• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

green_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4 تا سوال دیگه م دارم:

1- مرخصی برای جسبوندن اتیکت رو همون روز اول میدن یا فرداش؟

2- جای معروف و سرراست واسه قرار گذاشتن تو شهر نیشابور کجاست؟ چون من 2 تا از دوستای همکلاسیمو پیدا کردم که اونام افتادن نیشابور...میخوام باهاشون از همین الان قرار بذارم تا روز مرخصی برای چسبوندن اتیکت با هم باشیم!...

3- خشم شب و گاز اشک آور و اینجور داستانا هست واقعن؟! میگن شام قبل از خشم شب هندونه و پنیر میدن؟ اگر خشم شب زدن می تونم خودمو بزنم به اون راه و بگیرم بخوابم! یا حتمن باید از آسایشگاه بریم بیرون؟ در ضمن گلوله هایی که شلیک می کنن واقعیه یا گازی؟ یعنی می تونیم غلط زدن و سینه خیز رفتن رو دودر کنیم و همینجور بیرون آسایشگاه واسه خودمون قدم بزنیم؟! یا نه اگر بایستیم می بندنمون به رگبار؟! کلن خشم شب رو کدوم شبا میدن شب اول و سوم که یکی از دوستان تو این تاپیک اشاره کرد؟

4- به غیر از مرخصی میان دوره مرخصی دیگه ای نمیدن؟ روزای پنجشنبه و جمعه مرخصی داخل شهر نمیدن؟ کلا همین 5 روز مرخصی میان دوره رو میدن؟ جمع کل مرخصی ها همین 5 روزه؟

ممنون که جواب میدین.

1- 1 هفته 10 روزه اول رو اصلا به هیچکس مرخصی نمیدن اتیکت و لباس رو میتونید همون پادگان خیاطی داره کاراشو انجام بدین
2 - از الان چون تاریخ مرخصی معلوم نیست پس فکرنکنم قرارم بشه گذاشت ولی میدون باغرود جای سر راستیه
3 - خشم شب فقط تو اردو 2 بار میزنن که اونم همه قبلش میدونن مثلا قراره امشب بزنن تازه ما که ساعتشم از قبل میدونستیم!
فشنگاشونم همه گازیه
اینم یادت باشه همه چی رو تو آموزشی میتونی بپیچونی این که چیزی نیست مثلا خشم که تو اردو زدن تو سنگرو این حرفا نرو یک راست برو میدون صبحگاه که حضور و غیاب میشه
4- یک مرخصی زیارتی هم معمولا اگه تعطیلی باشه 2 یا 3 روزه میدن
پنجشنبه جمعه چون کلاسی نیست بستگی به فرمانده گروهان و گردانتون داره که مرخصی به کیا بدن ولی اونجوری که به همه بدن نه نیست معمولا به ارشدا یا سلفیا میدن البته بستگی به خودتم داره که چطوری بگیری یا با فرمانده رفیق شو یا بهش پیله کن که مرخصی بده
ما که اکثرا بچه ها اگرم فرمانده مرخصی نمیداد میرفتن از افسر جانشین میگرفتن
حالا اینا رو خودت بری بهتر متوجه میشی

farham1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزشگاه شهید هاشمی نژاد - نیروی زمینی **** - نیشابور - منطقه سیاحتی باغرود .
کد 123

ممنون از اطلاعات خوبتون کسی از ارومییییییییه اعزام 1 شهریور هست. لطفا با شماره تماس بگیرید09144416348

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام
شهریور کاردانیم تموم شد. 6 ماه بعدش یعنی حدود اسفند مهلت پست دفترچم بود که پست نکردم.
حالا تصمیم گرفتم پست کنم. یک سری سئوال دارم ممنون می شم یکی از دوستان کامل برام توضیح بده من از سردرگمی در بیام.

1. دفترچه رو لازم هست باز بخرم؟ یعنی اینکه آیا تغییر کرده تا الان؟
  2. مدرکم رو هنوز به صورت یرگه یا هرچیزی نگرفتم، برای سربازی بهش احتیاج هستش درسته؟ برم دانشگاه بگم چی بهم بدید؟
  3. واکسن رو همه جا می زنن یا جاهایی رو خودشون مشخص کردن از قبل؟
  4. بخاطر این دیرکرد چند ماهه آیا به جز اون 3 ماه اضافه که بهم می دن مشکلی دیگه ای هم هست؟
  5. اگر دفترچه رو تا آخر شهریور امسال پست کنم کی اعزام می شم؟ زمان خاصی داره یا شانسی هستش؟

باز هم ممنون.

farham1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 123

ممنون از اطلاعات خوبتون کسی از ارومییییییییه اعزام 1 شهریور هست. لطفا با شماره تماس بگیرید
09144416348
از پزشکا کسی از ارومیه اعزام داریم؟

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
سلامی دوباره به همه که مثل من :eek:هستند
1.من که تهران آموزشی افتادم تهران و خونمون هم تهران است 5شنبه جمعه ها مرخصی 100% هست یعنی باید بری مرخصی بگیری یا کلا پادگان تعطیله (( میدونم که اگه پست باشم نمیشه )) .
2. اونایی که شبها پست هستند و یا نگهبانی صبح ها ش مثل بقیه روزها هست بلند شدنش ؟ مثلا روزای معمولی 4 بیدار یاشه اگه پست باشی باز هم همون 4 بیدار باشه ؟؟؟:blink:
3. ماه رمضون بوفه هاش بستس ؟ تو بوفه نوشابه اینا هم هست ؟ یعنی بری باسه شام یا نهار نوشابه بگیری بزنی به بدن ؟
5. از چه ساعتی میتونی به کارهای شخصی برسی ؟
ممنون میشم جواب بدید :happy:

02نزاجا !

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
سلام
شهریور کاردانیم تموم شد. 6 ماه بعدش یعنی حدود اسفند مهلت پست دفترچم بود که پست نکردم.
حالا تصمیم گرفتم پست کنم. یک سری سئوال دارم ممنون می شم یکی از دوستان کامل برام توضیح بده من از سردرگمی در بیام.

1. دفترچه رو لازم هست باز بخرم؟ یعنی اینکه آیا تغییر کرده تا الان؟
  2. مدرکم رو هنوز به صورت یرگه یا هرچیزی نگرفتم، برای سربازی بهش احتیاج هستش درسته؟ برم دانشگاه بگم چی بهم بدید؟
  3. واکسن رو همه جا می زنن یا جاهایی رو خودشون مشخص کردن از قبل؟
  4. بخاطر این دیرکرد چند ماهه آیا به جز اون 3 ماه اضافه که بهم می دن مشکلی دیگه ای هم هست؟
  5. اگر دفترچه رو تا آخر شهریور امسال پست کنم کی اعزام می شم؟ زمان خاصی داره یا شانسی هستش؟

باز هم ممنون.
سلام.

- حدود 500 تومنه. یه جدید بخر. ضرر نداره.
- خود دانشگاه یه نامه می ده برای **** وظیفه. به دانشگاه بگی بهت می دن.
- یه سری جاهای مشخص که خود شون گفتن؛ رایگان میزنه. حالا دقیق نمیدونم مهر بقیه جاها رو هم قبول دارن یا نه.
-
- حدودا پنج شش ماه بعدش اعزام میشی. البته بستگی به شرایط مملکت و تعداد سربازهای اون موقع هم داره شاید زودتر هم بشه.

HSvazife

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بالاخره آمورشی ما دوشنبه،06 پاسداران به پایان می رسه!!!!
انگار همین دو ماه پیش:D بود همینجا در مورد اینکه کجا میوفتیم بحث می کردیم:rolleyes:
خداوکیلی اصلا زود نگذشت،سخت هم گذشت،ولی اصلا اصلا اصلا بد نگذشت.به نظر من یکی از بهترین دوره های
زندگیم بود،با اینکه خیلی سخت بود،ولی اصلا بد و عذاب آور نبود...
خوب مثل این دوره هم 06 باز وظیفه می گیره:D
ما دو ماه پیش مازاد بودیم ولی این دفعه مثل اینکه تو برگ سفید کد خورده!!!
رسما به کسایی که اونجا افتادن تسلیت می گم:Dدوره تقریبا سختی رو پیش رو دارین،ولی اصلا غیر قابل تحمل و بد نیست.
2 هفته اول اصلا به فکر مرخصی نباشین،امکان نداره بهتون بدن.حتی 5شنبه جمعه ها،بعدش هم فقط 5شنبه جمعه میدن،تازه اگه نگهبان نباشین!!!!
هر روز می تونین ملاقاتی داشته باشین از ساعت 5 تا 7.
حتما شلوار راحت ببرین.اونجا با هر چی بخواین می تونین بخوابین.
حالا نمی دونم مارمضون چطوری باهاتون برخورد می کنن ولی سعی کنید حتما آمادگی بدنی داشته باشین،بعد از مارمضون روزی دو بار ورزش دارین به غیر از نطام جمع...
اونجا نگهبانی معمولا هر 4و5 روز بهتون میخوره،ماه دوم هم باید 4،5 بار گشتی بدین.
از لحاظ غدا،مواد اولیه ش واقعا خوبه یعنی اصلا گدا بازی نیست،غذا همیشه زیاده،هفته ای یکی دو بار کوبیده و جوجه میدین،همراه غذا همیشه ماست یا دوغ هست ولی از لحاظ طعم اصلا خوب نیست.یعنی رسما اشپزخانه پادگان نقش گند زدن به مواد اولیه رو داره!!!!
4 تا بوفه داره سعی کنین ازشون اسفاده کامل رو ببرین!!!
روزای اول اگه بهتون سخت گرفتن همه چیزو دایورت کنین،ولی سعی کنین حداقل هارو انجام بدین.
ما روزای اول که اونجا بودیم هر کی مارو می دید به ما دستور می داد(می ذاشت سر کار).یادتون باشه شما فقط و فقط و فقط از سلسله مراتب دستور می گیرین که کلا 4و5 نفر هستن،فرمانده گروهان،گردان،هنگ.... بقیه (دانش آموزا،دژبان های غیر مرکز،فرمانده بقیه گروهان هاو....) اصلا حق ندارن به شما چیزی بگن.
روزای بعد از مارمضون اگه زیاد دووندتون سعی کنید اصلا خودتون رو به مریضی و پا دردو...اینا نرنید اصلا عاقبت خوبی نداره(کلا).
حتما قرص سرماخوردگی و کپسول ببرید.با اینکه تابستون بود من اونجا دو بار سرما خوردم پدرم در اومد:wacko:
چیزایی مثل دربازکن،غذای آماده،کتاب،روزنامه،مجله....نبرید بدردتون نمی خوره.
چاقو،ژیلت،موزر میتونید ببرید.
همونطور که دوستمون گفت یه ساک متوسط ببرین که تو کیسه انفرادی جاشه.
عموما فرمانده های خوبی داره،گروهبان هاش هم خیلی سخت گیر هستن ولی آدمای بدی نیستن.
امتحاناش هم واقعا تخیلی بود!!!!!دو ماه کتاب رزم انفرادی رو هر روز به ما درس دادن،تو امتحان یه تست هم ازش نیومد و فقط در مورد ژ3 بود!!!!
سعی کنید اصلا موقع مرخصی تاخیر نکنید،حداقل دفترچتون یه هفته بازداشته!نهست هم نکنید،البته هیچ کاری نمی تونن بکنن ولی صددرصد یکی دو هفته بازداشت می شین(مرخصی نمی تونین برین).
اردو تون هم به احتمال 99% پرندکه(رسما بیابون)!مارو 7روز بردن.
....

باز اگه سوالی بود در خدمتم.
امیدوارم بهتون مثل ما خوش بگذره:D

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سلام.

- حدود 500 تومنه. یه جدید بخر. ضرر نداره.
- خود دانشگاه یه نامه می ده برای **** وظیفه. به دانشگاه بگی بهت می دن.
- یه سری جاهای مشخص که خود شون گفتن؛ رایگان میزنه. حالا دقیق نمیدونم مهر بقیه جاها رو هم قبول دارن یا نه.
-
- حدودا پنج شش ماه بعدش اعزام میشی. البته بستگی به شرایط مملکت و تعداد سربازهای اون موقع هم داره شاید زودتر هم بشه.

آقا خیلی ممنون لطف کردی
s187.gif

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
سلامی دوباره به همه که مثل من :eek:هستند
1.من که تهران آموزشی افتادم تهران و خونمون هم تهران است 5شنبه جمعه ها مرخصی 100% هست یعنی باید بری مرخصی بگیری یا کلا پادگان تعطیله (( میدونم که اگه پست باشم نمیشه )) .
2. اونایی که شبها پست هستند و یا نگهبانی صبح ها ش مثل بقیه روزها هست بلند شدنش ؟ مثلا روزای معمولی 4 بیدار یاشه اگه پست باشی باز هم همون 4 بیدار باشه ؟؟؟:blink:
3. ماه رمضون بوفه هاش بستس ؟ تو بوفه نوشابه اینا هم هست ؟ یعنی بری باسه شام یا نهار نوشابه بگیری بزنی به بدن ؟
5. از چه ساعتی میتونی به کارهای شخصی برسی ؟
ممنون میشم جواب بدید :happy:

02نزاجا !

1- هفته های اول که صد در صد نیست، هقته های بعدش هم اگر نگهبان نباشی میتونی بری خانه، پادگان تعطیل که نه برنامه ای نداره، ولی نگهبانی هست
2- بله، صبح ها مثل بقیه روز ها هست
43- تابلوست بسته است دیگه، والله ما که ارتش بودیم نوشابه ممنوع بود
5-از ساعت 4 به بعد زده در اختیار خود و فرمانده
معمولا 10 روز اول فرمانده ول نمیکنه ولی بعدش دیگه 4.5 اونورا تمامه

avan

Registered User
لایک‌ها
207
سلام دوستان
بالاخره آمورشی ما دوشنبه،06 پاسداران به پایان می رسه!!!!
انگار همین دو ماه پیش:D بود همینجا در مورد اینکه کجا میوفتیم بحث می کردیم:rolleyes:
خداوکیلی اصلا زود نگذشت،سخت هم گذشت،ولی اصلا اصلا اصلا بد نگذشت.به نظر من یکی از بهترین دوره های
زندگیم بود،با اینکه خیلی سخت بود،ولی اصلا بد و عذاب آور نبود...
خوب مثل این دوره هم 06 باز وظیفه می گیره:D
ما دو ماه پیش مازاد بودیم ولی این دفعه مثل اینکه تو برگ سفید کد خورده!!!
رسما به کسایی که اونجا افتادن تسلیت می گم:Dدوره تقریبا سختی رو پیش رو دارین،ولی اصلا غیر قابل تحمل و بد نیست.
2 هفته اول اصلا به فکر مرخصی نباشین،امکان نداره بهتون بدن.حتی 5شنبه جمعه ها،بعدش هم فقط 5شنبه جمعه میدن،تازه اگه نگهبان نباشین!!!!
هر روز می تونین ملاقاتی داشته باشین از ساعت 5 تا 7.
حتما شلوار راحت ببرین.اونجا با هر چی بخواین می تونین بخوابین.
حالا نمی دونم مارمضون چطوری باهاتون برخورد می کنن ولی سعی کنید حتما آمادگی بدنی داشته باشین،بعد از مارمضون روزی دو بار ورزش دارین به غیر از نطام جمع...
اونجا نگهبانی معمولا هر 4و5 روز بهتون میخوره،ماه دوم هم باید 4،5 بار گشتی بدین.
از لحاظ غدا،مواد اولیه ش واقعا خوبه یعنی اصلا گدا بازی نیست،غذا همیشه زیاده،هفته ای یکی دو بار کوبیده و جوجه میدین،همراه غذا همیشه ماست یا دوغ هست ولی از لحاظ طعم اصلا خوب نیست.یعنی رسما اشپزخانه پادگان نقش گند زدن به مواد اولیه رو داره!!!!
4 تا بوفه داره سعی کنین ازشون اسفاده کامل رو ببرین!!!
روزای اول اگه بهتون سخت گرفتن همه چیزو دایورت کنین،ولی سعی کنین حداقل هارو انجام بدین.
ما روزای اول که اونجا بودیم هر کی مارو می دید به ما دستور می داد(می ذاشت سر کار).یادتون باشه شما فقط و فقط و فقط از سلسله مراتب دستور می گیرین که کلا 4و5 نفر هستن،فرمانده گروهان،گردان،هنگ.... بقیه (دانش آموزا،دژبان های غیر مرکز،فرمانده بقیه گروهان هاو....) اصلا حق ندارن به شما چیزی بگن.
روزای بعد از مارمضون اگه زیاد دووندتون سعی کنید اصلا خودتون رو به مریضی و پا دردو...اینا نرنید اصلا عاقبت خوبی نداره(کلا).
حتما قرص سرماخوردگی و کپسول ببرید.با اینکه تابستون بود من اونجا دو بار سرما خوردم پدرم در اومد:wacko:
چیزایی مثل دربازکن،غذای آماده،کتاب،روزنامه،مجله....نبرید بدردتون نمی خوره.
چاقو،ژیلت،موزر میتونید ببرید.
همونطور که دوستمون گفت یه ساک متوسط ببرین که تو کیسه انفرادی جاشه.
عموما فرمانده های خوبی داره،گروهبان هاش هم خیلی سخت گیر هستن ولی آدمای بدی نیستن.
امتحاناش هم واقعا تخیلی بود!!!!!دو ماه کتاب رزم انفرادی رو هر روز به ما درس دادن،تو امتحان یه تست هم ازش نیومد و فقط در مورد ژ3 بود!!!!
سعی کنید اصلا موقع مرخصی تاخیر نکنید،حداقل دفترچتون یه هفته بازداشته!نهست هم نکنید،البته هیچ کاری نمی تونن بکنن ولی صددرصد یکی دو هفته بازداشت می شین(مرخصی نمی تونین برین).
اردو تون هم به احتمال 99% پرندکه(رسما بیابون)!مارو 7روز بردن.
....

باز اگه سوالی بود در خدمتم.
امیدوارم بهتون مثل ما خوش بگذره:D

من 1/6 اعزامم اونجا.
آقا چند سئوال:
1- شما لیسانسی؟
2- شما هم کدت 285 بود؟
3- الان 4 تا گردان میگیره؟ یعنی بدتر شده؟
4- توی ماه رمضون چطوریه؟ اونجا؟... ورزش و تمرین رژه هست؟ یه کمتره؟
5- ساک یا سامسونت یا کیف نسبتا متوسط شبیه لپ تاپ مشکلی نیست ببریم؟ چیزا رو بزاریم توش؟ قفل هم میخوره.
6- موها و ریش و اینا رو آرایشگاه داره چطوریه؟... چون شنیدم یه موزره برای شونصد نفر راسته؟
7- ژ3 میدن اونجا؟
8- گروهبانها چیکار میکنند مگه؟ سخت گیری منظورمه یعنی مثلا چه بلایی سرمون میخوام بیارن؟ یه مثال میزنی؟
9- بعد اینکه تو کدوم گردان بیوفتیم بهتره؟؟ یاسین؟ جواد؟ مهدی؟

ممنون میشم جواب بدی
شرمنده.

Last edited:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
1- هفته های اول که صد در صد نیست، هقته های بعدش هم اگر نگهبان نباشی میتونی بری خانه، پادگان تعطیل که نه برنامه ای نداره، ولی نگهبانی هست
2- بله، صبح ها مثل بقیه روز ها هست
43- تابلوست بسته است دیگه، والله ما که ارتش بودیم نوشابه ممنوع بود
5-از ساعت 4 به بعد زده در اختیار خود و فرمانده
معمولا 10 روز اول فرمانده ول نمیکنه ولی بعدش دیگه 4.5 اونورا تمامه

ممنون روزبه که جواب دادی من هم ارتش افتادم . نوشابه که ممنوع هست از این پودرهای آب میوه چی از این ها هم میزارن بخوریم ؟ توی بوفه پیدا میشه یا بریم بخریم با خودمون ببریم ؟

توی پرانتز (( هیچ کس هم نیست 02 افتاده باشه یعنی دفعه های قبل هست , آدم نمیدونه چی در انتظارشه, خیلی دلهره آوره ! یه وقتم دیدی رفتیم گفتن بعده ضربت خوردن حضرت علی بیاین یک وقتم دیدی خفتمون کردن گفتن !!!! بیا بریم کارت دارم .....کجا بیام چی کار داری ...... اونجا تو با کی کار داری ))
من با یکی از همین دوستانه این fourm یک جا افتادیم راستی توی تقسیم ها میشه کاری کرد که با هم یک گردان بیفتیم ؟

Last edited:

seto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کد 123

ممنون از اطلاعات خوبتون کسی از ارومییییییییه اعزام 1 شهریور هست. لطفا با شماره تماس بگیرید
09144416348
از پزشکا کسی از ارومیه اعزام داریم؟

من از ارومیه اعزام میشم
ولی میریم اراک نیروی انتظامی
لیسانس

somagh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نمیدونه مازاد های ساکن کرج کجا ممکن بیافتن ؟:hmm:

Nio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- 1 هفته 10 روزه اول رو اصلا به هیچکس مرخصی نمیدن اتیکت و لباس رو میتونید همون پادگان خیاطی داره کاراشو انجام بدین
2 - از الان چون تاریخ مرخصی معلوم نیست پس فکرنکنم قرارم بشه گذاشت ولی میدون باغرود جای سر راستیه
3 - خشم شب فقط تو اردو 2 بار میزنن که اونم همه قبلش میدونن مثلا قراره امشب بزنن تازه ما که ساعتشم از قبل میدونستیم!
فشنگاشونم همه گازیه
اینم یادت باشه همه چی رو تو آموزشی میتونی بپیچونی این که چیزی نیست مثلا خشم که تو اردو زدن تو سنگرو این حرفا نرو یک راست برو میدون صبحگاه که حضور و غیاب میشه
4- یک مرخصی زیارتی هم معمولا اگه تعطیلی باشه 2 یا 3 روزه میدن
پنجشنبه جمعه چون کلاسی نیست بستگی به فرمانده گروهان و گردانتون داره که مرخصی به کیا بدن ولی اونجوری که به همه بدن نه نیست معمولا به ارشدا یا سلفیا میدن البته بستگی به خودتم داره که چطوری بگیری یا با فرمانده رفیق شو یا بهش پیله کن که مرخصی بده
ما که اکثرا بچه ها اگرم فرمانده مرخصی نمیداد میرفتن از افسر جانشین میگرفتن
حالا اینا رو خودت بری بهتر متوجه میشی
آقا دستت درد نکنه...خیلی ممنون.
الان دیگه دقیقن می دونم اونجا چه خبره و چه اتفاقاتی کدوم روزا میفته و چه کارایی باید بکنم!...

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
کد 123

سلام .
این مطلب رو تو جواب یکی از ددوستان که اطلاعاتی در مورد پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور خواسته بود نوشتم .
امیدوارم به در همه بخوره .
salam
amuzeshgahe hasheminejad - niruye zaminiye sepah - neyshabur - baaghrud.
omidwaram halet khub bashe .
ma ro 24 mordad tarkhis kardan.
yani jaman 55 ruz .
aslan negaran nabash .
ounja ziyad behet sakht nemigzare .hadaghal wase lisansao amriye hao sarbaz moallema ke injuriye.
telefone karti ounja hast , wali 4 ta .
mobileto ba hodet bebar .
man 2ta gushi ba khodam borde budam .albate age durbin dar nabashe behtare.
tu ye pakte abmive sanich bezar .
tahe pakato chasb bezan.
albate tu dejbani age zerang bashi wa bejaye inke ouna saketo begardan khodet wasayeleto berizi ruye miz mituni dar beri ,
dakhele padegan jalebe sarsabze , derakht dare , jaye denj kheyli dare , harkari bekhay mituni anjam bedi .
4ta gordan ounja hast az hame behtar 300 ya gordane emam hasane ounam goruhane 4 omesh .
baghiyeham bad nistan .
mogheyi ke baraye awalin bar be saf mishin ta behetun code fardi bedan say kon jayi az saf bemuni ke code rond nashi , kodayi ke 7 wa 8 daran ham nashi masalan 17 - 27 - 38 - 58 ya 20 - 30 - 40 chon yezare az baghiye bishtar azat kar mikeshan .
barkhordeshun khube , bi ehteamio bi adabi nemikonan .
say kon hich masuliyati ghabul nakoni , be joz self servis chon emtiyazate khubi dare.
say kon khodeto tablo nakoni ,
kelasaro napichun ,boro sare kelas wali ziyad be khodet feshar nayar ,
meydane tiro baghiyeye nomreha hame alekiyan , faghat say kon aghidati wa namz ro khub nomre begiri .
age eynaki hasti ke khube wali age nisti ye eynak ba khodet bebar , be dardet mikhore , chon eynakiya mask neizanan .
hatman lebase garm bebar ,ounja ruzash game wali shaba kheyli sarde .
ba hichkas dargir nasho .
morkhasi miyan dore hatman midan .
ye morkhasye 30 saateye ziyarati wase mashhadam midan .
baghiyeye ruza wa 5shanbe jomeha bastegi be zerangiye khodet dare .
inghadr be farmande dastat pile kon ta behet morkhasi bede , chon age morkhasi beri ya nari hichja sabt nemishe wa age nari zarar kardi .
az takhiro gheybate bade morkhasi natars masalan age 1 ruzam bade morkhasi beri ziyad moshkeli pish nemiyare.
wasayele khorakiam onja bufe dareo mifrushan .
pul be anazeye kafi ba khodet bebar chon ounja aber banko ina nadare .bayad wase pul gereftan beri dakhele shahr.
taze tu mahe ramezun ziyad kari be karetun ndaran . az 6 sobh kelas darid ta 12 bad dige ta farda sobh bikarid.
rasti ounja bidar bash saate 3:15 tu mahe ramezun wa 4 :10 tu ruzaye aaddiye .
khamushim saate 10 .
ghazahaye ounja ham bad nist .
ye maske parcheiyam ba khodet bebar chonm baado gardo khak ounja ziyade khosusan tu ordu .
wa amma ordu :
wahshatnak tarin bakhshe amuzeshi hamin ordue mamulan 4shabo 5 ruze,ordugah wasate kuhe , har ruz az badezohr tufane shen miyad ta saate 10 - 11 shab .
shaba damash be zire sefr mirese .
ye piyade rawiye 18 kilumetri darin ke ta mituni ba khodet ab khordan bebar wa be abe ghomghome ektefa nakon , say kon tu piyade rawi , didewar beshi ke az baghiyeye bacheha jodast wa kami rahat tare .
shabe awwal saate 12 wa shabe sewom saate 9 khashme shab mizanan tu in do ta saati ke goftam say kon ba putin bekhabi .
sahbe akharam mibaranetun manowr ke faghat hawaset bashe az bacheha joda nashi .
age rahet az neyshabur dure ke bayad ba hawapeyma berio biyay chon ounja waght kheyli arzesh peyda mikone.
baraye miyan dore wa zamane tarkhiso morkhasio ina bayad be farmandehatun gir bedin , darkhast beniwisid , name bedin ta kalaafashun konid.

dar kol amuzeshi dorane badi nist , ruzaye awalesh kheyli delgiro sakhte , wasatash aadat mikoni , ruzaye akhar dust dashtaniye , wa mogheye payane doreo khodahafezi hame gerye mikonan .

wa ye rah ke mituni in doraro rahat tar begzaruni ine ke ba 4-5 ta az bacheha jur beshino hamegi hamisheo hameja baham bashin .

be har hal ma ke in doraro gozarundimo torimunam nashod , faghat pustemun sukhto siyah shod .

omidwaram hame ba salamato mowafaghiyat in doraro begzarunan .

baz age soaali bashe man dar khedmatam .

[email protected]

ممنون عالی بود

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون روزبه که جواب دادی من هم ارتش افتادم . نوشابه که ممنوع هست از این پودرهای آب میوه چی از این ها هم میزارن بخوریم ؟ توی بوفه پیدا میشه یا بریم بخریم با خودمون ببریم ؟

توی پرانتز (( هیچ کس هم نیست 02 افتاده باشه یعنی دفعه های قبل هست , آدم نمیدونه چی در انتظارشه, خیلی دلهره آوره ! یه وقتم دیدی رفتیم گفتن بعده ضربت خوردن حضرت علی بیاین یک وقتم دیدی خفتمون کردن گفتن !!!! بیا بریم کارت دارم .....کجا بیام چی کار داری ...... اونجا تو با کی کار داری ))
من با یکی از همین دوستانه این fourm یک جا افتادیم راستی توی تقسیم ها میشه کاری کرد که با هم یک گردان بیفتیم ؟

تو بوفه از آبمیوه بگیر هست تا شیر موز و شیر طالبی و همه چیز تو بوفه هست، البته بوفه 01
ببین شما برین مطمئن باش میگن از 4 روز دیگه بیاین ، دیگه حداکثر حداکثر 10 شهریور شروع شده
یه چیزی رو بهت بگم، سخته ولی نترس، میگذره
واسه خود من فقط روز اول سخت بود که انگار اصلا تموم نمیشد، از فرداش همه یگان با هم رفیق شدیم و بعد از 10 روز دیگه فرمانده گردانم نمیتونست جمعمان کنه

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
تو بوفه از آبمیوه بگیر هست تا شیر موز و شیر طالبی و همه چیز تو بوفه هست، البته بوفه 01
ببین شما برین مطمئن باش میگن از 4 روز دیگه بیاین ، دیگه حداکثر حداکثر 10 شهریور شروع شده
یه چیزی رو بهت بگم، سخته ولی نترس، میگذره
واسه خود من فقط روز اول سخت بود که انگار اصلا تموم نمیشد، از فرداش همه یگان با هم رفیق شدیم و بعد از 10 روز دیگه فرمانده گردانم نمیتونست جمعمان کنه
خیلی خوبه اگه 4 روز باشه تا اون موقع جوابای کنکور هم میاد ! منم سختی سربازی رو توی 1 چیز میبینم صبح ساعت 4 :lol: که اونم به زور باشه مجبورم ! ;) ممنون روزبه و تمامی دوستان که راهنمایی میکنن ایشالا منم میرم و تموم که شد میام از 02 باسه همتون توضیح میدم ! یا حق

satelite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی اینجا نیست از پادگان هوایی خضرائی 176 یه آماری بده.ماشاالله همه نیرو زمینی هستن ایجا.

یه جوانمرد به داد ما برسه.لطفا.

بالا