سلام
ببنید جانوآریو تو فیس بوک برام چی پ.خ کرده:
Hi Mr. ********,
I appreciate your message and your respect for me.
I appreciate that very much.
I would also like to tell the truth about my departure from Esteghlal, as the club is trying to tarnish my image, for not having accepted to stay at the club.
Are publishing in the press that I went out for money.
This is a lie and a way to take the responsibility of the club.
The real reason was the desreipeito the club dealt with the contractual responsibilities it has for me.
Not complying with almost all legal obligations that they owed me.
Even the club threatened me saying he will not meet over the completion of the obligations it has to do with myself if I do not get more in Esteghlal.
I apologize, because I respect the most are the people at Esteghlal, fans of the club, who both treated with great affection and respect.
It was very difficult for me to leave, but was unable to stay, lack of respect for people working in the club.
Best regards and I hope your understanding.
Well, I felt very sad to be leaving.
Big hug.
Fabio Januario
فرصت نکردم به متن روان ترجمه کنم، با گوگل ترنسلیت تقریبا میشه فهمید چی گفته برین خودتون ترجمه کنید
اینجا D:
خیلی جالبه!
ترجمه نامه:
سلام آقای ...
از پیغام تون و از برخورد محترمانه تون ممنونم.
بسیار قدردانی می کنم ازتون.
همچنین می خواستم واقعیت رو در مورد جدایی خودم از استقلال بیان کنم، چون باشگاه به خاطر این که من قبول نکردم اونجا بمونم داره تلاش می کنه چهره من رو سیاه کنه.
اونها دارند توی مطبوعات این طور می نویسند که من به خاطر پول از باشگاه رفتم. این یک دروغه و راهیه که برای باز کردن مسؤولیت از سر باشگاه استفاده می کنند.
علت واقعی این مساله، عدم احترام باشگاه به تعهدات قانونی یی بود که نسبت به من داشت.
عدم پای بندی به تقریبا تمامی تعهدات قانونی که به من داشتند.
حتی باشگاه من رو تهدید کرد که اگر من مدت بیشتری توی استقلال نمونم، اونها تعهدات قانونی یی رو که نسبت به من داشتند انجام نخواهند داد.
من عذر می خوام، چون من به اکثر افراد مرتبط با استقلال احترام می ذارم، به هواداران باشگاه، که این قدر هم با علاقه و هم با احترام برخورد می کردند.
برای من ترک کردن خیلی سخت بود، اما به خاطر عدم احترام کسانی که توی باشگاه کار می کردند قادر به موندن نبودم.
با احترام فراوان و به امید این که شما درکم کنید.
واقعا بابت ترک کردن باشگاه خیلی ناراحت و غمگین هستم.
با علاقه فراوان
فابیو جانواریو
----------------------------------------------
طرفدارهای واعظ تحویل بگیرند! البته اگر طرفداری مونده براش!
متن پی ام هم یه مقداری هم اشکالات جمله بندی داره، که با انگلیسی دست و پا شکسته ای که یه بازیکن فوتبال برزیلی باید بلد باشه جور در میاد.
قضاوت با خودتون.