• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مهرداد جان عرض سلام و ارادت

ببخشید وارد بحثتون میشم . اما یه نکته رو لازم می دونم بگم . اینکه سی پی یو ی عزیز در تاپیک کل کل پست دادن و معمولا همونطور که گفته شده در اون تاپیک بحثها بر مبنای اغراق بیش از اندازه هست و معمولا هم منطق در این بحثا دخالتی نداره. اما اینجا یک تاپیکی هست که منطقی در اون صحبت میشه ، فکر می کنم درباره بحثهای کل کل باید در همون تاپیک صحبت کرد.
باز هم شرمنده و به امید موفقیت تیم مورد علاقتون

ساسان جان
چشم. بنده بخاطر پست نامربوط از نظر محتوایی این تاپیک از شما عذرخواهی میکنم.

بنده کوچیک همه دوستان هستم اما بخاطر مسائل و بی احترامی هایی که در تاپیک کل کل پیش امد خودم رو از اون تاپیک بازنشسته کردم و دیگه در اون تاپیک پست نمیدم.

بگذریم.
بازیهای دور بعد از شنبه شروع میشه یا جمعه !؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان
چشم. بنده بخاطر پست نامربوط از نظر محتوایی این تاپیک از شما عذرخواهی میکنم.

بنده کوچیک همه دوستان هستم اما بخاطر مسائل و بی احترامی هایی که در تاپیک کل کل پیش امد خودم رو از اون تاپیک بازنشسته کردم و دیگه در اون تاپیک پست نمیدم.

بگذریم.
بازیهای دور بعد از شنبه شروع میشه یا جمعه !؟

چشمت بی بلا مهرداد جان :)

شما از بزرگان و قدیمی های بخش هستید و احترامتون بر همه ما واجبه . انشا ا... دوستان بیشتر رعایت کنند تا افراد قدیمی مثل شما خودشون رو از بعضی تاپیکها بازنشسته نکنند.
بازیها هم از جمعه شروع میشه ظاهرا .

خوش خبر باشی جواد جان

شاد و پیروز باشید

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
الان داشتم صحبتهای نصیرزاده رو گوش میکردم.

باز هم گل افساید !!!!!!!!!!!!!!!

دقیقا من هم می خواستم همین رو بگم! نصیرزاده می گفت گل اسپانیا آفساید بوده!

عجب اشتباهات مرگباری توی داوری مسابقات اتفاق افتاد توی این جام...

حالا باز انگلیس و مکزیک رو میشه گفت اگر اشتباه نمی شد هم در هر صورت بازنده بازی بودند، ولی پرتغال الان کاملا می تونه ادعا کنه که جام رو به خاطر اشتباه داوری داره ترک می کنه... :eek: :eek:

واقعا بعید می دونم فیفا بعد از این همه اشتباه مهم، دیگه بتونه در مقابل ایده استفاده از تکنولوژی های جدید و فیلمبرداری از صحنه ها مقاومت کنه...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

دقیقا محمود جان ! من که خیلی حال کردم کامرانی فر رو انتخاب کردن. امیدوارم موفق باشه.

فقط من الان موندم این وسط عنایت چه حالی کرده و چه زبون درازی هم داره احتمالا برای لیگ های بعدی خودمون :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با همون تیم داوری؟ تیم داوریه که تو 24 تا بیستم بود.

یعنی تیم داوریش عوض میشه؟
مگه از اول بازی ها تیم های داوری یکسان نیست؟

اینکه با همون تیم داوری هست قطعیه ، چون گروه داوری به هیچ وجه تغییر نمی کنه ولی اینکه بهشون بازی بدن باید منتظر موند . به نظر من الغمدی چندان داوری خوبی نکرد. شاد و پیروز باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یعنی تیم داوریش عوض میشه؟
مگه از اول بازی ها تیم های داوری یکسان نیست؟

با همون تیم داوری؟ تیم داوریه که تو 24 تا بیستم بود.

اینکه با همون تیم داوری هست قطعیه ، چون گروه داوری به هیچ وجه تغییر نمی کنه ولی اینکه بهشون بازی بدن باید منتظر موند . به نظر من الغمدی چندان داوری خوبی نکرد. شاد و پیروز باشید

منم فکر میکنم این تیم داوری قضیه اش حتمیه/ یه گشتی هم زدم ولی خبر کاملتری گیر نیامد که توش به این موضوع اشاره بشه. ولی تو خبری که ایسنا زده یه جوری گفته شده که مشخصه که داره درباره شانس داوری تیم داوری آسیایی صحبت میشه نه فقط کامرانی فر.
این خبر ایسنا و مصاحبه

منم با آرین موافقم سال جدید عنایت و دوستانش تیمها (مخصوصا ما رو) نابود میکنند و میگند داوری ما جهانی شده.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم با آرین موافقم سال جدید عنایت و دوستانش تیمها (مخصوصا ما رو) نابود میکنند و میگند داوری ما جهانی شده.
حالا انگار داوری جهانی چه ک......ای هست! دیدیم دیگه خودمون. همون جهانی نشیم بهتره.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان تند نرو. من گفتم نقش داشت در پیروزیشون نه اینکه باید میباختند. اتفاقا بری ببینی من هم در مورد المان و هم ارژانتین اشاره کردم که حقشون برد بود و خب بهش هم رسیدند.

بله برزیل هم گل هند زد. اما در اون بازی انصافا باید چند تا از اون بازیکن های ساحل عاج اخراج میشدند نه کاکا

به هر حال
منظورم به سرکار خانوم سی پی یو این بود که ایشون هی تهمت تبانیو نامردی رو میزنه به برزیلیها
بیاد اینجا ببینه
چطور اون هند برزیل ایشون کلی فتوا و بیانیه داد. اما ارژانتین که گل افساید زد ایشون یا نمیاد یا میاد اصلا انگار نه انگار

اینطور یه طرفه به قاضی رفتن کار درستی ینست.
کل کلامی که ایشون میزنه اینه که برزیل دمپایی ، برزیل و تیمهای دیگه سوراخ و و و و

حالا من امیدوارم که تیمتون قهرمان شه.

همونطور که آقا ساسان گفت، اون بحث ها مربوط به کل کل هست !

در هر صورت پیش بینی من این هست که در فینال همدیگه رو زیارت میکنیم ! :دی

////////////

این جام یک بدی ای که داشت، اینه که الان فشارها به فیفا برای استفاده از تکنولوژِی خیلی زیاد شده !

من شخصا مخالف استفاده از این ابزار در فوتبال هستم. مگر اینکه شرطهایی تعیین بشه. مثلا فقط برای تشخیص گل شدن یا نشدن توپ، صحنه ها بازبینی بشه.

مگرنا، واقعا این بازبینی صحنه ها، نابود میکنه بازیهای فوتبال رو بدون شک !

من که شدیدا مخالفم !

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
گل اسپانیا به پرتغال آفساید بوده است (آنالیز تصاویر گرافیکی سه بعدی)

بر اساس این تصاویر داوید ویا 22 سانتی متر در آفساید بوده است اما کمک داور به دلیل جایگیری نامناسب دید کافی برای اعلام آفساید نداشته است

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=AQQVuQD3120"]YouTube- 3Dgraphic goal(offside) Villa D.[/nomedia]

اسپانیا با این وضعیت به کجا می خواد برسه من نمی دونم
اینا همه جا نفوذ کردن حتی تی وی آفریقا که جرات نکرد تصویر فریز شده صحنه آفساید رو مطابق آنچه که تا الان مرسوم بوده نشون بده

از فیلم منتشر شده بالا من 2عکس می زارم که نشون می ده هم ژاوی در آفساید بوده و هم ویا

پاس اول برای ژاوی

j4s4147bm2wj.jpg

پاس گل ژاوی در موقعیت آفساید به ویا

0y60dz8ihj1g.jpg

علاوه بر گل آفساید اخراج بازیکن پرتغال در دقایق آخر بازی هم کاملا اشتباه بود این موارد بعلاوه بازی اسپانیا شیلی نشون می ده کابوس کره جنوبی 2002 هنوز نمرده و اینبار در لباس تیم اسپانیا دوباره عود کرده است

Last edited:

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
پیشگویی هشت پای آلمانی ، آلمان برنده بازی با آرژانتین :)
argentina-german-1-celebfa-7.jpg

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
گل اسپانیا به پرتغال آفساید بوده است (آنالیز تصاویر گرافیکی سه بعدی)

بر اساس این تصاویر داوید ویا 22 سانتی متر در آفساید بوده است اما کمک داور به دلیل جایگیری نامناسب دید کافی برای اعلام آفساید نداشته است

YouTube- 3Dgraphic goal(offside) Villa D.

اسپانیا با این وضعیت به کجا می خواد برسه من نمی دونم
اینا همه جا نفوذ کردن حتی تی وی آفریقا که جرات نکرد تصویر فریز شده صحنه آفساید رو مطابق آنچه که تا الان مرسوم بوده نشون بده

از فیلم منتشر شده بالا من 2عکس می زارم که نشون می ده هم ژاوی در آفساید بوده و هم ویا

پاس اول برای ژاوی

پاس گل ژاوی در موقعیت آفساید به ویا

علاوه بر گل آفساید اخراج بازیکن پرتغال در دقایق آخر بازی هم کاملا اشتباه بود این موارد بعلاوه بازی اسپانیا شیلی نشون می ده کابوس کره جنوبی 2002 هنوز نمرده و اینبار در لباس تیم اسپانیا دوباره عود کرده است
نفوذ کجا بود برادر من؟ آواتار خودتون کاملا گویاست!

اسپانیا به خیلی جاها میره. این گل آفساید اعلام میشد بازم می تونست گل بزنه. پرتغال واقعا به جز خط دفاعی هیچی نداشت.

در ضمن واقعا به نظر شما اون ضربه با آرنج به صورت بازیکن اخراج نداشت؟ سهوی هم نبود چون فاصله بازیکن ها از هم زیاد بود. کلا اون بابا که اخراج شد یه چیزیش می شد. تو دو سه تا صحنه که خطا کرد به صورتش نگاه کردم واقعا خشن بود و از اعماق وجودش خطا می کرد.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دقیقا من هم می خواستم همین رو بگم! نصیرزاده می گفت گل اسپانیا آفساید بوده!

حالا باز انگلیس و مکزیک رو میشه گفت اگر اشتباه نمی شد هم در هر صورت بازنده بازی بودند، ولی پرتغال الان کاملا می تونه ادعا کنه که جام رو به خاطر اشتباه داوری داره ترک می کنه... :eek: :eek:

واقعا بعید می دونم فیفا بعد از این همه اشتباه مهم، دیگه بتونه در مقابل ایده استفاده از تکنولوژی های جدید و فیلمبرداری از صحنه ها مقاومت کنه...
:blink:
پرتقال مقابل اسپانیا حرفی برای گفتن نداشت
13c7f3d1f4e94f3bb169.jpg

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
به نظرم کمک داور خیلی هم مقصر نبود، تشخیص آفساید ویا سخت بود.

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98

اسپانیا به خیلی جاها میره. این گل آفساید اعلام میشد بازم می تونست گل بزنه. پرتغال واقعا به جز خط دفاعی هیچی نداشت.

در ضمن واقعا به نظر شما اون ضربه با آرنج به صورت بازیکن اخراج نداشت؟ سهوی هم نبود چون فاصله بازیکن ها از هم زیاد بود. کلا اون بابا که اخراج شد یه چیزیش می شد. تو دو سه تا صحنه که خطا کرد به صورتش نگاه کردم واقعا خشن بود و از اعماق وجودش خطا می کرد.

دیشب همه فوتبالدوستان دیدن که اگر اون گل خطا رو داور نمی گرفت حتی اگر این بازی 3تا 90 دقیقه دیگر هم ادامه داشت باز هم پرتقال گل بخور نبود چه بسا گل هم می زد

از قیافه بازیکن هم نمی شه به این موارد پی برد مثلا آلن اسمیت که با اون قیافه غلط اندازش در خشونت چه ها که تو زمین نمی کرد

:blink:
پرتقال مقابل اسپانیا حرفی برای گفتن نداشت
13c7f3d1f4e94f3bb169.jpg

دوست عزیز از کی تا حالا با اعداد و ارقام جام می دن به یه تیم.می دن؟ نمی دن که؟! اصل اون نتیجه روی اسکور برده!. اونه که مهمه و الا منم واسه شما یه آمار می دم ببین چی می گه:

hvec84h9oq5j.png

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
دیشب ... یه آمار می دم ببین چی می گه:

hvec84h9oq5j.png
مسئله اینکه پرتقال اصلن بازی قشنگی ارائه نداد و اشتباه داوری در دقیقه 68 تاثیر روانی ای روی بازیکنهای پرتقال نذاشت
ولی تو بازی مکزیک آرژانتین مکزیکیها از دقیقه 26 با جام خداحافظی کردن و تمرکزی برای بازی کردن نداشتن
یا بازی انگلیس آلمان که نتیجه دو دو میتونست امید رو به انگلیسی ها برگردونه و المان رو عقب بشونه ولی نتیجه رو اونجوری تغییر داد

پرتقال 68 دقیقه فرصت داشت گل بزنه نزد 28 دقیقه هم فرصت داشت جبران کنه که نتونست
اگر نود دقیقه صفر صفر هم تموم میشد مطمئنن تو وقت اضافی یورنته یک گل رو به پرتقال میزد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در حالی یه عده ک#%ش بی پدر مادر فوتبال ایران رو گ#$%^ن خیلی خوشحالم که حداقل 1 نفر هست که بتونیم بهش افتخار کنیم.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747

خب همین دفاع مثل آلمان میتونست با این دروازه بان عالی تو پنالتی برنده بیرون بیآد...اون 2 گل قبلی خیلی تاثیر گذار نبود روی نتیجه بازی ولی این دیگه خیلی تابلو بود حتی نتونست گل دوم رو بزنه در حالی که بازی حذفی بود!!

بالا