منظورت بازی بعدش با آلمانه دیگه؟:دیبه عنوان يه هوادار اسپانيا از بازيه امشب اصلا راضي نبودم
نيمه ي اول اسپانيا افتضاح بود،نيمه ي دوم معمولي بازي كرد،پرتقال كه كاملا تعطيل بود
ولي تو اينكه اسپانيا برتر بود شكي نيست
فقط يه بازيكن عالي بود : ويا
بازيه بعدي هم كه هلو بپر تو گلو،بازيه بعدش هم با ارژانتين بازيه سخت و نفس گيري داريم :دي
پيش بينيه من از فينال: يا اسپانيا-برزيل يا ارژانتين برزيل
شخصا دوست دارم ارژانتين بياد بالامنظورت بازی بعدش با آلمانه دیگه؟:دی
حسام بازی به این قشنگی؟؟؟ از چیش حالت بد شد![]()
الان سرکار خانم سی پی یوی گرامی باز میاد میگه برزیل با داوری فلان میکنه بهمان میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!
همه تیمهایی که بالا اومدن تو این مرحله ، اشتباه داوری در پیروزیشون نقش داشت
به جز برزیل
"منوچهر متکي" وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران گفت: جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي نشان داد که رويکرد جديدي در جهان سياست رخ داده است
وي افزود: آنچه اکنون در صحنه سياست بين الملل شاهد هستيم، به عينه در نوزدهمين دوره جام جهاني فوتبال به منصه ظهور رسيده است.
وزير امور خارجه ايران تحليل کرد که "در اين دوره از جام جهاني، قرابت معني داري ميان مسائل حوزه سياست و ديپلماسي در جهان امروز با فوتبال مشاهده مي شود".
متکي توضيح داد که "کشورهاي اصلي و نقش آفرين در تحريم جديد ايران مانند انگليس، آمريکا و فرانسه در مراحل مقدماتي از رقابت هاي جام جهاني حذف مي شوند و برخي کشورهايي که به نوعي در تحريم نقش داشتند، نيز به مراحل بالاتر جام جهاني راه نيافتند.
وزير امور خارجه ايران البته توضيح صريحي در اين زمينه ارائه نکرد، اما به نظر مي رسد، اين تشبيه او در نهايت اشاره اي به حذف کشورهاي حامي قطعنامه عليه ايران از صحنه سياست در آينده اي نزديک باشد.
در اين نشست خبري "علي اکبر جوانفکر" مديرعامل ايرنا نيز به نقش آفريني برزيل در جام جهاني فوتبال اشاره کرد که اين سخن او با ايفاي نقش جدي تر و موثرتر برزيل در مسائل جهاني بويژه در مخالفت با قطعنامه ضد ايراني در شوراي امنيت همسو به نظر مي رسد.
من کلا قصد کری خونی و اینا اصلا ندارم در این تاپیک !
اسپانیا به نظرم جدا ضعیف بود دیشب. کار خاصی نمیکردن ! تمام موقیت هاشون پیش بینی شده هست ! حرکات ویا از چپ، سانترهای راموس از راست !
تیمی که اینهمه وسط زمین پاسکاری میکنه باید بتونه راههای مختلفی رو برای خلق موقعیت بدست بیاره. مگرنا پاس دادن به ویا در سمت چپ و اینکه اون 4 نفر رو دریبل کنه، نیازی نداره که قبلش 30 تا پاس رد و بدل بشه ! کاسیاس هم با بازی مستقیم میتونه این کار رو انجام بده !
برزیل هم توی همون گروهش وقتی بازیکناش هندبال بازی میکردن داور کاری نداشت بهشون !
آرژانتین 3 تا زده، آلمان 4 تا زده !
بعد شما میگی همه اشتباهات داوری نقش داشت در پیروزیشون ؟!
برزیل همون بازی با ساحل عاج رو نمیبرد الان اوت شده بود !
حسام جان تند نرو. من گفتم نقش داشت در پیروزیشون نه اینکه باید میباختند. اتفاقا بری ببینی من هم در مورد المان و هم ارژانتین اشاره کردم که حقشون برد بود و خب بهش هم رسیدند.
بله برزیل هم گل هند زد. اما در اون بازی انصافا باید چند تا از اون بازیکن های ساحل عاج اخراج میشدند نه کاکا
به هر حال
منظورم به سرکار خانوم سی پی یو این بود که ایشون هی تهمت تبانیو نامردی رو میزنه به برزیلیها
بیاد اینجا ببینه
چطور اون هند برزیل ایشون کلی فتوا و بیانیه داد. اما ارژانتین که گل افساید زد ایشون یا نمیاد یا میاد اصلا انگار نه انگار
اینطور یه طرفه به قاضی رفتن کار درستی ینست.
کل کلامی که ایشون میزنه اینه که برزیل دمپایی ، برزیل و تیمهای دیگه سوراخ و و و و
حالا من امیدوارم که تیمتون قهرمان شه.