• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام..
من درسم 6/31 تمومه و میخوام توی مهر دفترچه پست کنم ! من فوق دیپلم دارم و 3ماه هم اضافه خوردم ! من اگه مهر پست کنم چند وقت بعد اعزامم ؟ممنون میشم جواب بدیدپمرسی

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
برگه سفید من هم اومد کد 36 : نيروي زميني ارتش تهران آموزشي 02
کسی میدونه چطور جایی هست و آدرسش کجاست ؟
سخته آسونه ؟ بعدش کجا ممکنه بیفتم منظورم بعد از آموزشی هست !

Last edited:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام..
من درسم 6/31 تمومه و میخوام توی مهر دفترچه پست کنم ! من فوق دیپلم دارم و 3ماه هم اضافه خوردم ! من اگه مهر پست کنم چند وقت بعد اعزامم ؟ممنون میشم جواب بدیدپمرسی

سلام.شما شیرین برو رو 6،7ماه....
من خودم لیسانسمو 31شهریور 1388گرفتم...5آبان 88دفترچه پست کردم اعزامم خورد 1تیر1389...که البته به دلایلی دو ماه عقب انداختم و اول شهریور 1389(دوسه هفته دیگه) اعزام هستم...میبینی!الکی الکی یه سال این وسط الاف شدیم...باید عادت کنی...اگر هم نمی خوای عادت کنی بلافاصله دفترچه ات را پست کن و وقتی برگه سبزت اومد تارخ اعزامت معلوم شد،اگه دیدی نمیتونی صبر کنی در اولین 2شنبه (صبح زود){دوشنبه ها سرهنگ های **** وظیفه دیدار مردمی دارند}برو میدان **** و یه بهونه ای بتراش و سربازی تو بنداز جلو...مطمئن باش منع قانونی نداره و فقط باید اون سرهنگه رو قانع کنی...(ترجیحا سعی کن با یه خانم مسن بری(تا یارو توی رودربایستی گیر کنه) تا درصد موفقیتت بیشتر بشه)...تنها گیری که ممکنه بهت بدن سه ما اضافیه که خوردی...توکل کن به خدا...بازهم تاکید میکنم با پدر یا ماد مسن برو...

Last edited:

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سلام والا آدرسشو که من خودم نمیدونم ولی یه رفیق دارم که دوماه پیش همونجا آموزشی رو گذروند...اون لیسانس کامپیوتر بود و می گفت فقط و فقط دوسه روز اول سخت بود و بقیه روزها مثل دانشگاه خودمون بود...کلا راضی بود البته اون لیسانس داشت،شما مدرکتو نگفتی چیه...{به گفته ی رفیقم به جز دوسه تا رشته ی کاربردی مثل کامپیوتر،توی اون دوره،همه از دم دوره کد خوردند}
واما نمیشه گفت کجا می افتی ولی همین رو بگم که اون رفیقم رو انداختن مسجد سلیمان(اهواز)

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام والا آدرسشو که من خودم نمیدونم ولی یه رفیق دارم که دوماه پیش همونجا آموزشی رو گذروند...اون لیسانس کامپیوتر بود و می گفت فقط و فقط دوسه روز اول سخت بود و بقیه روزها مثل دانشگاه خودمون بود...کلا راضی بود البته اون لیسانس داشت،شما مدرکتو نگفتی چیه...{به گفته ی رفیقم به جز دوسه تا رشته ی کاربردی مثل کامپیوتر،توی اون دوره،همه از دم دوره کد خوردند}
واما نمیشه گفت کجا می افتی ولی همین رو بگم که اون رفیقم رو انداختن مسجد سلیمان(اهواز)

ممنون دوسته عزیز . من که از خدا خواستم آموزشی بیفتم تهران و افتادم و بقیه روز ها هم دعا میکنم که ادامشم بیافتم تهران! ممنون از راهنمایی شما دوسته عزیز من مدرکم فوق دیپلم کامپیوتر سخت افزار هست ! حالا به امید خدا دنباله امریه هم هستم و اینکه ممکنه دانشگاه هم قبول شم . توکل به خدای بـــــــــــــــــــــــــــــــــــزرگـــــــــــــــــــــــــــ .

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سلام،والا آدرسشو که من خودم نمیدونم ولی هم کلاسی ام توی دانشگاه همین دو ماه پیش آموزشیش افتاد همینجای موردنظر شما....به گفته خودش فقط و فقط دوسه روز اول یه کم سخت گذشت و بدوبدو و بشین پاشو داشتند ولی بعدش اینقدر بهشون خوش گذشته بود که وقتی چندوقت پیش از احوالاتش پرسیدم می گفت عین دانشگاه خودمون میمونه...!و تازه از به بطالت گذشتن وقتشون مینالید(ببین چقدر ولشون کرده بودند به حال خودشون...!)...خلاصه درکل راضی بود...البته مدرکش لیسناس بود ولی شما مدرکتو نگفتی...
واما در مورد اینکه کجا می افتی اصلا نمیشه گفت بعد از آموزشی کجا می افتی ولی همین را محض اطلاع شما بگم که به گفته دوستم به جز دوسه تا رشته ی کاربردی مثل کامپیوتر بقیه از دم دوره کد خورده بودند(نخوردن دوره کد الزامی برای نگه داشتن توی همون پادگان ایجاد نمیکنه) و در نهایت دوستم رو بعد از آموزشی افتاد مسجد سلیمان(اهواز) دلم به حالش سوخت،بیچاره توی این گرما چی میکشه...!:wacko:

ali.hashem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
كسي مي دونه كد 285 براي كجاست؟
تاريخ اعزام من اول شهريور هست

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
کد ۲۸۵ : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
آقا واسه من یه مشکلی پیش اومده،مطرحش می کنم،اگه کسی هست منو راهنمایی کنه ممنون میشم:

من برای یگان ازطریق یکی از آشناها درخواست امریه برای یکی از پادگانهای **** در شهر تهران دادم...من خودم ساکن شهریار هستم(از شهرستان های استان تهران)و از طرفی محل پخش من توی برگه سبز(green card:lol:)کرج-شاهین ویلا-مجموعه ورزشی انقلاب هست...بعد یه بنده خدایی اومد گفت چون جایی که درخواست امریه کردی توی خود شهر تهران هست و چون محل پخش تو کرج است (به گفته ی اون محل پخشت باید حتما خود میدون **** میبود تا با درخواستت موافقت بشه) ....پس خلاصه بگم امریه ات مالیده...!:( اون یاروهه گفت باید آدرس خونتونو یه جایی توی شهر تهران (مثلا خونه ی یکی از فامیلهاتون) میدادی تا محل پخشت میدون **** باشه و اونوقت با درخواست امریه ات موافقت بشه...یعنی چون یگان درخواستی من توی شهرتهرانه پس فقط باید میدان **** درموردش تصمیم بگیره و **** وظیفه کرج حق نداره کسی رو واسه امریه اونجا بفرسته(البته بعد از دوماه آموزشی).

از چندنفر دیگه هم که پرسیدم گفتند اون یاروهه زر اومده قورمه سبزی...:Dو خلاصه نظر اون یاروهه رو رد کردند
حالا می خواستم کمکم کنید و منو راهنمایی کنید و منو از این برزخ نجات بدید،بالاخره کدوم راست میگن!آیا استدلال اون یاروهه درسته؟آیا من می تونم به درخواست امریه ام امیدوار باشم؟...ممنون میشم راهنماییم کنید...

Last edited:

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.شما شیرین برو رو 6،7ماه....
من خودم لیسانسمو 31شهریور 1388گرفتم...5آبان 88دفترچه پست کردم اعزامم خورد 1تیر1389...که البته به دلایلی دو ماه عقب انداختم و اول شهریور 1389(دوسه هفته دیگه) اعزام هستم...میبینی!الکی الکی یه سال این وسط الاف شدیم...باید عادت کنی...اگر هم نمی خوای عادت کنی بلافاصله دفترچه ات را پست کن و وقتی برگه سبزت اومد تارخ اعزامت معلوم شد،اگه دیدی نمیتونی صبر کنی در اولین 2شنبه (صبح زود){دوشنبه ها سرهنگ های **** وظیفه دیدار مردمی دارند}برو میدان **** و یه بهونه ای بتراش و سربازی تو بنداز جلو...مطمئن باش منع قانونی نداره و فقط باید اون سرهنگه رو قانع کنی...(ترجیحا سعی کن با یه خانم مسن بری(تا یارو توی رودربایستی گیر کنه) تا درصد موفقیتت بیشتر بشه)...تنها گیری که ممکنه بهت بدن سه ما اضافیه که خوردی...توکل کن به خدا...بازهم تاکید میکنم با پدر یا ماد مسن برو...
آقا ممنون مرسی که جواب دادی ! من آشنا دارم برای امریه همه آشناهام جاهای دولتی کار می کنن اما میگن نمیزارن بگیرم امریه چون 3ماه اضافه خوردم به خاطر این دانشگاه کوفتی:D

Bahman.m64s

Registered User
لایک‌ها
0
آقا ممنون مرسی که جواب دادی ! من آشنا دارم برای امریه همه آشناهام جاهای دولتی کار می کنن اما میگن نمیزارن بگیرم امریه چون 3ماه اضافه خوردم به خاطر این دانشگاه کوفتی:D

چاکریم،قابلی نداشت...ولی به عنوان یه داداش کوچیکتر اینو از من داشته باش و اشتباه منو نکن...چون فوق دیپلم به بالایی پس اعزامت اول ماههای زوج سال هستش،پس کمترین دوره ای که میتونی جلو بندازی دوماهه...پس برو حتما زورتو بزن حداقل دوماه بنداز جلوتر،دوماه هم دو ماهه...بعدا خودت می فهمی چی می گم ...

mohammad7953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اردکان عالیه از همه نظر
خیلی راحته
در اصل اونجا بهترین پادگان نیروی هوایی **** تو کل ایرانه (منم اونجا بودم)

خیلی بهت خوش میگذره
راستی بچه کجایی؟
اگه تهرانی باشی ممکنه بیفته پادگان چیتگر (دانشگاه هوافضای عاشوره)

ممنون از راهنماييت شما كي اونجابودي

mohammad1983

Registered User
لایک‌ها
3
quote=mohammad7953;2955699]سلام اقا محمد بنظرم شما اونجا بودي
من 1/6 اعزامم مدركم ليسانس عمرانه
جون بچت حقايقو بگو من امادگيشو دارم[/quote]
آره من اونجا بودم.تقریبا 1 ماه هست که از آموزشی اومدم و الان تو یگان هستم.
مدرک لیسانست خیلی کمکت میکنه.
باز چون توی شهریور میری هوا بهتر شده و قطعا شب ها خیلی خنک تر میشه.
فرمانده فارغ التحصیل ها اگر محمد قانعی بودکه برید حال کنید.اما از شانستون قرار بود بعد از چندین سال فرمانده عوض بشه.چون خیلی به فارغ اتحصیل ها حاد میداد.اگر کسی دیگه بیاد که اوضاع عوض میشه.
ما دوره 182 در اون پادگان بودیم.اگر چند روز صبر کنید دوره 184 به پادگان ما میاد و آمارشو برات میگیرم که فرمانده کی هست.
در ضمن شما میشد دوره 186
توی صفحات قبل نوشته بودم که چه چیز هایی ببری
خود اردکان که خیلی بیخود هست.پادگان هم که اوایل کمی دلگیر و غریب هست.سعی کن به شوخی و خنده سپریش کنی.
فایل زیر رو هم ببین محل قرار گیری پادگان هست.(با گوگل ارث بازش کن)
http://rapidshare.com/files/411028184/padegane_valie_asr_ardakan.kmz

Last edited:

bafekr123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی آقا من افتادم هاشمی نژاد نیشابور با کد 123 یه سری سرچ کردم چیز خوبی گیر نیاوردم
کسی هست که رفته باشه و دلش بخواد یه سری اطلاعات بهمون بده
ممنون میشم اگه کمک کنه در راه خدا

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
کد ۲۸۵ : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن

06 پاسداران، پادگان آموزشی مخصوص کادر نزاجا، میرید اونجا آبگوشت میشید میاید، ولی مثل 01 یه ویژگی بزرگ داره، هیچکسی، تاکید میکنم هیج کسی بهتان توهین نمیکنه
پس ورزش هاش و مانوراش هر چقدر هم سخت باشه قابل تامل است

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام بچه ها من یک آشنا دارم که میگه میندازمت نیرو دریایی بندر انزلی میخواستم ببینم نیرو دریایی چطورییه و به از آموزشی تو تهران کجا میافتم؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
کد ۳۵ : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی ۰۱
کد ۳۶ : نیروی زمینی ارتش تهران آموزشی ۰۲

کد ۳۷ : ارتش نیروی زمینی عجب شیر
کد ۳۸ : مربوط به ۰۴بیرجند
کد ۳۹ : کرمان نیروی زمینی ارتش
کد ۴۰ : نیروی زمینی ارتش کازرون
کد ۴۱ : ۰۸ نیروی زمینی ارتش خاش (سیستان و بلوچستان )
کد ۴۲ : نیروی زمینی ارتش هوابرد شیراز
کد ۴۴ : تیپ هوابرد ارتش شیراز
کد ۴۵ : نیروی زمینی ارتش مراغه
کد ۴۷ : نیروی زمینی ارتش گروه ۳۳ توپخانه پرندک
کد ۴۹ : نیروی زمینی ارتش لشگر ۱۶ زرهی قزوین

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0

تا اونجایی که من دیدم آره بازم اگه فک میکنی اشتباه میکنم خودتون هم بگردید ! تو گوگل بزن :كد 285 آموزشی باست لیست میاره

راستی اگه کسی 02 افتاده ( کد 36 : نيروي زميني ارتش تهران آموزشي 02 ) افتاده بیاد از الان رفیق شیم
(مدرکم فوق دیپلم ) . [email protected] اد کنید! خوشحال میشم .

آقا راستی ارتش بعد از آمزشی کجاها نیرو هاشو تقص میکنه (( مثلا آتش نشانی و ............ ؟)

اگه توی آموزشی از خودمون لیاقت نشون بدیم ممکنه درصد افتادن در تهران بیشتر شه ؟(( من ساکن تهران و اصلیتم هم تهرانی هست ))

Last edited:

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
ترو خدا یکی جواب ما رو هم بده ثواب داره

با سلام بچه ها من یک آشنا دارم که میگه میندازمت نیرو دریایی بندر انزلی میخواستم ببینم نیرو دریایی چطورییه و به از آموزشی تو تهران کجا میافتم؟

بالا