درودسبک توآ مفتش گرونه
فقط جت کان دو
دفاع همزمان با حمله
درود
دست شما درد نکنه
اولا هر سبکی بسته به خودت داره که چقدر توش مهارت پیدا کنی ، وگرنه در کل هنرهای رزمی فرقی با هم ندارن ...
در ضمن ورزش برای سلامتی جسم و روح هستش ، نه دعوا کردن که بگی کدوم بهتره ...
تازه تو دعوا هم فقط رشته ای که کار کردی مطرح نیست ، آمادگی جسمانی ، دلو جرات ، هوش ، توانایی کنترل بدن ، انعطاف پذیری و خیلی چیزای دیگه دخیله که باعث میشه یه فرد تو مبارزه موفق باشی .
در ضمن بهتره اگه رو رشته ای تعصب دارید ، پیرامون اون سبک توضیح بدید نه اینکه به سبکای دیگه حمله کنید .
موفق باشید .
دروددوست عزیز بنده قصد توهین نداشتم
بنده از چهارم دبستان توآ کار کردم بعدش فهمیدم چقدر وقتمو الکی تلف کردم
نصف این سبک فقط تو ادا و ادفار و احترام گذاشتن و حرکت پاها و شال بند بستن الکی و گرم کردن میگذره
ولی وقتیکه ار نزدیک سبک جیت کان دو را دیدم باورم شد که توآ سبکی هستش که نمیشه بش تکیه زد
جیت کان دو تنها سبکی هستش که رهگیری دور برد داره یعنی قبل از اینکه حریف بهت حمله کنه میتونی تشخیص بدی میخواد چکار کنه
شما کیو کوشین کار میکردین ؟خیلی ورزش خشن و سختیه..
اصن دوست ندارم..
با این که به مدت کاراته کار می کردم ولی واقعا زده شدم.تازه اونم به اجبار مدرسه بود![]()
سلام دوست من
تو کونگ فو خود کونگ فو.........
تو کاراته خود کاراته.........
و....................................
این تفکر اشتباهی هست که ما مقایسه کنیم (سبک ها و مکتب ها و هنر):happy:
باید فرق بین سبک و مکتب و هنر رو خوب بدونیم....بعد نظرم بدیم
من بارها در همین فرم کفتم مکاتب رزمی با هنر رزمی فرق دارن با هدف های متفاوت![]()
پس چطور هیچ استاد کاراته تکواندو موتای و غیرو و غیرو وغیرو نتونست بروسلی رو شکست بده؟
چون بروسلی متوجه شد از هر سبکی بهترین هاشو ازش تجربه کنه و تونست جیت کان دو رو بسازه
معنی واقعی جیت کان دو یعنی دفاع همزمان با حمله
بابا ورزش رزمی و تمرین زیاد و بدن ورزیده و.... چه به درد می خوره؟
الان دوره ی بروسلی و جت لی و.... گذشته دوره دورهی خوش تیپیه بدن توپ هم با بدن سازی و دارو بدست میاد
میری جودو دست میشکنه ....کنگفو و کاراته که انقدر می زننت که ...
این برای پسراش چه برسه که دخترا ورزش رزمی کار کنن :blink:
خیلی ورزش خشن و سختیه..
اصن دوست ندارم..
با این که به مدت کاراته کار می کردم ولی واقعا زده شدم.تازه اونم به اجبار مدرسه بود![]()
دوست من سلام
من بارها در این فرم گفتم دنیای فیلم با واقعیت فرق میکنه
بروسلی اسطوره فیلم بوده نه قهرمان دنیای واقعی .![]()
وینگ چون تو کرج کدوم باشگاه بالاخره شد
یه آدرس بدین دیگه![]()
بروسلی فقط اسطورهی فیلم نبود در مسابقات کاراته شرکت کرد نمایش داد تا اون موقع هم هیچ کس انقدر دست و پای سریع ندیده بود که بعد هالیوود دعوت به کارش می کنه این سریالی هم که از بروسلی پخش میشه بزرگنمایش زیاده مگن یکبار هم یک ورزش کار رو که بهش گیر داده بود در 3 دقیقه ناک داون میکنه بعد ناراحت می شه که چرا زیر 3 دقیقه نزدش بروس هیچ وقت هم با این همه رزمی کار مبارزه نکرد بروسلی قرص مکمل هم مصرف میکرده که بدن اینطوری بوده فکر نکنم همین الان در دنیای ورزش رزمی کسی سرعت وامادگی بدنی بروس رو داشته باشه(چون هیچ کس بیکار نیست شب و روز تمرین کنه)
خلاصه از هر کسی که فکر کنی بیشتر روی بشریت تاثیر گذاشته
بروسلی هم همی ورزش ها را مخلوط نکرد 2/3 ورزش بیشتر برای سیستمش استفاده نکرده
اگر ورزشکار باشی و ورزش ها رو در خارج از ایران دیده باشی و کار کرده باشی خوب یاد گرفت باشی اون وقت تفاوت و ورزش های مختلف رو در سیستمش می بینی چون در ایران همه ورزشها جیت کاندو هستن کاراته و کنگفو و کیک بوکسینگ و.......همه یکی هستند بعضی ها هم که جدیدا بعد از 2 /3سال تمرین سبک ابداع می کنن
چیزای دیگه هم هست که اینجا نگفتم به نظر من بروسلی یک روانی کامل بود
سوالی هست بگید می گم در هر زمینه ای![]()
خیلی حرفاتون جالب بود..... اما.....
برگردو دوباره صفحات اول فرم رو دوباره بخون من چندین سال پیش راجب این موضوع مفصل بحث کردم
ممنون از حسن توجه شما