• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان یه مشکل حاد...

متاسفانه send من دو-سه برابر receive ام هست...مثلا 2 مگ دانلود میکنم ولی 15 مگ سند دارم یا 50 مگ دانلود دارم و 90 مگ سند دارم..

سیستمم ویروس ابدا نداره..ویندوز رو تاره عوض کردم و سه بار سه آنتی ویروس متفاوت با آپدیت گذاشتم ولی فایده ای نداشت ضمن اینکه ویروسی هم نبود تا اینکه یه CONECTION جدید ساخنم و اون قبلی رو هم پاک نکردم و یه کمی مقدار سند کاهش پیدا کرده ولی این مقدار همچنان هم زیاده..نمیدونم چککار کنم با شرکت صحبت میکنم همش میگن ویروس داره..چه کنم حالا؟

reza66kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مودم وایرلس مارک meganet گرفتم خواستم با گوشی موبایل(p990) که وای فای داره به اون وصل بشم . گوشی تونست مودم رو بشناسه و با یه default account که داشت به مودم کانکت شدم اما وقتی میخوام صفحه ای رو باز کنم ای ارور رو میده :
can not locate remote server
این پیغام برای چیه؟اگه تنظیمات خاصی رو گوشی یا کامپیوتر باید انجام بدم لطفا من رو راهنمایی کنین

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان یه مشکل حاد...

متاسفانه send من دو-سه برابر receive ام هست...مثلا 2 مگ دانلود میکنم ولی 15 مگ سند دارم یا 50 مگ دانلود دارم و 90 مگ سند دارم..

سیستمم ویروس ابدا نداره..ویندوز رو تاره عوض کردم و سه بار سه آنتی ویروس متفاوت با آپدیت گذاشتم ولی فایده ای نداشت ضمن اینکه ویروسی هم نبود تا اینکه یه CONECTION جدید ساخنم و اون قبلی رو هم پاک نکردم و یه کمی مقدار سند کاهش پیدا کرده ولی این مقدار همچنان هم زیاده..نمیدونم چککار کنم با شرکت صحبت میکنم همش میگن ویروس داره..چه کنم حالا؟
بابا ماشاالله درشین تولز واقعا توی تمام فروم ها دیگه خیلی تکه....یادمه پارسال به قبل وقتی یه سوال می پرسیدی به 5 مین کشیده نمیشد 10 تا جواب میگرفتی و الان دیگه بعد از یک هفته هم چشم آدم اب نمیخوره...

واقعا کسی نیست بلد باشه؟یا حال جواب دادن نداره......فکر کنم وقتشه از فروم پرشین تولز کوچ کنیم.......

akaveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس این فقط مشگل بد نیست
پشتیبانی بد رو هم اضافه کن
بیا تو تاپیک سپنتا بحث کنیم
مودمتم بگو چیه
ماله من planete میتونم راهنمایی کنم ولی تنظیماتت با مال من فرق داره
سلام
منم مشکل دارم و پلنت هم دارم میشه تنظیمات lcp رو تغیر داد تو پلانت؟

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان یه مشکل حاد...

سلام
1. پسوردتون رو عوض کنید. همین طور اگر از مودم بیسیم استفاده می کنید مدتی اگر می تونید از مودم غیر بیسیم استفاده کنید.
2. در مورد ویروس هم با یه آنتی ویروس دیگه چک کنید یا از سایتهای اسکن استفاده کنید.
3. میزان مصرفتون رو چک کنید دیگه به خط دست نزنید و وصل رهایش کنید بعد از مدتی دوباره مصرفتون رو چک کنید.
ببینید مصرفتون بالا میره؟

Ludwig

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه مشکل حاد...

سلام
1. پسوردتون رو عوض کنید. همین طور اگر از مودم بیسیم استفاده می کنید مدتی اگر می تونید از مودم غیر بیسیم استفاده کنید.
2. در مورد ویروس هم با یه آنتی ویروس دیگه چک کنید یا از سایتهای اسکن استفاده کنید.
3. میزان مصرفتون رو چک کنید دیگه به خط دست نزنید و وصل رهایش کنید بعد از مدتی دوباره مصرفتون رو چک کنید.
ببینید مصرفتون بالا میره؟

درسته حتما پسوردتون رو عوض کنید اصلا در حالت کلی اگر مشکل هم نداشتید این کار رو حداقل هر دو هفته یه بار انجام بدید (یه چیزی میدونم که میگم)
اگر از مودم وایرلس استفاده میکنید پسورد وایرلستون رو حداقل 12 کاراکتر انتخاب کنید

در ضمن اینقدر هم مطمئن نگید سیستم ابدا ویروس نداره :) هیچ تولیدکننده انتی ویروسی ادعا نداره که محصولش 100 درصد کامپیوتر شما رو مصون نگه میداره. اینو میتونید توی سایتشون بخونید

امکان داره یکی از برنامه هاتون داره اینکار رو انجام میده

iranbackup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من کارشناس نصب adsl یکی از شرکت های خدمات اینترنت تهران هستم.
متاسفانه نمیرسم فرومو چک کنم اگر مشکلی داشتین با ایمیل [email protected] سوالاتونو بپرسین امیدوارم 1روزه بتونم جواب بدم
فقط تا حد امکان کامل و با جزئیات دقیق اشکالو توضیح بدین.

ttgood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه مودم zyxel وایرلس دارم پسورد ذخیره شده کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم پسورد ذخیره نباشه تو دستگاه؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
من نمیدونم الان اینجا جای مناسبی برای سوالم هست یا نه . ولی دوستان ایا نرم افزاری داریم که "پینگ" رو بهبود ببخشه و بیاره پایین؟

اصلا کلا نرم افزاری به عنوان بهبود پینگ داریم؟ منظورم نرم افزار های شتاب دهنده سرعت اینترنت نیستا

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من یه مودم TP Link TD-W8901G دارم و از مخابرات اصفهان روی فیبر نوری سرویس می گیرم.

نمی دونم چرا هر چی پینگ می کنم از دیروز، هیچی سند و ریسیو ندارم. چراغ DSL و Internet هم روشنه، از اون طرف هم گفتم چک کنن، آنلاین بودم. DNS هام هم یکی رو روی گوگل ست کردم، یکی رو روی اون یکی که خانمی که اون جا بود راهنمایی کرد، ولی فایده نداره.

0/35 PPPoE LLC هم ست شده. مشکل کجا می تونه باشه؟

ممنون.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام

یه مودم وایرلس D-Link دارم و قبلا مشکلی نداشتم الان چند وقته که انگار اسپیلیتر کار نمی کنه یعنی به محض اینکه تلفن رو بر میدارم کانکشنم قطع میشه و چراغ شروع به چشمک زدن می کنه!

اسپیلیتر رو عوض کردم ، سوکت تلفن رو عوض کردم و.... ولی تاثیری نداره .

به نظر شما مشکل از چیه ؟

dani_music

Registered User
لایک‌ها
0
کسی از دوستان میدونه که چطوری متونم مودمم رو جوری کانقیگ کنم که به طور auto connect وصل بشم به اینترنت؟؟

PJPeyman

Registered User
لایک‌ها
1
من نمیدونم الان اینجا جای مناسبی برای سوالم هست یا نه . ولی دوستان ایا نرم افزاری داریم که "پینگ" رو بهبود ببخشه و بیاره پایین؟

اصلا کلا نرم افزاری به عنوان بهبود پینگ داریم؟ منظورم نرم افزار های شتاب دهنده سرعت اینترنت نیستا

با افزایش بلوکه کردن سایتها پینگ هم میره بالا. تنها راهش برداشتن سرور مخابراته...

ehsangh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این مودم
ASUS AAM6000UG
درایور ویندوز سونشو می خوام
خود سایت asus هم نداره

میشه کمک کنید

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان جدیدا از فن آوا سرویس گرفتم.(بعد از 2 ماه وصل شد)
کانکت که میشم با اولین زنگ dc میشه.اسپلیتر رو در آوردم یه سرش کردم فرقی نکرد.
قبلا با همین مودم از شهراد و داتک سرویس میگرفتم هیچ مشکلی نداشت.(Dlink 322T)
کسی قبلا چنین مشکلی داشته؟:blink:

poshkin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
مودم من corecess 3112ug هست و در سرویس پک 2 ویندوز xp به خوبی کار میکنه ولی وقتی سرویس پک 3 رو نصب میکنم به مشکل بر میخورم به این صورت که ارور میده که فایل newdev.dll رو پیدا نمیکنه (این فایل در سرویس پک 2 در فولدر system32 هستش) راهی تست شده برای نصب درایور این نوع مودم در sp3 بلدید؟(با کپی کردن درست نشد)خود شرکت آسیاتک که مودم رو ازش گرفتم میگه روی sp3 به هیچ عنوان کار نمیکنه و راهی هم نداره(البته بر اساس تجربه این چند ساله اینا هیچی حالیشون نیست)
با کپی کردن هم درست نشد

منم هیچین مشکلی دارم.
اگه کسی لطف کنه این مشکلو حل کنه واقعا لطف بزرگی کرده.

sinaeslami

Registered User
لایک‌ها
5
یه مودم tplink-5511 ver 5 دارم که به برق وصل شده و مودم سالم هستش و فقط وقتی فیش تلفن رو به مودم وصل میکنم گوشی تلفن دیگه بوق نداره
چطوری درست کنمش؟

Phantom Hive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه مودم tplink-5511 ver 5 دارم که به برق وصل شده و مودم سالم هستش و فقط وقتی فیش تلفن رو به مودم وصل میکنم گوشی تلفن دیگه بوق نداره
چطوری درست کنمش؟
سلام، مودم تون اسپلیتر داخلی دارد؟ یا اینجوری بپرسم: خط تلفن کوچه را مستقیم به مودم وصل کردید و بوق گوشی تلفن را هم از مودم گرفتید؟
یا اینکه نه. ورودی مودم و سیم تلفن را می خواهید با هم به پریزهای تلفن منزل وصل کنید؟

اگر حالت دوم است، شما احتمالاً نیاز به اسپلیتر دارید، وسیله ای که خط تلفن کوچه به آن وصل می شود و دو خروجی دارد: یکی برای مودم تون و یکی برای گوشی تلفن.

بالا