آقا سایت قسمت جام گذاشته.
توی یه نگاه سطحی فهمیدم که فعلا چون در مرحله آزمایشی هست تیمهای با 900 امتیاز به بالا می تونن جام بسازن و بقیه جام جستجو کنن و وارد بشن و بازی کنند.
ظاهرا هزینه ورودی هم داره که توسط سازنده جام مشخص میشه.
فعلا که جامی موجود نیست!
منم الان دیدم
یکی جام "پی تی " رو ردیف کنه یه درگیری با هم ایجاد کنیم ! :دی
فیلا باید صبوری کنیم/ تا برای ما هم آزاد بشه.
یه اتفاقی امروز افتاد
من داشتم سرچ میکردم که بازیکن گیر بیارم بعد یه بازیکن گیر اوردم با قدرت کلی 665 بله 665 به قیمت 76000 تا
منم گرفتمش. در عرض یه دقیقه 3 تا پی ام از اون تیمی که یارش رو خریده بودم رسید که اقا بازیکن منو بده و خواهش و از این حرفا
گفتم چطور؟ طرف گفت میخواستم از یه تیمم بفروشمش به یه تیم دیگه خودم (یعنی خودش). و در واقع در همین لحظه تا اون از یوزش خارج بشه و با اون یکی تیمش بیاد من این بشر رو به خدمت گرفتم.
گفته هرچه قدر که بگی میخرمش.
حالا من چیکار کنم؟ :lol: دلم نمیاد عذابش بدم ولی تیمش خیلی قویه. امتیاز کلش رو 900 و خوردیه.
سلام به همه.
من یک هفته ای نبودم و الان که به تیمم سر زدم دیدم تیم داغون شده!
تنت سالم باشه ، تیم میخوای چی کار !![]()
طبق عادت وقتی اومدم نت چندمین جایی که سر زدم همین جا بود.
حالا که دیگه داغون شده ... بازیکناتو بفروش به من![]()
لول ... یه دفعه هم برا من همینطور شد . یه مهاجم ۲۲ ساله با قدرت کلی ۴۱۰ داشتم و استعداد ۵۶ داشتم ! تا زدم برای فروش , رفتم بزارمش تو تیم دومم !دیدم نیس !فیلا باید صبوری کنیم/ تا برای ما هم آزاد بشه.
یه اتفاقی امروز افتاد
من داشتم سرچ میکردم که بازیکن گیر بیارم بعد یه بازیکن گیر اوردم با قدرت کلی 665 بله 665 به قیمت 76000 تا
منم گرفتمش. در عرض یه دقیقه 3 تا پی ام از اون تیمی که یارش رو خریده بودم رسید که اقا بازیکن منو بده و خواهش و از این حرفا
گفتم چطور؟ طرف گفت میخواستم از یه تیمم بفروشمش به یه تیم دیگه خودم (یعنی خودش). و در واقع در همین لحظه تا اون از یوزش خارج بشه و با اون یکی تیمش بیاد من این بشر رو به خدمت گرفتم.
گفته هرچه قدر که بگی میخرمش.
حالا من چیکار کنم؟ :lol: دلم نمیاد عذابش بدم ولی تیمش خیلی قویه. امتیاز کلش رو 900 و خوردیه.
نکته : یه چند تا بازیکن کم تجربه ولی با قدرت و استعداد خوب دارم .
پیروز اشرفی - ۲۱ ساله - قدرت ۴۰۸ - استعداد 49 - میانه
بامشاد رافعی : ۲۲ ساله - قدرت : 418 - استعداد : 60 - میانه
با سود بفروش بهش![]()
۲ ماه !منم یه دو ماهی نبودم تیمم نابود شده بود!:دی
بامشاد چند؟:دی
لول ... یه دفعه هم برا من همینطور شد . یه مهاجم ۲۲ ساله با قدرت کلی ۴۱۰ داشتم و استعداد ۵۶ داشتم ! تا زدم برای فروش , رفتم بزارمش تو تیم دومم !دیدم نیس !
نکته : یه چند تا بازیکن کم تجربه ولی با قدرت و استعداد خوب دارم .
پیروز اشرفی - ۲۱ ساله - قدرت ۴۰۸ - استعداد 49 - میانه
بامشاد رافعی : ۲۲ ساله - قدرت : 418 - استعداد : 60 - میانه
محسن من بامشاد رو میخوام ... هر کی هر چی گفت من بالاتر میخرم
یعنی بازیکن پیرهسلام دوستان
من یه بازیکن 30 ساله قیمت مناسب خریدم بقل عکسش ویلچر زده یعنی چی؟ بازیکن مصدوم خریدم؟
ادیت:
![]()