• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
دايي فقط اون متمم بي دروپيكر كه نه تاريخ نه شماره نامه نه امضاي دايي رو داشت نشون بده علاوه بر طلبش ازفدراسيون يه جريمه توپ هم براي اين شاهكار فدراسيون در نظر ميگيرن.

يه نكته دايي گفت اگه اين پولو بگيره ميده يتيم خونه نه اينكه يتيم خونه بزنه!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
دايي فقط اون متمم بي دروپيكر كه نه تاريخ نه شماره نامه نه امضاي دايي رو داشت نشون بده علاوه بر طلبش ازفدراسيون يه جريمه توپ هم براي اين شاهكار فدراسيون در نظر ميگيرن.

یه جا هم گفت یه یتیم خونه روبروی فدراسیون میزنم :lol:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز

نه اتفاقا قراره روبروی فدراسیون یتیم خونه بزنه :D
یه جا هم گفت یه یتیم خونه روبروی فدراسیون میزنم :lol:
تایید :دی

Farhad.

Registered User
لایک‌ها
0
دياري كه در آن نيست كسي يار كسي يا رب اي كاش نيقتد
این بار سلام بر دایی

آقا حق با علی دایی است:D
بابا بلاخره یکی باید جلوی این آدمای:shades2: غیر فوتبالی ،غیر مدیر فدراسیون فوتبال وایسه.
حالا موضوع یتیم خونه و حق ناس و ... رو بی خیال.
بعد تازه موضوع از یه قرداد و پول مربی این حرف ها گذشته ، توی این فدراسیون به سادگی دروغ ولابی و ... داره میشه.
مدارک بدون امضاء طرفین:eek: اخه فیفا کجاست؟:wacko:
تازه حالا سر گندش زیر لحافه....
امشب یاروه می خواد بیاد برنامه کوثری و دوباره ...... دروغ و:Dلبخنده هایی که قلب آدم رو درد میاره.:(
مردم بیچاره هم دوباره 100.000 ، 10.000 :(برن ورزشگاه و روبروی عربستان و کره و ژاپن و.... ایران ایران کنن:(، آقایان هم در حال لابی کردن:D

ای دریغ ، ای دریغ:cigar::cigar::cigar::cigar:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
جالبه! خیلی از کسایی که اینجا در حمایت از دایی پست می زنند، تا قبل از این سایه اش رو هم با تیر می زدند. منتهی برای اینکه از فدراسیون و مسئولین ممکلتی خوششون نمی آد، اومدن شدن پشتیبان دایی! مملکته داریم!؟

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
جالبه! خیلی از کسایی که اینجا در حمایت از دایی پست می زنند، تا قبل از این سایه اش رو هم با تیر می زدند. منتهی برای اینکه از فدراسیون و مسئولین ممکلتی خوششون نمی آد، اومدن شدن پشتیبان دایی! مملکته داریم!؟
دقیقا ! و در مورد شما هم برعکس!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

دقیقا همینه و به شدت تایید میشه.

تنفر از فدراسیون و آدم هاش رو به این قضیه مرتبط نکنید . هر چیزی جای خودش رو داره .

این دایی که اینقدر مردم مردم می کنه دیشب قبول نکرد که 6 امتیاز از 5 بازی افتضاحه.
قبول نکرد تیم بد بازی می کرد و اگه رحمتی نبود شاید همین 6 امتیاز رو هم نمی گرفت.
قبول نکرد برای موفقیت تیمش باید هر طور شده کریمی رو برمی گردوند.
قبول نکرد که برای پوشاکی که به تیم داده می بایست پول هم میداده نه اینکه بگیره .

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من خودم به شخصه مقصر اصلی عدم صعود ایران به جام جهانی رو علی دایی میدونم ولی دلیل نمیشه در جایی که حق باهاش هست ازش طرفداری نکنم ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دقیقا همینه و به شدت تایید میشه.

تنفر از فدراسیون و آدم هاش رو به این قضیه مرتبط نکنید . هر چیزی جای خودش رو داره .

این دایی که اینقدر مردم مردم می کنه دیشب قبول نکرد که 6 امتیاز از 5 بازی افتضاحه.
قبول نکرد تیم بد بازی می کرد و اگه رحمتی نبود شاید همین 6 امتیاز رو هم نمی گرفت.
قبول نکرد برای موفقیت تیمش باید هر طور شده کریمی رو برمی گردوند.
قبول نکرد که برای پوشاکی که به تیم داده می بایست پول هم میداده نه اینکه بگیره .

داداشه من چرا مسائل رو به هم ربط میدی ؟

یک سوال ازت میپرسم جواب بده :

علی دایی رو اخراج کردند در حالی که علی دایی 8 روز از سال دوم مربیگریش آغاز شده بود ! آیا نباید پولش رو داد ؟
آیا بهانه ی اینکه واسه کاری که انجام ندادی پول میخوای منطقی هست ؟

شما باید بر اساس صورت مساله قضاوت کنی داداشه من و گرنه همه میدنن علی دایی باعث حذف شد !

و من هنوزم علی دایی رو یک مربی خوب نمیدونم ...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یک سوال ازت میپرسم جواب بده :

علی دایی رو اخراج کردند در حالی که علی دایی 8 روز از سال دوم مربیگریش آغاز شده بود ! آیا نباید پولش رو داد ؟

من تو پست صفحه پیش توضیح دادم.
چون دایی درخواستی مبنی بر دریافت پولش نداشته قرارداد فسخه. دایی رضایت داشته به مقداری که تا اون موقع دریافت کرده بوده. ولی وقتی فهمیده مالیات رو باید خودش بده و نه فدراسیون گفته برای اینکه حال شون رو بگیرم میرم و پول کل 2 سال باقی مونده رو می گیرم. در صورتی که می بایست با مدارکی دیشب هم نشون داد فقط نسبت به پرداخت مالیات توسط فدراسیون شکایت می کرد .

حالا :
فرضا تمام حرف های من اشتباه. پس دو گزینه باقی میمونه . یا اینکه بابت 9 ماه( تا قبل از پیوستن به پرسپولیس) پول بگیره یا کل 2 سال رو .
اگه می خواست کل 2 سال رو بگیره به قول عادل نمی بایست می رفت تیمی.
حالا که رفته پرسپولیس پس باید برای 9 ماه رو بگیره.

سوالات من اینه :
1. چرا دایی همین 9 ماه رو قبول و به حکم کمیته انضباطی اکتفا نکرد ؟
2. از نظر شما عدالت کدومه. 9 ماه یا دو سال ؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من تو پست صفحه پیش توضیح دادم.
چون دایی درخواستی مبنی بر دریافت پولش نداشته قرارداد فسخه. دایی رضایت داشته به مقداری که تا اون موقع دریافت کرده بوده. ولی وقتی فهمیده مالیات رو باید خودش بده و نه فدراسیون گفته برای اینکه حال شون رو بگیرم میرم و پول کل 2 سال باقی مونده رو می گیرم. در صورتی که می بایست با مدارکی دیشب هم نشون داد فقط نسبت به پرداخت مالیات توسط فدراسیون شکایت می کرد .

خیلی جالبه این همه در مورد گذر زمان صحبت کرد و گفتش که با گذشت زمان هیج تاثیری در بدهی به وجود نمیاد !

الان من از شما 1 میلیون تومن طلب دارم و ازتون چک دارم ، حالا من امروز میگم آقا بخشیدم به شما و 10 سال دیگه چک رو میزارم اجرا هیچ کسی نمیتونه بگه چرا چک رو اجرا گذاشتی ...

الان یک مثال از خودت میزنم من ازت 200 هزار تومن مستند میگیرم ، شما میزاری میری یک مسافرت 2 ساله ، بعد 2 سال بیایی به من بگی پولش رو بده من باید میتونم بگم 2 سال پیش باید میگرفتی ؟

حالا :
فرضا تمام حرف های من اشتباه. پس دو گزینه باقی میمونه . یا اینکه بابت 9 ماه( تا قبل از پیوستن به پرسپولیس) پول بگیره یا کل 2 سال رو .
اگه می خواست کل 2 سال رو بگیره به قول عادل نمی بایست می رفت تیمی.
حالا که رفته پرسپولیس پس باید برای 9 ماه رو بگیره.

سوالات من اینه :
1. چرا دایی همین 9 ماه رو قبول و به حکم کمیته انضباطی اکتفا نکرد ؟
2. از نظر شما عدالت کدومه. 9 ماه یا دو سال ؟

آهان حالا این شد یک بحث دیگه ، پس تا اینجا حکم کمیته ی استیناف زرشک شده !

اولا دایی به 9 ماه راضی بود تا حدی ولی حکم کمیته ی انضباطی هیچ وقت به مرحله ی اجرا نرسید چون فدارسون فوتبال سریع به کمیته ی استیناف شکایت کرد و حکم کمیته ی انضباطی بی ارزش شد !

دوما فدراسیون حتی به دومین متمم خودش رو هم که از نظر حقوقی کاملا بی اعتبار بود چون به امضای علی دایی نرسیده بود عمل نکرد و به ماده ی بند دوم اون که گفته بود مالیات رو باید فدراسیون بده عمل نکرده بود !

ببینیبد من فقط یک چیزی رو شک دارم اینکه توی قوانین فیفا 9 ماه رو حساب میکنند یا 2 سال رو ، هیچ مرجعی هم به غیر از فیفا این رو نمیتونه بگه اگر علی دایی 450 + مالیات رو بگیره از فدارسیون که هیچ ضرری نمیکنه ولی اگر بره پرونده فیفا مطمئنا ضرر مال فدراسیون هست !

ولی این موضوع که آقا چون دایی پولیش رو نخواست ما پولیش رو نمیدیم واقعا خنده دار هست ...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
پول دایی رو خوردن
هی هی
خینش رو ریختن
هی هی

:دی

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
درمورد برنامه دیشب و حرف های دایی
به نظر من در کل حق با دایی هست،ولی حکم کمیته انضباطی درسته و به اندازه همون 9 ماه باید پولش رو بدن
حرف های صالحی هم درمورد اینکه برای سال دوم توافق نشده قابل قبول نیست چون اگه برای سال دوم قراردادی وجود نداشت پس تو اون دوتا بازی تعطیلات نوروز علی دایی نباید سرمربی تیم ملی میبود!

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دوستانی که میگن ما طرفداری دایی رو میکنیم لطفا" گوز رو به شقیقه ربط ندن !
منم قبول دارم که تیم ملی بد بود ! خوب بازی نمیکرد ! ضعیف بود و ازین موارد ! اما گذشته ها گذشته و کسی که علی دائی رو سرمربی تیم ملی کرده همین افراد غیر فوتبالی و مردم فریب بودن ! که زمانی که داشتند قرارداد امضا میکردن کدو رو دیدن اما ... رو ندیدن !
دوما" این تعویق زمانی هم خود علی دائی بهش اشاره کرد ! به خاطر جریان بعد انتخابات و ... اقدام نکرده بود و کاملا هم این کارش تحسین میشه ! شما از یکی طلبکاری نمیری زمانی که باباش فوت کرده بگی طلبم رو بده ! میزاری به وقتش که آروم شد بعد بهش میگی ! الان هم این آقایون کفاشیان و تاج فکر میکردن دائی هم مثل خیلی از مربی های اسکول دیگه میتونن بپیچونند اما ندونستن دائی از اون دسته آدم هایی هست که اگه پا رو دمش بزارند خواهر مادرشون رو جلو چششون میاره !
الان هم من میگم علی دائی واسه اینکه دهن این دسته از افراد که میگن پول بیت الماله , حقش نیست و کاری نکرده و ... رو ببنده باید تمام و کمال این پول رو بگیره بعد همونطور هم که خودش گفت به یتیم خونه ببخشه !

پ . ن :
واسه من جالبه که تو این مملکت ت... روزی 1000 تا از این دزدی ها و پول بیت المال خورن ها از طرف همین مقامات انجام میشه چشمتون به اونا نیست اونوقت این بابا حقی که خودشون زیرش رو امضا کردن میخواد میگید نه حقش نیست و ...

من دیگه حرفی با اون دسته از دوستانی که میگن ما رو تعصب یا کینه این حرف هارو میزنیم ندارم ! حرفام رو هم گفتم . ;)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خیلی جالبه این همه در مورد گذر زمان صحبت کرد و گفتش که با گذشت زمان هیج تاثیری در بدهی به وجود نمیاد !

الان من از شما 1 میلیون تومن طلب دارم و ازتون چک دارم ، حالا من امروز میگم آقا بخشیدم به شما و 10 سال دیگه چک رو میزارم اجرا هیچ کسی نمیتونه بگه چرا چک رو اجرا گذاشتی ...

الان یک مثال از خودت میزنم من ازت 200 هزار تومن مستند میگیرم ، شما میزاری میری یک مسافرت 2 ساله ، بعد 2 سال بیایی به من بگی پولش رو بده من باید میتونم بگم 2 سال پیش باید میگرفتی ؟

من برداشتم رو از چیز هایی که شنیدم گفتم. شاید درست و شاید اشتباه باشه .

آهان حالا این شد یک بحث دیگه ، پس تا اینجا حکم کمیته ی استیناف زرشک شده !

اولا دایی به 9 ماه راضی بود تا حدی ولی حکم کمیته ی انضباطی هیچ وقت به مرحله ی اجرا نرسید چون فدارسون فوتبال سریع به کمیته ی استیناف شکایت کرد و حکم کمیته ی انضباطی بی ارزش شد !

دوما فدراسیون حتی به دومین متمم خودش رو هم که از نظر حقوقی کاملا بی اعتبار بود چون به امضای علی دایی نرسیده بود عمل نکرد و به ماده ی بند دوم اون که گفته بود مالیات رو باید فدراسیون بده عمل نکرده بود !

ببینیبد من فقط یک چیزی رو شک دارم اینکه توی قوانین فیفا 9 ماه رو حساب میکنند یا 2 سال رو ، هیچ مرجعی هم به غیر از فیفا این رو نمیتونه بگه اگر علی دایی 450 + مالیات رو بگیره از فدارسیون که هیچ ضرری نمیکنه ولی اگر بره پرونده فیفا مطمئنا ضرر مال فدراسیون هست !

ولی این موضوع که آقا چون دایی پولیش رو نخواست ما پولیش رو نمیدیم واقعا خنده دار هست ...

اگه رضایت داشت که اعتراض نمی کرد !
پس سوال من بی جواب موند. چرا دایی همین 9 ماه رو قبول نکرد ؟

من نگفتم قوانین فیفا. گفتم نظر شما ؟ پس جواب سوال دومم رو هم ندادید .

ادیت :

دوما" این تعویق زمانی هم خود علی دائی بهش اشاره کرد ! به خاطر جریان بعد انتخابات و ... اقدام نکرده بود و کاملا هم این کارش تحسین میشه ! شما از یکی طلبکاری نمیری زمانی که باباش فوت کرده بگی طلبم رو بده ! میزاری به وقتش که آروم شد بعد بهش میگی !

دایی خودش دیشب گفت که اگه فدراسیون مالیات رو میداد شکایت نمی کرد. پس اینکه به خاطر انتخابات و ... بوده ، همچین چیزی نبوده.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من برداشتم رو از چیز هایی که شنیدم گفتم. شاید درست و شاید اشتباه باشه .

احتمالا خوب متوجه نشدید چون کتر صالحی هم گفت که گذشت زمان هیچ تاثیری در عدم مطالبه نداره ...

ما تو صورت مساله با هم مشکل داریم !

جریان این بود که یک روز اداره ی مالیات نامه میده که آقای دایی شما 166 میلیون باید مالیات بپردازی ، علی دایی به فدراسیون گفت مطابق 10 مربی قبلی فدراسیون باید مالیات رو بده ، فدراسیون گفت ما یک چک 240 میلیونی آخری که بهت دادیم که 800 میلیون کامل بشه مالیات رو هم حساب کردیم ، دایی گفت اگر مالیات رو ندید منشکایت میکنم کمیته ی انضباطی و این کار رو کرد !
کمیته حق رو به دایی داد ولی فدراسیون سری به کمیته ی استیناف شکایت کرد در نتیجه به صورت خودکار ری کمیته ی انضباطی تا تائید یا عدم تائید کمیته ی استیناف غیر قابل اجراست ...
کمیته ی اتسیناف با یک سری دلایل غیر منطقی حکم رو به فدراسیون داد که خود کمیته ی انضباطی هم قبول نکر این حکم رو که خود غاضی شریفی رسما اعلام کرد تو 90 !
این بود قصه ی دایی جون ما ...

دایی خودش دیشب گفت که اگه فدراسیون مالیات رو میداد شکایت نمی کرد. پس اینکه به خاطر انتخابات و ... بوده ، همچین چیزی نبوده.

گفت به خاطر انتخابات و گندی که خود دایی زده بود خیلی بد یشد که میرفت جلو پولیش رو میخواست ولی حالا که فدراسیون شاخ بازی در میاره باید حالش رو گرفت ....

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672

چون باید کل حقوقش رو بدن و اینکه رفته پرسپولیس ربطی نداره

(این استدلال که پرسپولیس دولتیه و نمیشه و اگر به باشگاه خصوصی میرفت خوب خیلی پرته)
گفت حاظر بوده کلش رو ببخشه ولی دیده اینها سر مالیات هم دارن دبه در میارند تصمیم گرفته تا آخر حقش رو بگیره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
هفته بعد SMS ش اگه ابن باشه جالب میشه :دی

حق با کدام یک است.

1. حاج علی دایی

2. فدراسیون ِ دو دره باز :دی

80% گزینه ی 1 رای میدهند و تنها 20% به فدراسیون .

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
حق اون چیزی هست که تو قرار داد اومده نه خوش اومدن یا بد اومدن ما

میخواستند چشما شون رو باز کنند تا درست قرارداد بنویسند یعنی اون موقع دانشیار:دی نداشتند

اگر یه مربی بدی انتخاب میشه مشکل از کسی هست که مربی رو انتخاب میکنه نه خود مربی!

بالا