خدا نکنه ....
خدا نکنه که فصل بعد هم مرفاوی مربی تیم باشه ... وگرنه با ترسی که این آقا داره و حالا حالا هم این ترسو داره مطمئنم که نتیجه که نمیگیریم هیچ ... بزم به پرسپولیس میبازیم .
دیگه خودش باید شعور داشته باشه .... اگه بمونه چه فرقی هست بین اون و قلعه نوعی ؟ ما میگیم قلعه نوعی موفقیت استقلال رو فقط وقتی میخواد که خودش سرمربی باشه و میگیم صمد آدم ساده و پاکیه ... ولی اگه قرار باشه صمد بمونه ، اونو نشون میده که منفعت خودش خیلی مهمتره براش تا اعصاب و رضایت طرفداران باشگاه ...
راستی چه خبر از گزینه های نقل و انتقالات ؟ نمیدونید استقلال امسال روی چه کسایی نظر داره ؟
من میدونم که پرسپولیس هاشمیان رو به احتمال زیاد جذب میکنه (که به نظر من واقعا به درد لای جرز میخوره) و مطمئنا محسن خلیلی و هادی نوروزی رو نگه میداره ... به فرض اینکه بخواد یکی از این دوتای آخری رو رد کنه برن ... اونوقت احتمالا نهایتا یه مهاجم جذب میکنه ...
حالا بحث پیوستن خلعتبری ، عماد رضا ، میداوودی به تیمای تهرانی جدیه ...
از اونجایی که قلعه نوعی قراردادش رو با سپاهان تمدید کرده مطمئنا عماد رضا رو سعی میکنه از دست نده ....
پس احتمالا باید خلعتبری رو پرسپولیسی بدونیم ...
اما میداوودی به احتمال زیاد به استقلال میاد و خوبیش اینه که به عنوان سهمیه ی لیگ اولی میاد توی استقلال .
من اینا رو حدس زدم ... اگه کسی خبر جدی داره رو کنه .