• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من فکر نمیکم جانواریو به خاطر چندر غاز بیشتر رفته باشه!
کسی میدونه سه پا هان چقدر بهش داده؟

عنوان شده 600 ملیون برای یکسال .. اونهم از اس اس 1200 برای 2 سال خواسته بوده و جناب واعظ فرمودن آنلی 400 !

حالا اینکه 200 ملیون کمه یا زیاد خودتون قضاوت کنید ! میشه حدودا حقوق 200 ماه یک کارمند باسابقه !!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
حرفات درسته ، گفتم كه يك اخلاق بدمه ...
كلا رفتن رو دوست ندارم ، اون كسي كه ميمونه هنر ميكنه ، اختلاف هميشه هست ...

به نظرت كدوم جمله قشنگ تر هست ؟‌

من رفتم چون اگر ميموندم پول كمتري ميگرفتم !
من موندم با وجود اينكه پول كمتري ميگرفتم !

البته خيلي اين طرز فكر رو درست نميدونم ، ديگه زمان اين گونه فكر كردن تموم شده ولي خوب نظرم هست ديگه ...

حرفت درسته ولی خودتم اخر گفتی زمان تعصب و غیرت یه چند سالی میشه تموم شده... اونم از یه بازیکن خارجی نمیشه بیشتر از این انتظار داشت. ولی من میگم اگه واعظ میخواست خیلی راحت میتونست اونو نگه داره چون خودشم علاقه به موندن رو گفته بود. به هر حال واقعا فکر کردن به لیگ امسال خیلی وحشتناک به نظرم...

==========

راستی این رو بخونید بعد نظرتون رو بدید !

تبریک به فوتبال پاک
باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال انتخاب یک سرمربی پاک ، بادانش و اخلاقگرا را به مدیران پاک باشگاه مس کرمان تبریک عرض می نماید .

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، به دنبال انتخاب عبدالصمد مرفاوی به عنوان سرمربی تیم فوتبال مس کرمان ، باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال وظیفه خود می داند که تاکید کند بی گمان انتخاب مدیران عامل پاک ، سرمربیان پاک است و این انتخاب را به جناب آقای نژادزمانی ، مدیرعامل محترم باشگاه مس کرمان و عبدالصمد مرفاوی تبریک عرض می نماید . امید است که روزی فرا برسد که همه معیارها و استانداردهای انتخاب سرمربی در فوتبال ایران به نکات مثبت و نیک اختصاص داشته باشد .

منبع

الان این یعنی چی؟ خب همه که میدونند فوتبال ما پاک نیست ولی این حرکت الان مثلا چه معنا داشت؟ این اقا از روزی که اومد اگه دقت کنید سایت رسمی باشگاه رو کرده دفتر یادداشت خودش و هر چی که دوست داشته این تو از جانب استقلالی ها نوشته.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
راستی این رو بخونید بعد نظرتون رو بدید !
تبریک به فوتبال پاک
الان این یعنی چی؟ خب همه که میدونند فوتبال ما پاک نیست ولی این حرکت الان مثلا چه معنا داشت؟ این اقا از روزی که اومد اگه دقت کنید سایت رسمی باشگاه رو کرده دفتر یادداشت خودش و هر چی که دوست داشته این تو از جانب استقلالی ها نوشته.

این یعنی تمام تفکرات و عوامل تحت امر ایشون یا کلا کسانی که ایشون روش نظر مساعد داره " پاکه " و بقیه ناپاک ! فکر کنم تولیدی مواد شوینده ، پاک کننده داره ایشون ! بقول خودت تو سایت هم از این نوشته ها فراوونه

البته روی تمام این صحبت هاش احتمال قوی با قلعه نویی یه ، فکر کنم به عکس قلعه نویی هم صبح تا شب دارت پرت میکنه ! بس که فکر و ذکرش اونه و جواب و بیانیه و از این نوشته ها تو سایت قرار میده ..

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
عنوان شده 600 ملیون برای یکسال .. اونهم از اس اس 1200 برای 2 سال خواسته بوده و جناب واعظ فرمودن آنلی 400 !

حالا اینکه 200 ملیون کمه یا زیاد خودتون قضاوت کنید ! میشه حدودا حقوق 200 ماه یک کارمند باسابقه !!

سلام.
فکر کنم متوجه منظور من نشدی فرزاد جان.
یکی از دوستان به من گفت فابیو برای پول کمی رفته سه پا هان که من گفتم امکان نداره!
یکی استقلال پرسپولیس رو ول کنه به خاطر پول کم!
میخواستم بدونم سه پا هان چقدر داده.
واقعا نمیدونم چی بگم ...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

فرزاد جان گمونم جان واریو دو ساله بسته!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
رسما به خاک سیاه نشستیم.
واعظ مدیریت رو معنا کرد و نشون داد که تیم قهرمان رو چطور طی چند ماه میشه در سرازیری سقوط قرار داد.
4 تا فحش تو استادیوم بخوره/ بغض گلوش رو رگ به رگ بکنه / تازه میفهمه چیکار با تیم کرده و طرف حسابش کیه.
حیف این تیم که دست اینا افتاده.

برادر امسال تو استادیوم وضعیت جوری بود که برای واعظ شعار میدادی نیرو انتظامی با باتوم میزد :eek:
اینا خیلی .... تر از این حرفان

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام
ببنید جانوآریو تو فیس بوک برام چی پ.خ کرده:

Hi Mr. ********,
I appreciate your message and your respect for me.
I appreciate that very much.
I would also like to tell the truth about my departure from Esteghlal, as the club is trying to tarnish my image, for not having accepted to stay at the club.
Are publishing in the press that I went out for money.
This is a lie and a way to take the responsibility of the club.
The real reason was the desreipeito the club dealt with the contractual responsibilities it has for me.
Not complying with almost all legal obligations that they owed me.
Even the club threatened me saying he will not meet over the completion of the obligations it has to do with myself if I do not get more in Esteghlal.
I apologize, because I respect the most are the people at Esteghlal, fans of the club, who both treated with great affection and respect.
It was very difficult for me to leave, but was unable to stay, lack of respect for people working in the club.
Best regards and I hope your understanding.
Well, I felt very sad to be leaving.
Big hug.
Fabio Januario​

فرصت نکردم به متن روان ترجمه کنم، با گوگل ترنسلیت تقریبا میشه فهمید چی گفته برین خودتون ترجمه کنید اینجا D:

خیلی جالبه!

ترجمه نامه:

سلام آقای ...
از پیغام تون و از برخورد محترمانه تون ممنونم.
بسیار قدردانی می کنم ازتون.

همچنین می خواستم واقعیت رو در مورد جدایی خودم از استقلال بیان کنم، چون باشگاه به خاطر این که من قبول نکردم اونجا بمونم داره تلاش می کنه چهره من رو سیاه کنه.

اونها دارند توی مطبوعات این طور می نویسند که من به خاطر پول از باشگاه رفتم. این یک دروغه و راهیه که برای باز کردن مسؤولیت از سر باشگاه استفاده می کنند.

علت واقعی این مساله، عدم احترام باشگاه به تعهدات قانونی یی بود که نسبت به من داشت.
عدم پای بندی به تقریبا تمامی تعهدات قانونی که به من داشتند.

حتی باشگاه من رو تهدید کرد که اگر من مدت بیشتری توی استقلال نمونم، اونها تعهدات قانونی یی رو که نسبت به من داشتند انجام نخواهند داد.

من عذر می خوام، چون من به اکثر افراد مرتبط با استقلال احترام می ذارم، به هواداران باشگاه، که این قدر هم با علاقه و هم با احترام برخورد می کردند.

برای من ترک کردن خیلی سخت بود، اما به خاطر عدم احترام کسانی که توی باشگاه کار می کردند قادر به موندن نبودم.

با احترام فراوان و به امید این که شما درکم کنید.
واقعا بابت ترک کردن باشگاه خیلی ناراحت و غمگین هستم.
با علاقه فراوان
فابیو جانواریو

----------------------------------------------
طرفدارهای واعظ تحویل بگیرند! البته اگر طرفداری مونده براش! :D

متن پی ام هم یه مقداری هم اشکالات جمله بندی داره، که با انگلیسی دست و پا شکسته ای که یه بازیکن فوتبال برزیلی باید بلد باشه جور در میاد.

قضاوت با خودتون.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مذاكره با مربياني كه قرارداد دارند، خلاف معمولي شده است
رضاييان: استقلال به شدت خواهان جلالي است

خبرگزاري فارس: معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: باشگاه استقلال به شدت خواهان جذب مجيد جلالي است.

مسعود رضاييان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره مذاكره باشگاه استقلال با مجيد جلالي عنوان كرد: همين اندازه مي دانم كه باشگاه استقلال در چند نوبت با آقاي جلالي صحبت كرده و به شدت هم خواهان او است.

وي تاكيد كرد: شب گذشته با آقاي جلالي صحبت كردم و قرار شد ايشان با آقاي دهكردي مديرعامل باشگاه صحبتي داشته باشد. بيشتر از اين در جريان نيستم. مذاكره باشگاه ها با بازيكنان و مربياني كه با تيم هاي ديگر قرارداد دارند، خلاف معمولي شده و كسي هم نمي تواند به آن ايرادي بگيرد.

معاون باشگاه فولاد درباره فصل نقل و انتقالات عنوان كرد: توفيقي در اين زمينه نداشته ايم چرا كه قيمت ها بسيار بالا رفته و شماري از بازيكنان هم كه قيمت نمي دهند و منتظر دريافت پيشنهادات هستند. ما نه تنها بازيكني نگرفته ايم بلكه بازيكنان خوب خود را نيز از دست داده ايم.

رضاييان گفت: ظاهرا حمايت از فوتبال دو قطبي شروع شده و جاذبه هاي اين نوع فوتبال سبب شده بازيكنان به سمت اين تيم ها بروند.

به گزارش فارس مجيد جلالي امشب براي حضور در بازي هاي پيشكسوتان جهان راهي تايلند مي شود و ظاهرا قرار است مذاكرات باشگاه استقلال با فولاد در اين روزها پيگيري شود.
انتهاي پيام/

میداودی یکی از گزینه های مورد نظر آبی ها

خبرگزاری فوتبال ایران – میلاد میداودی مهاجم تیم استقلال اهواز یکی از گزینه های مورد نظر آبی ها در خط حمله استقلال است اما این مهاجم برای مذاکره با یک تیم اماراتی راهی این کشور عربی شده است.

میلاد میداودی در حالی از باشگاه استقلال تهران پیشهاد دارد که به مسئولان این تیم اعلام کرد اولویت خود را برای فصل آینده حضور در لیگ های خارجی قرار داده است و اگر شرایط حضورش در لیگ های اماراتی مهیا نشد، به طور حتم قرارداد خود را با استقلال امضا می کند.

پیش از این قرار بود، مهاجم استقلال اهواز که هم اکنون بازیکن آزاد محسوب می شود، در رقابت های آسیایی یار کمکی استقلال باشد، اما به علت مخالفت های مسئولان استقلال اهواز و قرارداد رسمی میداودی با تیم سابق خود این امر محقق نشد، اما این مهاجم قول حضورش در استقلال را برای فصل آینده داده است.

--------------------

به نظر من مسخره ترين سايت مربوط به استقلال esteghlaltehranfc.com هست !
هيچ كدوم از خبراش معتبر نيست و تو هيچ ساتي به غير از خودش ديده نميشه ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بابا بخدا جلالی به درد استقلال نمیخوره.این واعظ داره جدی چه میکنه با تیم که فقط خدا میدونه...
هر چقدرم جلالی بار فنیش خوب باشه بازم به درد این تیم پر حاشیه نمیخوره. این وقتی دو تا فحش تو ورزشگاه بشنوه گریش درمیاد بعد چجوری میخواد تیم رو کنترل کنه...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بابا بخدا جلالی به درد استقلال نمیخوره.این واعظ داره جدی چه میکنه با تیم که فقط خدا میدونه...
هر چقدرم جلالی بار فنیش خوب باشه بازم به درد این تیم پر حاشیه نمیخوره. این وقتی دو تا فحش تو ورزشگاه بشنوه گریش درمیاد بعد چجوری میخواد تیم رو کنترل کنه...

آره خوب ، چون از الان بايد بدونيم از هفته ي اول همه ميگن قلعه نويي ...
اين تيم هيچ وقت هيچي نميشه !
مورينيو هم بياد باز يك سري ميگن قلعه نويي .

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آره خوب ، چون از الان بايد بدونيم از هفته ي اول همه ميگن قلعه نويي ...
اين تيم هيچ وقت هيچي نميشه !
مورينيو هم بياد باز يك سري ميگن قلعه نويي .

من اونو جدی گفتم شما با طعنه جواب میدی علیرضا جان..

یعنی قبول نداری جلالی "مربی تیم بزرگ" نیست؟ کم نبودن از هوادارای استقلال که امسال منتظر بودن امیر برگرده.. چه اونایی که با مرفاوی موافق بودن چه مخالف. شک نکن تو اون موضوع. ولی الان صحبت من چیز دیگه ای بود. به هر حال جلالی به نظرم نمیتونه با حاشیه های تیم کنار بیاد. من با لوکا باز بیشتر موافقم

یه چیزی حس میکنم.. نمیدونم چرا واعظ میره دست میذاره رو ادم های ساده ای مثل مرفاوی .. جلالی.. البته میدونم دلیلشو ! و میدونم که شما هم میدونید !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام.
فکر کنم متوجه منظور من نشدی فرزاد جان.
یکی از دوستان به من گفت فابیو برای پول کمی رفته سه پا هان که من گفتم امکان نداره!
یکی استقلال پرسپولیس رو ول کنه به خاطر پول کم!
میخواستم بدونم سه پا هان چقدر داده.
واقعا نمیدونم چی بگم ...

سلام یوسف جان

چرا برادر متوجه شدم ، اینطور که گفته شده بود تو جراید 1200 بوده برای 2 سال ، ولی دیشب ساکت تو برنامه ورزش از نگاه 2 اشاره ای کرد که 3 ساله با فابیو بسته و از ذکر مبلغ هم خودداری کرد

نامه ای هم در جراید از قول فابیو پخش شده که بعلت بدقولی های مدیران استقلال بوده که رفته نه مسائل مالی

خلاصه نکته مهم اینه که " فابیو رفت " حالا قصه هرچی بود این وسط قطعا استقلال ضرر کرد و بس و قصور هم به نظرم از مدیران بوده و بس ..

در ضمن من اگه لحن پستم عصبانی بوده از نفس این جریان بود و قطعا از سوال شما نبود یه وقت سوء برداشت نشه

فرزاد جان گمونم جان واریو دو ساله بسته!

البته ظاهرا 3 ساله بسته ، دیشب ساکت اینطوری گفت

فرزاد الان شدیدا عصبیه :دی
کسی بحثی کنه توی تاپیکها رسما بنش میکنه (اونم از نوع دائم :دی)

:happy:
اگه از دار و دسته وایتکسی ها ! (مهندس واعظ!) باشه قطعا :دی

;)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فرهاد مجيدي بيست و چهارمين گلزن برتر جهان

f87b540418b511fac39824507089af56.jpg

به گزارش ايسنا، فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ اعلام کرد فرهاد مجيدي در کنار گلزناني همچون وين روني (منچستريونايتد ‌انگليس) و اويکا اوليچ (بايرن‌مونيخ‌) بخاطر به ثمر رساندن 5 گل از ابتداي سال 2010 تا پايان ماه ميلادي اخير ( ماه مي ) در رده بيست و چهارم گرفت. اين سه بازيکن البته با 19 بازيکن ديگر در اين مقام شريک شدند.

در اين رده‌بندي مهرزاد معدنچي، بازيکن ايراني الاهلي امارات با 4 گل زده همراه با علي محمد علي نونو (آلاهلي يمن) و احمد سعد (القادسيه کويت) در رده چهل و ششم قرار گرفت.

مهدي رجب‌زاده،‌ بازيکن تيم مس کرمان نيز با 4 گل زده در کنار آرين روبن (بايرن‌مونيخ) و آدريانو (فلامينگو برزيل) و بازيکناني ديگر در رده چهل‌و نهم جهان حضور يافت.

در اين فهرست تياگو ريبرو کاردوسو دوناسيمنتو، گلزن تيم کروزيرو برزيل همراه با خوزه روبرتر رودريگوئز، گلزن برزيلي تيم سوون بلووينگس کره جنوبي با 9 گل زده در رده اول جاي گرفتند.

5 بازيکن برتر اين رده بندي:

1-تياگوريبرو کاردو دوناسيمنتو، کروزيرو 9 گل زده

2-خوزه ربرتو رودريگوئز ، سوون کره جنوبي 9 گل زده

3-فلاويو داسيلوا آمادو،‌ الشباب رياض، آنگولايي، 8 گل زده

4-ديگو فورلان، آتلتيکو‌مادريد،‌8 گل زده

5-فابيو سزار مونتزين،‌ الريان قطر، 8 گل زده

منبع

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
:happy:
اگه از دار و دسته وایتکسی ها ! (مهندس واعظ!) باشه قطعا :دی

;)
خب پس به خیر گزشت :D

فرهاد مجيدي بيست و چهارمين گلزن برتر جهان

5 بازيکن برتر اين رده بندي:

1-تياگوريبرو کاردو دوناسيمنتو، کروزيرو 9 گل زده

2-خوزه ربرتو رودريگوئز ، سوون کره جنوبي 9 گل زده

3-فلاويو داسيلوا آمادو،‌ الشباب رياض، آنگولايي، 8 گل زده

4-ديگو فورلان، آتلتيکو‌مادريد،‌8 گل زده

5-فابيو سزار مونتزين،‌ الريان قطر، 8 گل زده [/COLOR]​

منبع

اگه استقلال هم با یه مشت از این تیمهای سنگاپوری می افتاد الان فرهاد جای این بازیکن تیم سوون بود :hmm:

mahkom

Registered User
لایک‌ها
12
در مورد قضيه فابيو لازم ميدونم چند مورد رو بگم ...............
ببينيد يک بازيکن خارجي در سطح فابيو و با اين سن و سال و برزيلي بودنش طبيعتا نه براي غيرت مياد ايران نه براي اينکه براش سکوي پرتابي باشه به تيم ها مطرح اروپايي چون ليگ ايران اونقدرا ديده نميشه.....
طبيعتا بازيکن خارجي براي پول مياد و مثل من و شما هيچ تعصب رنگي هم نداره و شايد تا قبل از اين حي نميدونسته استقلال و پرسپوليسي هم هستند......

اگر توي طول مدت حضورش در تيم حرفي زده به خاطره کرديت پيدا کردن بين هوادارها بود من جانواريو رو مقصر نميدونم خوب جناب آشتياني متاسفانه ديدگاه حرفه اي ندارند و اين مسئله رو درک نميکنند که يک بازيکن خارجي چرا بايد بياد ايران................
فکر ميکنند داره بازار گرمي ميکنه اين وسط تيمهايي مثل سپاهان هم بيکار ننشستن و اينجور بازيکن رو جذب ميکنند سپاهان نه تيمهاي عربي هميشه هستند.........................

پس دليل نداره از جانواريو دلگير باشيم چون اون يک ايراني نيست و اصلا فلسفه حضورش در ايران براي پوله و نه هيچ چيز ديگه که خوب اگر نگاهي به دورنماي زندگيش هم بندازيم منطقي به نظر ميرسه چون شايد ديگه هيچوقت اين فرصت نصيبش نشه..............

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
داشتم الان فكر ميكردم من موارد زير رو ترجيح ميدم !

1- ميداودي به جاي اكبرپور
2-مبعلي به جاي كاظمي
3-ادينهو به جاي برهاني

فكر كنم اين 3 نفر برن جا واسه كار واسه مجيد جلالي فراهم ميشه !

والبته يك هابك چپ ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
متاسفانه میداوودی و مبعلی که هنوز خیلی فاصله دارن با استقلال

حالا بر فرض هم که جذب بشن، مهم ترین سوال اینجاست که تو این اوضاع جانواریو رو با کی میشه جایگزین کرد ؟!!
sigh.gif

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
رونمایی از سرمربی استقلال

مجید جلالی سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال فولاد خوزستان به احتمال فراوان سرمربی بعدی استقلال خواهد بود.

به گزارش برنا، مدیر عامل استقلال تهران با برخی بازیکنان حاضر در لیگ جهت حضور دراین تیم وارد مذاکره شده است تا این سوال ایجاد شود که چه کسی به این مدیر لیست خرید داده است؟ خرید دسوزای برزیلی و مذاکره جدی با جواد شیرزاد بازیکن فولاد خوزستان درقالب این پرسش جا می گیرد.
"واعظی آشتیانی" اخیرا علام کرده که با مربی مورد نظر خود به توافق رسیده و به زودی نام او را اعلام می کند.

براساس اخبار رسیده گزینه مورد نظر واعظی آشتیانی، مجید جلالی سرمربی فولاد خوزستان است و مذاکر ات موفقیت آمیزی با این مربی صورت گرفته و طرفین برای همکاری به جمع بندی رسیده اند و تنها مشکل به باشگاه فولاد بر می گردد که می بایست اجازه جدایی به جلالی بدهد.

قرار است بعد ازظهر امروز طی جلسه ای این مشکل حل شود تا مجید جلالی بعنوان جانشین صمد مرفاوی در لیگ دهم روی نیمکت استقلال قرار گیرد.

منبع

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مجيد جلالي به استقلال نمي‌رود

حضور مجيد جلالي در تيم فوتبال استقلال تهران منتفي شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به دنبال استعفاي صمد مرفاوي و حضور در تيم فوتبال مس كرمان، مسوولان استقلال به دنبال انتخاب مربي براي اين تيم بودند كه هنوز با گزينه مورد نظر خود به توافق نرسيده‌اند.

منصور ابراهيم زاده و مجيد جلالي دو گزينه باشگاه استقلال براي هدايت اين تيم بودند كه حضور هر دوي اين مربيان بر روي نيمكت استقلال در ليگ دهم، منتفي شده است.

واعظي آشتياني، مديرعامل استقلال مذاكراتي را با اين دو مربي انجام داده بود كه ابراهيم زاده به دليل حضور در ذوب آهن و شركت در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان با اين تيم، مسوليت هدايت استقلال را نپذيرفت.

گزينه دوم استقلال، مجيد جلالي بود كه پس از مذاكرات، جلالي اعلام كرد كه به دليل امضاي قرارداد با فولاد خوزستان نمي‌تواند تعهداتش با اين تيم را ناديده گرفته و راهي استقلال شود.

به اين ترتيب استقلال به دنبال مربي ديگري براي حضور در راس كادر فني اين تيم مي‌باشد. هيات مديره استقلال بر استفاده از مربي داخلي تاكيد دارد اما در صورت نبود گزينه مناسب، احتمال حضور مربي خارجي نيز وجود دارد.

احتمال حضورخسرو حيدري در سپاهان

خسرو به استيل آذين700 ميليون پيشنهاد داده بود

خسرو حيدري يكي از ستاره‌هاي دو فصل گذشته استقلال قراردادش با اين تيم تمام شده و مثل جان واريو بازيكن آزاد است.
او نيز همانند ستاره برزيلي استقلالي‌ها مورد علاقه امير قلعه‌نويي قرار دارد و حتي بارها در مصاحبه‌هاي اين خود از خسرو حيدري به عنوان بازيكني حرفه‌اي ياد كرده كه بايد حرفه‌اي‌گري را به توره ياد بدهد. همين علاقه قلعه‌نويي كافي است تا خسرو حيدري گزينه اين مربي براي سپاهان باشد.
پيش از اين حيدري پيشنهادي 700 ميليوني به استيل آذين داد كه اين باشگاه پيشنهاد ستاره آبي‌ها را نپذيرفت، اما وقتي پاي سپاهان و امير قلعه‌نويي در ميان باشد، حيدري به آنها تخفيف دهد و در كنار مربي‌اي كار كند كه او را هم از نظر اخلاقي و هم از نظر فني قبول دارد، باشگاه استقلال تلاش زيادي مي‌كند تا بتواند ستاره راست پاي تيمش را حفظ كند،‌ اما تاكنون اين بازيكن پاي مذاكره با استقلال ننشسته است.​
منبع

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا