ فنگ یا اون واعظ معاون سازمان هست خیلی کمتره .
یعنی پارتی ساکت از اون هدایتی شارلاتان بیشتر هست با آجرلو ؟ اون هدایتی اراده کنه هر غلطی بخواهد میکنه
[چرا بازیکن آشغال می خرید با قیمت فضایی ؟
اولا زیادی ادبیات قشنگ و ادبت رو نشون نده. دوما یه طرفدار سپاهانی صلاحیت نداره در باره موضوعی که به شما ارتباطی پیدا نمیکنه نظر بده.

یه قرمز پیدا بشه جواب این تیکه حرفهای ایشون رو بده.

تا وقتی میبردیم همین باباهه برامون درد سر و حاشیه درست میکرد. این شگردش همینه. بعدش هم بازم این موضوع از حیطه صلاحیت شما خارجه به احتمال قوی.

داور به نفع گرفته ؟ شما حساب کن جمع بازی هایی که به نفعش گرفتن و بازی هایی که به ضرر گرفتند بیشتر از 8 امتیاز میشه یعنی اختلافش ؟
خدا وکیلی اگه عادلانه حساب کنی بله و اضافه کن که چطور یه نفر میتونه مانع امتیاز گیری دیگران در بازی های دیگه بشه. اگه یه روز سپاهان تیم بزرگی شد معنی حاشیه رو درک میکنی.

همین استقلالی ها میگن امیر قلعه نوعی تبانی کرده اصلاً یک روحیه آشفته ای داریم ما ها !

ماها یعنی شماها دیگه؟

در ضمن با دوم شدن ذوب آهن (انشالله ) الان 2 سال هست که تیم های اصفهانی در رده های اول و دوم هستند
ببخشید پارسال کدوم تیم ها اول تا سوم شدند؟

شرافت چی میشه؟

کمی بزرگ بشید گذشت دوران دبستان و .
کاش همیشه زندگی مثل دوران دبستان پاک بود. کودکی جز پاکی چیزی نیست. ندیدی همه دوست دارند یه بار دیگه بچه بشن؟
بله :(

ول کنید بزارید حال کنند.
اصلا بیایید با سپاهانی ها همصدا بشیم و سرود پاکی و شرافت و لیاقت و حقانیت سر بدیم.
کی به کیه . ما که تا حالا قهرمان نشدیم. ما که تا حالا تو اسیا جام نیاوردیم . بابا آخه ما که تا حالا به فینال نرسیدم.
اصلا آبی و قرمز سیخی چنده. زرد و بچسب. این باباهه مربی سپاهان اسمش چی بود ؟ یادم رفته. بابا عجب (آدم!!!!) کار درستیه
میگه خدا خواست ما بقیه رو مسخره کنیم. اون هم با ما به بقیه بخنده. کلا تعطیله. به عنوان یه استقلالی و با درس گیری از ناصرخان که قبلا گفته بود{{{ اگه انسانیت اینه پس من از انسانیت استعفاء میدم}}} منم میگم اگه شرافت و پاکی و حق اینه من از همش کناره گیری میکنم.
میخوام مثل همه اونهایی که هر گوشه این مملکت و تو هر زمینه ای به خیال خودشون دارن آقایی میکنند منم ..... با شم و آقا.

نه بابا شوخی کردم من سرم بره این کارا رو نمیکنم. اصلا مدیرمون برا همین این باباهه رو جفت پا رفت تو دهنش و بیرونش کرد.

فقط یه خواهش . لطف کنید برای خودتون شعار بسازید. دیگه از تهران شعار سرقت نکنید برا قهرمانیتون. ما همین رو داریم دیگه.
راستی یه سوال . این قهرمانی با اون قهرمانی که تو قم بازی سپاهان و صبا رو داوری کرد نسبت داره؟

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
بابا بحث نکنید با حامد ... هر چی میگه درسته ... همکار انجمنه یهو دیدید مثل مدیر عاملشون باند بازی نکرد و ما

بن شدیم :lol::lol::lol::lol::lol:

اما بلاخره باید قبول کرد که سپاهان 13 میلیارد بازیکن خریده 2 میلیاردم به قله نوعی داده 3 میلیاردم خرج داورا

و زحمتاشون کرده ... 1 میلیاردم تو جیب عنایت گذاشته بعد هم گفته هفته آخر 1 پنالتی برامون نگیرید تا فکر نکنن

تبانی کردیم ... انصاف داشته باشید با این اوصاف حق داشته قهرمان بشه

اما چون تو باشگاه های آسیا متاسفانه قیمت داورا بالا بوده تیمشون سوم یا چهارم شد :D

منطق دو دو تا چهارتاست :D زیاد نگران نباشید ... تبانی در کار نبوده

gigglesmile.gif

چی بگم والا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون تو لیگ آسیا تبانی بوده سپاهان نرفته بالا اما چون تو لیگ خودمون تبانی در کار نبوده سپاهان قهرمان شده

به همین راحتی :) میبینی؟ دو ضرب در 2 میشه 4 ... به همین سادگی
ما هرچی میگیم شما همون حرفای خودتونو تکرار میکنید
شما که همیشه خیلی پاک قهرمان میشید چرا هیچ وقت توی آسیا مدعی نبودید ؟! هان ؟ :eek:
امسال هم که خیلی پاک (!) قهرمان جام حذفی کردنتون ببینیم توی آسیا چی کار میکنین :eek:

زیاد هم نمیخواد حرص بخورین ، بابا یکم آرم باشید ... آخه درستش نیس که ما اینجا در حال شادی و خوشحالی باشیم و شما اونجا در حال حرص خوردن و عصبانی بودن باشید !

پ ن : ابومسلم 3 - 1 پرسپولیس :puke:

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
شما که رفتید آسیا ... :D

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
از همین الان به عنوان یک طرفدار پرسپولیس هر گونه مقام و امید در لیگ رو به فراموشی می سپارم
4.gif

پ.ن : اظهار ندامت
29.gif

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ساکت - سپاهان / رسانه های شیطان
حامد - پی تی / همکار درپیتی :دی

آقا من به همه سپاهانی ها تبریک می گم
امیدوارم یک روزی برسه که قهرمانی فوتبالی هم تجربه بکنن
از اون قهرمانی ها که همه چیزش داخل مستطیل سبز اتفاق می افته نه توی لابی هتل عباسی ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ساکت - سپاهان / رسانه های شیطان
حامد - پی تی / همکار درپیتی :دی
:lol::lol::lol:

آقا من به همه سپاهانی ها تبریک می گم
امیدوارم یک روزی برسه که قهرمانی فوتبالی هم تجربه بکنن
از اون قهرمانی ها که همه چیزش داخل مستطیل سبز اتفاق می افته نه توی لابی هتل عباسی ...

اینا رو نگید چی بگید ؟! :D:D

مرسی بابت تبریک :happy:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تبریک میگم به سپاهان

ولی اون گل دوم ما به خدا سالم بود الکی آفساید گرفت :( حاضرم قسم بخورم :( آخه چرا اینکارو کردن؟ :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا