hamidr_max
کاربر تازه وارد
حمید جان بازم ممنون از اینکه جواب دادی به خدا منو ببخش این همه سوال می کنم می دونم اعصابت خورد شده ولی چیکار کنم دور و برم کسی نیست اسن سوالارو ازش بپرسم مجبورم مزاحم تو بشم واقعا شرمنده.
حمید جان راجع به بازرسی نگفتی اگه حالا مثلا برم بازرسی واقعا تحویل می گیرن حال طرفو می گیرن یا اینکه مثل پلیس 110 می گن برو فردا بیا می پیچونن
راستی این بازرسی ساختمونش کجاس؟تو خود پادگانه؟**** هم داره یا فقط مال ارتشه؟
اینکه گفتی برگه مرخصی یعنی تو دوران اموزشی به جز پست می تونی شب بیای خونه خودت بخوابی؟دیپلم و لیسانس فرقی نمی کنه؟
بازم منو ببخش دیگه قول می دم اگه بازم سوال داشتم از بقیه بپرسم:blush:
سلام نریمان جان ای بابا این چه حرفیه
نریمان جان تو محیط نظامی حالا فرق نداره **** نیرو دریایی و یا ارتش و یا پلیس اینا همه این بخش رو دارن داخل پادگانم هم هستن...
بازرسی حیطه کاری وسیعی داره یه نمونش این که شما با یک کادری یا وظیفه یه مشکلی داری و اون فرد توهین به شما کرده شما میتونی بری مشکلات رو بگی و اون فرد رو بازرسی میخواد و ما بقی ماجرا و رسیدگی هم میشه...
و یه بخش دیگه حتی فراتر از پادگان هست شما حتی میتونی مواردی که از بیرون پادگان حتی یه فرد عادی برات مزاحمت ایجاد کرده پی گیری کنی و البته هرچی مورد حاد تر باشه یا درگیری شدیدتر باشه رسیدگیش جدی و موثر تر میشه.... فرضا یه سربازی میره یه مغازه ای به هر نحوی اونجا مشکلی پیش میاد فرض هم میگیریم مغازه دار به سربازه بی احترامی کرده و اون سرباز دیگه میدونه این طرف صاحب این مغازست میره بازرسی مسئله رو مطرح میکنه بعد دیگه ما بقیش با خودشون و کارشون رو بلدن
(البته از اون طرفشو هم داریما که مثلا سرباز مشکل ایجاد کرده و اون وقت هست که اگه پلیس بیاد اولین کاری که میکنه سرباز رو هدایت میکنه به زندان
شما وقتی سرباز میشی به اصطلاح دولت دیگه از پرسنل و نیرو هاش حمایت میکنه
از طرفی اهانت به سرباز یا افراد نظامی با هر درجه ای کلا خلاف قانون هست تازه مثلا یکی به شما یا سربازی بی احترامی کنه هم یه طرف حسابش شما هستی طرف بدی باید با دولت طرف باشه عزیزان که حقوق خوندن بهتر میتونن این موضوع رو توضیح بدن :blush:
نه فرقی تو مدرک نمیکنه و میتونی مرخصی بگیری...
بازم سئوالی بود به خودم بگو