• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
با احترامی که به تیم هلند و هوادارنش دارم ، این تیم برزیله که بازی رو میبره...
و قهرمان این جام هم یکی از سه تیم برزیل ، آرژانتین ، اسپانیا هست....

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
وقتی صبح اهمیت این بازیو برای اسیا و خودمون از زبان جهانگیر کوثری شنیدم تعصب خاصی رو ژاپن پیدا کردم و از صمیم قلب دوست داشتم ببرن اما...
بازیو کامل ندیدم اما باخت با ضربات پنالتی واقعا دردناک و بی رحمانه است.متاسف شدم.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حالم بد شد از این بازی اسپانیا !

شدیدا کلیشه ای هستن !

همش پاس، سمت چپ، حرکات تکنیکی ویا، یا سمت راست، سانترهای راموس ! همین و بس !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بابت باخت ژاپن خیلی نارحت شدم
موقع ضربات پنالتی به شدت دچار استرس شدم
خیلی تلخ بود
خیلی تلخ
خیلی...:(
واقعا حق این تیم بود بره بالا
اگر بگم داشت گریم می گرفت دروغ نگفتم!!!!!!!!!

در مورد هلند که دوستان گفتن
خوب برزیل با اینکه همیشه مثل استقلال و رئال و منچستر ازش بدم میومده ولی تیم خوبیه!
به شخصه با اینکه از بچگی عاشق هلند بودم ،هستم و خواهم بود ؛اگر فقط برزیل رو حذف کنه و به فینال نره رضایت خودم رو از کادر فنی اعلام می کنم:دی
خوب تیم هلند یه چیزی توش این دوره هست که آزارم میده اونم یه جور شُل بودن تو تیم حس می کنم!
امیدوارم این خصیصه که بدجور داره ازارم میده موقع بازی با برزیل باعث سکته زدن من نشه!
در هر صورت نه کری می خونم نه چیزی فقط امیدوارم بازی بسته ای تو دستور کار تیم باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک میگم به دوستان اسپانیای

واقعا بازی قشنگی بود.

رونالدوی مغرور هم اوت شد. اول بازی موقع خوندن سرود ملی که پرتقالیها داشتن سرود میخوندن این اقا با ژستی پر از غرور و تکبر وایساده بود.

نیمه دوم هم کاملا محوش کرده بودن اسپانیایی ها.

بازم تبریک میگم. چه پاسی داد ژاوی و چه گلی زد ویا. واقعا ویا بازیکن خوبیه.

حالا به نظرتون گله افساید بود ؟

داور ارژانتینی کلا شوت بود. خیلی از خطا های واضح رو نمیگرفت.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
حسام بازی به این قشنگی؟؟؟ از چیش حالت بد شد
watermelonsmileyf.gif

united

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم تکلیف یه بازی دیگه رو اشتباهات داوری مشخص کرد
به نظرم بهتره داورها جمع بشن دور هم و قهرمان رو مشخص کنن و اینطور همه رو سر کار نزارن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان داشتم صحبتهای نصیرزاده رو گوش میکردم.

باز هم گل افساید !!!!!!!!!!!!!!!

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
چقدر غرور داره این رونالدو .... خوبه هیچ کاری هم نکرد...... همون بهتر که حذف شدن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان سرکار خانم سی پی یوی گرامی باز میاد میگه برزیل با داوری فلان میکنه بهمان میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!

همه تیمهایی که بالا اومدن تو این مرحله ، اشتباه داوری در پیروزیشون نقش داشت

به جز برزیل

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
به عنوان يه هوادار اسپانيا از بازيه امشب اصلا راضي نبودم
نيمه ي اول اسپانيا افتضاح بود،نيمه ي دوم معمولي بازي كرد،پرتقال كه كاملا تعطيل بود
ولي تو اينكه اسپانيا برتر بود شكي نيست
فقط يه بازيكن عالي بود : ويا
بازيه بعدي هم كه هلو بپر تو گلو،بازيه بعدش هم با ارژانتين بازيه سخت و نفس گيري داريم :دي
پيش بينيه من از فينال: يا اسپانيا-برزيل يا ارژانتين برزيل

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
به عنوان يه هوادار اسپانيا از بازيه امشب اصلا راضي نبودم
نيمه ي اول اسپانيا افتضاح بود،نيمه ي دوم معمولي بازي كرد،پرتقال كه كاملا تعطيل بود
ولي تو اينكه اسپانيا برتر بود شكي نيست
فقط يه بازيكن عالي بود : ويا
بازيه بعدي هم كه هلو بپر تو گلو،بازيه بعدش هم با ارژانتين بازيه سخت و نفس گيري داريم :دي
پيش بينيه من از فينال: يا اسپانيا-برزيل يا ارژانتين برزيل
منظورت بازی بعدش با آلمانه دیگه؟:دی

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
منظورت بازی بعدش با آلمانه دیگه؟:دی
شخصا دوست دارم ارژانتين بياد بالا
هر چند كه ديگه المان هم اون تيم چندش اور و نفرت انگيز سالهاي قبل نيست و انصافا قشنگ بازي ميكنن
اگه به المان هم بخوريم اون هم بازيه خيلي سختي خواهد بود

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام بازی به این قشنگی؟؟؟ از چیش حالت بد شد
watermelonsmileyf.gif

من کلا قصد کری خونی و اینا اصلا ندارم در این تاپیک !

اسپانیا به نظرم جدا ضعیف بود دیشب. کار خاصی نمیکردن ! تمام موقیت هاشون پیش بینی شده هست ! حرکات ویا از چپ، سانترهای راموس از راست !

تیمی که اینهمه وسط زمین پاسکاری میکنه باید بتونه راههای مختلفی رو برای خلق موقعیت بدست بیاره. مگرنا پاس دادن به ویا در سمت چپ و اینکه اون 4 نفر رو دریبل کنه، نیازی نداره که قبلش 30 تا پاس رد و بدل بشه ! کاسیاس هم با بازی مستقیم میتونه این کار رو انجام بده !

الان سرکار خانم سی پی یوی گرامی باز میاد میگه برزیل با داوری فلان میکنه بهمان میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!

همه تیمهایی که بالا اومدن تو این مرحله ، اشتباه داوری در پیروزیشون نقش داشت

به جز برزیل

برزیل هم توی همون گروهش وقتی بازیکناش هندبال بازی میکردن داور کاری نداشت بهشون !

آرژانتین 3 تا زده، آلمان 4 تا زده !

بعد شما میگی همه اشتباهات داوری نقش داشت در پیروزیشون ؟!

برزیل همون بازی با ساحل عاج رو نمیبرد الان اوت شده بود !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خوشحالم اسپانیا این پرتغال رو فرستاد خونشون !
یک تیم مغروز و بی انگیزه که فقط نون اسم بازیکناش رو می خوره

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
پرتغال دیگه به این بدی هم نبود. دفاع و دروازبان خیلی خوبی داشت. فقط این رونالدور خیلی خیلی رو اعصاب بود.

united

Registered User
لایک‌ها
1
"منوچهر متکي"‌ وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران گفت: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي نشان داد که رويکرد جديدي در جهان سياست رخ داده است

وي افزود: آنچه اکنون در صحنه سياست بين الملل شاهد هستيم، به عينه در نوزدهمين دوره جام جهاني فوتبال به منصه ظهور رسيده است.
وزير امور خارجه ايران تحليل کرد که "در اين دوره از جام جهاني، قرابت معني داري ميان مسائل حوزه سياست و ديپلماسي در جهان امروز با فوتبال مشاهده مي شود".
متکي توضيح داد که "کشورهاي اصلي و نقش آفرين در تحريم جديد ايران مانند انگليس، آمريکا و فرانسه در مراحل مقدماتي از رقابت هاي جام جهاني حذف مي شوند و برخي کشورهايي که به نوعي در تحريم نقش داشتند، نيز به مراحل بالاتر جام جهاني راه نيافتند.
وزير امور خارجه ايران البته توضيح صريحي در اين زمينه ارائه نکرد، اما به نظر مي رسد، اين تشبيه او در نهايت اشاره اي به حذف کشورهاي حامي قطعنامه عليه ايران از صحنه سياست در آينده اي نزديک باشد.

در اين نشست خبري "علي اکبر جوانفکر" مديرعامل ايرنا نيز به نقش آفريني برزيل در جام جهاني فوتبال اشاره کرد که اين سخن او با ايفاي نقش جدي تر و موثرتر برزيل در مسائل جهاني بويژه در مخالفت با قطعنامه ضد ايراني در شوراي امنيت همسو به نظر مي رسد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
"منوچهر متکي"‌ وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران گفت: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي نشان داد که رويکرد جديدي در جهان سياست رخ داده است

وي افزود: آنچه اکنون در صحنه سياست بين الملل شاهد هستيم، به عينه در نوزدهمين دوره جام جهاني فوتبال به منصه ظهور رسيده است.
وزير امور خارجه ايران تحليل کرد که "در اين دوره از جام جهاني، قرابت معني داري ميان مسائل حوزه سياست و ديپلماسي در جهان امروز با فوتبال مشاهده مي شود".
متکي توضيح داد که "کشورهاي اصلي و نقش آفرين در تحريم جديد ايران مانند انگليس، آمريکا و فرانسه در مراحل مقدماتي از رقابت هاي جام جهاني حذف مي شوند و برخي کشورهايي که به نوعي در تحريم نقش داشتند، نيز به مراحل بالاتر جام جهاني راه نيافتند.
وزير امور خارجه ايران البته توضيح صريحي در اين زمينه ارائه نکرد، اما به نظر مي رسد، اين تشبيه او در نهايت اشاره اي به حذف کشورهاي حامي قطعنامه عليه ايران از صحنه سياست در آينده اي نزديک باشد.

در اين نشست خبري "علي اکبر جوانفکر" مديرعامل ايرنا نيز به نقش آفريني برزيل در جام جهاني فوتبال اشاره کرد که اين سخن او با ايفاي نقش جدي تر و موثرتر برزيل در مسائل جهاني بويژه در مخالفت با قطعنامه ضد ايراني در شوراي امنيت همسو به نظر مي رسد.

ممنون دوست عزیز از خبر جالبتون این هم لینک خبر

فقط یک خواهش از دوستان : بنا به دلایلی که خودتون می دونید راجع به خبر بالا پستی ندید و بحث نکنید ;)

شاد و پیروز باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من کلا قصد کری خونی و اینا اصلا ندارم در این تاپیک !

اسپانیا به نظرم جدا ضعیف بود دیشب. کار خاصی نمیکردن ! تمام موقیت هاشون پیش بینی شده هست ! حرکات ویا از چپ، سانترهای راموس از راست !

تیمی که اینهمه وسط زمین پاسکاری میکنه باید بتونه راههای مختلفی رو برای خلق موقعیت بدست بیاره. مگرنا پاس دادن به ویا در سمت چپ و اینکه اون 4 نفر رو دریبل کنه، نیازی نداره که قبلش 30 تا پاس رد و بدل بشه ! کاسیاس هم با بازی مستقیم میتونه این کار رو انجام بده !

برزیل هم توی همون گروهش وقتی بازیکناش هندبال بازی میکردن داور کاری نداشت بهشون !

آرژانتین 3 تا زده، آلمان 4 تا زده !

بعد شما میگی همه اشتباهات داوری نقش داشت در پیروزیشون ؟!

برزیل همون بازی با ساحل عاج رو نمیبرد الان اوت شده بود !

حسام جان تند نرو. من گفتم نقش داشت در پیروزیشون نه اینکه باید میباختند. اتفاقا بری ببینی من هم در مورد المان و هم ارژانتین اشاره کردم که حقشون برد بود و خب بهش هم رسیدند.

بله برزیل هم گل هند زد. اما در اون بازی انصافا باید چند تا از اون بازیکن های ساحل عاج اخراج میشدند نه کاکا

به هر حال
منظورم به سرکار خانوم سی پی یو این بود که ایشون هی تهمت تبانیو نامردی رو میزنه به برزیلیها
بیاد اینجا ببینه
چطور اون هند برزیل ایشون کلی فتوا و بیانیه داد. اما ارژانتین که گل افساید زد ایشون یا نمیاد یا میاد اصلا انگار نه انگار

اینطور یه طرفه به قاضی رفتن کار درستی ینست.
کل کلامی که ایشون میزنه اینه که برزیل دمپایی ، برزیل و تیمهای دیگه سوراخ و و و و

حالا من امیدوارم که تیمتون قهرمان شه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حسام جان تند نرو. من گفتم نقش داشت در پیروزیشون نه اینکه باید میباختند. اتفاقا بری ببینی من هم در مورد المان و هم ارژانتین اشاره کردم که حقشون برد بود و خب بهش هم رسیدند.

بله برزیل هم گل هند زد. اما در اون بازی انصافا باید چند تا از اون بازیکن های ساحل عاج اخراج میشدند نه کاکا

به هر حال
منظورم به سرکار خانوم سی پی یو این بود که ایشون هی تهمت تبانیو نامردی رو میزنه به برزیلیها
بیاد اینجا ببینه
چطور اون هند برزیل ایشون کلی فتوا و بیانیه داد. اما ارژانتین که گل افساید زد ایشون یا نمیاد یا میاد اصلا انگار نه انگار

اینطور یه طرفه به قاضی رفتن کار درستی ینست.
کل کلامی که ایشون میزنه اینه که برزیل دمپایی ، برزیل و تیمهای دیگه سوراخ و و و و

حالا من امیدوارم که تیمتون قهرمان شه.

مهرداد جان عرض سلام و ارادت

ببخشید وارد بحثتون میشم . اما یه نکته رو لازم می دونم بگم . اینکه سی پی یو ی عزیز در تاپیک کل کل پست دادن و معمولا همونطور که گفته شده در اون تاپیک بحثها بر مبنای اغراق بیش از اندازه هست و معمولا هم منطق در این بحثا دخالتی نداره. اما اینجا یک تاپیکی هست که منطقی در اون صحبت میشه ، فکر می کنم درباره بحثهای کل کل باید در همون تاپیک صحبت کرد.
باز هم شرمنده و به امید موفقیت تیم مورد علاقتون

بالا