• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام
من افتادم عجب شیر 18/2/89 هم اعزاممه
میخواستم بپرسم تقسیماتش کجاهاس؟ تهرانم داره؟
من رشتم کامپیوتره کد میخورم واسه گروهبانی؟
دیپلم کامپیوتر دارم با 3 ماه اضافه
بعد از اینکه مدارک مربوط به دفترچه رو به مراکز پلیس+10 تحویل دادید میتونید بعد یه هفته یا ده روز مراجعه کنید به پلیس+10 و بطور شفاهی از تاریخ اعزامتون باخبر بشید و یک ماه انتظار نکشید
اینو مطمئنی شما!؟ این طوری باشه که خوبه.
بعد که تاریخ اعزاممون رو فهمیدیم از این طریق، میتونیم دوشنبه صبح ها بریم برای تعجیلش؟ یا باید برگه بیاد حتما؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
مهندسی کامپیوتر کلیه گرایش هاش فاقد کد تخصصی هست
یه توصیه به تمامی بچه ها
ببینید اگر ارتش می خواهید بیاید حتما شرایط دار باشید ( پدر نظامی، متاهل، بهزیستی، کمیته امداد، تک فرزند پسر و سرپرست خانوار) چون ارتش برخلاف اون چیزی که میگه تمام تلاشش رو میکنه که شما رو دورترین نقطه محل سکونت بندازه
من دوستام اهل مشهد بودن افتادن اهواز، اهل اهواز بودن افتادن زاهدان
خلاصه به 2 ماه زیاد فکر نمید فکر 15 ماه بعدش باشید که محل خودتان بیافتید
بعدم ارتش از **** خیلی هتل تره، حداقل نیرو زمینی و برای لیسانس به بالاترش

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
اینو مطمئنی شما!؟ این طوری باشه که خوبه.
بعد که تاریخ اعزاممون رو فهمیدیم از این طریق، میتونیم دوشنبه صبح ها بریم برای تعجیلش؟ یا باید برگه بیاد حتما؟

بله از این قضیه مطمئنم ولی برای تعجیل باید برگ سبز بیاد

money_for_money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید ولی من بازم نفهمیدم :(
من تاریخ اعزامم مشخص شده 18/2/89 که میشه تقریبا یه هفته دیگه
پس دیگه لازم نیست برم پلیس+10 :p
کدم هم که 37 شد یعنی ارتش نیروی زمینی عججب شیر :wacko:
حالا من فقط میخوام بدونم با دیپلم کامپیوترم احتمال داره بعد آموزشی دوره کد برم یا نه...؟ :eek:
و دیگه اینکه آیا عجب شیر تقسیم برا تهران داره یا نه؟ :D

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید ولی من بازم نفهمیدم :(
من تاریخ اعزامم مشخص شده 18/2/89 که میشه تقریبا یه هفته دیگه
پس دیگه لازم نیست برم پلیس+10 :p
کدم هم که 37 شد یعنی ارتش نیروی زمینی عججب شیر :wacko:
حالا من فقط میخوام بدونم با دیپلم کامپیوترم احتمال داره بعد آموزشی دوره کد برم یا نه...؟ :eek:
و دیگه اینکه آیا عجب شیر تقسیم برا تهران داره یا نه؟ :D

شما به احتمال زیاد کد میخورید، چون دیپلم هستید
عجب شیر و هر جایی فرقی نداره، بعد دوره آموزشی و کد هر جا بخوان میندازنتان، مگر اینکه شرایط خاص باشید تا محل مورد علاقه تان شما را بندازن

Last edited:

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رشته ات چیه بگو بهت میگم کد میخوری یا نه
من مهندسی عمران خوندم کد میخوره؟این کد خوردن ممکنه کد بزنن ممکنه نزنن نه؟قانونی که نداره؟
مهندسی کامپیوتر کلیه گرایش هاش فاقد کد تخصصی هست
یه توصیه به تمامی بچه ها
ببینید اگر ارتش می خواهید بیاید حتما شرایط دار باشید ( پدر نظامی، متاهل، بهزیستی، کمیته امداد، تک فرزند پسر و سرپرست خانوار) چون ارتش برخلاف اون چیزی که میگه تمام تلاشش رو میکنه که شما رو دورترین نقطه محل سکونت بندازه
من دوستام اهل مشهد بودن افتادن اهواز، اهل اهواز بودن افتادن زاهدان
خلاصه به 2 ماه زیاد فکر نمید فکر 15 ماه بعدش باشید که محل خودتان بیافتید
بعدم ارتش از **** خیلی هتل تره، حداقل نیرو زمینی و برای لیسانس به بالاترش

بالاخره ارتش خوبه یا ****؟!شما از چه نظرمیگی ارتش هتل تره؟

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
من مهندسی عمران خوندم کد میخوره؟این کد خوردن ممکنه کد بزنن ممکنه نزنن نه؟قانونی که نداره؟

بالاخره ارتش خوبه یا ****؟!شما از چه نظرمیگی ارتش هتل تره؟

عمران هم کلیه گرایش هاش کد نمیخوره، معماری نمیخوره، برق گرایش الکترونیک، حقوق و رشته های مثل زیست و فیزیوتراپی و اینها
بچه های فوق و دکتر هم کد نمی خورند
معمولا 70% نمیخوره 30% میخوره هست، بستگی داره ارتش بعد از پایان دوره آموزش به شما احتیاج داشته باشه یا نه
در مورد خوب بودن، ببین من با 2 تا از دوستام با هم رفتیم، من نزاجا، یکی **** یکی نیرو انتظامی، آخری که وضعش معلومه، ولی در مورد **** من هم با افراد با شخصیت تری سرو کله میزنم، هم ساعت کاریم کمتره و هم کلی مرخصی دارم
البته خدمت در هر صورت خدمته، باز شانس من خوب بوده، شاید نشه کلا گفت ولی ارتش دیگه ارتشی نیست که
اگه شرایط خاص هستی بیا ارتش، هم آموزشیت تهران هست و هم یگانت، اگه نه برو دنبال امریه که آدم تو خدمت میفهمه عجب چیزیه

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
فکر مکینم تمام دوستان 2/1 رفتند خدمت و من هنوز به دلیل حالی که نیرویی هوایی **** بهمون داده خونه هستم!!
به ما همون اول یعنی 2 اردیبهشت گفتند برید خونه و تاریخ 2/18 خودتون رو به پادگان معرفی کنید و این 17 روز جزء خدمتتون هست.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
فکر مکینم تمام دوستان 2/1 رفتند خدمت و من هنوز به دلیل حالی که نیرویی هوایی **** بهمون داده خونه هستم!!
به ما همون اول یعنی 2 اردیبهشت گفتند برید خونه و تاریخ 2/18 خودتون رو به پادگان معرفی کنید و این 17 روز جزء خدمتتون هست.
خدا بده شانس!!

دوستان یک نکته ای؛ اعزامی های یک تیر و یک شهریور می خورن به ماه رمضون! و اگه اهل روزه باشن که خیلی بهشون سخت می گذره. اعزامی های تیر چند روز آخر دوره شون می خوره و بنده خدا شهریورها حدود 20 روز.

حالا من می خواستم اگه اعزامم شهریور شد بندازمش تیر! چه دلیل قانع کننده ایی باید برای اون سرهنگه بگم؟ دلیل قانع کننده چی می تونه باشه مثلا؟

money_for_money

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما به احتمال زیاد کد میخورید، چون دیپلم هستید
عجب شیر و هر جایی فرقی نداره، بعد دوره آموزشی و کد هر جا بخوان میندازنتان، مگر اینکه شرایط خاص باشید تا محل مورد علاقه تان شما را بندازن

ایول آقا دستت درد نکنه
مارو از سر در گمی در آوردی
راستی شنیدم هر کی تو دوره خدمت از محل سکونتش دور باشه به ازای هر 400 کیلومتر 1 ماه کم میکنن
این قضیه درسته؟ :D
اگه هست من که از تهران دارم میرم عجب شیر تکلیفم چه جوری میشه؟ :blink:
اگه بعد تقسیم باز افتادم یه جای دورتر چی؟ :wacko:

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ایول آقا دستت درد نکنه
مارو از سر در گمی در آوردی
راستی شنیدم هر کی تو دوره خدمت از محل سکونتش دور باشه به ازای هر 400 کیلومتر 1 ماه کم میکنن
این قضیه درسته؟ :D
اگه هست من که از تهران دارم میرم عجب شیر تکلیفم چه جوری میشه؟ :blink:
اگه بعد تقسیم باز افتادم یه جای دورتر چی؟ :wacko:

نه برادر من، شما اگه اضافه خدمت خورده باشید هر 400 کیلومتر 1 ماه از اون اضافه خدمتتان کم میکنند نه اینکه از خدمتت
میخوای از خدمتت کم شه برو سراغ بسیج فعالی که وقتی رفتی خدمت روزی هزار بار به خودت میگی کاشکی از 2 سالگی بسیج فعال میگرفتم.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
خدا بده شانس!!

دوستان یک نکته ای؛ اعزامی های یک تیر و یک شهریور می خورن به ماه رمضون! و اگه اهل روزه باشن که خیلی بهشون سخت می گذره. اعزامی های تیر چند روز آخر دوره شون می خوره و بنده خدا شهریورها حدود 20 روز.

حالا من می خواستم اگه اعزامم شهریور شد بندازمش تیر! چه دلیل قانع کننده ایی باید برای اون سرهنگه بگم؟ دلیل قانع کننده چی می تونه باشه مثلا؟

یکی از بهترین زمانها برا رفتن به آموزشی ماه رمضان هست. نکنه یاده رفته این مملکت اسلامیه! خوب فرماندهاتون هم روضن دیگه برا همین بهتون سخت نمیگیرن توپ و تشر کمتر میزنن و هزار جور مزایای دیگه من خودم آموزشیم اراک دقیقا ماه رمضون بود حالی کردیم اساسی همش تو عقیدتی ول بودیم فقط برنامه غذاتون که بیدارباش میشه موقع سحری شاید اذیت بشین که اونم هیچی نیست از من میشنوی یه کاری کن اتفاقا دقیقا ماه رمضون بری آموزشی ضمنا بازرس و اینا هم اون موقع همیشه به پادگانها میاد و مجبورن رفتارشون درست باشه و به وضع غذاتون برسن و...
روزه گرفتن هم اونجا راحته و مشکلی برات پیش نمیاد.

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام یکی از دوستان در مورد کد خوردن در ارتش پرسیده بودن
چون مدرک شما دیپلم هست دلیل نمیشه که حتما کد بخوری این همه دیپلم و سرجوخه دارن توی ارتش خدمت می کنن پس بستگی به شانس و شاید بعضی پارامترهای دیگه داره
در ضمن آقا من اعزامم تیرماه هست هیچ دوست ندارم خدمتم **** بیفته
1 ثانیه هم بسیجی عادی ندارم چه برسه به فعال
بیش از 3-4 مورد پذیرش **** رو هم رد کردم ( کار دنیا برعکس شده)
حالا اگه ما نخوایم **** بیفتیم کیو باید ببینیم؟ یهو شانسمون نزنه کد **** بیاد برام؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خب من هم تاریخ اعزامم اومد.

اول آبان.
تاریخ ارسال مدارک هم 5 اردیبهشت.

حالا می خوام برم بندازم 1 شهریور! نمیدونم قبول می کنند یا نه.

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یکی از دوستان در مورد کد خوردن در ارتش پرسیده بودن
چون مدرک شما دیپلم هست دلیل نمیشه که حتما کد بخوری این همه دیپلم و سرجوخه دارن توی ارتش خدمت می کنن پس بستگی به شانس و شاید بعضی پارامترهای دیگه داره
در ضمن آقا من اعزامم تیرماه هست هیچ دوست ندارم خدمتم **** بیفته
1 ثانیه هم بسیجی عادی ندارم چه برسه به فعال
بیش از 3-4 مورد پذیرش **** رو هم رد کردم ( کار دنیا برعکس شده)
حالا اگه ما نخوایم **** بیفتیم کیو باید ببینیم؟ یهو شانسمون نزنه کد **** بیاد برام؟

برادر من دوره ی کد دو ماه هست نه بیشتر، ربطی نداره
نترس، هرکی **** می افتد معمولا آشنا داره، برو **** وظیفه آشنایی پیدا کن بندازتت ارتش، نیوفتی نیرو انتظامی

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ناجا نیوفتید که دردسره، دهن ما گچی شده تا حالا...!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان من قبلا 4 ماه سرباز بودم تو نیروی انتظامی
کنکور قبول شدم برگشتم
حالا فوق دیپلمم تموم شده میخوام برم تمومش کنم
میشه با **** پذیرش کنم
یا سرباز معلمی
دوستان خواهشا راهنمایی کنین
نمیتونم سرباز معلمی برم؟؟؟