• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

bagher63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من اول شهریور اعزامم. محل آموزشم افتاده 01 تهران.

می خواستم بدونم روز اول که می خواهیم بریم پادگان باید موهامونو با نمره 4 اصلاح کنیم یا فعلا لازم نیست و برای این کار فرصت هست.

یه سوال دیگه هم دارم که اونا خودشون مارو می برن تهران (چون من سالن شهرستانم) یا اجباری نیست و خودمون می تونیم بریم. چون من زیاد حال اتوبوس ندارم و اگه بزارن برای اون روز بلیط هواپیما بگیرم.

اگه پاسخ منو بدین خیلی ممنون می شم

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این سوال منم بود. روز دوشنبه شش صبح که باید بریم میدون **** موها رو باید با 4 زده باشیم یا نه. کی باید بریم لباسا رو تحویل بگیریم. همون روز؟ :wacko:

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این سوال منم بود. روز دوشنبه شش صبح که باید بریم میدون **** موها رو باید با 4 زده باشیم یا نه. کی باید بریم لباسا رو تحویل بگیریم. همون روز؟ :wacko:

من از یکی از دوستان خدمت رفته پرسیدم گفتن موها رو نزنید تا روز اول پادگان حتی موقع تقسیم لباس هم مو کوتاه نباشه مشکلی نیست.

seto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برا من اموزش افتاده اراک نیروی انتظامی
چجور جایی هست؟
راستی این سهمیه طناب چیه؟
میگن احتمالش هست به خاطر ماه رمضان 1 ماه عقب بندازند اموزش رو

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چجور جایی هست؟

فکر نکنم همچین کاری کنن ! ولی خدا کنه نکنن من که دیگه طاقت ندارم 1 ماه دیگه فکر و خیال کنم :eek: میگن آموزشی تو رمضون آسون تره

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام
آقا بدجور به راهنماییتون نیاز دارم
واقعیت داره که هر کی پدرش از سال 58تا 68 خدمت کرده واسه هر ماهش 18 روز کم میکنن؟
بابام 27 ماه تو این سالها سرباز ارتش بوده حالا میشه کسری بگیرم؟
باید چیکار کنم؟منطقه جنگی نبود
خودمم 4 ماه سرباز بودم یعنی 14 ماهم مونده

rajoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
چجور جایی هست؟

سلام
دستت انداختن عزیزم، میری خدمت اونم اول شهریور، وسط ماه رمضون.
میگن جایه بدی نیست. اونجا میبینمت. راستی مدرکت چیه؟

seto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با لیسانس میرم
راستی نگفتین سهمیه طناب چیه؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام
آقا بدجور به راهنماییتون نیاز دارم
واقعیت داره که هر کی پدرش از سال 58تا 68 خدمت کرده واسه هر ماهش 18 روز کم میکنن؟
بابام 27 ماه تو این سالها سرباز ارتش بوده حالا میشه کسری بگیرم؟
باید چیکار کنم؟منطقه جنگی نبود
خودمم 4 ماه سرباز بودم یعنی 14 ماهم مونده

:questionm:questionm:questionm

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ااگه پارتی داشته باشی خوبه ولی نداشته باشی هم دیگه نمیکشنت که ، بابا مگه میخوان چیکار کنن ، یه کم صبح زود بیدار میشن و ورزش میکنن همین.
اصلا خبری نیست تو آموزشی ،فقط استرس تقسیم که کدوم شهر بیوفتی یه کم اذیتتون میکنه
آموزشی اونقدرام سخت نیست ، 2 ماهه دیگه کلاً
زیاد به حرف اینو اون گوش نکنید ، بعضیا بنیه ضعیف دارن و به اصطلاح ( ؟ گشادن) وقتی چهار قدم میدون خیلی بهشون فشار میاد و میان اینجا مینویسن که آی آموزشی خیلی سخته و این حرفا ، هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیوفته تو آموزشی.

یه کم صبح زود بیدار میشن و ورزش میکنن همین.
اصلا خبری نیست تو آموزشی
!!!!!!!!!!! :D:D
بابا چه تابلو روحیه میدی به کسایی که میخوان برن آموزشی
حتما بعد اینکه پاشدن ورزش کردن میگن برین بخوابین صبحانه رو میاریم خدمتتون بعدم موقع ناهار میان دم خوابگاه ناهارو میدن عصرم ماشین میاد دم پادگان میبره دیدنی های شهرو ببینن:D:D:D:D:D:D:D
منم موافقم که خیلی نباید سخت گرفت ولی اینم باید بدونن که یکی از سخت ترین دوران های زندگی رو در پیش دارن و خودشون رو برای همچین موقعیتی آماده کنن البته سخت ماله هون موقعه است وگرنه بعدن خاطره میشه

Last edited:

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه کم صبح زود بیدار میشن و ورزش میکنن همین.
اصلا خبری نیست تو آموزشی
!!!!!!!!!!! :D:D
بابا چه تابلو روحیه میدی به کسایی که میخوان برن آموزشی
حتما بعد اینکه پاشدن ورزش کردن میگن برین بخوابین صبحانه رو میاریم خدمتتون بعدم موقع ناهار میان دم خوابگاه ناهارو میدن عصرم ماشین میاد دم پادگان میبره دیدنی های شهرو ببینن:D:D:D:D:D:D:D
منم موافقم که خیلی نباید سخت گرفت ولی اینم باید بدونن که یکی از سخت ترین دوران های زندگی رو در پیش دارن و خودشون رو برای همچین موقعیتی آماده کنن البته سخت ماله هون موقعه است وگرنه بعدن خاطره میشه

دوستان عزیز آموزشی رو زیاد بزرگ نکنید!!

من خودم توی 12 سالگی یه اردو 2 هفته ای رفتم که عین آموزشی بود هیچ فرقی نداشت 6بیداری داشت 9 هم خاموشی.بشین پاشو کلاغ پر(پدرمون رو در آوردن) جریمه بی انظباطی،حمام 3 دقیقه ای،نگهبانی شب،شستشوی سرویس و ....برنامه های جنبی.اون موقع دو روز اول سخت بود بعدش با دوستان خوش گذروندیم تا اخرش الانم هر وقت بحثش میشه کلی میخندیم.

آموزشی هم دقیقا عین همونه.یه تفنگ میدن دستمون!:D البته بماند یه حرکت زدم اونم اینکه 2 هفته هست ورزش حسابی کردم تا اونجا اذیت نشم.

هرچی سختتر بگیرید بدتر میشه از ما گفتن بود.این همه آقا پسر گل گلاب میرن و میان هیچی هم نمیشه!

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دستت انداختن عزیزم، میری خدمت اونم اول شهریور، وسط ماه رمضون.
میگن جایه بدی نیست. اونجا میبینمت. راستی مدرکت چیه؟

با سلام خدمت دوستان عزیز

نیروی انتظامی اراک پذیرش شدم و پیشاپیش مقدمتان را گرامی میداریم:happy::happy::happy:

تو برگه سفید نوشته صفحات شناسنامه و کارت ملی... کپی بگیریم یا اصلش بیاریم؟؟؟

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
شرط بودن در منطقه رو داره، اگر در زمان خدمت سربازی منطقه عملیاتی بوده باشن به ازاء هر ماه 18 روز کم میشود اگر نه که هیچ

نه منطقش پشت جبهه بوده احتمالا
نمیشه کسری بگیرم؟

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر چی اول شهریور نزدیک تر میشه، استرس بصورت تصاعدی زیاد میشه، زودتر بریم راحت شیم :(

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز آموزشی رو زیاد بزرگ نکنید!!

من خودم توی 12 سالگی یه اردو 2 هفته ای رفتم که عین آموزشی بود هیچ فرقی نداشت 6بیداری داشت 9 هم خاموشی.بشین پاشو کلاغ پر(پدرمون رو در آوردن) جریمه بی انظباطی،حمام 3 دقیقه ای،نگهبانی شب،شستشوی سرویس و ....برنامه های جنبی.اون موقع دو روز اول سخت بود بعدش با دوستان خوش گذروندیم تا اخرش الانم هر وقت بحثش میشه کلی میخندیم.

آموزشی هم دقیقا عین همونه.یه تفنگ میدن دستمون!:D البته بماند یه حرکت زدم اونم اینکه 2 هفته هست ورزش حسابی کردم تا اونجا اذیت نشم.

هرچی سختتر بگیرید بدتر میشه از ما گفتن بود.این همه آقا پسر گل گلاب میرن و میان هیچی هم نمیشه!

دم شما گرم :)

بالا