• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا به نظرم حق با فدراسیون هست. بالاخره هر چی هست از خلا قانونی استفاده کردند و چاره اش رو بدست آوردن. دایی هم شکایت کنه به فیفا هم برای خودش بده و هم به جایی نخواهد رسید!

می تونیم ببینیم و تعریف کنیم ;)

یقینا اشتباه میکنی !

فیفا اصلا مثل ما نگاه نمیکنه به قضیه ، آیا سندی هست که دایی استفا داده ؟ جواب خیر هست در نتیجه باید پول پرداخت بشه فقط بحث در مورد اون 9 ماه مونده ....

مالیاتو که دادن! منم تعجب کردم یه ساعت داشت حرف میزد آخرش گفت تو قرارداد نوشته من باید بدم ولی اونا سر حرفشون بودن و خودشون مالیاتو دادن!!! یعنی این یه ساعت فک زد شاکی بود که چرا تو قرارداد نوشتن تو باید بدی؟!

مالیات پرداخت نشده ، اون 240 میلیون به حساب دایی بوده درحالی که مالیات 160 میلیون هست ...
مالیات رو همیشه فدارسون میده !

خوب اتفاقا داشت درست میگفت!

وقتی نوشتن در صورت عدم توافق فسخ میشه! فدراسیون باید مدرک بیاره برای عدم توافق!

دایی سند داره که فسخ نشده اونم اینه که 8ام فروردین اسمش به عنوان سر مربی زد شده ...

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
خودش گفت پول رو کامل دادن بهش و مالیاتش هم نداده... حالا به درک! نذاشتن خانه به دوشمون رو ببینیم.:(

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
به نظر من که حق با علی دائی هست .
اینا که روز اول که آوردنش اولدرم قلدرم راه انداخته بودند و زیر این قرار داد ها رو امضا کردند باید فکر این روزها هم میکردن که باید حق و حقوقش رو بپردازند ! اینا یک بار که اینجوری حالشون گرفته بشه دیگه میفهمن دفعه بعدی الکی زیر قراردادی رو امضا نکنند .

من کار ندارم به اینکه علی دائی واسه تیم ملی چیکار کرده چیکار نکرده ! حقش رو میگیره یا نه ! پول بیت المال هست یا ... حرف من اینه هرکس خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه .

وسلام !

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اتفاقا به نظرم حق با فدراسیونه ... دلیلش میدونید چیه ؟ دایی اگه کار نمیکرد باید پولشو میدادن

اما چون داره تو یه باشگاه دولتی کار میکنی در واقع دیگه دلیلی نداره پولشو بدن

من طرفدار داییم اما حق با فدراسیونه ... اگر مربی گری نمیکردش اون موقع حق داشت پولشو بگیره

داستان مالیاتو اینارم کار ندارم ... من فقط مساله قرارداد رو دارم میگم

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
دایی: حقم را بگیرم یتیم خانه می زنم!

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
صد در صد حق با دايي هست.
ده بار گفت اگر پول ماليات منو ميدادن من اصلا شكايت نميكردم ولي چون با اون وضع باهاش رفتار كردن بهش برخورده حق هم داره.
ديدين كه گفت اين پول خوردن نداره اگه اين پولم ميگرفتم ميداد يتيم خونه!
مثل اقاي قطبي نبودن ايشون كه بعد 30 سال از ناف امريكا بلند شده اومده ادعاي ايراني بودن و متخصص بودن هم ميكنه.

پس فقط حرف پول نيست دايي بهش بر خورده فكر ميكنه با ابروش بازي شده.

دايي تو اينجا معادل هست با بيكن بائر تو المان پلاتيني تو فرانسه.

پس خواهشا نگين به خاطر پول اومده كه اگرم اومده ناز شسطش دمش گرم بايد به حقش برسه.
در مورد دكتر صالحي رييس استيناف كاملا مشخصه از فدراسيون خط گرفته دايي هر چي ميپرسيد ميگفت به من ربطي نداره اگه ربط نداره پس رو كدوم حساب حكم صادر كردين وقتي اين اقاي دكتر ميگه به خاطر كار نكرده پول نميگيرن يعني ايشون هيچ چي از فوتبال حاليش نيست يعني ايشون داره حرف كفاشيانو ميزنه يعني حقو بايد گرفت حق دادني نيست.

والسلام.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا به نظرم حق با فدراسیونه ... دلیلش میدونید چیه ؟ دایی اگه کار نمیکرد باید پولشو میدادن

اما چون داره تو یه باشگاه دولتی کار میکنی در واقع دیگه دلیلی نداره پولشو بدن

من طرفدار داییم اما حق با فدراسیونه ... اگر مربی گری نمیکردش اون موقع حق داشت پولشو بگیره

داستان مالیاتو اینارم کار ندارم ... من فقط مساله قرارداد رو دارم میگم

اون 9 ماه که بی کار بود چی ؟

در ضمن اینجا قرار نیست کسی حق رو از مال خلیفه ببخشه ! یک قانون درایم هر چی فیفا بگه ...

خودش گفت پول رو کامل دادن بهش و مالیاتش هم نداده... حالا به درک! نذاشتن خانه به دوشمون رو ببینیم.:(

داداش با دقت ندیدی ! دایی گفت چون مالیات ندادن من شکایت کردم ، پوا سال اول رو دادنکه 800 میلیون بوده ...

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
اميدوارم دايي تا تهش بره !! تو اين مملكت و فدراسيون همه چي اينطوريه! هر قراردادي رو با هر شرايطي اولش امضا ميكنن و اصلا به فكر 1 سال يا 2 سال بعدشون نيستن...! نتيجه اش هم همين ميشه...! 99 % درصد افراد هم بيخيال ميشن و اينا هم فكر كردن دايي هم بيخيال ميشه اما ايول به دايي كه پاش وايساده!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من از هدف دایی برای پیگیری این کار خوشم میاد

همینطور که میدونیم و خودشم گفت اون به این پولا نیاز نداره. خیلییییییی پولداره

فقط میخواد ثابت کنه به مردم که این فدراسیون شارلاتان هست. خودشم گفت که فقط میخواد حقانیتش رو ثابت کنه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
منم میگم حق با دایی هستش و باید پول 2 سال رو کامل بهش بدن+مالیات!
همه جا هم همین طوره وقتی طرف اخرتج میشه تا آخر قرارداد پول رو بهش میدن چه بعدش قرارداد ببنده چه نبنده
در مورد حرفی که میگن اگه با تیمی قرارداد نمیبست باید پولش رو میدادن یعنی ممکن بود دوباره دایی رو بیارن بکنن سرمربی تیم ملی که نباید با تیمی قرارداد میبست که بخواد پولشو بگیره؟!

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
مردیکه گند زد به تیم ملی، حالا پولم میخواد؟؟؟؟ اصلا مشکل من اینه چرا یه ادمی مثل علی دایی اصلا باید پول بگیره وقتی میخواد مربی تیم ملی بشه، تو که این همه پول داری، باید از خدات باشه به تیم ملی خدمت کنی که هر چی داری از اون داری. یادت رفته تو منیریه شاگرد مغازه بودی؟ این تیم ملی تو رو به همه جا رسوند، اصلا اون موقع که این قرارداد رو نوشتی روت شد این مبلغ رو بنویسی؟
واقعا این همه پول مردم فلک زده حق توئه؟ مگه چیکار کردی؟ منکر این نیستم زحمت کشیده، یه کارمند هم زحمت میکشه ولی یه کارمند صد تا سال حقوقشو پس انداز کنه نصف پول یه سال دست مزد این آقا نمیشه.
ادم باید خودش انصاف داشته باشه.

هیشکی به فکر ایران نیست، همه به فکر منافع خودشونن.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مردیکه گند زد به تیم ملی، حالا پولم میخواد؟؟؟؟ اصلا مشکل من اینه چرا یه ادمی مثل علی دایی اصلا باید پول بگیره وقتی میخواد مربی تیم ملی بشه، تو که این همه پول داری، باید از خدات باشه به تیم ملی خدمت کنی که هر چی داری از اون داری. یادت رفته تو منیریه شاگرد مغازه بودی؟ این تیم ملی تو رو به همه جا رسوند، اصلا اون موقع که این قرارداد رو نوشتی روت شد این مبلغ رو بنویسی؟
واقعا این همه پول مردم فلک زده حق توئه؟ مگه چیکار کردی؟ منکر این نیستم زحمت کشیده، یه کارمند هم زحمت میکشه ولی یه کارمند صد تا سال حقوقشو پس انداز کنه نصف پول یه سال دست مزد این آقا نمیشه.
ادم باید خودش انصاف داشته باشه.

هیشکی به فکر ایران نیست، همه به فکر منافع خودشونن.

دوست عزیز مسئولین حکومتی ما دقیقا مثل شما فکر میکنند ! واسه همینه روز به روز عقب میریم ...

وظیفش هست خدمت کنه به تیم ملی ؟ کم خدمت کرد ؟ کم ملت ایران رو خوشحال کرد ؟ با سر شکسته بازی کرد واسه تیم ملی و هزار تا فداکاری دیگه ...

در ضمن داداش چرا از خودت قانون در میاری ؟ فوتبال یک سری قانون داره همه باید احترام بزارن ، همین و بس ...
یکی از اون قوانین میگه اگر مربی اخراج بشه باید پولش رو کامل داد تموم !

در ضمن کارمند آسون ترین راه رو انخاب کرده ولی علی دایی سختترین راه هر کسی به اندازه ی زحمتش واستعدادش نتیجه میگیره ، اگر فکر میکنی کسی استعداد نداره تقصیر بقیه نیست باید یقه ی خدا رو گرفت !

علی دایی حقشه ، نوش جونش ، آقای گل جهان هست ، پر افتخار ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران هست ، جزو پر افتخار ترین بازیکنان آسیا و جهان هست ، تو بندسلیگا بازی کرده ، تو جام قهرمانان اوپا گل زده و نایب قهرمان باشگاه های اروپا شده و 1000 تا افتخار که باعث میشه همون کارمنده شب بیدار باشه بازی علی دایی رو ببینه ....

واقعا طرز فکرتون به تمام معنا کمونیستی هست ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته دایی اینقدر وضع مایش خوب هست که نیازی به این پول نداشته باشه

اما به نظر من هم باهاش بد برخورد شد. کاری به نتایج و بازیهای تیم ملی در زمان دایی که اصلا هم زیبا نبود ندارم. اما فدراسیون که خوب عیارش برای همه دوستان مشخصه گفته بود ازش حمایت میکنه اما با اولین باخت رسمی انداختنش بیرون

فدراسیونی که دیدید چطوری میخواست سرمربی تیم ملی انتخاب کنه و خب دارید نتایج کارشون رو میبینید

به نظرم دایی باید کل حقشو بگیره (از نظر من همون 9 ماه) بعد بره یتیم خونه بزنه روش بنویسه این یتیم خونه رو با پولی که حقش بوده و از فدارسیون نامرد گرفته ساخته

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
من همه ی پستا رو خوندم ولی در بعضی پستا بوی اقاله می یومد. :lol:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این تعریف اقاله :
فسخ عقد از طرف معامله کنندگان بعد از پشیمانی یکی از دو طرف معامله و درخواست فسخ از جانب او و قبول این درخواست از طرف دیگر می‌باشد.

فدراسیون قرارداد دایی رو فسخ می کنه و دایی هم رضایت کامل داشته. پس دیگه قراردادی وجود نداره.
اینکه میگم دایی رضایت داشته به این خاطر هست که دایی بعد از 11-12 ماه وقتی متوجه شده فدراسیون مالیات رو نمیده و خودش باید بده اومده چنین شکایتی ( یعنی دریافت پول 2 سال ) رو طرح کرده .
وگرنه همونطور که دایی گفت اگه فدراسیون مالیات رو میداد دایی طلب پول این 2 سال رو نمی کرد.

عدالت اینه فدراسیون فقط پول مالیات رو بده .

ادیت : این استدلال کاملا نشون میده که حتی اگه برای سال دوم برای 10 میلیارد هم به توافق رسیده بودن باز هم تاثیری نداره چون دایی بابت اخراجش رضایت داشته.
-------------

ببینید من خودم از آدمای این فدراسیون خیلی شاکیم ولی دلیل نمیشه این موضوع رو توی قضیه دایی دخیل کنم و حکمی به نفع دایی بدم. هر چیزی جای خودش رو داره.

.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دایی بره فیفا شکایت کنه حتما جواب می گیره
قانون دو شغله و این مزخرفات به قوانین فوتبالی و فیفایی مربوط نیست
باید عین اون 9 ماه رو لااقل بهش بدن و از طرفی متمم امضا شده از سوی کفاشیان هم برای فدارسیون بار حقوقی ناجوری داره چون مصداق کلاهبرداری هست . مگه میشه یک نهادی یکطرفه یک متمم رو امضا و اجرا کنه !

اینم که دایی 10 ماه دنبال طلبش نبوده یا به این پولا احتیاج نداره یا ... اصلا ربطی به قضیه نداره
اینکه دایی اگر مالیاتش رو می دادن دنبال طلبش نمی رفت یک انتخاب شخصی هست والا حق دایی برای گرفتن طلبش همواره محفوظه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
دوست عزیز مسئولین حکومتی ما دقیقا مثل شما فکر میکنند ! واسه همینه روز به روز عقب میریم ...

وظیفش هست خدمت کنه به تیم ملی ؟ کم خدمت کرد ؟ کم ملت ایران رو خوشحال کرد ؟ با سر شکسته بازی کرد واسه تیم ملی و هزار تا فداکاری دیگه ...

در ضمن داداش چرا از خودت قانون در میاری ؟ فوتبال یک سری قانون داره همه باید احترام بزارن ، همین و بس ...
یکی از اون قوانین میگه اگر مربی اخراج بشه باید پولش رو کامل داد تموم !

در ضمن کارمند آسون ترین راه رو انخاب کرده ولی علی دایی سختترین راه هر کسی به اندازه ی زحمتش واستعدادش نتیجه میگیره ، اگر فکر میکنی کسی استعداد نداره تقصیر بقیه نیست باید یقه ی خدا رو گرفت !

علی دایی حقشه ، نوش جونش ، آقای گل جهان هست ، پر افتخار ترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران هست ، جزو پر افتخار ترین بازیکنان آسیا و جهان هست ، تو بندسلیگا بازی کرده ، تو جام قهرمانان اوپا گل زده و نایب قهرمان باشگاه های اروپا شده و 1000 تا افتخار که باعث میشه همون کارمنده شب بیدار باشه بازی علی دایی رو ببینه ....

به اینا میگن افتخار؟! اون دنیا بگن چیکار کردی نسبت به این همه پولی که گرفتی چی میخوان بگن اینا واقعا؟! اصلا فوتبال چه سودی برای کشور داشته؟! اگر تیم ملی نداشتیم افتخارمون بیشتر بود آبرومون نمیرفت هر دفعه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون تماشاگر ویژه بازی استیل هم جالب بود. تیپی داشت :)

اومده بود تهرون بازیگر بشه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18

کاملا موافقم تو این مملکت هر مدیر بیسوادی فقط برا اینکه صبح ساعت11 بره سر کار و ساعت 1 هم به بهونه نماز از کار و پستی که به ناحق بهش دادن جیم بزنه کلی پول میگیره اونوقت با هر کدوم حرف بزنی میگه من زندگی درویش واری دارم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من اگر تو زندگیم به جایی برسم مطابق جایگاهم مزد هم می خوام یعنی بعضی ها میگن دستمزد امثال دکتر حسابی با جناب پروفسور عباسی یکی باشه. علی دایی هم هر کاری نکرده باشه مسلما خیلی بیشتر از امثال قطبی به درد ایران و ایرانی خورده دایی اگه پولدار شده پولاش رو تو ایران سرمایه گذاری کرده تو ایران مغازه و پاساژ و .. خریده ولی این قطبی فردا که پولش رو گرفت یه دقیقه هم ایران نمیمونه سندش هم همون جریانش با پرسپولیس. آقایون فدراسیون هم اگه اینقدر به فکر ایرانی ها هستن حالا بیان قرارداد این قطبی رو نشون ملت بدن ببینیم نظرشون در مورد حق ملت بعد از قرارداد علی دایی عوض شده یا یه ترکمن چای دیگه با قطبی بستن.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
خلاصه و مفید حق با دایی بود
مسیولین ما کلا خیلی میخوان زرنگ بازی در بیارن که یه آدمی مثل دایی باید جلوشون وایسه و یه گوش مالی درست حسابی بهشون بده
احداث یتیم خونه (حتما برای آینده ی مسیولین فدراسیون می خواسته :D):lol:
یک طرفه متمم امضا کردن و اجرا کردن ندیده بودیم که دیدیم :blink:
اصطلاح جدید : غلچماق :D

بالا