• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آخه شماها که بلد نیستید یه جام رو درست نگه دارید جام میخواید چیکار ... همون #%#$%#$ زرده خدائی خوبه براتون
یادتونه 3-4 سال پیش با جام چیکار کرده بودید ... کلا همش رو توی یه مشما تحویل فدراسیون دادن . خدا سال دیگه رو به خیر کنه ، یارانه ها رو هم که برداشتن دیگه ببین چی تحویل میدن

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
همه حرفها رو خوندم چه مال سپاهانی ها چه مال بقیه تیم ها و اما نظر من :
من خودم هم پرسپولیسی هستم , اما خیلی دوست داشتم ذوب آهن قهرمان میشد , فوتبال پاک و تاکتیکی به اون میگن ! 3 سال پیش یک تیم کاملا" جوون بستند که تا آستانه حذف شدن پیش رفت اما هیچ کدوم از بازیکناشونو مثل بعضی تیم ها از پول بیت المال نیاورند ! حالا همون تیم 2 سال متوالی نایب قهرمان شد و بازی های خیلی قشنگتر نسبت به قهرمان فصل پیش و امسال به نمایش گذاشت .

فوتبال پاک به اون میگن ! همون قدرتی که تو ایران داشت تو لیگ قهرمانان آسیا هم داشت ! همون بازی که تو ایران میکرد اونجا هم کرد ! همون داوری که تو ایران واسش قضاوت کرد تو اونجا هم قضاوت کرد ! و ... برید خجالت بکشید , این جام ها میاد و میره اما آبروی ریخته شده تیمتون هیچ وقت از یاد کسی نمیره ...

قهرمان واقعی ذوب آهن بود و امیدوارم تو لیگ قهرمانان آسیا این رو به سپاهانی ها ثابت کنه ;)

پ.ن: البته نه من اصفهانی هستم و نه طرفدار ذوب آهن (حرف حق رو آدم باید بزنه)

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون موقع که توی لیگ ما حریف ها رو یکی یکی لوله میکردیم و 5 تا 5 تا بهشون گل میزدیم کجا بودین شما ؟

استقلالیا احتمالا درگیر نتیجه های ضعیفشون از 11 بازی 11 امتیاز بودند
پرسپولیسیا درگیر 4 تا گل خوردن از شاهین بوشهر بودند
قهرمانی حق شما بود یا حق ما که اینقدر قشنگ و تاکتیکی بازی می کردیم ؟! قبول کنید در حد و اندازه های قهرمانی توی لیگ امسال نبودید .......

حالا توی 2 تا بازی داور به نفع ما گرفته یعنی داور ما رو قهرمان کرده !؟
با 8 امتیاز اختلاف قهرمان شدیم نه با تفاضل گل !! آخه داوری چه جوری میتونه این اختلاف امتیاز رو ایجاد کنه ؟

یکی از بچه ها اومده میگه توی بازی دیروز سپاهان پرسپولیس گل پرسپولیس که مردود شد سالم بود پس سپاهان با لابی قهرمان شده ! آخه مرد حسابی بر فرض ما تبانی کردیم ، وقتی دیگه قهرمان شدیم دیگه چه نیازی به بازی آخر داریم که بیایم اینقدر تابلو تبانی کنیم و همه بفهمن !! اصلا مگه تبانی به همین سادگیه که همه راحت بفهمن ؟!
بابا به خدا داوری به نفع شما هم بوده . کسی صداشو در آورد ؟ ولی توی 2 تا بازی که داوری به نفع ما شد یه عده که تیمشون نتیجه نمیگرفت (!) شروع کردند به تخریب ما و این تبانی افتاد توی دهان همه ! :eek:
اصلا از کجا معلوم یه لابی بزرگ و قوی در حال تخریب ما نیس !؟ :eek: فوتبال خیلی کثیفه
الان پرسپولیس راحت قهرمان جام حذفی شد و رفت ، پرسپولیس رو آسیایی کردند رفت .... این تبانی نیس ؟ این قهرمانی قلابی نیس ؟ :hmm::hmm:
فقط یکم فکر کنید .....
الان مثلا میخواین قهرمانی ما رو کم ارزش کنید با این حرفاتون ؟ قهرمانی واسه ما خیلی با ارزشه شما هر جور دوست دارید فکر کنید ... 1 اپسیلون هم برامون مهم نیست چی میگید و چی فکر میکنید

پ.ن : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2797400&postcount=5469
ببین برادر من فوتبالی که اخلاقو زیر پا بگذاره و یه تیم درحد محلات با بودجه سرسام آور پول بیت المالو خرج کنه برای اینکه بگه ما قهرمانیم فوتبالی که یه ستاره نداره و فقط مدیریتو این مسائل بی ربط به ورزش توش نقش داره و با پارتی کتو کلفت هر امتیازش به دست میاد این فوتبال نیست این ورزش نیست این هنر نیست اصفهان واقعاً با این قهرمانیاش جز بی ستاره شدنو عقب موندگی بیشتر تو عرصه ملی و ضربه زدن به میلیونها هوادار دوتیم پایتخت و از اون طرف رفتن و باختن خفت بار دوتا تیمتون جلوی عربا (شما اصفهانیا به علاقه به اعراب معروفین) و نشون دادن بی تعصبیتون و بردن آبروی ملت ایران و نداشتن حتی یک بازیکنت ارزشمندو خلاق و مثمر ثمر در عرصه ملی در چندسال اخیر و دزدیدن بازیکنای مظلوم شهرستانی که بلاجبار دنبال یه جایی برای پول درآوردنن و از شهرشون میزنن میرن چی برای فوتبال ما داشته این تیمای اصفهان ؟
اصلاً خودمونیم چرا اصفهان همه کاراشو ول کرده چسبیده به فوتبالی که یه اصفهانیم تا حالا توش ستاره نشده ؟ چرا هیچی سرجاش نیست؟ چرا باید استانی مثل شما که همه مردمش سرمورو گندن و یک ذره هم علاقه ای به فوتبال ندارن این همه به فوتبال برسن بعد این همه هوادارو جوون با استعداد توی استانای فوتبال خیز مثل استان خودم خوزستان داغ داشتن کوچکترین امکانات به دلشون بمونه ؟
واقعاً میتونی جواب بدی؟
اگه میتونی مردومردونه جواب بده ورزشی جواب بده البته فوتبالی جواب نده به قوارت نمیاد! ولی مردومردونه قبول کن حق شما هیچوقت نبوده تو فوتبال اصلاً مقام داشته باشین چون یه ستاره هم نداشتیم اصفهانی باشه یه ستاره هم نداشتیم میفهمی ؟ یه ستاره هم نداشتیم
برو رو حرفام فکر کن خودتو وجدانت بعد بیا جلوی این همه مثل خودم ناراضی از قهرمانی این اصفهانیا دفاع کن
برو فکر کن قبلش
خودت میدونی هیچ کسی از قهرمانی یه باشگاه اصفهانی که بازیکناشم اصفهانی نیستن خوشحال نیست تو این کشور میدونی نمیدونی ؟
این یعنی بی ارزش بودن قهرمانی شما

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
وقتی داشتم پستتو میخوندم قیافم اینجوری بود : :blink:

بابا آخه چرا وقتی از چیزی اطلاع ندارین میاین اینجا میگین 4 نفر دیگه هم باور میکنن !

ببین برادر من فوتبالی که اخلاقو زیر پا بگذاره و یه تیم درحد محلات با بودجه سرسام آور پول بیت المالو خرج کنه برای اینکه بگه ما قهرمانیم فوتبالی که یه ستاره نداره و فقط مدیریتو این مسائل بی ربط به ورزش توش نقش داره و با پارتی کتو کلفت هر امتیازش به دست میاد این فوتبال نیست این ورزش نیست این هنر نیست
اینا همش نظر شماست که کاملا هم اشتباهه !
اگه میبینی فوتبال اصفهان پیشرفت کرده حاصل مدیریت مسئولان این شهر و برنامه ریزی چند ساله اس که الان داره نتیجه میده
میگی پول ! خب همه تیم های بزرگ دنیا هم زیاد خرج میکنن ! اصلا بدون پول نمیشه .. غیر قابل انکاره ولی اینکه فوتبال اصفهان با پول پیشرفت کرده غلطه
پارتی کت و کلفت ! حرفات خنده داره ... قول میدم بهت 5 تا بازی های این فصل سپاهانم ندیدی ، فقط داری حرفای بقیه رو تکرار میکنی ... حرف میزنی با دلیل و مدرک حرف بزن
اصفهان واقعاً با این قهرمانیاش جز بی ستاره شدنو عقب موندگی بیشتر تو عرصه ملی و ضربه زدن به میلیونها هوادار دوتیم پایتخت و از اون طرف رفتن و باختن خفت بار دوتا تیمتون جلوی عربا (شما اصفهانیا به علاقه به اعراب معروفین) و نشون دادن بی تعصبیتون و بردن آبروی ملت ایران و نداشتن
ما قهرمان بشیم تو عرصه های ملی عقب میمونم ؟؟ چه ربطی داره ؟؟
ما قهرمان بشیم ضربه میزنیم به میلیون ها هواداران تیم های پایتخت !!!!!؟ :eek: یعنی شما طرفدار فوتبال دو قطبی هستی ؟ :wacko:
آخه ما کی جلو عربا باختیم !؟ اونم با خفت !! :wacko:
اون سالی که استقلال به خاطر نفرستادن اسامی بازیکنانش از آسیا حذف شد همون سال سپاهان نبود که تا فینال بالا اومد و آبروی فوتبال ایران حفظ شد ؟ سپاهانی که الان 8 سال مدام هست توی آسیا داره شرکت میکنه و ای اف سی و فیفا یه حساب ویژه روش باز میکنن ، فیفا هروقت بخواد نظرسنجی قهرمان آسیا رو توی سایش بذاره از ایران فقط سپاهان رو مینویسه ... حالا داری برای من از آبروی ایران حرف میزنی .... دستت درد نکنه داداش
الان تنها تیم ایرانی توی 8 تیم برتر آسیا کدوم تیمه ؟ اون وقت تو میگی اصفهان آبروی فوتبال ایران رو میبره !! خیلی باحالی بابا ! :wacko::blink:
(شما اصفهانیا به علاقه به اعراب معروفین)
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

چی میگی رفیق !!!!!؟؟؟؟ من نمیدونم این اطلاعاتو از کجا آوردی !! :blink::blink::f34r:
شدیدا تکذیب میشه ... برای اولین باره همچین چیزی تو عمرم میشنوم !
حتی یک بازیکنت ارزشمندو خلاق و مثمر ثمر در عرصه ملی در چندسال اخیر و دزدیدن بازیکنای مظلوم شهرستانی که بلاجبار دنبال یه جایی برای پول درآوردنن و از شهرشون میزنن میرن چی برای فوتبال ما داشته این تیمای اصفهان ؟
بازیکن ارزشمند هم داشتیم یکم بیشتر تحقیق کن
دزدیدن !؟ واژه خوبی به کار نبردی :rolleyes: کلا هر جایی شرایط مناسب واسه کار کردن باشه همه به سمتش میرن ... این قانونیه که همه جای دنیا و در همه رشته ها هست ..... شما هم شرایط خوب برای بازیکناتون ایجاد کنید مطمئن باشید بازیکنای خوب از همه جا میان به سمتتون ... که این قضیه برمیگرده به مدیریت
اصلاً خودمونیم چرا اصفهان همه کاراشو ول کرده چسبیده به فوتبالی که یه اصفهانیم تا حالا توش ستاره نشده ؟ چرا هیچی سرجاش نیست؟ چرا باید استانی مثل شما که همه مردمش سرمورو گندن و یک ذره هم علاقه ای به فوتبال ندارن این همه به فوتبال برسن بعد این همه هوادارو جوون با استعداد توی استانای فوتبال خیز مثل استان خودم خوزستان داغ داشتن کوچکترین امکانات به دلشون بمونه ؟
اصفهان همه کاراشو ول نکرده ! اصفهان چند وقته توی همه زمینه ها پیشرفت کرده (یه سر بیا اینجا :happy: )
درسته ، خوزستان سرزمین فوتبال خیزی هست ... جووناش با استعدادن ولی یکی هست اینا رو شناسایی کنه ؟ مدیریت کنه ؟ یکی از دلایل پیشرفت فوتبال اصفهان سرمایه گذاری روی تیم های پایه اس
یه بار دوستم میخواست توی تست باشگاه ذوب آهن شرکت کنه که اگه قبول شد بره و تیم های پایه ، با هم رفتیم دفتر باشگاه ... اونجا به پسری 18،19 سال دیدم از کرج اومده یود واسه اینکه توی تیم پایه ذوب آهن عضو بشه :) آره داداش ... اینه مدیریتی میگم ... فقط یاد گرفتید بگید پول پارتی ... :) یکم فکر کنید و منطقی باشید میبینید اینجوری نیس
اگه میتونی مردومردونه جواب بده ورزشی جواب بده البته فوتبالی جواب نده به قوارت نمیاد!
شما به من لطف داری! :blink:
ولی مردومردونه قبول کن حق شما هیچوقت نبوده تو فوتبال اصلاً مقام داشته باشین چون یه ستاره هم نداشتیم اصفهانی باشه یه ستاره هم نداشتیم میفهمی ؟ یه ستاره هم نداشتیم
برو رو حرفام فکر کن خودتو وجدانت بعد بیا جلوی این همه مثل خودم ناراضی از قهرمانی این اصفهانیا دفاع کن
فقط خود باشگاه فولاد مبارکه سپاهان 72 رشته ورزش توی انواع ورزش ها و لیگ ها از سطوح نونهالان تا بزرگسالان هم در آقایان و هم در بانوان داره ! دیگه ذوب آهن و جدیدا فولاد ماهان سپاهان رو نگفتم !
اینو بهش میگن استعداد یابی ... اینو بهش میگن مهیا کردن شرایط برای جذب استعداد ها و بهترین ها در همه رشته ها ... همچین چیزی شما توی شهرتون دارید ؟ پس لطفا دیگه ما رو با خودتون مقایسه نکن و تهمت بزن
پس دیگه از مقام و ستاره حرف نزن :rolleyes:
;)
برو فکر کن قبلش
فکر کنم شما باید فکر کنی داش مجتبی جون :);)
خودت میدونی هیچ کسی از قهرمانی یه باشگاه اصفهانی که بازیکناشم اصفهانی نیستن خوشحال نیست تو این کشور میدونی نمیدونی ؟
1- از قول بقیه اصلا حرف نزن چون اصلا و ابدا اینجوری که میگی نیست
2- مهم مردم اصفهان هستن که خوشحالن و حرف بقیه براشون مهم نیست

Last edited:

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون چشات قلوچه که این همه بهت گفتم برو فکر کن جبهه گرفتیو فکر کردی اینجا میدون جنگه اومدی کم نیاری حرفامو تیکه تیکه کردیو جوابای بدتر از گناه بهم دادی برو شادیتو بکن من هروقت شادی شما اصفهانیهم میبینم خندم میگیره همه چیتون جکه فوتبالتون دیگه اوج مسخره بازیه برو خوش باش فقط بعدش برو یه کم روپایی کار کن ببین لیاقت اصفهانی هست اصلاً بگه فوتبال ؟
راستی من خودم کاملاً نژادم اصفهانیه ولی اهواز زندگی کردم!
ولی جایی که حقه رو باید دید حالی هرجایی میخوای باشی
دیگه هم کاری با خودتو شکلکات ندارم ..

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همون چشات قلوچه که این همه بهت گفتم برو فکر کن جبهه گرفتیو فکر کردی اینجا میدون جنگه اومدی کم نیاری حرفامو تیکه تیکه کردیو جوابای بدتر از گناه بهم دادی برو شادیتو بکن من هروقت شادی شما اصفهانیهم میبینم خندم میگیره همه چیتون جکه فوتبالتون دیگه اوج مسخره بازیه برو خوش باش فقط بعدش برو یه کم روپایی کار کن ببین لیاقت اصفهانی هست اصلاً بگه فوتبال ؟
راستی من خودم کاملاً نژادم اصفهانیه ولی اهواز زندگی کردم!
ولی جایی که حقه رو باید دید حالی هرجایی میخوای باشی
دیگه هم کاری با خودتو شکلکات ندارم ..
اینجا نه جای دعوا کردن و نه جای توهین کردن ولی شما داری این کارو میکنی
اومدی هرچی دلت خواست گفتی بعدم که جوابتو دادم میگی چرا جواب میدی ! میگی جبهه گرفتم !! عجب ... انتظار داری هیچی نگم !؟
ما اینجا میایم یه کل کل کوچیک بکنیم دور هم شاد باشیم نه اینجا اعصاب خودمون رو خورد کنیم با هم بجنگیم !
شما اول اومدی یه پست طومار مانند نوشتی توش هم هرچی دلت خواست گفتی و تهمت زدی خب طبیعتا منم جوابتو میدم چون تحمل ندارم ساکت باشم تا هرچی دلت میخواد بگی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ما قهرمان بشیم ضربه میزنیم به میلیون ها هواداران تیم های پایتخت !!!!!؟ :eek: یعنی شما طرفدار فوتبال دو قطبی هستی ؟ :wacko:

نه حامدجان قهرمانی شما و هیچ تیم شهرستانی دیگه فی البداهه به فوتبال ضربه نمیزنه . پیش از شمام ملوان و فجرسپاسی و فولاد قهرمان شدند و آسمان هم به زمین نیومد و کسی هم چیزی نگفت
مسئله اینه که شما بر اساس شایستگی هاتون قهرمان نمی شید و براساس شایستگی تاج و وام بلاعوض های ساکت قهرمان می شید
این ساکتیسم قطعا به روح ورزش لطمه می زنه :( نکنید این کارها رو . به اصول اخلاقی پایبند باشید لطفا :( توی زمین فوتبال برنده بشید نه در لابی هتل عباسی :( شما دارید ارزشهای انسانی رو یکی پس از دیگری لگد مال می کنید
اینه که واقعا آزار دهنده اس

باندبازها ( اینو با یک صدای بی تفاوت بخون لطفا . ممنون )

چون تحمل ندارم ساکت باشم

من این جمله ات رو به فال نیک می گیرم
ضمیر ناخودآگاه تو هم از " ساکت " بودن و باندباز بودن بیزاره
آفرین
به فطرت خودت روجوع کن

من هم تحمل ندارم ثانیه ای " ساکت " یا شبیه ساکت باشم :happy:

قربان تو / پریناز ( رئیس کل کل آباد )

dashmojtaba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا نه جای دعوا کردن و نه جای توهین کردن ولی شما داری این کارو میکنی
اومدی هرچی دلت خواست گفتی بعدم که جوابتو دادم میگی چرا جواب میدی ! میگی جبهه گرفتم !! عجب ... انتظار داری هیچی نگم !؟
ما اینجا میایم یه کل کل کوچیک بکنیم دور هم شاد باشیم نه اینجا اعصاب خودمون رو خورد کنیم با هم بجنگیم !
شما اول اومدی یه پست طومار مانند نوشتی توش هم هرچی دلت خواست گفتی و تهمت زدی خب طبیعتا منم جوابتو میدم چون تحمل ندارم ساکت باشم تا هرچی دلت میخواد بگی
ببین اینو در مورد خودم قبول میکنم یه کم لحنم بده ولی گشتم حرفی پیدا نکردم که مصداق توهین باشه بگی و به نظرم درست باشه مطمئن باش اون پستمو کلشو پاک میکنم
بگذریم!
با این حال نمیخوام بیش از این بحثو ادامه بدم چون به قول تو اینجا باید خوش باشیمو کل کلای خوبو از این حرفا و ...!

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
با ارسال نامه‌اي به موراتي؛ساكت قهرماني اينترميلان را تبريك گفت!

قبول دارم اینو باید توی تاپیک " جک " می نوشتم :happy:
بقول معروف : ما سه تا کجا می ریم ؟! آخرت آویزوون بازی ! بابا قهرمانی قاطع اینتر چه ارتباطی به توی باندباز و ضد فوتبال پاک داره آخه ؟

پ.ن : به گزارش BBC بعد از این تبریک ، سهام اینترناسیوناله 30% افت قیمت پیدا کرد

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

بقول معروف : ما سه تا کجا می ریم ؟! آخرت آویزوون بازی ! بابا قهرمانی قاطع اینتر چه ارتباطی به توی باندباز و ضد فوتبال پاک داره آخه ؟

یاد بگیرید !
icon10.gif

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605

FunnySmiley.gif

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ما اینجا میایم یه کل کل کوچیک بکنیم دور هم شاد باشیم نه اینجا اعصاب خودمون رو خورد کنیم با هم بجنگیم

تایید میشه

در ضمن ما که رفتیم آسیا

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اقا تراکتور خودش کم بود شهرداری تبریز هم اومد..... :دی

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ای خدا !! امروز قراره به آبی های پایتخت بخندیم .
0002064B.gif

پ ن : فردا هم قرار نیست به قرمزها بخندیم .
000201C1.gif

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من هردفعه روزنامه استقلال رو میبینم حس میکنم بچه های 10-12 ساله روی این روزنامه کار میکنن. مخصوصا صفحه اولش. امروز اما حدسم به یقین تبدیل شد. خودتون قضاوت کنید. تیتر و عکس های صفحه اول رو

1389-05-04-y17Gx.jpg

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
واقعا روزنامه ی استقلال در تیتر زدن یکی از بی استعداد ترین ها در ایرانه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چقدر خزن اینا :دی

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سانديس گرم عامل درگيري دعوا ورزشگاه آزادي
2010/7/28 20:18:00

سايت گل ـ يك نيسان كه در مسير بليت‌فروشي تا ورزشگاه آزادي پارك شده بود از ديد خبرنگاران تبريزي عامل اصلي شروع درگيري هواداران تراكتور و پرسپوليس تلقي مي‌شود.
اين وانت نيسان كه مقابل ورزشگاه آزادي به طور رايگان به طرفداران سانديس مي‌داد. به گفته خبرنگار گل در تبريز طرفداراني كه اين سانديس‌ها را دريافت كرده بودند با خوردن آن از طعم بد و گرمي آن عصباني شده و شروع به پرتاب بسته‌هاي سانديس به پرسپوليسي‌ها مي‌ كنند و اين شروعي بر درگيري‌هاي ادامه‌دار ورزشگاه آزادي بود كه منجر به محروميت دو جلسه‌اي تراكتورسازي از حضور هوادارانش شده است.
تيمي كه با طرفدارانش در ليگ شناخته مي‌شود و انتظار از آنها اين بود كه بر تنور ليگ بدمدند. با اين حال اتفاقات بي‌سابقه‌اي كه در بازي ديروز پرسپوليس افتاده فضا را به سمتي مي‌برد كه چندان به سود فوتبال نيست. امروز همه اميدوارند كه هرگز دوباره اتفاقاتي مثل ديروز را به چشم نبينند چه از طرف پرسپوليسي‌ها و چه از طرف تبريزي‌ها.

لووووول

ساندیس خوردن مست کردن
i201776_TAELSmileyCenterBMC246.gif

این ساندیس ها رو جای دیگه ای استفاده می کردند
Koshechka_08.gif

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا