• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
بابا یکی ترو خدا منو کمک کنه:
من 6/1 مازاد هستم . کارت سبز هم دارم. اونایی که کدشون **** میاد و پذیرشی هستن و کارت دارن باید از جایی که دوره تکمیلی رو آموزش دیدن نامه ای برای اون پادگان بگیرن و به تیپ زیر نظر اونجا ببرن که کلن یه 3 4 ساعتی کار اداری و امضا داره.

اگه اون روز من پادگان **** بیفتم احتمالن یه راست باید برم پادگان وقت نمیکنم اون نامه و کاراهاش رو انجام بدم.
حالا وضعیت من چجور میشه؟
1 - باید کل دوره آموزش رو برم و کارت رو ازم قبول نمیکنن؟ (بگن مازاد قبول نیست یا یه بهونه بیارن)
یا 2 - همون چند روز اول بهم مرخصی میدن بیام کاراش رو انجام بدم؟ یا 3 - اصلن نیاز به انجام اینکار هم نیست و خود کارت سبز و گواهینامه دوره تکمیلی رو ازم قبول میکنن؟

لطفن اگه اطلاع کاملی دارین راهنمایی کنید. یا کسی پادگانی از پادگان های **** شماره اش رو داره بزاره با اونا تماس بگیرم و بپرسم.

Last edited:

mahdicivic

Registered User
لایک‌ها
6
والا تحمل آدما فرق می کنه،قدرت تحمل بعضیا بیشتره و بعضی ها کمتر...
من آس 2 هستم.
به نظرم شما کلا انتطارت و تفکرت در مورد دوره آموزشی اشتباه بوده...
خوب شما انتظار داشتی تو دوره آمورشی تا 10 صبح بزارن بخوابی؟
حالا که مارمضونه غیر یکی دوروز من تا 6 خوابیدم.
در ضمن من نگفتم آسون بوده،گفتم خوش گذشت.واقعا هم به من خوش گذشت.مخصوصا همون پرندک.
همونطور که گفتم به نظرم شما دوره آمورشی رو اشتباه فهمیدی،دوره آمورشی کلا سخته.اگه 5 صبح بیدار می شی،ساعت 10 می خوابی!یعنی شما بیشتر می خوای بخوابی؟
ورزش هم که ورزشه!!!جز برای خودت برای کس دیگه سودی نداره...
به نظر من جلیلیان هم آدم بدی نیست،من شخصا ازش خوشم میاد.معماری عوضیه...

این جوادیا تو اینترنتم، ولو,ان!!!! بابا دم همه بچه های 06 گرم. من گروهان 4 یاسینم. باهات موافقم. تو اونجا همه چی به خودت بسته گی داره. اگه سخت بگیری برات سخت میگذره. جلیلیان یا بختیاری یا سیف هم باید 30 سال از این راه نون بخورن. پس باید کارشونو درست انجام بدن. اینجا به نظر من یکی از بهترین پادگان های آموزشیه ارتشه. فقط مشکلش کم بودن مرخصیاش نسبت به 01 هست. ولی شرایطش از اونجا خیلی راحتتره. درباره ورزشم بابا چیزی نیس که ازش بترسی چون اونجا همه بچه ها تو یه سطحن. ما یه هم دوره ای داریم 120 کیلو وزنشه. با این ورزشی که این همه ازش بد میگن همش 6 کیلو لاغر شده. ! در کل اصلآ مال ترسیدن نیستن.
HSvazife عزیز :pایشالا دوشنبه که ترخیص شدی بیوفتی همون جایی که می خوای.:p

frankestein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
والا من که 1/6 اعزامم و دارم واسه رفتن لحظه شماری میکنم ( وزارت دفاع قزوین )

خسته شدم از این زندگیه کوفتیه تکراری پای کامپیوتر
فقط خدا کنه زیاد ندوونن که من دویدنم ضعیفه نفرین میکنم :hmm:

کشاورز

Registered User
لایک‌ها
24
والا من که 1/6 اعزامم و دارم واسه رفتن لحظه شماری میکنم ( وزارت دفاع قزوین )

خسته شدم از این زندگیه کوفتیه تکراری پای کامپیوتر
فقط خدا کنه زیاد ندوونن که من دویدنم ضعیفه نفرین میکنم :hmm:

منم اولش از زندگی خسته شده بودم میگفتم برم خدمت ولی الان تو اضاف دفترچه ام دعا کنید ***** این اضافا رو ببخشه دارم دیونه میشم بقوله سربازا دیگه نمیکشه:wacko:

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها نیرو دریایی شمال چجور جاییه /؟
با معاف از رزمی اذیت میکنن یا نه؟

بعدش اگه تهران بیفتم پادگانش کجای تهران و با مدرک دیپلم تا ساعت چند باید پادگان باشم؟

کلا معاف از رزم شدم خوبه تو نیرو دریایی//؟؟

farzam1363

Registered User
لایک‌ها
0
این 3 ماه اضافه ی دفترچه ایی رو باید بکشم یا ممکنه مثل سابق ببخشن؟

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها من تازه وارد این فروم شدم یه سری سوال داشتم راجع به خدمت. لطفا اونایی که دقیق میدونن جواب بدن.
من تازه درسم تموم شده لیسانس دارم می خوام دفترچه برای خدمت پست کنم یکی دو تا پارتی هم دارم که تو **** هستن که گفتن می تونن منو بندازن ****. فقط یه مشکلی دارم
امروز یه نفر بهم گفت پارتی هیچ کاری نمی تونه برات بکنه مگر اینکه خودت بیوفتی **** بعدش پارتی فقط می تونه یه جای خوب تو **** برات ردیف کنه یعنی می گفت پارتی نمی تونه برای هیچ کس کاری بکنه که بین ناجا، ارتش و **** یکیشو بیفتی فقط هر جا خودت بیوفتی می تونه جاشو بهتر کنه.

یعنی با این حساب پارتی نمی تونه بهم کمک کنه مثلا نیروی انتطامی نیوفتم به جاش **** یا ارتش بیوفتم؟

حالا سوال من اینکه ایا این درسته؟یعنی پارتی نمی تونه کمک کنه؟

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی کد 6 خورده نیرو انتظامی اراک بهش پیشنهاد میکنم وقتی برگه تقسیمش رو روزی که واسه تقسیم گرفت نره پادگان . پنج روز بعد بره خودش رو معرفی کنه چون میوفته گردان ذوالفقار که کلا صفا سیتی میشه واسش بهترین فرمانده گردان و گروهان رو داره که تکثرا کسایی که راهشون دوره میوفتن این گردان مثل مشهد و سیستان و... پس به هر کی افتاده نیرو انتظامی اراک پنج روز بعد بره که به نفعشه .

ممنون از راهنماییت منم کد 6 خورده به پستم ولی پیشنهادی که میکنی وسوسه انگیزه و استرس آدمو بیشتر میکنه
به ریسکش نمی ارزه فقط دلهره میندازه به جون آددددم:wacko:

من قم هستم و پارتی خوبی دارم تو مالک اشتر و امیدوارم روز تقسیم تو شهر خودمون خدمتم بندازن توکل به خدا.

فقط میخواستم ببینم با این پارتی که دارم چه استفاده های دیگه ای تو آموزشی برام داره؟

cyberlink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام.
کسی که دانشگاه رو انصراف داده, چه مدت وقت داره تا دفترچه ی خدمتو ارسال کنه؟
ممنون از راهنماییتون

poopoo_11

Registered User
لایک‌ها
0
بابا یکی ترو خدا منو کمک کنه:
من 6/1 مازاد هستم . کارت سبز هم دارم. اونایی که کدشون **** میاد و پذیرشی هستن و کارت دارن باید از جایی که دوره تکمیلی رو آموزش دیدن نامه ای برای اون پادگان بگیرن و به تیپ زیر نظر اونجا ببرن که کلن یه 3 4 ساعتی کار اداری و امضا داره.

اگه اون روز من پادگان **** بیفتم احتمالن یه راست باید برم پادگان وقت نمیکنم اون نامه و کاراهاش رو انجام بدم.
حالا وضعیت من چجور میشه؟
1 - باید کل دوره آموزش رو برم و کارت رو ازم قبول نمیکنن؟ (بگن مازاد قبول نیست یا یه بهونه بیارن)
یا 2 - همون چند روز اول بهم مرخصی میدن بیام کاراش رو انجام بدم؟ یا 3 - اصلن نیاز به انجام اینکار هم نیست و خود کارت سبز و گواهینامه دوره تکمیلی رو ازم قبول میکنن؟

لطفن اگه اطلاع کاملی دارین راهنمایی کنید. یا کسی پادگانی از پادگان های **** شماره اش رو داره بزاره با اونا تماس بگیرم و بپرسم.
[/Q
karte sabz age dari hamon moghe eke miri vase yeganet ke moarefi kon i khodeto bayad neshon bedi badesh kare edari dare
agaram mazad hasti ke hichi dore 1/6 o artesh elam niaz karde mazad haye in seri hame artesh miran
in khabaro man pariroz ke nezam vazife bodam tonestam befahmam

rozbeh85

Registered User
لایک‌ها
0
میبخشن نگران نباش.... شده روز آخر 3 ماه رو میبخشن

دوست عزیز شما از کجا این حرف رو اینقدر مطمئن میزنی؟
والله ما که ارتش هستیم عین آمار کل 3 ماه ش رو باید بیای، هیچ بخششی هم در کار نیست مگر شرایط17 ماده که تو سایت **** وظیفه آمده، الان هم سرباز زیر دست من هست که تو دوران 3 ماه ش است هم هم خدمتیم که افسر هست اینطوریه

seto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام میگه آموزش ما افتاده بود ماه رمضون
رفتیم اونجا یک ماه عقب انداختن!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اون یک ماه هم از خدمت سربازی ما کسر میشد

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
حالا بزارید 10 ماه از خدمت بگزره بعد باسه 3ماهش جوش بزنید

8286

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان 2 تا سوال داشتم
یکی از دوستای من برای گرفتن امریه باید به کمیته امداد در تهران که گفتن توی خیابان ارتش، خیابان سوهانک هستش باید بره؟ کسی میدونه چه جوری میشه رفت اونجا؟ (از ترمینال جنوب یا آرژانتین)

یکی دیگه از دوستام هم دانشجو هستش و چند ترم دیگه داره و پدرش سابقه خدمت توی جبهه را داره و معاف هستش آیا باید صبر کنه تا درسش تموم بشه و بره درخواست بده یا میتونه در حین درس خوندن هم درخواست بده و کارت پایان خدمت را بگیره؟

پیشاپیش متشکرم.

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا کسی هست اخیرا با لیسانس تو **** خدمت کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
دوست عزیز شما از کجا این حرف رو اینقدر مطمئن میزنی؟
والله ما که ارتش هستیم عین آمار کل 3 ماه ش رو باید بیای، هیچ بخششی هم در کار نیست مگر شرایط17 ماده که تو سایت **** وظیفه آمده، الان هم سرباز زیر دست من هست که تو دوران 3 ماه ش است هم هم خدمتیم که افسر هست اینطوریه
ارتش يكم سخت گيره براي اينجور كارا.
ولي نيروي انتظامي رو خودم از نزديك ديدم كه بخشيده
**** رو هم شنيدم.
البته ارتش هم بسته به مكان و زمانش داره.

یکی از دوستام میگه آموزش ما افتاده بود ماه رمضون
رفتیم اونجا یک ماه عقب انداختن!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اون یک ماه هم از خدمت سربازی ما کسر میشد
يه چيزي در حد محال.... البته براي ارتش رو ميگم.

yettiykm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام مجدد
من امریه دارم و همونطور که قبلا گفتم نیشابور افتادم
می خواستم ببینم تفاوتی بین امریه ها با بقیه تو آموزشی بالاخص تو جیره تحویلی ( لباس و ... ) و مرخصی وجود داره ؟

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می بینم که نیروی زمینی ارتش خیلی ها رو بلی دیگه

یک پیشنهاد برای دوستانی که می خوان برن خدمت دارم که تو این یکی دو روز باقیمونده برید یک سر به سایتهایی نظیر ویکی پدیا بزنید و در مورد جنگ ایران و عراق یکم مطلب بخونید
از جمله جاهای جالبش عملیات اپرا و همکاری های اسرائیل با ایران توی جنگه

Last edited:

Houman.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم اولش از زندگی خسته شده بودم میگفتم برم خدمت ولی الان تو اضاف دفترچه ام دعا کنید ***** این اضافا رو ببخشه دارم دیونه میشم بقوله سربازا دیگه نمیکشه:wacko:
من هفته پیش **** وظیفه بودم، یکی از مشهد اومده بود میگفت فرماندمون اضافه خدمت منو نبخشیده گفته برو **** وظیفه شاید اونا بخشیدن. اومده بود واسه ملاقات حضوری. میگفتن اگه دیرکرد فرستادن دفترچه تا 15 روز باشه، میبخشن. این پسره 5 روز دیرکرد داشت، واسش ردیف کردن. اینطور که خودش میگفت فرمانده پادگانی که توش خدمت میکنی این اختیار رو داره که اضافه خدمت رو عفو کنه، درسته؟؟

بالا