اول از همه بگم که فرزاد جان تیم از تیم بانوان به تیم اقایان بازیکن ترانسفر کن و بلعکس/ بدجوری جواب میده.
من خودم هم اینکار رو کردم هردو تیمهام متحول شدند. :دی جدی میگم ها.
در مورد تعدادتیمها بگم که الان هفت تا تیم دیگه باید بیان که من به 8-9 نفر پی ام دادم و منتظر جوابشون هستیم/ البته هر کدوم از دوستانی که تیم دارند و خواستند میتونند بیان تو جام. البته نه دو تیم مال یه نفر دیگه. خوب
این تیمها تو لیست هستند
1-سرخپوشان طلایی / یوسف
2-هات تایگرز/ پوریا
3-ترابوزان/ مصطفی
4-افتاب اف سی/ حامد
5-پاپیون ابی- ناصر
6-اف سی لارستان/ مجید
7-استقلال کازرون/فکر کنم تیم علی بود
8-پرسپولیس/دانیال
9- و تیم مهران که من اسمش رو نمیدونم
من نمیتونم جام رو پیدا کنم
سرچ میکنم ولی پیدا نمیکنه
جواد چی کار کنم ؟
امتیاز تیم شما از سقف امتیاز تیم های شرکت کننده در این جام بالاتر است!
اینجـــــــــــــا رو
اول از همه بگم که فرزاد جان تیم از تیم بانوان به تیم اقایان بازیکن ترانسفر کن و بلعکس/ بدجوری جواب میده.
من خودم هم اینکار رو کردم هردو تیمهام متحول شدند. :دی جدی میگم ها.
در مورد تعدادتیمها بگم که الان هفت تا تیم دیگه باید بیان که من به 8-9 نفر پی ام دادم و منتظر جوابشون هستیم/ البته هر کدوم از دوستانی که تیم دارند و خواستند میتونند بیان تو جام. البته نه دو تیم مال یه نفر دیگه. خوب
این تیمها تو لیست هستند
1-سرخپوشان طلایی / یوسف
2-هات تایگرز/ پوریا
3-ترابوزان/ مصطفی
4-افتاب اف سی/ حامد
5-پاپیون ابی- ناصر
6-اف سی لارستان/ مجید
7-استقلال کازرون/فکر کنم تیم علی بود
8-پرسپولیس/دانیال
9- و تیم مهران که من اسمش رو نمیدونم
سلام
عجب جالب شده.
من باید توضیح و توجیحاتم رو ارائه کنم.
اولا مرده شور ببره این سایت مذخرفشون رو :دی
دوما : من اصلا سطح امتیاز در نظر نگرفتم/ یعنی جایی برای اینکار نداشت. فقط تو توضیحات میشد هر شعر و پری نوشتدی) منم برای اینکه عریضه خالی نباشه نوشتم حداقل امتیاز 200 که مطمعنا همه بهش رسیدن و کمترین امتیازها خود منم که 300 هم نشدم. ولی برای اینکه مطمعن بشم قبلش خودم با یه تیم سطح پایین اومدم و تونستم عضو بشم.
دوستان مجدد سعی کنند حتما میشه.
سوما: من الان خودم اصلا نمیتونم برم تو صفحه مای اف سی. اصلا سایت رو نمیاره. برای شما میاره؟ :دی
چهارم اینکه اون 9 تا تیمی که من نوشتم بالا/ منظورم این بود که اینها هنوز عضو نشدند و منتظرشون هستیم. خوب نخوندید جواد و فرامرز عزیز.
لطفا شکیبا باشید.
Mosi جان شرمندم :blush: به بچه ها گفتم زیاد نزنن اما 4 تا زدن :blush: منو ببخش :blush:
هر کدوم از دوستانی که تیم دارند و خواستند میتونند بیان تو جام. البته نه دو تیم مال یه نفر دیگه. خوب