• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منم دیدم ولی شاید برای جوسازی باشه. بخاطر آوردن انرژی و انگیزه توی تیم . که بازیکنا بیخیال نشن و پیش خودشون بگن صمد که رفتنیه و بعد از باخت الشباب ازش حرف شنوی نداشته باشند.
تو ایران مخصوصا استقلال از این کارا زیاد میکنند. شاید هنوز امیدی باشه.:eek:
باید پیکان رو برد و دومی رو بدست آورد. به حرف اینا که میگن سهمیه همون 4 تاست اعتباری نیست. فردا میان میگن اونوقت 4تا بود حالا شد 3 تا.

بعید میدونم دیگه تیو سایت رسمی باشگاه اعلام کنن. همچین کاری رو معمولا میزارن به عهده خبرگزاریها

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
‫ﺍﻓﺸﺎﮔﺮﻯ وحشتناک مدیر ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻋﻤﻮﻣﻰ ﺳﺎﺑﻖ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ‬ علیه واعظ آشتیانی !!!
‫ﺁﺷﺘﻴﺎﻧﻰ ﮔﻔﺖ : ﻋﻨﺎﻳﺘــﻰ ﺭﺍ ﺁﻭﺭﺩﻳــﻢ ﺗﺎ‬ ‫ﺛﺎﺑﺖ ﻛﻨﻴــﻢ ﻗﻠﻌﻪ ﻧﻮﻳﻰ ﺍﺷــﺘﺒﺎﻩ‬ ‫ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳــﺖ. ﺁﺧﺮ ﻓﺼﻞ ﻫﻢ ﺍﻭ ﺭﺍ‬ ‫ﻣﻰﻓﺮﺳﺘﻴﻢ ﺧﺎﻧﻪ !!!!!

*
‫ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﻟﻴﮓ ﺑﻪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻯ‬ ‫ﭘﺎﻳﺎﻧﻰ ﺧﻮﺩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﻣﻰﺷﻮﺩ،‬ ‫ﺣﺎﺷﻴﻪﻫﺎﻯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻭ‬ ‫ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻰﺷﻮﺩ. ﺩﺭ ﻫﻤﻴﻦ ﺭﺍﺑﻄﻪ‬ ‫ﻣﺪﻳﺮ ﺳﺎﺑﻖ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﻋﻤﻮﻣﻰ ﺍﻳﻦ‬ ‫ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻛﻪ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺳﻤﺖ‬ ‫ﺧﻮﺩ ﻛﻨﺎﺭﻩﮔﻴﺮﻯ ﻛﺮﺩ، ﻃﻰ‬ ‫ﺟﻠﺴﻪﺍﻯ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺯﻋﻢ ﺧﻮﻳﺶ‬ ‫»ﻭﻗﺎﻳﻊ ﭘﺸﺖ ﭘﺮﺩﻩ« ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺍﺳﺖ،‬ ‫ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ. ﺑﺎ ﻫﻢ ﭼﻜﻴﺪﻩﺍﻯ ﺍﺯ‬ ‫ﺣﺮﻑﻫﺎﻯ ﺍﻭ ﺭﺍ ﻣﻰﺧﻮﺍﻧﻴﻢ.‬
‫* ﻭﺍﻋﻈﻰﺁﺷﺘﻴﺎﻧﻰ ﺑﺮﺧﻼﻑ‬ ‫ﺍﻇﻬﺎﺭﺍﺕ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻴﭻ ﺳﻴﺴﺘﻢ‬ ‫ﻣﺪﻳﺮﻳﺘﻰ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﻯ ﻧﺪﺍﺭﺩ. ﻣﻦ‬ ‫ﻣﻰﺗﻮﺍﻧﻢ ﺩﺳﺖﺧﻂﻫﺎﻯ ﺁﺷﺘﻴﺎﻧﻰ ﺭﺍ‬ ‫ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻢ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ‬ ‫ﺑﻴﺎﻧﻴﻪﻫﺎﻯ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺭﺍ ﺷﺨﺼﺎً‬ ‫ﻣﻰﻧﻮﺷﺖﻭﺑﻪﺭﻏﻢﻏﻠﻂﻫﺎﻯﺍﻣﻼﻳﻰ،‬ ‫ﺗﺄﻛﻴﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﺭﻭﻯ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺮﻭﺩ.‬
‫* ﻣﺪﻳﺮﻋﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺸﺎﻭﺭﺍﻥ‬ ‫ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﺤﺪﻭﺩ ﻛﺮﺩﻥ‬ ‫ﺑﺎﺯﻳﻜﻨﺎﻥ ﺑﻮﺩﻧﺪ.‬
*
‫* ﻓﺼﻞ ﻗﺒﻞ ﻫﻴﭻ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭﻯ‬ ‫ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺳﻔﺮﻫﺎ ﻫﻤﺮﺍﻫﻰ‬ ‫ﻧﻤﻰﻛﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭﺍﻥ ﻭ‬ ‫ﻫﻤﺮﺍﻫﺎﻥ ﺗﻴﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﺳﺮ ﻣﻴﺰ‬ ‫ﻏﺬﺍﻯ ﺗﻴﻢ ﻣﻰﻧﺸﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺟﻠﺴﺎﺕ‬ ‫ﻓﻨﻰ ﻫﻢ ﺷﺮﻛﺖ ﻣﻰﻛﺮﺩﻧﺪ.‬
*
‫* ﻭﻗﺘﻰ ﮔﺮﻭﻩﻫﺎﻯ ﺗﻠﻮﻳﺰﻳﻮﻧﻰ ﺑﺎ‬ ‫ﻫﺰﻳﻨﻪ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﻣﻰﺭﻭﻧﺪ،‬ ‫ﺣﺎﺻﻞ ﺁﻥ ﺣﻀﻮﺭ ﮔﺎﻩ ﻭ ﺑﻴﮕﺎﻩ ﺁﻗﺎﻯ‬ ‫ﻣﺪﻳﺮﻋﺎﻣﻞ ﺩﺭ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻣﻠﻰ ﻣﻰﺷﻮﺩ!‬
‫* ﺁﻗﺎﻯ ﻣﺪﻳﺮﻋﺎﻣﻞ ﺑﻪ‬ ‫ﺧﺒﺮﻧﮕﺎﺭﺍﻥ ﻋﻨﻮﺍﻥ »ﻗﻠﻢ ﺑﻪ ﻣﺰﺩ«‬ ‫ﻣﻰﺩﺍﺩ ﺍﻣﺎ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﺮﺧﻰ‬ ‫ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺑﺎ ﮔﻞ ﻭ ﺷﻴﺮﻳﻨﻰ ﺑﻪ ﺩﻓﺘﺮ ﺁﻧﻬﺎ‬ ‫ﻣﻰﺭﻓﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﻡ ﻋﻤﺮ‬ ‫ﺧﻮﺩ ﻳﻚ ﻣﻘﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ‬ ‫ﻧﻨﻮﺷﺘﻪﺍﻧﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺸﻦ ﺻﻌﻮﺩ ﺗﻴﻢ‬ ‫ﺩﻋﻮﺕ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﮔﻮﺷﻰ ﻣﻮﺑﺎﻳﻞ ﻫﺪﻳﻪ‬ ‫ﻣﻰﺩﺍﺩ؟‬
‫* ﺟــﺬﺏ ﺭﺿــﺎ ﻋﻨﺎﻳﺘﻰ ﺩﺭ‬ ‫ﺭﺍﺳــﺘﺎﻯ ﺗﺨﺮﻳﺐ ﺍﻣﻴﺮ ﻗﻠﻌﻪﻧﻮﻳﻰ‬ ‫ﺑــﻮﺩ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣــﻪ ﻃــﻮﺭﻯ ﺑــﻮﺩ ﻛﻪ‬ ‫ﺑﮕﻮﻳﻨﺪ ﻋﻨﺎﻳﺘﻰ ﺗﻤﺎﻡﺷــﺪﻩ ﻫﻤﺎﻥ‬ ‫ﺑﺎﺯﻳﻜﻨــﻰ ﺍﺳــﺖ ﻛــﻪ ﻗﻠﻌﻪﻧﻮﻳﻰ‬ ‫ﻣﻰﺧﻮﺍﺳﺖ ﻧﺎﺟﻰ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺷﻮﺩ.‬ ‫ﻣــﻦ ﺧــﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﺩﻫــﺎﻥ ﺍﻣﻴﺮﺭﺿﺎ‬ ‫ﻭﺍﻋﻈﻰﺁﺷــﺘﻴﺎﻧﻰ ﺷــﻨﻴﺪﻡ ﻛــﻪ‬
‫ﮔﻔــﺖ: »ﻋﻨﺎﻳﺘــﻰ ﺭﺍ ﺁﻭﺭﺩﻳــﻢ ﺗﺎ‬ ‫ﺛﺎﺑﺖ ﻛﻨﻴــﻢ ﻗﻠﻌﻪ ﻧﻮﻳﻰ ﺍﺷــﺘﺒﺎﻩ‬ ‫ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳــﺖ. ﺁﺧﺮ ﻓﺼﻞ ﻫﻢ ﺍﻭ ﺭﺍ‬ ‫ﻣﻰﻓﺮﺳﺘﻴﻢ ﺧﺎﻧﻪ.«‬
‫* ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﻯ ﺟﻠﺴﻪ‬ ‫ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺍﻧﻀﺒﺎﻃﻰ ﻛﺎﻇﻤﻰ، ﺍﻛﺒﺮﭘﻮﺭ ﻭ‬ ‫ﻋﻨﺎﻳﺘﻰ ﺣﻜﻢ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﺑﻮﺩ.‬
*
‫* ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﻓﺼﻞ ﺑﻪ‬ ‫ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢﮔﻔﺘﻪﺑﻮﺩﻡﺍﺳﺘﻘﻼﻝﺑﺎﺯﻳﻜﻦ‬ ‫ﺑﺰﺭﮔﺘﺮ ﺍﺯ ﻓﺮﻫﺎﺩ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﺟﺬﺏ‬ ‫ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻛﺮﺩ ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺯﻳﻜﻦ ﻧﺒﺎﻳﺪ‬ ‫ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻛﺴﻰ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﻴﺮﺩ. ﺍﻟﺒﺘﻪ‬ ‫ﺩﻟﻴﻞ ﺍﻳﻦ ﺍﻣﺮ ﻣﺠﻴﺪﻯ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﻠﻜﻪ‬ ‫ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ ﻫﻤﻪ‬ ‫ﭼﻴﺰ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻭ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﻛﻨﺪ.‬
‫***‬
‫ﻧﻜﺘﻪ: ﻛﺎﺵ ﻣﺪﻳﺮ ﺳﺎﺑﻖ‬ ‫ﺭﻭﺍﺑﻂﻋﻤﻮﻣﻰ ﺍﺳﺘﻘﻼﻝ ﺁﻥ ﻣﻮﻗﻌﻰ‬ ‫ﻛﻪ ﺩﺭ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻋﻠﻴﻪ ﺭﺳﺎﻧﻪﻫﺎ‬ ‫ﺑﻴﺎﻧﻴﻪ ﻣﻰﺩﺍﺩ، ﻣﺜﻞ ﺍﻣﺮﻭﺯ‬ ‫ﺷﻔﺎﻑﺳﺎﺯﻯ ﻣﻰﻛﺮﺩ. ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻳﻚ ﻧﻔﺮ‬ ‫ﺍﺯ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﺟﺪﺍ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﻓﺸﺎﮔﺮﻯ‬ ‫‫ﻛﻨﺪ، ﺍﺻﻼ ﺣﺮﻓﻪﺍﻯ ﻧﻴﺴﺖ.‬

۱۳۸۹/۰۲/۲۶
۱۴:۱۷

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
يعني بايد يه فصل ديگه مرفاوي و اين واعظ تحمل كنيم.
بابا خسته شديم ما اگه اينا رو نخوايم كيو بايد ببينيم?

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هر دو باهم .. میرن ..
اما بعد از شروع لیگ دهم ..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدا نکنه ....

خدا نکنه که فصل بعد هم مرفاوی مربی تیم باشه ... وگرنه با ترسی که این آقا داره و حالا حالا هم این ترسو داره مطمئنم که نتیجه که نمیگیریم هیچ ... بزم به پرسپولیس میبازیم .

دیگه خودش باید شعور داشته باشه .... اگه بمونه چه فرقی هست بین اون و قلعه نوعی ؟ ما میگیم قلعه نوعی موفقیت استقلال رو فقط وقتی میخواد که خودش سرمربی باشه و میگیم صمد آدم ساده و پاکیه ... ولی اگه قرار باشه صمد بمونه ، اونو نشون میده که منفعت خودش خیلی مهمتره براش تا اعصاب و رضایت طرفداران باشگاه ...

راستی چه خبر از گزینه های نقل و انتقالات ؟ نمیدونید استقلال امسال روی چه کسایی نظر داره ؟

من میدونم که پرسپولیس هاشمیان رو به احتمال زیاد جذب میکنه (که به نظر من واقعا به درد لای جرز میخوره) و مطمئنا محسن خلیلی و هادی نوروزی رو نگه میداره ... به فرض اینکه بخواد یکی از این دوتای آخری رو رد کنه برن ... اونوقت احتمالا نهایتا یه مهاجم جذب میکنه ...

حالا بحث پیوستن خلعتبری ، عماد رضا ، میداوودی به تیمای تهرانی جدیه ...

از اونجایی که قلعه نوعی قراردادش رو با سپاهان تمدید کرده مطمئنا عماد رضا رو سعی میکنه از دست نده ....
پس احتمالا باید خلعتبری رو پرسپولیسی بدونیم ...

اما میداوودی به احتمال زیاد به استقلال میاد و خوبیش اینه که به عنوان سهمیه ی لیگ اولی میاد توی استقلال .

من اینا رو حدس زدم ... اگه کسی خبر جدی داره رو کنه .:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شنیدم مرفاوی تمدید کرده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چه خبر از یارگیری ؟
شنیدم پرسپولیس با چندتا بازیکن مثل انصاری فرد و زنیدپور قرارداد داخلی بسته ؟
صمد در چه فکریه ؟
نکنه فکر کرده امسال با این بازیکنها اول میشه ؟

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها یه سری به سایت استقلال تهران اف سی بزنید . خبرهای داغی گذاشته. اون قدر زیاده که حسش نبوده دونه دونه اینجا بذارم.
حتما یه سری بزنید وگرنه از دستشون دادینااا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته صمد انصافا مربی خیلی بدی نیست. به نظر من درک تاکتیکیش از دایی بهتره

فقط بدترین عیبش که خیلی هم صدمه زده بهش ترسو بودنش هست. خیلی ترسو و محتاط هست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ec7b50b5-d816-4bf8-9c87-978778ae9a1e.jpg

اين هم تصوير دوستان خوش و خرم ! مشغول تنظيم قرارداد ...

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562

به نظرم بد نتیجه نگرفت البته اگر مربی خارجی بود همه تحسینش می کردند دیگه مربی چیکار کنه وقتی مهاجم از یه متری نمیتونه مستقیم شوت کنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
چندتا عکس از سایت استقلال
f8e38bb0-3033-47ff-90a3-9d09a957c037.jpg

باز بگین واعظ مدیر فوتبالی نیست :D

داش فرهاد
a1b0a453-1d0e-4133-ab81-0b0d3d79e31a.jpg

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
به نظرم بد نتیجه نگرفت البته اگر مربی خارجی بود همه تحسینش می کردند دیگه مربی چیکار کنه وقتی مهاجم از یه متری نمیتونه مستقیم شوت کنه

تایید میشه + این که هر چی فکرش رو می کنم توی کتم نمیره اون افتضاح های یه عده از بازیکن ها علی الخصوص اکبرپور و طالب لو توی یه برهه ای از لیگ، سهوی بوده باشه...

واعظ رو هم من خیلی دلم می خواد شرش از سر استقلال کم بشه، ولی چه میشه کرد که با شرایط فعلی کشور، یه سازمانی مثل باشگاه استقلال با این همه محبوبیت مردمی هیچ وقت مدیر عامل غیر سیاسی نخواهد داشت، و تقریبا قطعیه که اگر کله پز تشریف شون رو ببرند جای ایشون رو سگ خواهد گرفت!!
swear1.gif

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
مرفائی هیچ وقت مربی بزرگی نبوده ولی چیزی که مهم
اینه که اگه قرار باشه مرفاوی بره کی باید بیاد جاش؟
نه مربی بزرگ خارجی میاد
نه مربی خوب ایرانی !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره هیچ مربی ای از اول بزرگ زاده نشده

شاید اشتباه مرفاوی این بوده که از یه تیم بزرگ شروع کرد. مثلا اگه با امیدهای استقلال شروع میکرد شاید الان اینقدر ویژگی ترس به ویژگیهای خوب دیگش غلبه نمیکرد.

همونطور که سی پی یوی عزیز گفتند باید گفت اقلا تیمتون یه مقدار تاکتیک داشت. پاس میدادن. خلق موقعیت میکردند. ولی تیم ما با دایی من تا الان انصافا چیز خاصی ازش ندیدم. البته نمیشه گفت تقصیر علی داییه. تیمی که بازیکنانش رو یکی دیگه بسته اونم یکی مثل عباص انصاریفرد نمیشه انتظاری ازش داشت.

من امیدوارم صمد حالا که سرمربیتون شده سال بعد تو اسیا بهتر نتیجه بگیره. البته اگه شجاع تر باشه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ec7b50b5-d816-4bf8-9c87-978778ae9a1e.jpg

اين هم تصوير دوستان خوش و خرم ! مشغول تنظيم قرارداد ...

انگار داره از صمد تعهد نامه کتبی میگیره. یادش بخیر مدرسه.:D

چه خبر از یارگیری ؟
شنیدم پرسپولیس با چندتا بازیکن مثل انصاری فرد و زنیدپور قرارداد داخلی بسته ؟
صمد در چه فکریه ؟
نکنه فکر کرده امسال با این بازیکنها اول میشه ؟

تو فکر یه سقفه.
زنید پور نبسته و گفته ده روز وقت میخوام تا فکر کنم. احتمالا منتظر بقیه پیشنهاد هاس ببینه کدوم چرب تره.

بله . وترس برادر مرگه. ضمنا اصلا اهل کار گروهی و مشورت نیست. یه اخلاقهای قدیمی داره. مثل فیلم فارسی ها.

نه مربی بزرگ خارجی میاد
نه مربی خوب ایرانی !

من یه کتاب خونده بودم توش نوشته بود **** ها **** به دنیا میاند. و این خاصیت اکتسابی نیست. فکر کنم مربی گری هم همین طور باشه. مربیهای بزرگ از اول بزرگ هستند.

بالاخره هیچ مربی ای از اول بزرگ زاده نشده

شاید اشتباه مرفاوی این بوده که از یه تیم بزرگ شروع کرد. مثلا اگه با امیدهای استقلال شروع میکرد شاید الان اینقدر ویژگی ترس به ویژگیهای خوب دیگش غلبه نمیکرد.

همونطور که سی پی یوی عزیز گفتند باید گفت اقلا تیمتون یه مقدار تاکتیک داشت. پاس میدادن. خلق موقعیت میکردند. ولی تیم ما با دایی من تا الان انصافا چیز خاصی ازش ندیدم. البته نمیشه گفت تقصیر علی داییه. تیمی که بازیکنانش رو یکی دیگه بسته اونم یکی مثل عباص انصاریفرد نمیشه انتظاری ازش داشت.

من امیدوارم صمد حالا که سرمربیتون شده سال بعد تو اسیا بهتر نتیجه بگیره. البته اگه شجاع تر باشه.

بازم فکر میکنم شجاع بودن چیزی نیست که بخواد یاد بگیره. اون تو شخصیت یه فرد هست که تو سالهای طفولیت درش ایجاد میشه. مگه اینکه یه آدم شجاع کنارش باشه که بهش اجازه ترسیدن رو نده و تو لحظات مهم بهش کمک فکری کنه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

شكايت بي‌اثر قلعه‌نويي
مربي تيم فوتبال استقلال تبرئه شد

خبرگزاري فارس: پس از شكايت سرمربي سپاهان از مربي تيم فوتبال استقلال تهران، سيامك رحيم‌پور تبرئه شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي سال گذشته از سيامك ‌رحيم‌پور به دليل برخي مصاحبه‌هايش شكايت و او را به متهم به نشر اكاذيب كرده بود اما دادگاه راي به برائت سيامك رحيم پور دارد و دادنامه 88909970246400040 كه در تاريخ 30 فروردين 89 صادر شده است مربي تيم فوتبال استقلال را از هرگونه اتهامي تبرئه كرد.
گفته مي‌شود شكايت قلعه‌نويي از اصغر حاجيلو نيز بي نتيجه بوده و سرپرست سابق استقلال نيز از اتهام‌ها تبرئه شده است.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

مربی میتونه تعویض کنه!
البته منظورم مربی بود نه مرفاوی چون مرفاوی مربی واقعی تیم نیست و اختیار کامل هم نداره.

نه مربی بزرگ خارجی میاد
نه مربی خوب ایرانی !

پس بزاریم همین مربی بد داخلی باقی بمونه؟ چه استدلالی! جالبه خود آشتیانی هم رو هواست....

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا