• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

titi_tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا بهنام.
نگفتين آيا راه داره واسه عقيم كردنشون؟
كه بدون جدا نگه داشته شدن بشه جلوي بارداريشون رو گرفت؟
----------------------------
راستي شما راست ميگفتين كه نبايد به قفسش دست ميزدم.
چون وقتي تميز كردم و برگردوندم تو قفس ديگه براي خودش جاي خواب درست نكرد مثل اينكه قهر كرده بود. هرچي هم دستمال كاغذي گذاشتم برنداشت.
آخرش خودم زير و روش رو دستمال كاغذي كشيدم تا يه كم عادت كرد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بهنام این همستر موجود جالبیه ها ... برای چی نر و ماده با هم نمیسازن ؟ تو یه جا نمیشه مثلا 5 شش تا از اینا

داشت ؟ پس این همستر فروشا چجوری 10 تاشونو داخل یدونه آکواریوم شیشیه ای نگه میدارن ؟

بعد میگن همستر روزا خوابه شبا بیداره ... چه فایده داره پس ؟ چجوری همدیگرو میکشن ؟ شنیدم همستر

خودشو میتونه خفه کنه ... دست میندازه دور گردنش خودشو خفه میکنه :eek: عجب چیزایی آدم تو این دنیا میبینه

راستی بهنام من میخواستم یدونه میمون بگیرم ... بعد از میمون نر یه چیزایی دیدم که 100000 % پشیمون شدم

یه کارایی میکرد که واقعا آدم کف میکنه ... میخوام بدونم میمون ماده چی ؟ کثافت کاری داره ؟

بعد بیماری مشابه با انسان داره ؟ یه توضیح راجع به بیماری میمون و انسان بده

و میمون این قدر رام میشه که دیگه حتی آزاد هم باشه فرار نکنه ؟ شامپانزه هم تو ایران هست ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سلام آقا بهنام.
نگفتين آيا راه داره واسه عقيم كردنشون؟
كه بدون جدا نگه داشته شدن بشه جلوي بارداريشون رو گرفت؟
----------------------------
راستي شما راست ميگفتين كه نبايد به قفسش دست ميزدم.
چون وقتي تميز كردم و برگردوندم تو قفس ديگه براي خودش جاي خواب درست نكرد مثل اينكه قهر كرده بود. هرچي هم دستمال كاغذي گذاشتم برنداشت.
آخرش خودم زير و روش رو دستمال كاغذي كشيدم تا يه كم عادت كرد.

شرمنده باز چند روز کاری برام پیش اومده بود..یه فارم پرورش شتر مرغ دارم راه میندازم همش دردسر بوده تا حالا..
و اما در مورد سوالات.
الان تنها راهی که پیشنهاد میکنم جدا نگهداشتن همستر نر و ماده هست.
در مورد دست نزدن به قفس هم فعلا زیاد باهاش کار نداشته باشید که بعدا دچار مشکل میشه.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
بهنام این همستر موجود جالبیه ها ... برای چی نر و ماده با هم نمیسازن ؟ تو یه جا نمیشه مثلا 5 شش تا از اینا

داشت ؟ پس این همستر فروشا چجوری 10 تاشونو داخل یدونه آکواریوم شیشیه ای نگه میدارن ؟

بعد میگن همستر روزا خوابه شبا بیداره ... چه فایده داره پس ؟ چجوری همدیگرو میکشن ؟ شنیدم همستر

خودشو میتونه خفه کنه ... دست میندازه دور گردنش خودشو خفه میکنه :eek: عجب چیزایی آدم تو این دنیا میبینه

راستی بهنام من میخواستم یدونه میمون بگیرم ... بعد از میمون نر یه چیزایی دیدم که 100000 % پشیمون شدم

یه کارایی میکرد که واقعا آدم کف میکنه ... میخوام بدونم میمون ماده چی ؟ کثافت کاری داره ؟

بعد بیماری مشابه با انسان داره ؟ یه توضیح راجع به بیماری میمون و انسان بده

و میمون این قدر رام میشه که دیگه حتی آزاد هم باشه فرار نکنه ؟ شامپانزه هم تو ایران هست ؟

در مورد همستر باید بگم که کلا از نظر من فقط در آزمایشات پزشکی کاربرد داره.خودم نگهداریشو پیشنهاد نمیکنم.در مورد فروشنده ها هم خوب سریع همستر ها فروش میرن و تازه ممکنه یه همستر بخرید که از لحاظ سلامت جسمی و روحی شرایط نرمالی نداشته باشه.
در مورد میمون:
کلا از لحاظ رفتاری و هوش خیلی حیوان جالبیه.خودم یه میمون داشتم که رفت زیر ماشین :( و ... :(
تجربه خودم میگه که این حیوان نیاز به یه محیط بزرگ برای نگهداری داره.زود تربیت میشه ولی باید خیلی برای نگهداریش وقت صرف کنید.
ویروس B یا Herpes Virus Simiae Intection یکی از شدیدترین عفونت های مشترک انسان و میمون هست که فوق العاده کشنده هست و از میمون به انسان منتقل میشه ( از طریق گاز گرفتن ) که پیشنهاد میکنم در برخورد با میمون ها فوق العاده مراقب باشید.
بیماری بعدی :
تب زرد
تب زرد یا استفراغ سیاه بیماری خطرناک دیگری است که از میمون به انسان منتقل می‌شود و راه انتقال آن از طریق نیش پشه هستش.
برای خرید شامپانزه تو ایران هم میتونی اقدام کنی.خواستی پیگری میکنم برات.
تربیت کردنشونم بخاطر هوش بالایی که دارند امکان پذیره.کثیف کاری هم ربطی به جنس خاصی نداره ولی نر بهتره.

titi_tanha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا بهنام.
همسترام به دنيا اومدن. يعني دخمله ي من فارغ شد.:lol: :thumbsup:
اصلا" نه بو داشت نه خون و كثافت كاري. مي دونستم دخمله ي من تميزه. :cool:
حالا مي گي واسه تغذيه اش چي خوبه؟
چي بدم بهش تقويت بشه؟
يه مقدار گردو داده بودم كه ذخيره كرده. يه مقدار هويج هر روز مي دم. الان شير گذاشتم براش.
آب گذاشتم و توش مولتي و آهن ريختم. گاهي هم بهش تخم مرغ پخته ميدم كه عاشقشه.
بايد برم تخمه هم بگيرم.
تو رو خودا زودباش مي خوام نوه هام زود بزرگ بشن. :D :D :D :D

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
همینا که گفتی کافیه.نگران نباش بزرگ میشن.
من باید این همستر شما رو ببینم.با بقیه همستر ها انگار فرق داره :دی

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
کمک از اساتید در تشخیص این پرنده ...

بگید این پرنده چیه ؟؟
جوجه شاهین ؟
جوجه عقاب ؟

؟

e4fw2nteq4ym4ycl46l.jpg

.

shervin_r

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دکتر بهنام
یه سوال داشتم از خدمتتون، من میخوام گربه نگهداری کنم، البته تجربه اش رو داشتم، ولی تنها مشکل دوران فحلش هست که بیچارم میکنه، یه گربهء ماده داشتم که سر همین مساله مجبور شدم ردش کنم، هر 20 روز به مدت 2 هفته شروع میکرد به ناله کردن، اونم با صدای بلند، 24 ساعته همین وضع بود، شب و روز نداشتیم، بردمش کلینیک دامپزشکی برای عقیم کردنش، دکتره گفت اگر عقیمش کنید ممکنه از بازیگوشی بیفته و کمی منزوی بشه، احتمالش زیاده که دیگه اون گربهء سابق نباشه، با یکی دو نفر دیگه هم که صحبت کردم تقریبا" همین حرفها رو زدن، گفتن چون جنسیتش رو ازش گرفتی، و تمام شادی و نشاط موجودات زنده به اون حس جنسیشونه! منم دلم سوخت و از اونجایی که به نظرم تمام شیرینی گربه به بازیگوش بودنشه از عقیم کردنش منصرف شدم و دادمش به کسی، ولی حالا دوباره دلم گربه میخواد، واقعا" عاشق گربه ام، ولی نمیخوام دوباره مشکل سابق برام پبش بیاد، میخوام نظر شما رو هم بدونم که آیا عقیم کردن گربهء ماده تو رفتارش تاثیری میذاره؟ براش مشکلی پیش نمیاد؟

با تشکر از شما

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خیلی خوشگلههههه ...خیلی ...
فک می کنم شاهین باشه ...

خودم که عاشقشم ...:wub:

قرقی هست. منم داشتم. از این یکم بزرگتر بود

مطمئنی ؟؟
خب ، چیکارش کردی ؟ میگن تربیت میشه ... یعنی چی؟؟:eek: مثلا چه کارهایی میتونه بکنه بعد از تربیت شدن . اصلا چجوری تربیت میشه ...
تو محیط باز نمیپره بره ؟
غیر گوشت قرمز چی میخوره ؟

.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
در مورد سوال شروین جان : اول باید سن عقیم کردن رو درست انتخاب کرد. که بین 4 تا 6 ماهگی بهترین زمان هستش. چون اگر بعد از این زمان باشه احتمال بروز برخی از علایم و رفتار های دوران فحلی باز هم وجود خواهد داشت. من هم با عقیم کردن گربه زیاد موافق نیستم.اگه گربه نر در نزدیکی گربه ماده نباشه دوران فحلی گربه مشکل کمتری خواهد داشت.اما در مورد تغییر رفتار بعد از عقیم کردن : از اونجا که گربه ماده در حالت عادی نیمی از سال رو بدون فعالیت دستگاه تولید مثل سپری میکند ( سیکل فحلی فصلی و عموما در بهار و تابستان هستش ) پس بعد از عقیم کردن هم به اون صورت رفتار منفی نخواهد داشت.تنها نگرانی فقط افزایش اشتها گربه ماده هست که بر اثر تغییر هورمون استروژن پس از عقیم کردن بوجود میاد و اشتها گربه بیشتر میشه و ممکن دچار افزایش وزن بشه.و از اونجا که در دوران فحلی گربه وقت زیادی برای پیدا کردن گربه نر و دوران فحلی میزاشت و انرژی زیادی مصرف میشد حالا بعد از عقیم کردن باید فضای جدیدی برای تحرک گربه ایجاد کنید. اوایل یکم وقت برای بازی با گربه بزارید.جیره غذاییش رو هم به نسبت فعالیت و مصرف انرژی گربه تنظیم کنید که چاق نشه.

shervin_r

Registered User
لایک‌ها
5
در مورد سوال شروین جان : اول باید سن عقیم کردن رو درست انتخاب کرد. که بین 4 تا 6 ماهگی بهترین زمان هستش. چون اگر بعد از این زمان باشه احتمال بروز برخی از علایم و رفتار های دوران فحلی باز هم وجود خواهد داشت. من هم با عقیم کردن گربه زیاد موافق نیستم.اگه گربه نر در نزدیکی گربه ماده نباشه دوران فحلی گربه مشکل کمتری خواهد داشت.اما در مورد تغییر رفتار بعد از عقیم کردن : از اونجا که گربه ماده در حالت عادی نیمی از سال رو بدون فعالیت دستگاه تولید مثل سپری میکند ( سیکل فحلی فصلی و عموما در بهار و تابستان هستش ) پس بعد از عقیم کردن هم به اون صورت رفتار منفی نخواهد داشت.تنها نگرانی فقط افزایش اشتها گربه ماده هست که بر اثر تغییر هورمون استروژن پس از عقیم کردن بوجود میاد و اشتها گربه بیشتر میشه و ممکن دچار افزایش وزن بشه.و از اونجا که در دوران فحلی گربه وقت زیادی برای پیدا کردن گربه نر و دوران فحلی میزاشت و انرژی زیادی مصرف میشد حالا بعد از عقیم کردن باید فضای جدیدی برای تحرک گربه ایجاد کنید. اوایل یکم وقت برای بازی با گربه بزارید.جیره غذاییش رو هم به نسبت فعالیت و مصرف انرژی گربه تنظیم کنید که چاق نشه.

از شما بی نهایت ممنونم دکتر بهنام عزیز، خیلی لطف کردید:happy:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دکتر بهنام به دادم برس. ماهرخ الان زاییده. ولی به بچه هاش شیر نمیده. تازه با پا هم از روشون رد میشه :(

چیکار کنم؟ تا شب صبر کنم تا بهشون شیر بده؟ یه موقع نمیرن بچه هاش؟

خودم چجوری میتونم بهشون شیر بدم؟

black_19_night

Registered User
لایک‌ها
11
کسی از دوستان همستر نداره؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
دکتر بهنام به دادم برس. ماهرخ الان زاییده. ولی به بچه هاش شیر نمیده. تازه با پا هم از روشون رد میشه :(

چیکار کنم؟ تا شب صبر کنم تا بهشون شیر بده؟ یه موقع نمیرن بچه هاش؟

خودم چجوری میتونم بهشون شیر بدم؟

زایمان چندمشه؟ استرسی چیزی بهش وارد نشده؟ معمولا در اثر یه شک یا استرس این حالت پیش میاد یا شاید دچار عفونت شده و نمیخواد به بچه گربه ها منتقل بشه چون خیلی خوب متوجه میشن گربه ها و حس مادری خیلی جالب و قوی دارن.اگه مورد مشکوک مثل زخم یا چرک بود بهم بگو و اگه شد عکسم بنداز برام ارسال کن. به هر حال چون معاینه نکردم دلیل اصلیشو نمیتونم حدس بزنم.چک کن پستان ها و نواحی اطرافش مشکلی نداشته باشن.اگه شیر داشته باشه که مشخصه با لمس کردن.البته اگه واکنش نشون نداد..ولی در درجه اول بچه گربه ها در ساعات اول تولد حتما باید آغوز مصرف کنند.با یه سرنگ به آرامی و قطره قطره شیر بده.چون تا حالا شیر نخوردن.بشیر خشک مخصوص گربه در داروخانه های دامپزشکی باید وجود داشته باشه.
میزان : هفته اول برای یک گربه 200 گرمی 50 تا 60 میلی لیتر شیر در روز تقسیم شده به 6 وعده 10 میلی ‏لیتری
در ضمن به هیچ وجه شیر گاو نده چون لاکتوز داره و احتمال واکنش دادن بچه گربه هست.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
زایمان چندمشه؟ استرسی چیزی بهش وارد نشده؟ معمولا در اثر یه شک یا استرس این حالت پیش میاد یا شاید دچار عفونت شده و نمیخواد به بچه گربه ها منتقل بشه چون خیلی خوب متوجه میشن گربه ها و حس مادری خیلی جالب و قوی دارن.اگه مورد مشکوک مثل زخم یا چرک بود بهم بگو و اگه شد عکسم بنداز برام ارسال کن. به هر حال چون معاینه نکردم دلیل اصلیشو نمیتونم حدس بزنم.چک کن پستان ها و نواحی اطرافش مشکلی نداشته باشن.اگه شیر داشته باشه که مشخصه با لمس کردن.البته اگه واکنش نشون نداد..ولی در درجه اول بچه گربه ها در ساعات اول تولد حتما باید آغوز مصرف کنند.با یه سرنگ به آرامی و قطره قطره شیر بده.چون تا حالا شیر نخوردن.بشیر خشک مخصوص گربه در داروخانه های دامپزشکی باید وجود داشته باشه.
میزان : هفته اول برای یک گربه 200 گرمی 50 تا 60 میلی لیتر شیر در روز تقسیم شده به 6 وعده 10 میلی ‏لیتری
در ضمن به هیچ وجه شیر گاو نده چون لاکتوز داره و احتمال واکنش دادن بچه گربه هست.
بهنام جان قربون دستت این همه تایپ کردی. ولی ماهرخ خرگوشه. گربه نیس :(((((((((

ببین من نمیدونم آیا بچه خرگوش ها باید بلافاصله بعد از بدنیا اومدن شیر بخورن؟ یا شاید اینجوریه که چند ساعت بعدش؟

الان ساکت کنار هم خوابیدن بچه ها. ماهرخ هم پیششونه اما بهشون تاحدودی بی توجه هست. من میخوام بدونم الان باید چیکار کنم من؟ آیا رفتار ماهرخ عادی هست؟ بچه ها هم عادیه رفتارشون؟

حس کردم توی حیاط سرده. واسه همین توی یه کارتن گذاشتم آوردم توی ساختمون. شوهرش هم خیلی ماهرخو اذیت میکرد هی میخواست کارای +18 بکنه. اونو فعلا گذاشتم توی حیاط بمونه

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
LOL
منو فکر میکردم گربس قبلا عکس گربه گذاشتی فکر کردم گربس :دی
خب در مورد خرگوش به احتمال 99% برای استرس ناشی از زایمانه.معمولا خرگوش اول صبح به بچه هاش شیر میده ولی اگه شیر نده کاری نمیشه کرد متاسفانه.اگه دست آموزه سعی کن یه جوری خودت بغلش کنی بچه خرگوشا حس بویایی قوی دارند نزدیک پستان باشن شیر میخورن خودشون.بایدم شیر بخورن در غیر اینصورت طی چند ساعت آینده تلف میشن.تمام موجودات زنده بلافاصله بعد زایمان باید شیر بخورن.شیر اولیه فقط خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن رو داره که بهش آغوز یا ماک میگن/به هر حال سعی کن یه جوری آرومش کنی.استرسش بیاد پایین درست میشه

بالا