• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
i87773_8wznt05mjp0iljky0zcd.jpg

مدير برنامه ادينهو در باشگاه استقلال

ادينهوى برزيلى مهاجم تيم مس كرمان مورد توجه مسئولان استقلال قرار دارد و مسئولان اين تيم طى تماس تلفنى با مدير برنامه اين بازيكن اعلام كردند كه در مسائل مالى با اين مهاجم كنار خواهند آمد. مسئولان اين تيم براى جلب نظر اين بازيكن براى فصل آينده استقلال، تعيين سقف قرارداد را براى وى در نظر نخواهند گرفت و از مدير برنامه هاى ادينهو درخواست كردند كه براى انجام مذاكرات اوليه راهى باشگاه استقلال شود تا با وى در خصوص قرارداد اين بازيكن گفتگو كنند.

--- منبع ---

واعظى آشتيانى در محفلى خصوصى عنوان كرد؛
تيمى مى بندم كه همه تعجب كنند

اينطور كه از شواهد پيداست استقلال در فصل آتى ديگر آن قدرت گذشته را نخواهند داشت. آبى پوشان هر روز در خوشبيانه ترين حالت يك بازيكن خود را از دست رفته مى بينند و جالب اينجاست كه جايگزين در خورى هم براى آنها در نظر ندارند. جان واريو، طالب لو، كاظمى، اكبرپور، برهانى، اميرآبادى، رحمتى و... كسانى هستند كه جدايى شان از استقلال قطعى شده وآبى پوشان فقط با فيليپ آلوزد سوزا به توافق رسيده اند. همه اين شرايط دست به دست هم داده تا استقلال ضعيف شود اما واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال نظر ديگرى در اين خصوص دارد. واعظى در محفلى خصوصى در پاسخ به كسانى كه مى گفتند استقلال سال بعد نمى تواند نتايج خوبى بگيرد اعلام كرد: تيمى مى بندم كه همگان خوشحال شوند. هواداران مطمئن باشند كه تلاش من بر اين است تا جايگزين هاى مناسبى براى بازيكنان جدا شده پيدا كنم. چند نفر را مد نظر دارم اما نمى خواهم در جذب بازيكن عجله كنم.

--- منبع ---

طالبلو در حال مذاکره با مسئولان تراکتور هست و به احتمال زیاد به توافق می رسن !!! ( خدانکنه ) !
جانو آریو با سپاهان 2 ساله بست !
آرش برهانی با استیل تمام کرد !
سیاوش و کاظمی هم احتمال خیلی زیاد با استیل به توافق می رسن !
فرهاد هم یه پیشنهادعالی 1.5 میلیاردی ازیه تیم قطری ( احتمالا الغرافه ) داره ، الانم قطره و بعید نیست همین روزها خبر ثبت قراردادش به گوش برسه اما اگر به قطر یا امارات نره در ایران فقط لباس استقلال رو می پوشه و این فصل اگر انشاا... با استقلال بمونه قرارداد سفید امضا می کنه !!
خسرو هم منتظره پیشنهادهای خارجی هست ، اگه بتونه لژیونر بشه حتما میره ، در غیر اینصورت با استقلال می مونه ! ( انشاا... )

استقلال در حال مذاکره بافرید عابدی از راه آهن و پوریا غفوری زاده از پاس همدان هست و احتمال آبی پوش شدن این دو در فصل بعد خیلی زیاده !!
ادینهو هم به نظر می رسه در حال مذاکره با استقلالی هاست !!!!
دسوزا هم که رسما آبی پوش شد !
پژمان منتظری هم تمدید کرد !

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
حالا ما که میدونیم واعظ عرضه ش رو نداره بازیکن بهتر از اینایی که رفتن جذب کنه.
اصلا از جانواریو بهتر که داخل نداریم، از خارج کشور هم بخواد بیاره دو برابر چیزی که جانواریو میخواست باید خرج بشه.
بر فرض محــــــــــال هم که بتونه، اینقدر شعور فوتبالی نداره که وقتی بالای 60% از ترکیب اصلی تیم بهم بخوره فاتحه ی تیم برای فصل آینده خوندست. اونم با این مربی ای که این میخواد بیاره
4fvgdaq_th.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بر فرض محــــــــــال هم که بتونه، اینقدر شعور فوتبالی نداره که وقتی بالای 60% از ترکیب اصلی تیم بهم بخوره فاتحه ی تیم برای فصل آینده خوندست. اونم با این مربی ای که این میخواد بیاره.

تایید.
واقعا اگه بازیکنم بگیره تا اینا با هم رفیق بشن و مچ بشن یه فصل پریده تازه به شرطی که مربی درستی داشته باشه.
اصلا بازیکن خوب تا الان بی قرارداد مونده مگه؟
هدایتی همه رو ناک اوت کرده. سپاهان هم که پشت سرش. کار به جایی رسیده که فولاد صداش در اومده. چه برسه به ما.
به نظر من پرسپولیس به خاطر علی دایی راحت بازیکنهایی رو با قیمت کمتر میگیره. بعضی ها مثل خلعتبری / کریم انصاری فر وجلال حسینی و ... حاضرند با قیمت پایین تر تو تیمی که دایی باشه بازی کنند.
اگه فرهاد و خسرو برند که دیگه حتما ...........بای بای

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
میداوودی گفته میخواد بره پرسپولیس!!! امروز روزنامه پیروزی دست یکی بود خوندم!!!! ای بابا مگه استقلالی نیست؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این دیگه چیه؟؟؟؟:eek::eek::eek:

حسین کاظمی به باشگاه پرسپولیس رفت!

مرجع خبری پرسپولیس : حسین کاظمی، هافبک استقلال که با مسئولین تیم استیل آذین به توافق نهایی رسید، عصر سه شنبه چهارم خرداد با اینکه قرار بود قراردادش را در هیئت فوتبال ثبت کند، از عقد قرارداد با این تیم منصرف شد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، به نقل از یک مقام مسئول حاضر در باشگاه پرسپولیس، این بازیکن صبح امروز پنجم خرداد در محل این باشگاه با مسئولان این باشگاه گفتگو کرد تا درمورد حضورش در این تیم به توافق برسد.
حسین کاظمی که دو فصل پیش نیز قرار بود به تیم پیروزی بپیوندد سرانجام در فصل جاری تصمیمش را عملی خواهد کرد.
گفتنی است، این بازیکن مذاکرات ابتدایی را انجام داد تا پس از توافق‌های نهایی در مورد حضورش در این تیم راهی هیئت فوتبال شود

اینم برای اینکه بهتر بتونیم خدمات واعظ رو درک کنیم:
07507934349491892956.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حسین کاظمی داره میاد پرسپولیس؟ مطمئنید ؟:eek::eek::eek:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جدی میداودی داری میره پرسی ؟؟؟؟؟ بابا اینو لا اقل بخرند بازیکنی خوبیه

واعظ حیا کن استقلال رو رها کن

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
جانواریو رو گند زد گذاشت بره! یکم پول بیشتر میدادنش میموند دیگه... اینهمه بازیکن در پیت و نیمکت فیکس از خارج اوردن ایران تا یکیش خوب در اومد اینم به همین سادگی ول کرد.... .... .

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
جانواریو رو گند زد گذاشت بره! یکم پول بیشتر میدادنش میموند دیگه... اینهمه بازیکن در پیت و نیمکت فیکس از خارج اوردن ایران تا یکیش خوب در اومد اینم به همین سادگی ول کرد.... .... .

بدبختی فقط جانواریو نیست...کاظمی. . . اکبر پور . . . برهانی. . . طالب لو . . . شاید مجیدی و .....
با این کارش فقط داره تیمهای دیگه رو قوی میکنه...

واعظ حیا کن استقلال رو رها کن ..........................

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
کلا باید این فصل امیدوار باشیم که سقوط نکنیم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ما كه نفهميديم واعظ چي كار ميكنه ...
فقط خداكنه سقوط نكنيم و مبعلي عشق من رو بگيريم !‌:دي

مجید جلالی یکی از گزینه‌های استقلال

خبرگزاری فوتبال ایران – مجید جلالی سرمربی فولاد خوزستان از نامزدهای بالقوه نیمکت‌ استقلال به شمار می‌رود. آقا مجید که به فولاد قول قرارداد یکساله داده و با مدیران این تیم توافق کرده است. فعلاً‌ مشغول بستن از این تیم در بازار نقل و انتقالات است، اما با تغییراتی که در باشگاه استقلال رخ داده ممکن است به سوی این تیم پرطرفدار تهرانی بچرخد.

مجید جلالی سرمربی فولاد خوزستان از نامزدهای بالقوه نیمکت‌ استقلال به شمار می‌رود. آقا مجید که به فولاد قول قرارداد یکساله داده و با مدیران این تیم توافق کرده است. فعلاً‌ مشغول بستن از این تیم در بازار نقل و انتقالات است، اما با تغییراتی که در باشگاه استقلال رخ داده ممکن است به سوی این تیم پرطرفدار تهرانی بچرخد.

جلالی در این سال‌ها سه بار تا آستانه‌ مربیگری پرسپولیس پیشرفته ولی به دلایل مختلف به این هدف نرسیده است، اما از آنجا که استقلال قصد استخدام مربی خارجی را ندارد. جلالی در میان گزینه‌های داخلی مقبول و صاحب شانس به نظر می‌رسد. در حالی که واعظ آشتیانی اعلام کرده تا آخر هفته نام سرمربی استقلال را مشخص خواهد کرد در حال حاضر قراداد جلالی با فولاد مورد قابل بررسی و بسیار پراهمیت است، سرپرست فولاد ادعا کرده است که جلالی باید در فولاد بماند. واعظ آشتیانی پیش از جلالی مکلماتی با منصور ابراهیم‌زاده داشته تا سلیقه خود را در بازار نقل و انتقالات نشان بدهد.

Last edited:

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
جلالی به هیچ وجه به درد استقلال نمیخوره. خودشم اگر عاقل باشه همون فولاد میمونه.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
كلا يك تفكر منفي دارم هميشه اينكه يك بازيكني به دليل مالي از استقلال ميره از چشمم ميوفته !
جانواريو رو دوست دارم ولي خوب يك سري مصاحبه ازش تو ذهنم دار كه با اين رفتارش در تناقض هست ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
كلا يك تفكر منفي دارم هميشه اينكه يك بازيكني به دليل مالي از استقلال ميره از چشمم ميوفته !
جانواريو رو دوست دارم ولي خوب يك سري مصاحبه ازش تو ذهنم دار كه با اين رفتارش در تناقض هست ...

اینجوری نگو علیرضا خان ! همین جانواریو چند روز بخاطر استقلال صبر کرد تا بمونه ! وقتی بخاطر اختلاف 200 تا با توجه به قیمت هایی که الان داریم مبینیم رفت هیچگونه ایرادی به جانواریو نمیشه گرفت ! وقتی مدیری داریم داره تیشه به ریشه این تیم میزنه اگه تا فردا بشنویم مجیدی و حیدری هم رفتن نباید ازشون دلگیر شد !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اینجوری نگو علیرضا خان ! همین جانواریو چند روز بخاطر استقلال صبر کرد تا بمونه ! وقتی بخاطر اختلاف 200 تا با توجه به قیمت هایی که الان داریم مبینیم رفت هیچگونه ایرادی به جانواریو نمیشه گرفت ! وقتی مدیری داریم داره تیشه به ریشه این تیم میزنه اگه تا فردا بشنویم مجیدی و حیدری هم رفتن نباید ازشون دلگیر شد !

حرفات درسته ، گفتم كه يك اخلاق بدمه ...
كلا رفتن رو دوست ندارم ، اون كسي كه ميمونه هنر ميكنه ، اختلاف هميشه هست ...

به نظرت كدوم جمله قشنگ تر هست ؟‌

من رفتم چون اگر ميموندم پول كمتري ميگرفتم !
من موندم با وجود اينكه پول كمتري ميگرفتم !

البته خيلي اين طرز فكر رو درست نميدونم ، ديگه زمان اين گونه فكر كردن تموم شده ولي خوب نظرم هست ديگه ...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من فکر نمیکم جانواریو به خاطر چندر غاز بیشتر رفته باشه!
کسی میدونه سه پا هان چقدر بهش داده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا