خب چرا از رای نمی بینی ؟
ببین این برای دستگاه شماست ببین به دردت می خورهدیدم جام جهانی شروع شده و همه ریسیور ها رو ارتقا دادند گفتم شاید بعضی ها بوجه نداشته باشند پس نحوه کد دهی را در ریسیور استار 190 به شما دوستان برای باز کردن شبکه های rai آموزش می دهم
این روش کمی متفاوت است
ابتدابر روی فرکانس 10992 V 27500 رفته و شبکه های Rai را در ماهواره هاتبرد دریافت می کنیم سپس بر روی یکی از شبکه های مورد نظر رفته و دکمه صفر را زده که دو حالت دارد
1- سیگنال و قدرت نمایان می شود
2- جدول کد دهی نمایان می شود
( اگر سیگنال و قدرت نمایان شد دکمه back را زده menu را زده و سپس دکمه 2580 را زده و خارج می شویم تا صفحه کد دهی نمایان شود)
حال در سطر اول CA SYSTEM را Mediagaurd انتخاب می کنیم و در سطر دوم که provider name نام دارد Rai را انتخاب می کنیم و کد های قدیمی Rai را مشاهده می کنیم که می توان با زدن کلید قرمز بر روی کنترل یک سطر اضافه کرد و یا با زدن کلید آبی کد های قبلی را ادیت کرد و سپس مانند جدول زیر کد ها را از چپ به راست وارد می کنیم
Key index Provider id
E4 5C 3D 58 F9 76 FE A6 0C 00 00 300
و در آخر کلید ok را زده و از دیدن شبکه های Rai لذت ببرید
علی جان
نحوه وارد کردن کد رو یاد گرفته بودم قبلا
چنل ر ا ی رو روی 10992 اوردم. 1 2 3 4 تا چنل ر ا ی هست
منتها کد رو هر چی وارد میکنم باز نمیشه
شما الان یه ردیف گفتی البته به نظر میرسه که ترتیب نوشته ها نادرست شده. لطفا کد رو داخل تگ # بنداز تا چپ به راستش درست شه
شاید من کد رو اشتباه وارد میکنم
البته یکی از دوستان گفت که روی 10992 کد بزنید باز نمیشه و فقط روی 10766 میشه با کد باز کرد