niro zaminie sepah padegane shahid hashemi nezhad neyshabor kasi nabod?
6/1 ezam be amozeshi
:lol:
1) کد 234 کسی نبوده قبلا؟ (ارتش، نیروی دریایی بندر انزلی) چه جوری هستش
2) اموزشی توی نیروی دریایی ارتش سخت تره یا نیروی زمینی ارتش؟
3) ما بالاخره نفهمیدم با فوق لیسانس الان چه درجه ای میدن. میگن یا ستوان 2 یا ستوان 3 میدن درسته؟
با سلام میگند بعد آموزشی ازت میپرسن چه کار خاصی بلدی که اگر با اون کار آشنا بودی بزارند برایم انجام همان کار مثلا میگی گواهینامه داری میزارندد راننده اگر بر فرض بگیم با کامپیوتر آشنا هستیم چه کارهای کامپیوتر را باید انجام بدیم منظورم اینه که تو سربازی پشت کامپیوتر بشینی باید چه کاری با کامپیوتر براشون انجام بدیم
و دوم اینکه من 18 شهریور اعزامم اهل اصفهان هم هستم کسی نمیدونه این تاریخ کجاها میندازن؟؟؟
1) کد 234 کسی نبوده قبلا؟ (ارتش، نیروی دریایی بندر انزلی) چه جوری هستش
2) اموزشی توی نیروی دریایی ارتش سخت تره یا نیروی زمینی ارتش؟
3) ما بالاخره نفهمیدم با فوق لیسانس الان چه درجه ای میدن. میگن یا ستوان 2 یا ستوان 3 میدن درسته؟
1-نمیدونم
2- خیلی فرقی نداره . کلا با لیسانسه ها خوب تا می کنند . هفته اول سخته بقیش آسونه ...
3 -ارتش هنوز درجه ها رو کم نکرده و ستوان یک میشی . ( سه ستاره ) البته بعد 5 ماه چون ارتش علاوه بر دو ماه آموزشی ، دو ماه هم دوره کُد داره !
.
1- من هم نمی دونم
2- آموزشی و خدمت توی ارتش سخت ترینش نیروی زمینی و آسونترینش نیروی هوایی است البته استثنا همیشه وجود داره پس نیروی دریایی بین این دوتاست بلکه نزدیکتر به راحتی نیروی هوایی چون از شانس خوب شما و بد ما انسان موجودی خشکی زی تشریف داره
3- من هم منتظرم برم ببینم چه درجه ای می دن ولی تو خیابون که آدم می بینه استوار نیروی انتظامی و **** زیاد شده در ضمن اشتباه دوستمون رو تصحیح کنم که فوق لیسانس کد نمی خوره یعنی بعد دو ماه آموزشی مستقیم می ره یگان خدمتی
کسی نبود جواب ما را بده ثواب داره ها:blush:
با سلام
دوستان برگه سبز من اومده خونه و خونه نبودم و برگشت خورده **** وظیفه.
باید برم **** وظیفه بگیرم؟
آدرسش کجاست(تهران)؟
منم 6/1 اعزامم.... نیشابور پادگان شهید هاشمی..... شدیم 2 نفر :thumbsup: ...دیگه نبود؟![]()