وقتی داشتم پستتو میخوندم قیافم اینجوری بود : :blink:
بابا آخه چرا وقتی از چیزی اطلاع ندارین میاین اینجا میگین 4 نفر دیگه هم باور میکنن !
ببین برادر من فوتبالی که اخلاقو زیر پا بگذاره و یه تیم درحد محلات با بودجه سرسام آور پول بیت المالو خرج کنه برای اینکه بگه ما قهرمانیم فوتبالی که یه ستاره نداره و فقط مدیریتو این مسائل بی ربط به ورزش توش نقش داره و با پارتی کتو کلفت هر امتیازش به دست میاد این فوتبال نیست این ورزش نیست این هنر نیست
اینا همش نظر شماست که کاملا هم اشتباهه !
اگه میبینی فوتبال اصفهان پیشرفت کرده حاصل مدیریت مسئولان این شهر و برنامه ریزی چند ساله اس که الان داره نتیجه میده
میگی پول ! خب همه تیم های بزرگ دنیا هم زیاد خرج میکنن ! اصلا بدون پول نمیشه .. غیر قابل انکاره ولی اینکه فوتبال اصفهان با پول پیشرفت کرده غلطه
پارتی کت و کلفت ! حرفات خنده داره ... قول میدم بهت 5 تا بازی های این فصل سپاهانم ندیدی ، فقط داری حرفای بقیه رو تکرار میکنی ... حرف میزنی با دلیل و مدرک حرف بزن
اصفهان واقعاً با این قهرمانیاش جز بی ستاره شدنو عقب موندگی بیشتر تو عرصه ملی و ضربه زدن به میلیونها هوادار دوتیم پایتخت و از اون طرف رفتن و باختن خفت بار دوتا تیمتون جلوی عربا (شما اصفهانیا به علاقه به اعراب معروفین) و نشون دادن بی تعصبیتون و بردن آبروی ملت ایران و نداشتن
ما قهرمان بشیم تو عرصه های ملی عقب میمونم ؟؟ چه ربطی داره ؟؟
ما قهرمان بشیم ضربه میزنیم به میلیون ها هواداران تیم های پایتخت !!!!!؟

یعنی شما طرفدار فوتبال دو قطبی هستی ؟ :wacko:
آخه ما کی جلو عربا باختیم !؟ اونم با خفت !! :wacko:
اون سالی که استقلال به خاطر نفرستادن اسامی بازیکنانش از آسیا حذف شد همون سال سپاهان نبود که تا فینال بالا اومد و آبروی فوتبال ایران حفظ شد ؟ سپاهانی که الان 8 سال مدام هست توی آسیا داره شرکت میکنه و ای اف سی و فیفا یه حساب ویژه روش باز میکنن ، فیفا هروقت بخواد نظرسنجی قهرمان آسیا رو توی سایش بذاره از ایران فقط سپاهان رو مینویسه ... حالا داری برای من از آبروی ایران حرف میزنی .... دستت درد نکنه داداش
الان تنها تیم ایرانی توی 8 تیم برتر آسیا کدوم تیمه ؟ اون وقت تو میگی اصفهان آبروی فوتبال ایران رو میبره !! خیلی باحالی بابا ! :wacko::blink:
(شما اصفهانیا به علاقه به اعراب معروفین)

چی میگی رفیق !!!!!؟؟؟؟ من نمیدونم این اطلاعاتو از کجا آوردی !! :blink::blink::f34r:
شدیدا تکذیب میشه ... برای اولین باره همچین چیزی تو عمرم میشنوم !
حتی یک بازیکنت ارزشمندو خلاق و مثمر ثمر در عرصه ملی در چندسال اخیر و دزدیدن بازیکنای مظلوم شهرستانی که بلاجبار دنبال یه جایی برای پول درآوردنن و از شهرشون میزنن میرن چی برای فوتبال ما داشته این تیمای اصفهان ؟
بازیکن ارزشمند هم داشتیم یکم بیشتر تحقیق کن
دزدیدن !؟ واژه خوبی به کار نبردی

کلا هر جایی شرایط مناسب واسه کار کردن باشه همه به سمتش میرن ... این قانونیه که همه جای دنیا و در همه رشته ها هست ..... شما هم شرایط خوب برای بازیکناتون ایجاد کنید مطمئن باشید بازیکنای خوب از همه جا میان به سمتتون ... که این قضیه برمیگرده به مدیریت
اصلاً خودمونیم چرا اصفهان همه کاراشو ول کرده چسبیده به فوتبالی که یه اصفهانیم تا حالا توش ستاره نشده ؟ چرا هیچی سرجاش نیست؟ چرا باید استانی مثل شما که همه مردمش سرمورو گندن و یک ذره هم علاقه ای به فوتبال ندارن این همه به فوتبال برسن بعد این همه هوادارو جوون با استعداد توی استانای فوتبال خیز مثل استان خودم خوزستان داغ داشتن کوچکترین امکانات به دلشون بمونه ؟
اصفهان همه کاراشو ول نکرده ! اصفهان چند وقته توی همه زمینه ها پیشرفت کرده (یه سر بیا اینجا :happy: )
درسته ، خوزستان سرزمین فوتبال خیزی هست ... جووناش با استعدادن ولی یکی هست اینا رو شناسایی کنه ؟ مدیریت کنه ؟ یکی از دلایل پیشرفت فوتبال اصفهان سرمایه گذاری روی تیم های پایه اس
یه بار دوستم میخواست توی تست باشگاه ذوب آهن شرکت کنه که اگه قبول شد بره و تیم های پایه ، با هم رفتیم دفتر باشگاه ... اونجا به پسری 18،19 سال دیدم از کرج اومده یود واسه اینکه توی تیم پایه ذوب آهن عضو بشه

آره داداش ... اینه مدیریتی میگم ... فقط یاد گرفتید بگید پول پارتی ...

یکم فکر کنید و منطقی باشید میبینید اینجوری نیس
اگه میتونی مردومردونه جواب بده ورزشی جواب بده البته فوتبالی جواب نده به قوارت نمیاد!
شما به من لطف داری! :blink:
ولی مردومردونه قبول کن حق شما هیچوقت نبوده تو فوتبال اصلاً مقام داشته باشین چون یه ستاره هم نداشتیم اصفهانی باشه یه ستاره هم نداشتیم میفهمی ؟ یه ستاره هم نداشتیم
برو رو حرفام فکر کن خودتو وجدانت بعد بیا جلوی این همه مثل خودم ناراضی از قهرمانی این اصفهانیا دفاع کن
فقط خود باشگاه فولاد مبارکه سپاهان 72 رشته ورزش توی انواع ورزش ها و لیگ ها از سطوح نونهالان تا بزرگسالان هم در آقایان و هم در بانوان داره ! دیگه ذوب آهن و جدیدا فولاد ماهان سپاهان رو نگفتم !
اینو بهش میگن استعداد یابی ... اینو بهش میگن مهیا کردن شرایط برای جذب استعداد ها و بهترین ها در همه رشته ها ... همچین چیزی شما توی شهرتون دارید ؟ پس لطفا دیگه ما رو با خودتون مقایسه نکن و تهمت بزن
پس دیگه از مقام و ستاره حرف نزن
فکر کنم شما باید فکر کنی داش مجتبی جون

خودت میدونی هیچ کسی از قهرمانی یه باشگاه اصفهانی که بازیکناشم اصفهانی نیستن خوشحال نیست تو این کشور میدونی نمیدونی ؟
1- از قول بقیه اصلا حرف نزن چون اصلا و ابدا اینجوری که میگی نیست
2- مهم مردم اصفهان هستن که خوشحالن و حرف بقیه براشون مهم نیست