شک ندارم مطمئن هستم...
این سایت و بقیه اون سایت ها به عنوان مثال شهرتشون و محبوبیتشون از سایت روزنامه همشهری با اون همه سرو صدا و با محتوی خوب و بروزی که داره بیشتره ؟
http://www.alexa.com/siteinfo/hamshahrionline.ir#
http://www.alexa.com/siteinfo/98ia.com#
وقتی اسکریپت نصب میشه شما هر آمار گیر داخلی و خارجی که نشون بدید قابل اعتماد نیست.مسئله دیگه اینکه برای کسانی که سالهاست تو محیط نت فارسی دارن فعالیت می کنن تشخیص اینکه نمایش پیشرفت یه سایت کاذب هست یا واقعی کار زیاد سختی نیست...
آلکسا برای من ارزشی نداره منتها برای وقتی خوبه که چند تا سایت در موقعیت مشابه هستند و کسی بخواد پیشرفت سایتشو با سایت های دیگه مقایسه کنه.با تحقیقم متوجه شدم که تعداد زیادی از سایت هائی که بین رتبه 1000- 50 هستند رتبه واقعی ندارن و همون رقم 50% ائی که دوستمون در پست 2 اشاره کرد بی ربط نیست و بیشتر هم هست
میشه بنده رو هم مطمئن کنید که چطوری تقلب شده؟
بدون دلیل تهمت نزنید .
اگه دلیل دارید بفرمایید .
آخه چه ربطی داره که همشهری هر روز آپدیت میکنه باید آلکساش بالا باشه .
خب همشهری رتبه ش باید از گوگل که اصلا هیچی واسه آپدیت کردن نداره بالاتر باشه .
مطالبی که توی سایت من وجود داره ، برای اولین باره که روی اینترنت قرار میگیره و کاملا پر طرفداره .
شما یه سر به انجمن سایت بزنید متوجه میشید که چقدر فعاله .
همین پی تی که فقط یه انجمنه .
چرا اینقدر رتبه ش از همشهری بالاتره؟
پی تی که اصلا مطلبی نداره و نه اینکه به روز ـه؟
چون یه انجمنه و کلی بازدید و آمار داره .
شما فکر کنم انجمن سایت رو ندید و فقط خود سایت رو در نظر گرفتید .
یعنی الان شما سالهاست که روی نت فعالیت می کنید؟ و با دیدن سایت و مقایسه ی اون با یه سایت دیگه متوجه شدید که تقلب می کنه؟
میشه به ما تازه آشنا شده ها به نت رو هم از گمراهی در بیارید و بگید که چطور متوجه شدید؟
آلکسا آماری که میده از طریق تولباره و منم از کاربرای سایت خواستم که تولبار رو روی مرورگرشون نصب کنند .
در ضمن من هیچگونه تبلیغاتی از کسی روی سایت چه در گذشته چه حالا نذاشتم که بخوام به خاطرش تقلب کنم .
اگه هم باز توجیح نشدید تا آمار آی پی ها و بازدید و نحوه ی ورود کاربران و ... رو که توی گوگل آنالایتیک ثبت شده رو براتون ارسال کنم .
شما هم دلایلتون رو برای تقلب بنده توی آلکسا رو بیان کنید .