• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بزن کف قشنگه رو :lol::lol::lol:

امیدوارم این کار رو دانسته انجام نداده باشه.
مجید جان ما کلی دربازه بان خوب داشتیم که یه روز از تیممون رفتن ولی کدومشون اینجوری رضایت نامه یاخداحافظی کردن

مهم نیست. در کل رفتنیه.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

خوب متن خبر رو هم خوندم ولی این جور حرفا که از روی مظلومیت یا مظلوم نمایی باشه رو دوست ندارم. اگه هم چوب لای چرخش گذاشتن که حتما گذاشتن (البته جدا از نادونی خودش) الان وقتش نیست که بگه باید همون وقت با مردم صادقانه مطرح میکرد نه حالا بیاد و............
الان دیگه عصر این حرفا نیست/ مورینیو رو ببینید/ با حرف همه رو از بازی خارج میکنه/ به غیر از کار فنیش

اول امیدوارم که این استعفا قبول بشه
دوم دعا میکنم قبول بشه
و سوم امید وارم یه آدم حسابی بیارن رو نیمکت.
واعظ هم بره عالی میشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
امیدوارم :
از یک سوراخ چند بار گزیده نشیم..

قصه ای تکراری برای کسب این نتیجه تو آخرین بازی این فصل
بازی بی برنامه ،بی هدف و بی انگیزه
یک گل روی ضربه ایستگاهی
از دست دادن نتیجه در دقایق پایانی

این است استقلال رویائی آقایان !!

بازم خوش به غیرت صمد که نخواست با موندن روی اعصاب هوادارن اعتبار یه عمر فوتبالش در استقلال رو کلا تار و مار کنه

راستی ؟! احتمالا سال دیگه آسیائی هم نیستیم !

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
نیمه دوم 80 درصد مطمئن شدم دوم نمیشیم...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
قصه ای تکراری برای کسب این نتیجه تو آخرین بازی این فصل
بازی بی برنامه ،بی هدف و بی انگیزه
یک گل روی ضربه ایستگاهی
از دست دادن نتیجه در دقایق پایانی

این است استقلال رویائی آقایان !!

بازم خوش به غیرت صمد که نخواست با موندن روی اعصاب هوادارن اعتبار یه عمر فوتبالش در استقلال رو کلا تار و مار کنه

میخوان سهمیه رو 3 تا بکنن ... اگر این اتفاق بیفته استقلال آسیایی نمیشه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من یه جورایی به کار طالب لو شک کردم
که از قصد اینکارو کرد که با رفتنش مخالفت نشه
چون شاید احساس میکرد اگر بمونه فصل بعد هم نیمکت نشین میشد

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من یه جورایی به کار طالب لو شک کردم
که از قصد اینکارو کرد که با رفتنش مخالفت نشه
چون شاید احساس میکرد اگر بمونه فصل بعد هم نیمکت نشین میشد

نه اگه میموند که فصل بعد نمیکت نشین نمیشد. این محمدی خودش اینقدر ضعیف هست که نتونه یک فصل دروازه رو نگه داره. اگه طالبلو بره همون دروازبان امید رو فکر کنم بیارن البته بعد از اینکه محمدی تو چند تا بازی چهار تا پنج تا خورد

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

آره فرزاد جان/ حتما نیستیم. چون انگار از عربستان هم یکی کم کردن. حتما از ایران هم کم میکنند.

من که گفته بودم این تمدید قرارداد الکی بود/تو هیات فوتبال هم ثبت نکردن/ فقط میخواستن این بازی نتیجه بگیرن که نگرفتن/ همش فورمالیته بود. بعد هم یه استعفای الکی.

خدا کنه پرویز مظلومی رو بیارن.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
مرفاوي گفته چوب لاي چرخ تيم گذاشتن.از واعظ يه چيزي ياد گرفته ميگه.
يادم نمياد تا حالا از يه مربي انقدر حمايت بشه.جاي دايي بود چي ميگفت عين يه مرد بگه با اين تيم پر مهره نتونستم عذر ميخوام خداحافظ.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من بازی رو ندیدم امشب از اخبار توپ رو دیدم چه جوری گل شده .. بابا این طالب لو از امد این توپ رو گل کرده هر خری میفهمه این توپ رو اینجوری دفع کنی کدوم سمت میره !!
خیلی آ..........

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
به به سهمیه اگه کم بشه که دیگه نور الا نور میشه

کجان پس بعضی از یوزرها که کل فصل ادعا میکردن با این صمد خیلی خوب نتیجه میگیریم :lol: سهمیه هم که داره میپره :(

:(:(:(:(

160642_orig.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آره فرزاد جان/ حتما نیستیم. چون انگار از عربستان هم یکی کم کردن. حتما از ایران هم کم میکنند.

من که گفته بودم این تمدید قرارداد الکی بود/تو هیات فوتبال هم ثبت نکردن/ فقط میخواستن این بازی نتیجه بگیرن که نگرفتن/ همش فورمالیته بود. بعد هم یه استعفای الکی.

خدا کنه پرویز مظلومی رو بیارن.

خيلي ببخشيد دوست عزيز شما از كجا انقدر خبر هاي جديد رو مياري ؟

كويت و عراق در فصل آينده سهميه‌اي نخواهند داشت
سوزوكي: سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا كم نمي‌شود

خبرگزاري فارس: رئيس ليگ قهرمانان آسيا گفت: سهميه ايران در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا كسر نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، آلكس سوزوكي در مورد احتمال كسر سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا براي فصل آينده، اظهار داشت: به موضوع كسر سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا اصلا فكر نمي‌كنيم. باشگاه‌هاي ايراني امكانات خوبي دارند و از نظر حضور تماشاگر در ورزشگاه‌ها از پتانسيل بالايي برخوردار هستند، به همين دليل امكان كسر سهميه از ايران در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا وجود ندارد.
وي درباره رفع تعليق كويت و عراق و احتمال حضور نمايندگان آنها در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: عراق و كويت در فصل آينده نماينده‌اي در ليگ قهرمانان خواهند داشت و مسئولان به هيچ عنوان به اين موضوع فكر نمي‌كنند.
رئيس ليگ قهرمانان آسيا با اشاره به مشكلات سخت‌افزاري ورزشگاه‌هاي ايران تصريح كرد: باشگاه‌هاي ايراني بايد اين مشكلات خود را هرچه زودتر رفع كنند تا بتوانند با قدرت بيشتري در مسابقات شركت كنند.
وي با اشاره به روند تكميل ورزشگاه فولادشهر گفت: اين ورزشگاه نسبت به گذشته از شرايط بهتري برخوردار شده است. تنها قطع چند دقيقه‌اي برق در جريان ديدار ذوب‌آهن و مس مشكل‌ساز بود كه پس از جويا شدن علت متوجه شديم پريدن فيوز باعث قطعي برق شده بود كه به سرعت اين مشكل برطرف شد.
انتهاي پيام/

منبع :

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8902240244

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
من با نظرharry_4553 کاملا موافقم

مرفاوی که استعفا داد امیدوارم واعظ هم استعفا بده

فقط استقلال با فتح الله زاده وامیر خان:lol::lol::lol::lol:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

كويت و عراق در فصل آينده سهميه‌اي نخواهند داشت
سوزوكي: سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا كم نمي‌شود

منبع :

مگه تا حالا داشتن :blink: نکنه غیر از این 4 گروه گروه های دیگه ای هم توی غرب هست؟
هر چند منبع خبرت فارس هست که زیاد معتبر نیست اما شدیدا امیدواریم این اتفاق بیفته و کم نشه. اما دلیل کم کردن سهمیه عربستان رو نمیفهمم برای چیه. اینها که هر سال از بقیه تیمهای غرب بهتر نتیجه میگیرن. باید سهمیه امارات رو میگرفتن :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مگه تا حالا داشتن :blink: نکنه غیر از این 4 گروه گروه های دیگه ای هم توی غرب هست؟
هر چند منبع خبرت فارس هست که زیاد معتبر نیست اما شدیدا امیدواریم این اتفاق بیفته و کم نشه. اما دلیل کم کردن سهمیه عربستان رو نمیفهمم برای چیه. اینها که هر سال از بقیه تیمهای غرب بهتر نتیجه میگیرن. باید سهمیه امارات رو میگرفتن :D

احتمال زياد سهميه ي هيج تيمي تغيير نكينه ...
من شنيدم 2 تا شرط داشته 4 سهميه داشت ، يكي اينكه حداقل 3 تيم صعود كنند به مرحله ي بعد ،‌ دوم اينكه فدراسيون درآمدزا باشه ، كه هر 2 تا برآورده شده !
كلا ايران معدود كشوري هست كه ليگش 18 تيمي هست توي غرب و ...

به نظرم بعيد هست كم كردن سهميه !
دوستان فقط واسه اينكه حاشيه درست كنند اين رو مطرح كردند ( منظورم روزنامه ها و ... هست !‌)

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها منطقی باشید صمد خوب کارکرده سومی هم از سر این مربی و مدیرعامل زیاد بود....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خيلي ببخشيد دوست عزيز شما از كجا انقدر خبر هاي جديد رو مياري ؟

وي درباره رفع تعليق كويت و عراق و احتمال حضور نمايندگان آنها در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا، عنوان كرد: عراق و كويت در فصل آينده نماينده‌اي در ليگ قهرمانان خواهند داشت و مسئولان به هيچ عنوان به اين موضوع فكر نمي‌كنند.

اولا که اگه خبر داغ بود تقصیر من نیست/ من از تلویزیون شنیدم. گزارشگر بازی استقلال اینطوری گفت / راست و دروغش با راوی.
دوما وقتی خود شما تو مصاحبه بالا زدید کویت و عراق از تعلیق رها شدند پس قاعده این میشه که باید از یه کشور بگیرن بدن به یه جای دیگه. منم امیدوارم این خبر درست در نیاد و ما هم بریم آسیا.
خدا وکلی امکانات ورزشی ما در حد کدوم کشور هست که بخواهیم باهاش سهمیه بگیریم. اینجا همه چیز آریه ای هست.
خدا کنه کم نشه. چون اگه کم بشه نه تنها آسیا نمیریم بلکه خیلی از بازیکنهامون هم میرن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب یه فخر بهتون بفروشم که بگم ناصر خان حجازی بچه محل خودمونه یا بهتر اینه که افتخاریه برام که بچه محل ناصر خان باشم/ به هر حال آب و برقمون با هم قطع و وصل میشه.
و اما یه خبر داغ دیگه/:
امروز تو بانک بودم (بانک ملت بالای میدون ملت) و نگران بابت جای پارک ماشین که دوبله بود و .... یه سرک کشیدم ببینم وضع چطوره که تمثال مبارک ناصرخان رو دیدم. پشت شیشه داشت اوضاع رو بررسی میکرد که بیاد تو یا نه/ 5 شنبه هست وشلوغی دیگه.
پریدم بیرون.
دی دی/ پسر بزن زنگو. یه مرد اینجاست
ج:سلام قربان
ن خ:سلام
ج:خوبید اقا/ ما زود دلمون تنگ میشه
ن خ:قربون شما/ شما لطف دارید/
چند لحظه سکوت/ امروز چرا بانک انقد شلوغه؟
ج: آره/ انگار سیستمشون قطع شده/حالا که وصل شده شلوغ شده/ آخر وقت هم هست
آقا چه خبر از مربی؟
ن خ: معلوم نیست/ شاید خارجی باشه.و باز سکوت / پشت در ایستاده بودم و ناصر خان تصمیم گرفت که بره(احتمالا تو ماشین). موفق باشی
ج: مرسی / سلامت باشید/ ما دوستون داریم آقا
ن خ: لطف دارید.ممنون.خداحفظ.
ج: خداحافظ آقا.

ناصر خان من فداییتم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
احتمال زياد سهميه ي هيج تيمي تغيير نكينه ...
من شنيدم 2 تا شرط داشته 4 سهميه داشت ، يكي اينكه حداقل 3 تيم صعود كنند به مرحله ي بعد ،‌ دوم اينكه فدراسيون درآمدزا باشه ، كه هر 2 تا برآورده شده !
كلا ايران معدود كشوري هست كه ليگش 18 تيمي هست توي غرب و ...

به نظرم بعيد هست كم كردن سهميه !
دوستان فقط واسه اينكه حاشيه درست كنند اين رو مطرح كردند ( منظورم روزنامه ها و ... هست !‌)
پس یعنی به امید خدا .. میریم آسیا؟!!؟!

راستی علیرضا بعد از بازی تو هیچی نگفتی ، چرا!؟!؟!
راستی یه چی دیگه امضاتو میگفتم !! آ ! همون آهنگ و اینا !!

شایعات در آسمان استقلال طوفان به پا می کند !!! بازگشت قلعه نویی ؟؟؟ !!!!

آشتیانی : دلایل مرفاوی منطقی باشد نمی توانم مانع رفتنش شوم.

یه چیز جالب که گفته !! اینه که اینو باید حالا حالاها تحمل کنین ..
به این سوال که همه در انتظار استعفای مدیر استقلال هستند و از صبح این خبر مدام تکرار می شود ،
گفت:«این شایعه را می دانم چه کسی ساخته است اما این آقایان خیال شان راحت باشد حتی اگر هم رفتنی شوم ، نوبت بازگشت به آنها نمی رسد. بی دلیل نباید به خودشان وعده بدهند. البته من استعفا نمی دهم و می خواهم انشاالله اگر عمری باشد در استقلال بمانم.»
او همچنین درباره بازی امروز تیمش گفت:« شوکه هستم و نمی خواهم چیزی در این باره بگویم . شاید باید بار دیگر در این بازی تامل کنم.»

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا