سلام..
من درسم 6/31 تمومه و میخوام توی مهر دفترچه پست کنم ! من فوق دیپلم دارم و 3ماه هم اضافه خوردم ! من اگه مهر پست کنم چند وقت بعد اعزامم ؟ممنون میشم جواب بدیدپمرسی
سلام
برگه سفید من هم اومد کد 36 : نيروي زميني ارتش تهران آموزشي 02
کسی میدونه چطور جایی هست و آدرسش کجاست ؟
سخته آسونه ؟ بعدش کجا ممکنه بیفتم منظورم بعد از آموزشی هست !
سلام والا آدرسشو که من خودم نمیدونم ولی یه رفیق دارم که دوماه پیش همونجا آموزشی رو گذروند...اون لیسانس کامپیوتر بود و می گفت فقط و فقط دوسه روز اول سخت بود و بقیه روزها مثل دانشگاه خودمون بود...کلا راضی بود البته اون لیسانس داشت،شما مدرکتو نگفتی چیه...{به گفته ی رفیقم به جز دوسه تا رشته ی کاربردی مثل کامپیوتر،توی اون دوره،همه از دم دوره کد خوردند}
واما نمیشه گفت کجا می افتی ولی همین رو بگم که اون رفیقم رو انداختن مسجد سلیمان(اهواز)
سلام
برگه سفید من هم اومد کد 36 : نيروي زميني ارتش تهران آموزشي 02
کسی میدونه چطور جایی هست و آدرسش کجاست ؟
سخته آسونه ؟ بعدش کجا ممکنه بیفتم منظورم بعد از آموزشی هست !
آقا ممنون مرسی که جواب دادی ! من آشنا دارم برای امریه همه آشناهام جاهای دولتی کار می کنن اما میگن نمیزارن بگیرم امریه چون 3ماه اضافه خوردم به خاطر این دانشگاه کوفتیسلام.شما شیرین برو رو 6،7ماه....
من خودم لیسانسمو 31شهریور 1388گرفتم...5آبان 88دفترچه پست کردم اعزامم خورد 1تیر1389...که البته به دلایلی دو ماه عقب انداختم و اول شهریور 1389(دوسه هفته دیگه) اعزام هستم...میبینی!الکی الکی یه سال این وسط الاف شدیم...باید عادت کنی...اگر هم نمی خوای عادت کنی بلافاصله دفترچه ات را پست کن و وقتی برگه سبزت اومد تارخ اعزامت معلوم شد،اگه دیدی نمیتونی صبر کنی در اولین 2شنبه (صبح زود){دوشنبه ها سرهنگ های **** وظیفه دیدار مردمی دارند}برو میدان **** و یه بهونه ای بتراش و سربازی تو بنداز جلو...مطمئن باش منع قانونی نداره و فقط باید اون سرهنگه رو قانع کنی...(ترجیحا سعی کن با یه خانم مسن بری(تا یارو توی رودربایستی گیر کنه) تا درصد موفقیتت بیشتر بشه)...تنها گیری که ممکنه بهت بدن سه ما اضافیه که خوردی...توکل کن به خدا...بازهم تاکید میکنم با پدر یا ماد مسن برو...
آقا ممنون مرسی که جواب دادی ! من آشنا دارم برای امریه همه آشناهام جاهای دولتی کار می کنن اما میگن نمیزارن بگیرم امریه چون 3ماه اضافه خوردم به خاطر این دانشگاه کوفتی![]()
اردکان عالیه از همه نظر
خیلی راحته
در اصل اونجا بهترین پادگان نیروی هوایی **** تو کل ایرانه (منم اونجا بودم)
خیلی بهت خوش میگذره
راستی بچه کجایی؟
اگه تهرانی باشی ممکنه بیفته پادگان چیتگر (دانشگاه هوافضای عاشوره)
کد ۲۸۵ : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن
مطمئنی؟کد ۲۸۵ : نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران آموزشگاه جواد الائمه واقع در خیابان پاسدارن
مطمئنی؟