• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خبر بد : :(

تایید درخواست میلیاردی جانواریو از باشگاه استقلال
از واقعیت تا جوک

یه سوال ؟ به نظر شما با این اعداد و ارقامی که میشنویم جدا سالی 600 ملیون برای فابیو زیاده ؟؟!

فقط به خاطر اختلاف 200 تا جانواریو رو اون احمق داد بره ! :( بعدم اقا گفته در اینده هم ما رقم نجومی نمیدیم ! حال میکنید بچه ها جذبه مدیریت رو؟

اخه به چیه این فصل دلمون رو خوش کنیم شما بگید ! کاش فصل بعد اصلا شروع نشه...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
فقط به خاطر اختلاف 200 تا جانواریو رو اون احمق داد بره ! :( بعدم اقا گفته در اینده هم ما رقم نجومی نمیدیم ! حال میکنید بچه ها جذبه مدیریت رو؟

اخه به چیه این فصل دلمون رو خوش کنیم شما بگید ! کاش فصل بعد اصلا شروع نشه...

خاک برسر واعظ(حیف خاک)

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
یکی از بهترین بازیکن های خارجی لیگ و بهترین بازیکن خارجی تاریخ استقلال از دست دادیم.
کلا استقلال دوتا بازیکن خارجی خوب داشت یکی گیلاوری ( اگه درست نوشته و اشتباه نکرده باشم) و یکی هم جانوآریو ...

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یکی از بهترین بازیکن های خارجی لیگ و بهترین بازیکن خارجی تاریخ استقلال از دست دادیم.
کلا استقلال دوتا بازیکن خارجی خوب داشت یکی گیلاوردی ( اگه درست نوشته و اشتباه نکرده باشم) و یکی هم جانوآریو ...

فکرکنم منظورت گیلاوری

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
فکر کنم این واعظ تا استقلال رو نابود نکنه از این تیم نمی ره.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
...^%$^%*]&%&^%$ تو واعظ

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
2mo5pow.gif

اصلا نمیتونم چیزی در خور این آشتیانی پیدا کنم برای گفتن.
فقط لازم بود یک بازیکن رو حفظ کنه، عرضه ی اون کار رو هم نداشت.
بهترین بازیکن خارجی حاضر در ایران رو به همین سادگی از دست داد
4fvgdaq_th.gif

ولی از یک طرف خوشحالم، گور خودش رو کند !!
دیگه اگر کسی هم در خواب غفلت بود، بیدار شد. اینجاست که باید همه ی طرفدارا متحد و هماهنگ، هر طور که میتونیم فشار بیاریم برای بیرون انداختن این مرتیکه از تیم!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
فکر کنم این واعظ تا استقلال رو نابود نکنه از این تیم نمی ره.

2mo5pow.gif

اصلا نمیتونم چیزی در خور این آشتیانی پیدا کنم برای گفتن.

رسما به خاک سیاه نشستیم.
واعظ مدیریت رو معنا کرد و نشون داد که تیم قهرمان رو چطور طی چند ماه میشه در سرازیری سقوط قرار داد.
4 تا فحش تو استادیوم بخوره/ بغض گلوش رو رگ به رگ بکنه / تازه میفهمه چیکار با تیم کرده و طرف حسابش کیه.
حیف این تیم که دست اینا افتاده.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
این یارو از اول اومد سرمربیمونو گرفت ازمون . الانم داره بازیکنای خوبمونو میده برن . این که ادعاش میشد تو تیمی که قلعه نوعی باشه من بازیکن به اونجا نمیدم ؟ چی شد حالا ؟ واسه اختلاف 200 تا بازیکنو دستی داد سپاهان ؟ یعنی چی میشه نثار این ادم کرد؟ فردا حیدری هم میذاره بره از تیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این یارو از اول اومد سرمربیمونو گرفت ازمون . الانم داره بازیکنای خوبمونو میده برن . یعنی چی میشه نثار این ادم کرد؟ فردا حیدری هم میذاره بره از تیم

وای راست میگی اونم قرارداد نداره/
من تازه یاد جباری افتادم
همه رو پر داد که!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اين فصل 12 بازيكن استقلال قراردادشون تموم شده.
استقلال اين فصل داره همه تيماي ليگو قوي ميكنه خودشم ضعيف ميشه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
این کیه؟ سرمبی استقلاله؟ اسمش کیه؟ (تیم امید)

5ee79f62-f6b5-4b4c-b6aa-90fb9c3ff570.jpg

مجیدی که توی 90 گفت اگه پیشنهاد خوبی از امارات داشته باشم میرم. باید دعا کرد نره فقط. مهاجم هم که با رفتن اکبرپور و برهانی نداریم. خدا رو شکر هافبک هم نداریم :دی
دفاع هم بعیده صادقی بمونه.

احتمالا واعظ و هیئت مدیره میان توی زمین برای بازی

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
i87773_8wznt05mjp0iljky0zcd.jpg

پرويز مظلومي: مي‌توانم اعتماد هواداران را جلب كنم
نمي‌دانم چرا استقلال را به من نمي‌دهند!

استقلال هرگاه سرمربي خود را به هر دليل از دست مي‌دهد يا در طول بازي‌هاي فصل نتايج خوبي نمي‌گيرد نام گزينه‌هاي بسياري براي تصاحب نيمكت اين تيم شنيده مي‌شود. يكي از گزينه‌هايي كه همواره نامش مطرح بوده پرويز مظلومي است، مربي‌ كه نتايج خوبي در فصل گذشته نگرفت اما به طور كلي يكي از مربيان خوب ليگ برتر محسوب مي‌شود.

چند روزي است كه شما مدام مصاحبه مي‌كنيد و از علاقه‌تان براي حضور در استقلال حرف مي‌زنيد. آيا با شما گفت‌وگويي شده؟
‌‌نه، من صراحتا همين جا اعلام مي‌كنم هيچ كس از باشگاه استقلال با من تماس نگرفته است.

چرا شما مدام درباره استقلال حرف مي‌زنيد؟

‌من 12 سال كمك مربي استقلال بودم. با اين تيم افتخارات بسياري كسب كردم. حق ندارم درباره استقلال حرفي بزنم؟

اما حرف‌هاي شما اين برداشت را در ذهن ايجاد مي‌كند كه داريد بازارگرمي مي‌كنيد.

‌ من اهل بازارگرمي نيستم. استقلال را هيچ‌وقت به من نمي‌دهند مطمئن باشيد. خيالتان راحت باشد. مديران استقلال تا الان هيچ صحبتي با من نكرده‌اند و خودم هم فكر نمي‌كنم استقلال را به من بدهند. در واقع مانعي سر راه اين كار وجود دارد كه خودم نمي‌دانم چه چيزي است.

با وجود اينكه مي‌دانيد چه موانعي سد راه‌تان است اما باز هم در گفت‌وگوهاي‌تان نمي‌توانيد علاقه به مربيگري در استقلال را پنهان كنيد؛ درست است؟

‌بله، خيلي دوست دارم روزي نوبت من هم بشود. مطمئن باشيد اگر يك روز مربي استقلال بشوم با نتايجي كه مي‌گيرم همه را شگفت‌زده مي‌كنم.

هواداران استقلال فقط با قهرماني شگفت‌زده مي‌شوند، قبول داريد؟
‌من هم منظورم همين بود؛ يعني با استقلال قهرمان مي‌شوم. مطمئن باشيد مي‌توانم اعتماد هواداران را جلب كنم.
صمد مرفاوي هم همين حرف را مي‌زد اما او نتوانست در نهايت ميان خود و هواداران ارتباط عاطفي عميقي برقرار كند. ‌من نمي‌گذارم آن اتفاق‌ها پيش بيايد. شايد تعدادي انگشت‌شمار باشند كه حرف‌هايي بزنند اما حساب آنها با ديگران جدا است. من به اين چيزها توجه نمي‌كنم. به هر حال هر مربي هرجا كار مي‌كند مخالفاني دارد. مگر در كرمان، مشهد يا شهرهاي ديگر كه من كار كردم اين مسائل نبود. خيلي جاها هواداران زيادي هم داشتند كه ما را تشويق مي‌كردند.

--- منبع ---

بخشی از مصاحبه ی رضا عنایتی............ دندان پوسیده انهایی هستند که یک جام هم نگرفتند

i66457_Untitled.jpg

بيانيه هواداران استقلال ....

معاونت محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان تربیت بدنی – جناب آقای سعیدلو:

باسلام ، دقیقا اطلاع نداریم که جنابعالی تاچه اندازه درجریان جزئیات امور باشگاه استقلال دراین فصل قراردارید و یا باچه دیدگاهی رخدادها و معضلات این باشگاه ریشه دار، پرافتخار و مردمی را می نگرید... آنچه که درذیل می آید اشاره ای مختصر به مسایل یک فصل اخیر باشگاه از دیدگاه هوادارانی است که از وضعیت نابسامان تیم محبوبشان گلایه داشته وبه تنگ آمده اند و بیش از این ***** های اعمال شده مدیریت باشگاه را در پاره ای از موارد با اهمیت برنمی تابند... لذا ضروری است به عقب برگردیم و بطور مختصر و اجمال به بررسی و تحلیل برخی از موارد کلیدی درفصل جاری بپردازیم:

1 - در زمانیکه جنابعالی به این سمت منصوب نگردیده بودید و کشور عزیز ما درتب و تاب انتخابات ریاست جمهوری قرار داشت اتفاقاتی عجیب در این باشگاه که در کمتر از یکسال 2 جام قهرمانی را فتح کرده بود بوقوع پیوست که حاصل آن درحال حاضر سر خوردگی هواداران بیشمار است... شاید فضای موجود درسال گذشته وعدم تمرکز مسئولین ورزش کشور براین باشگاه مردمی باعث کم توجهی نسبت به اتفاقات مزبور بوده است زیرا دلایل قانع کننده و توجیهات دیگری را نمی توان برای رخدادهای این باشگاه و غفلت مسئولین محترم بیابیم.

2 – اولین اقدام شگفت انگیز مدیریت استقلال پس از قهرمانی درلیگ برتر باحذف سرمربی تیم قهرمان شکل گرفت... اقدامی عجیب و باور نکردنی که در دنیای فوتبال حرفه ای بی سابقه و یا حداقل کم سابقه است. مدیریت استقلال با این وعده که سرمربی بزرگتری را برای تیم قهرمان جذب خواهدکرد زمینه حذف سرمربی موفق باشگاه را فراهم ساخت... همان سرمربی که درلیگ اول و پنجم استقلال را صاحب دوجام قهرمانی ( حذفی و لیگ برتر) کرده بود و در زمان آخرین حضور خود دومین جام قهرمانی لیگ برتر را فتح کرده بود و درفصل ماقبل آن نیز تیم بحران زده استقلال را تحویل گرفت تا جام قهرمانی حذفی را که تضمینی برای سهمیه آسیایی باشگاه بود برای هواداران استقلال به ارمغان آورد.

3 – هواداران استقلال ازاین شوک خارج نشده بودند اما در انتظار تحقق وعده مدیریت باشگاه مبنی برجذب یک سرمربی بزرگتر و کارنامه دارتر بودند که علاوه برموفقیت در لیگ داخلی قادر باشد درعرصه بین المللی هم موفق باشد. اما اقدام شگفت انگیز بعدی زمانی رقم خورد که مدیریت باشگاه در کنار بی توجهی مطلق هیئت مدیره و نماینده مجمع ومسئولین مافوق ، دستیارسرمربی سابق را به ***** کادرفنی استقلال انتخاب نمود تا ایشان انتظارات مزبور و وعده های مدیریت را دراین فصل برآورده ساخته و اهداف داخلی و آسیایی استقلال را تحقق بخشد.

4 – گام بعدی مدیریت استقلال ایجاد درگیری های شخصی و جنجال های رسانه ای ایشان و سایت منتسب به باشگاه با سرمربی سابق و تیم جدید تحت هدایت ایشان بود... این اقدام بگواهی تمامی مستندات حتی قبل از شروع فصل نهم استارت خورد تا زمینه های ایجاد حاشیه های مخرب برعلیه باشگاه استقلال شکل بگیرد و هواداران را دچار تفرقه و دو دستگی نماید... حاشیه هایی که طبیعتا برروی تمرکز کادر فنی و نتایج بازی های استقلال اثر می گذاشت و پیامدهای منفی اش باعث نارضایتی و خشم هواداران می گردید... این قضایا درحالی رخ می داد که سرمربی سابق استقلال بارها و بارها اعلام کرده بود تمرکز خویش را برروی تیم تحت هدایتش قرار می دهد و در مسایل داخلی باشگاه استقلال دخالت نخواهد کرد.

5 - قطعا جنابعالی واقفید که باشگاههایی همچون استقلال و پرسپولیس ابتدا به ساکن و حتی بدون زمینه های قبلی آبستن حوادث ، حاشیه ها وجریان سازی های مختلف قرار دارند و مدیران این باشگاه ها بایستی بتوانند در کنار حل و فصل امورات باشگاه به " مدیریت بحران " نیز مجهز باشند و فضا را برای کادرفنی مساعد نمایند... حال اگر این حاشیه ها و جریانهای مخرب " خودساخته " و " تولید داخل " هم باشد و خصوصا از جانب مدیریت و رسانه رسمی باشگاه به آن دامن زده شود چه وضعیتی بوجود خواهد آمد؟... همان وضعیتی که هواداران استقلال در بیشتر زمان های فصل نهم شاهد و ناظرش بودند و تاوان آن را پس می دادند ولی متاسفانه ازجانب هیئت مدیره و یا سازمان ورزش اقدامی بعمل نیامد که اگر اینگونه بود این ماجراها تا آخر فصل تداوم نمی یافت.

6 – خلاصه و مجمل عرض میکنیم که حاصل عملکرد مزبور در بعد انتخاب کادرفنی و جنگ و جدال های رسانه ای ، درکنار بحران نتیجه گیری در مقطعی ازفصل و رنگ باختن امیدهای قهرمانی درلیگ برتر و جام حذفی و... واکنش هایی را از جانب برخی ازهواداران ورزشگاهی بدنبال داشت که گاه و بیگاه برروی سکوها اعتراضات خود را با شعارهای مختلف بروز می دادند... همینجا لازم است تاکید نماییم که قصد نداریم تمامی حرکتهای اعتراضی هواداران را توجیه کرده ( حتی اگر بقصد دلسوزی باشد ) و اصل مسلم " حمایت درهرشرایطی " را مخدوش کنیم اما لازم است به زمینه های ایجادکننده این اعتراضات توجه کرد ودلایل واقعی آن را یافت... هوادار وقتی متوجه شود که در تعیین سرنوشت تیم محبوبش دخالتی ندارد و اعتراضاتش نیز موءثر نیست و حتی با " تهمت " پاسخ دریافت می کند طبیعی است به خروش می آید وعصیان می کند...

از حضرتعالی سئوال می کنیم در این سیستم باشگاه داری که هوادار حق انتخاب ندارد و اعتراضاتش نیز با تهمت پاسخ داده می شود و با حاکمیت یافتن چنین تفکری بر مدیریت باشگاه که هواداران معترض را با القابی نظیر " مواجب بگیر" ، " اجیرشده " ،" خبیث " و "پابرهنه" مفتخر می کنند ، آیا راهی به جز سکوهای ورزشگاه ها برای درخواست مطالبات به حق هواداران باقی می ماند؟!...

7 – دراین حالت یک مدیر " مردمی " روشهایی را انتخاب می کند که هوادار را " متقاعد " کند و اشتباهاتش را ازموضع " ارشادی " ونه از " موضع قدرت و تهمت " تصحیح کرده و آنان را هدایت نماید اما مدیریت باشگاه دراقدامی عجیب و با قلدری تمام از رسانه باشگاه به آنان اتهام وارد کرده و القاب مزبور را بارها و بارها تکرار می نماید... حکایت استقلال و هواداران معترض دراین فصل اینگونه بود و شگفتی ما از این است که چرا مسئولین مافوق برای حفظ حرمت هواداران و رفع اتهام ازآنها اقدامی نکرده اند؟

8 – جناب آقای سعیدلو:

اعتراض هواداران باشگاه مختص این فصل نیست... به گواهی تاریخ این اعتراضات همواره وجود داشته است و در مقاطعی حتی شدت گرفته و باعث تغییر و تحولات مدیریتی و کادرفنی در باشگاه گردیده است... همانگونه که تاکید کردیم در پی توجیه اعتراضات مزبور با روش های موجود نیستیم ولی نمی توان ادعاکرد که اعتراضات مزبور تماما هدایت شده بوده اند... طبیعی است درشرایطی که معترضین محمل مناسبی را برای انعکاس نظرات و اعتراضات خود نداشته باشند سکوهای ورزشگاهها محل مناسبی برای بیان اعتراضات می گردد و باز هم طبیعی است که در این فضای احساسی شعارهایی هم سرداده می شود که مورد تایید هیچکس نیست اما دلیل نمی شود که همه آنها را با یک چوب برانند و به تمام آنها انگ بزنند و معترضین را درمقابل اشخاص و تیم محبوب خود قرار بدهند... در زمان همان سرمربی سابق هم که برای این باشگاه افتخارات متعددی کسب کرده است ، سکوهای ورزشگاه درمواقع بحرانی آرامش نداشت و بعضا به خشم و خروش می آمد ، اما بیاد نداریم ایشان و یا مدیریت های وقت استقلال معترضین را با " تهمت " بدرقه نمایند. وقتی به هوادار وعده ای می دهند و برخلاف آن عمل می کنند و درقبال عملکرد خویش نیز پاسخگو نیستند و... چه راهی برای درخواست مطالبات هوادار باقی می ماند؟

9 – این توضیح لازم است که هدف ما دراین نوشتار ورود به جزئیات بحث فنی نیست که البته درجای خود قابل طرح خواهدبود... به هرحال در کنار حاشیه های خود ساخته و برخودهای طلبکارانه باهواداران که یکی ازعوامل افت استقلال دراین فصل گردیده است ضعف های فنی هم وجود داشته است که استقلال نتوانسته است در لیگ برتر حتی درکورس قهرمانی قرار داشته باشد و جام حذفی راهم ازدست بدهد و برای سهمیه آسیا هم در انتظار و اضطراب تعیین تکلیف سهمیه آسیا باقی بماند. در این فصل استقلال با وجود جذب مهره های کارآمد و تقویت تیم قهرمان حتی نتوانست دربازی تک حذفی آسیایی موفق عمل نماید و حذف شد درحالیکه وعده های مدیریت استقلال و تبلیغات ایشان برخلاف واقعیتی است که اکنون رخ داده است.

10 - جناب آقای سعیدلو:

قصد ما حمایت کورکورانه از برخی اشخاص و یا دشمنی با دیگران نمی باشد... هوادار استقلال بدنبال موفقیت و تعالی تیم محبوبش می باشد و برای افتخار آفرینان باشگاه ( هرکه باشد ) حرمت قائل است و به پیشکسوتان احترام می گذارد... هوادار استقلال اعتقاد دارد که " اشخاص " با تمام افتخاراتشان به این باشگاه می آیند و می روند اما این " استقلال " است که باقی می ماند و به حیات خود ادامه می دهد... اگربه سرمربی سابق اشاره کرده ایم بدلیل کارنامه پرافتخارش در لیگ برتر است ولی نه عقد اخوت با ایشان بسته ایم و نه از ایشان و یا دیگران مواجب گرفته ایم!... و اگر از سرمربی فعلی و یا مدیریت استقلال هم سخن گفتیم و انتقاد کرده ایم به عملکرد فنی و رفتاری آنها دراین فصل نگریستیم و قضاوت نمودیم.

11 - البته اذعان داریم که مدیریت فعلی باشگاه استقلال در اداره امورباشگاه دارای محاسنی بوده است و قصد نداریم با بیان نقاط ضعف و تعمیم آن به تمامی موارد سیاه نمایی کنیم اما نقاط قوت ایشان را برای اداره باشگاهی مانند استقلال کافی نمی دانیم ... استقلال با وجود پیچیدگی های مسایل و معضلاتش به مدیرانی نیاز دارد که علاوه بر توانمندی های لازم از خصوصیات " مردم داری " و " حاشیه گریزی " برخوردار باشند و سرنوشت باشگاه را فدای اختلافات شخصی خود با دیگران نکنند و علاوه بر آن حرمت هواداران را نگهدارند... حفظ حرمت هواداری که معترض نیست و به وضعیت موجود راضی می باشد هنرنیست!... برخورد مناسب با هوادار معترض و متقاعدکردن وی با ارزش است.

12 – جناب آقای سعیدلو:

هشدار می دهیم که ادامه این روند فرصت های باقیمانده استقلال را برای تجهیز فصل آینده از هواداران سلب می کند که دراینصورت ناکامی های دیگری برای این تیم رقم خواهد خورد... راستی این سئوال را چه کسانی جواب خواهند داد که چرا پس ازقهرمانی های این تیم ریشه دار و مردمی بایستی درانتظار یک فصل زجر آور و کابوس وار برای هواداران باقی بمانیم؟!... براستی چرا؟.

صراحتا می گوییم که بزعم ما تفکرات و دیدگاههای فعلی حاکم بر باشگاه در فصل آتی هم جواب نخواهد داد مگر اینکه معجزه ای رخ دهد و تفکرات و دیدگاه های مزبور دچار تغییر و تحولات اساسی گردد... ما بنا نداریم برای آینده استقلال از اشخاصی تحت عناوین مدیریت و یا سرمربی نام ببریم اما در عین حال برای رقم خوردن آینده ای روشن جهت باشگاه محبوبمان احساس مسئولیت کرده و لذا راهکارمان را ارائه میدهیم:

پیشنهادما این است که تافرصت ها ازدست نرفته است زمینه تشکیل جلسه ای با حضور حضرتعالی و جمعی از پیشکسوتان دلسوز و باتجربه استقلال فراهم گردد و نظرات مشاوره ای آن عزیزان را در انتخاب اعضای هیئت مدیره یکدست و مدیرعامل جمعبندی کرده و لحاظ فرمایید... بازهم تاکید میکنیم که ازنظرما آنچه در اولویت قرار دارد انتخاب مدیرعامل است و بعد از عبور از این مرحله بایستی تکلیف کادرفنی جدید مشخص گردد... طبیعتا نمی توان انتظار داشت که نظرات مشاوره ای آن عزیزان یکسان و مشابه باشد اما می توان با جمعبندی آن و مصلحت سنجی های رایج به نتایج مطلوبی رسید... قطعا درانتخاب کادر فنی جدید هم مدیرعامل استقلال با توجه به سوابق و تجربیات خود و لحاظ کردن مشاوره های پیشکسوتان می تواند با یک انتخاب بهینه به انتظارات پایان دهد و با انتخاب یک کادر فنی قوی و با دانش راه را برای اوج گیری استقلال عزیز که پرافتخارترین باشگاه ایران در آسیا است هموارنماید..... انشاا...

به امید روزی که هواداران استقلال که صاحبان اصلی باشگاه می باشند قادر گردند بدست خود سرنوشت تیم محبوبشان را رقم زده و درچنین موارد با اهمیتی حق انتخاب داشته باشند..... والسلام.

با احترام ... جمعي از هواداران استقلال

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
من نمیدونم این ادم چی فکر میکنه؟
یعنی میخواد چی جایگزین اینا بکنه ؟
من نمیدونم ما چه گناهی کردیم که افتادیم گیر یه مشت آدم بی فکر....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مجید این بیانیه هوادارا کجا زده ؟ خیلی توپ بود. باید همین فردا یه عده پاشن برن دم در باشگاه همینارو اونجا هم بگن

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
مجید این بیانیه هوادارا کجا زده ؟ خیلی توپ بود. باید همین فردا یه عده پاشن برن دم در باشگاه همینارو اونجا هم بگن

توی تاپگل زده بود بدون منبع نمیدونم از کجا اومده. :D

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
توی تاپگل زده بود بدون منبع نمیدونم از کجا اومده. :D

خیلی حساب شده نوشته شده بود و به همه مشکلات این فصل خیلی قشنگ اشاره کرد.از جمله ایجاد دو دستگی بین هوادارا که ما همینجا هم اینو شاهد بودیم...

میگم این چه چیز خوبیه برای امضا
i87773_8wznt05mjp0iljky0zcd.jpg

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
به این میگن بیانیه

خدا کنه واعظ بره بجاش فتح الله زاده بیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا