• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hamidr_max

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حمید جان بازم ممنون از اینکه جواب دادی به خدا منو ببخش این همه سوال می کنم می دونم اعصابت خورد شده ولی چیکار کنم دور و برم کسی نیست اسن سوالارو ازش بپرسم مجبورم مزاحم تو بشم واقعا شرمنده.
حمید جان راجع به بازرسی نگفتی اگه حالا مثلا برم بازرسی واقعا تحویل می گیرن حال طرفو می گیرن یا اینکه مثل پلیس 110 می گن برو فردا بیا می پیچونن:D
راستی این بازرسی ساختمونش کجاس؟تو خود پادگانه؟**** هم داره یا فقط مال ارتشه؟
اینکه گفتی برگه مرخصی یعنی تو دوران اموزشی به جز پست می تونی شب بیای خونه خودت بخوابی؟دیپلم و لیسانس فرقی نمی کنه؟
بازم منو ببخش دیگه قول می دم اگه بازم سوال داشتم از بقیه بپرسم:blush:

سلام نریمان جان ای بابا این چه حرفیه :) سئوال داشتی تا اونجا که من بدونم بهت میگم...;)

نریمان جان تو محیط نظامی حالا فرق نداره **** نیرو دریایی و یا ارتش و یا پلیس اینا همه این بخش رو دارن داخل پادگانم هم هستن...

بازرسی حیطه کاری وسیعی داره یه نمونش این که شما با یک کادری یا وظیفه یه مشکلی داری و اون فرد توهین به شما کرده شما میتونی بری مشکلات رو بگی و اون فرد رو بازرسی میخواد و ما بقی ماجرا و رسیدگی هم میشه...

و یه بخش دیگه حتی فراتر از پادگان هست شما حتی میتونی مواردی که از بیرون پادگان حتی یه فرد عادی برات مزاحمت ایجاد کرده پی گیری کنی و البته هرچی مورد حاد تر باشه یا درگیری شدیدتر باشه رسیدگیش جدی و موثر تر میشه.... فرضا یه سربازی میره یه مغازه ای به هر نحوی اونجا مشکلی پیش میاد فرض هم میگیریم مغازه دار به سربازه بی احترامی کرده و اون سرباز دیگه میدونه این طرف صاحب این مغازست میره بازرسی مسئله رو مطرح میکنه بعد دیگه ما بقیش با خودشون و کارشون رو بلدن;)

(البته از اون طرفشو هم داریما که مثلا سرباز مشکل ایجاد کرده و اون وقت هست که اگه پلیس بیاد اولین کاری که میکنه سرباز رو هدایت میکنه به زندان;) منظورم زندان مخصوص سرباز ها هست و بعد پرونده بررسی میشه.... )

شما وقتی سرباز میشی به اصطلاح دولت دیگه از پرسنل و نیرو هاش حمایت میکنه :D;) و یه جورای هوامون رو دارن دیگه سرباز مملکت شدیما:D:medieval:
از طرفی اهانت به سرباز یا افراد نظامی با هر درجه ای کلا خلاف قانون هست تازه مثلا یکی به شما یا سربازی بی احترامی کنه هم یه طرف حسابش شما هستی طرف بدی باید با دولت طرف باشه عزیزان که حقوق خوندن بهتر میتونن این موضوع رو توضیح بدن :blush::) (خیلی دیگه رفتم تو حاشیه و حقوق و قضاوت :f34r: :blush: )

نه فرقی تو مدرک نمیکنه و میتونی مرخصی بگیری...

بازم سئوالی بود به خودم بگو;):)

sosk666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو ماه رمضان همه بوفه ها بسته ميشه ... و ناهار هم نميدن..فقط ميمونه آب...پس اگه نميتوني روزه بگيري تا ميتوني براي خودت بيسكويت و كيك و تن ماهي اينا ببر وگرنه اونجا از گشنگي هلاك ميشي من تازه آموزشيم تموم شد و 15 روز آموزشيم تو ماه رمضون بود....

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
ما هم فردا میریم از همه کسانی که راهنمایی کردن نهایت تشکر رو میکنم . ایشا لا برگشتک به همتون سر میزنم .

یــــا حــــــق

حمید داداش پیام خصوصی رو هم چک کن

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
اقا حمید و نرمان باید خدمتتون عرض کنم که حرفه اقا حمید کاملا درسته ما از وجود بازرسی و حفاظت و این جور موارد اصلا اطلاع نداشتیم و فرماندهان هم تمام تلاششون رو میکنن تا سرباز اموزشی از این قبیل امور اگاه نشه و من واقعا خوشحالم که این تاپیک اینجا هست و سربازای جدید میتونن استفاده کنن تا شاید بد بختیایی که ما کشیدیم سر اونا نیاد در ضمن یه چیزی بازرسی هم اگه تک و تنها راه بیفتین برین راه بجایی نمیبرین حتما باید چند نفر باشن که شهادت بدن من یادمه یه لیسانس وظیفه اسمش شیر کوهی بود زد زیر کلاه یکی از بچه ها اونم رفت بازرسی و همه ما رو به خط کردن و گفتن کسی دیده که جناب سروان بزنه زیره کلاهه این اقا هیچ کی جواب نداد و فقط اون سرباز اموزشی ضایع شد کلا سربازا تو پادگان ترسو میشن علتشم اینه که خیال میکنن هیچ مرجعی برای رسیدگی به شکایتشون نیست ولی همیشه یادتون باشه حتی تو دیکتاتور منش ترین سیستم ها ه م حداقل برای حفظ ظاهر مرجعی به اسم بازرسی هست که متاسفاه ما اخر اموزشی از این موضوع مطلع شدیم ولی الان هرکیو میبینم داره میره خدمت بهش توضیح میدم که بازرسی و این جور چیزا هم هست در ضمن کادریا هم زرنگ تر از اون صحبتان که جلوی جمع کسیو تنبیه کنن اگر کسی رو بخوان تنبیه کنن معمولا تو دفتر خودشون میبرن که اصلا حق ندارن شما رو به دفترشون ببرن و شما میتونید باهاشون نرید در ضمن ظاهرا حرفایی که تو این تاپیک زدم به مذاق بعضیا خوش نیومده سر همین با ایدیه قبلیم دیگه نمیتونم تو فروما پست بدم واقعا متاسفم که حتی اینجا هم سانسوره

spide

Registered User
لایک‌ها
0
یک سوال من تو برگه سبزم تاریخ اعزامم را 18 شهریور زده ولی تو برگه سفید 20 شهریور زده حالا باید چیکار کنم 18 شهریور برم یا نه همون بیستم برم بعد نگند چرا 18 شهریور نیامدی برام دردسر بشه؟؟؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
یک سوال من تو برگه سبزم تاریخ اعزامم را 18 شهریور زده ولی تو برگه سفید 20 شهریور زده حالا باید چیکار کنم 18 شهریور برم یا نه همون بیستم برم بعد نگند چرا 18 شهریور نیامدی برام دردسر بشه؟؟؟
برگ سفید ملاکه.

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا حمید و نرمان باید خدمتتون عرض کنم که حرفه اقا حمید کاملا درسته ما از وجود بازرسی و حفاظت و این جور موارد اصلا اطلاع نداشتیم و فرماندهان هم تمام تلاششون رو میکنن تا سرباز اموزشی از این قبیل امور اگاه نشه و من واقعا خوشحالم که این تاپیک اینجا هست و سربازای جدید میتونن استفاده کنن تا شاید بد بختیایی که ما کشیدیم سر اونا نیاد در ضمن یه چیزی بازرسی هم اگه تک و تنها راه بیفتین برین راه بجایی نمیبرین حتما باید چند نفر باشن که شهادت بدن من یادمه یه لیسانس وظیفه اسمش شیر کوهی بود زد زیر کلاه یکی از بچه ها اونم رفت بازرسی و همه ما رو به خط کردن و گفتن کسی دیده که جناب سروان بزنه زیره کلاهه این اقا هیچ کی جواب نداد و فقط اون سرباز اموزشی ضایع شد کلا سربازا تو پادگان ترسو میشن علتشم اینه که خیال میکنن هیچ مرجعی برای رسیدگی به شکایتشون نیست ولی همیشه یادتون باشه حتی تو دیکتاتور منش ترین سیستم ها ه م حداقل برای حفظ ظاهر مرجعی به اسم بازرسی هست که متاسفاه ما اخر اموزشی از این موضوع مطلع شدیم ولی الان هرکیو میبینم داره میره خدمت بهش توضیح میدم که بازرسی و این جور چیزا هم هست در ضمن کادریا هم زرنگ تر از اون صحبتان که جلوی جمع کسیو تنبیه کنن اگر کسی رو بخوان تنبیه کنن معمولا تو دفتر خودشون میبرن که اصلا حق ندارن شما رو به دفترشون ببرن و شما میتونید باهاشون نرید در ضمن ظاهرا حرفایی که تو این تاپیک زدم به مذاق بعضیا خوش نیومده سر همین با ایدیه قبلیم دیگه نمیتونم تو فروما پست بدم واقعا متاسفم که حتی اینجا هم سانسوره
خوب پس اینجور که شما می گی بازرسی هم به درد نمی خوره چون باید قبلش به چند نفر رشوه بدی تا برات شهادت بدن! ولی اقا مرتضی! من جای شما بودم می رفتم اماره اون کادریه که می گفتی 160 سانت قدش بود در می یاوردم یه انتقام حسابی ازش می گرفتم;)

mooli70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو ماه رمضان همه بوفه ها بسته ميشه ... و ناهار هم نميدن..فقط ميمونه آب...پس اگه نميتوني روزه بگيري تا ميتوني براي خودت بيسكويت و كيك و تن ماهي اينا ببر وگرنه اونجا از گشنگي هلاك ميشي من تازه آموزشيم تموم شد و 15 روز آموزشيم تو ماه رمضون بود....

سلام به بروبچز قزوین مخصوصا شما!!! قبل از آموزشی اینجا به همدیگه عکس دادیم که اونجا همدیگرو بشناسیم ولی قسمت نشد .
من گروهان 2 بودم . تو کجا بودی؟

afsaramuzeshi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب پس اینجور که شما می گی بازرسی هم به درد نمی خوره چون باید قبلش به چند نفر رشوه بدی تا برات شهادت بدن! ولی اقا مرتضی! من جای شما بودم می رفتم اماره اون کادریه که می گفتی 160 سانت قدش بود در می یاوردم یه انتقام حسابی ازش می گرفتم;)

دوست عزیز نتیجه گیری شما اشتباهه
تو این مورد مشکل از بازرسی نبوده مشکل از پشت هم نبودن وظیفه هاست
البته اکثرا وظیفه ها (مخصوصا وظیفه های هم درجه) پشت هم وای میستند

این رو هم دوستان حساب کنند که یک علت مهمی که بازرسی خوب رسیدگی میکنه اینه که سربازها قراره ابزار دست قوای نظامی باشند بخاطر همین تصمیم گیرنده هاشون سعی می کنند با رسیدگی روحیه خدمتی و وفاداری رو افزایش بدند

من پیشنهاد میکنم تو آموزشی بیخیال آموزش هر چی میخواید بشید (که من میگم بیخیال هیچ آموزش نظامی نشید) الا دو چیز:

اولی آئین نامه انظباطی
دومی موارد مرتبط با حفظ جان و سلامتی نظیر ماسک گذاری، جهت یابی، اختفا، کمکهای اولیه و...
یعنی سریش بشین که ماسک رو بگیرید دستتون و ماسک گذاری رو تمرین کنید جهت یابی با قطب نما و ستارگان و ماه و خورشید رو دقیق یاد بگیرید

در مجموع یعنی اگه برای اینها هم نمیخواید کار کنید حداقل حفظ جان و سلامتی خودتون رو یاد بگیرید

Last edited:

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز نتیجه گیری شما اشتباهه
تو این مورد مشکل از بازرسی نبوده مشکل از پشت هم نبودن وظیفه هاست
البته اکثرا وظیفه ها (مخصوصا وظیفه های هم درجه) پشت هم وای میستند

این رو هم دوستان حساب کنند که یک علت مهمی که بازرسی خوب رسیدگی میکنه اینه که سربازها قراره ابزار دست قوای نظامی باشند بخاطر همین تصمیم گیرنده هاشون سعی می کنند با رسیدگی روحیه خدمتی و وفاداری رو افزایش بدند
دوست عزیز موضوع نتیجه گیری نیست. حرف من اینکه اگه قرار باشه شاهد بیاریم تا اثبات کنیم یه نفر کادری باهامون بد رفتار کرده در اسن صورت بازرسی به چه درد می خوره؟؟ مسلما هیچ کس نمی یاد شاهد بشه چون می ترسه افسر اموزشی باهاش چپ بیفته! حرف من اینه. خلاصه اینطور که مرتضی میگه بازرسی هم مثل دیگر نهادهای این مملکت می مونه. حالا شما خودت افسر اموزشی هستی که اسم ایدیت اینجوریه؟

کلا اینو بگم تو ایران هر کی می ره سربازی نه تنها چیزی یاد نمی گیره فقط شخصیتش خورد می شه و کینه ای بار می یاد و از نظر جسمی هم به جای اینکه قویتر بشه ضعیفتر می شه!!
تو خارج هر کی می ره سربازی وقتی می یاد بیرون از تمام فوت و فن اسلحه سر در می یاره (منظورم از اسلحه اون تفنگ اب پاشایی نیست که تو میدون تیر میدن!) و از نظر جسمی هم واقعا تقویت می شه و حتی اگه بخواد می تونه کماندو بشه.
یه فیلم چند وقت پیش دیدم نشون می داد چه طوری تو خارج اسنایپر حرفه ای تربیت می کنن. واقعا بی نظیر بود!
اول از همه تو سالنای بدن سازی بدناشونو می ساختن بعد می بردنشون بیابون بهشون تیراندازی حرفه ای یاد می دادن طوری که می تونستن از 2 کیلومتری بزنن وسط هدف!! در کل دوره اموزشیشون چند ماه می شد و از اموزشیه ما خیلی سختتر بود ولی با این تفاوت که به جای اینکه یه مشت داهاتی عقده ای بیارن به مردم بشین پاشو بده یا دست به تختو جورابشون بزنن یه گروه فرمانده نظامی حرفه ای داشتن که واقعا برای بچه ها زحمت می کشیدن و در عین حال که سختگیر بودن خیلی هم با بچه ها صمیمی بودن. خلاصه مثل ایران کادریو مادریو اضاف مضافو از این خض بازیا توش نیست فقط هدف تربیت ادمای فوق العاده همین.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام به دوستان همیشه در صحنه..

یه سوال : واسه ارسال دفترچه باید نمرات دوره ی متوسطه رو هم ارسال کنم؟ یا فقط همون 3 برگه؟

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حمید جان بازم ممنون از اینکه جواب دادی به خدا منو ببخش این همه سوال می کنم می دونم اعصابت خورد شده ولی چیکار کنم دور و برم کسی نیست این سوالارو ازش بپرسم مجبورم مزاحم تو بشم واقعا شرمنده.
حمید جان راجع به بازرسی نگفتی اگه حالا مثلا برم بازرسی واقعا تحویل می گیرن حال طرفو می گیرن یا اینکه مثل پلیس 110 می گن برو فردا بیا می پیچونن:D
راستی این بازرسی ساختمونش کجاس؟تو خود پادگانه؟**** هم داره یا فقط مال ارتشه؟
اینکه گفتی برگه مرخصی یعنی تو دوران اموزشی به جز پست می تونی شب بیای خونه خودت بخوابی؟دیپلم و لیسانس فرقی نمی کنه؟
بازم منو ببخش دیگه قول می دم اگه بازم سوال داشتم از بقیه بپرسم:blush:

دوست عزیز، فقط یه خاطره کوتاه هم من برات تعریف می کنم تا متوجه بشی که حق و حقوق یک وظیفه در **** چیه.

فرمانده گروهان ما یه روز به یکی از بچه ها گفت "دهنتو ببند"، اون رفیق ما هم پزشک بود، یهو دیدیم غیبش زد... بعد نیم ساعت دیدیمش، یهو فرماندمون غیبش زد... آخر روز که به خط شدیم، فرماندمون از همه ما عذر خواست! گفت عصبانی بوده که این حرفو زده و...! خلاصه اینکه اصلاً نگران این مسائل نباش. حق و حقوق خودتو اگه بدونی حتی میتونی به اونا زور هم بگی.
فقط کافیه تهدیدشون کنی، با شنیدن کلمه بازرسی خودشونو خیس می کنن...

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی می دونی می شه 2 ماه اعزام رو عقب انداخت یا نه؟
اگر می شه چطور؟
اگر دلیلی می خواد...بهترین دلیل چیه؟

روزهای دوشنبه، ملاقات مردمی، میدان ****. صبح کله سحر میری اونجا، درخواست میدی(تمدید، تعجیل و...) یه سرهنگه میاد مهر میزنه و اوکی... نیازی معمولاً دو ماه(یعنی یه دوره) نیازی به توضیح نداره، حتی دیده شده سه دوره هم جابجایی کردن(یعنی شش ماه). خود من دو ماه زودتر رفتم. مشکلی نداره.

KilgoreTrout

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رامین جان شما 02 هستی خودت هم تو کامنت های قبلی بهشون گفتی که 01 نیستی :rsc: باطبع اسامی هم که ذکر کردن این اسامی نیستن ;)... این گروهان فقط فرمانده گروهان سخت گیری داره :whistle: البته با وجود سخت گیریش گروهان ما نمونه شد و بعد هم گردانمون ...

اما افسر آموزشش ها هم بچه های خوبی هستن:thumbsup: منم:king: که اونجام داداش حله دیگه وقتی اینجوری بهت با این قاطعیت میگم بدون حله دیگه هی اینجا دارم سر بسته بهت میگم :cool::blush: تو هم هی قصه میخوری ... قصه نخور رامین جان ;)

hamidr_max عزیز مگه شما هم 533 بودید؟ من دی ماه اونجا بودم.

nariman_as

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز، فقط یه خاطره کوتاه هم من برات تعریف می کنم تا متوجه بشی که حق و حقوق یک وظیفه در **** چیه.

فرمانده گروهان ما یه روز به یکی از بچه ها گفت "دهنتو ببند"، اون رفیق ما هم پزشک بود، یهو دیدیم غیبش زد... بعد نیم ساعت دیدیمش، یهو فرماندمون غیبش زد... آخر روز که به خط شدیم، فرماندمون از همه ما عذر خواست! گفت عصبانی بوده که این حرفو زده و...! خلاصه اینکه اصلاً نگران این مسائل نباش. حق و حقوق خودتو اگه بدونی حتی میتونی به اونا زور هم بگی.
فقط کافیه تهدیدشون کنی، با شنیدن کلمه بازرسی خودشونو خیس می کنن...
ممنون از خاطره ای که تعریف کردی ولی ایا واقعا این جوریه؟؟ یعنی واقعا یه افسر اموزشی از بازرسی می ترسه؟واقعا اگه بری یگی واقعا میان حالشو می گیرن؟
اصلا اگه بری به بازرسی شکایت کنی اون وقت کادریا باهات بدتر نمی شن؟؟

تو این خاطره ای که شما تعریف کردی طرف پزشک بوده خیلی بالا بوده ولی من در اون حد نیستم من لیسانس دارم یعنی توهین کردن به من احتمالا خیلی راحتتره!
ای کاش یکی از شما تو **** بود من دقیقا می فهمیدم تو **** چه جوریه. چون من چند تا پارتی برای **** دارم برای همین دوست دارم بدونم تو **** چه جوری رفتار می کنن نسبت به ارتش چه جوریه.

راستی حرف خوبی زدی گفتی حق و حقوق خودتو بدون. من چطوری می تونم از حقوق خودم اگاه بشم؟ جایی هست نوشته باشه؟ دوست دارم اطلاع کامل داشته باشم اگه می تونی راهنمایی کن ممنون می شم.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو آموزشی شبا باید با لباس خدمت بخوابیم یا با لباس شلوار راحتی خودمون ؟

Tanha_T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا این یه مثقال دل و جراتی هم که برامون مونده بود این آقا نریمان از بین برد.

نریمان جان تو دیگه روی من سفید کردی. بابا از سربازی واسه خودت چی ساختی؟ بله من که نرفتم هنوز منم مثل شما این هفته میخوام برم ولی دیگه فکر نکنم همچین جهنمی باشه اونجا :(

به خدا دیگه جرات ندارم دوشنبه برم. شبا از ترس خوابم نمیبره. :wacko:

ramin1414760

Registered User
لایک‌ها
0
والا این یه مثقال دل و جراتی هم که برامون مونده بود این آقا نریمان از بین برد.

نریمان جان تو دیگه روی من سفید کردی. بابا از سربازی واسه خودت چی ساختی؟ بله من که نرفتم هنوز منم مثل شما این هفته میخوام برم ولی دیگه فکر نکنم همچین جهنمی باشه اونجا :(

به خدا دیگه جرات ندارم دوشنبه برم. شبا از ترس خوابم نمیبره. :wacko:

دوسته من منم فردا روزه اول آموزشیم هست ! یک چیزی بگم و برم بخوابم ! اگه بخوای شر بازی در بیاری تو خدمت عزیت میشی اما اگه درست و به جا رفتار کنی هیچ اتفاقی نمی افتد . منم مثل شما 4 ماه زندگی رو به خودم زهر کردم الانم مثل چی پشیمونم ! پس تا قبل اعزام به هیچی فکر نکن !
سعی کن به نحو احسنت خدمت کنی تا هیچ مشکلی پیش نیاد برات !
اینم بگم که اونها هم مثل من و تو و خیلی های دیگه انسان هستند پس انسان بد داریم و خوب سعی کن خوبی کنی تا خوبی ببینی سعی کن احترام بزاری تا احترام بزارن .
من 4شنبه که اونجا بودم با افسر انقدر با احترام حرف زدم که نگو و نپرس . ما 4 نفر رفتیم داخل لباس بگیریم به همه پوتینارو پرتاب کرد ولی اومد جلو و پوتین رو داد دستم ! نمیگم اونا بهش بی احترامی کردن نه ولی من سعی کردم بهش احترام بزارم به عنوان اینی که یک انسان هست و به عنوانه اینی که چند ماه بیشتر از من خدمت کرده !
سرتو درد نمیارم ! برم بخوابم که صبح باید پادگان باشم !

بالا