12 سال پیش استکبار رو بردیم. اونها بعد از این سالها اینقدر پیشرفت کردن و ما هنوز داریم تو تاریخ سیر می کنیم و تو هر برنامه ای گل استیلی رو پخش می کنیم....
12 سال پیش استکبار رو بردیم. اونها بعد از این سالها اینقدر پیشرفت کردن و ما هنوز داریم تو تاریخ سیر می کنیم و تو هر برنامه ای گل استیلی رو پخش می کنیم....
به شخصه شانس انگليسو بيشتر مي بينم.با اينكه وضع خوبي ندارن اما اون ور المان هر بازي ضعيفتر ميشه!در حالي كه انگليس بهتر بازي كرد ديشب.تو مرحله حذفي شرايط كمي تغيير مي كنه تيم ها متحول ميشن و انگليس هم تيم پر مهره ايه و نسبت له المان چربش داره:ديخب انگلیس هم اومد بالا حالا باید ببینیم دور بعد چه میکنه
من فکر کنم بخورن به المان لوله بشن ! هر چند المان هم برای ما لوله شدست
به هر حال چه آلمان بیاد چه انگلیس می خورن به غول بزرگی چون آرژانتین که له می شن![]()
من فقط با 4 موافقم در مورد 1 هم نظری ندارمیه چیزی کشفیدم الان
ببینید/ حالا شاید شما هم این کشفیده باشید.
اول نتایج این کشف رو بگم بعد راهشو
1. کره راحت ترین راه رو داره که بیاد جزو 4 تا اگه اروگوئه رو بزنه باید با برنده امریکا و غنا بازی کنه که میتونه اونو ببره. همین قضیه و راه نچندان سخت برای رسیدن به 4 تا تیم برای اروگوئه هم هست.
2. اگه انگلیس آلمان رو ببره تو 1/4 میخوره به آرزانتین. و دوباره آرزانتین و انگلیس اینبار با مارادونا. بازی محشری میشه
3. ایتالیا (به فرض نزدیک به محال) اگه دوم بشه تو گروه و بازم به فرض هلندی رو که اول میشه تو گروه ببره/ احتمالا با برزیل تو 1/4 یه بازی دیدنی دیگه میشه
4. اسپانیا کار تقریبا راحتی داره با بردن پرتقال احتمالی بازی 1/4 راحت میشه احتمالا (با دانمارک یا پاراگوئه و یا حالا هر تیمی که از این دوتا هم ضعیف تره) بازی میکنه و میاد تو 4 تا
یه چیزی کشفیدم الان
ببینید/ حالا شاید شما هم این کشفیده باشید.
اول نتایج این کشف رو بگم بعد راهشو
1. کره راحت ترین راه رو داره که بیاد جزو 4 تا اگه اروگوئه رو بزنه باید با برنده امریکا و غنا بازی کنه که میتونه اونو ببره. همین قضیه و راه نچندان سخت برای رسیدن به 4 تا تیم برای اروگوئه هم هست.
2. اگه انگلیس آلمان رو ببره تو 1/4 میخوره به آرزانتین. و دوباره آرزانتین و انگلیس اینبار با مارادونا. بازی محشری میشه
3. ایتالیا (به فرض نزدیک به محال) اگه دوم بشه تو گروه و بازم به فرض هلندی رو که اول میشه تو گروه ببره/ احتمالا با برزیل تو 1/4 یه بازی دیدنی دیگه میشه
4. اسپانیا کار تقریبا راحتی داره با بردن پرتقال احتمالی بازی 1/4 راحت میشه احتمالا (با دانمارک یا پاراگوئه و یا حالا هر تیمی که از این دوتا هم ضعیف تره) بازی میکنه و میاد تو 4 تا
من فقط با 4 موافقم در مورد 1 هم نظری ندارم![]()
1-اون راه راحت واسه اروگوئه و امریکا و غنا هم وجود داره
2-ولی بازی المان و آرژانتین بهتره چون یاداور دو فینال 86 و 90 هست که در هر دو هم مارادونا حضور داشت و حالا در کسوت مربی جلوی آلمانیها قرار میگیره