• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه های کاذب آلکسا

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
از بین رتبه های آلکسای 500-100 سایت هائی که برای ایرانی ها محبوبیت داره ... فکر می کنید چند تاشون کاذب هست و اسکریپت نصب کردن ؟

پدر پسر شجاع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی چی؟

مگه با اسکریپت هم می شه رتبه الکسا را برد بالا؟

seeker_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
يه چند تا سايت كه مي شناسيد تقلب كرده رو تو پ . خ بهم بگيد ببينم چه طوري ميشه....
شايد يه چيزي توشون پيدا كردم

radium

Registered User
لایک‌ها
4
واسه گوگل که این کلکا جواب نمیده نه؟
و اینکه این سایتایی که توی صفحه چیلترینگ میان توی رتبه الکسا تاثیر داره واسشون؟
واسه گوگل چی؟:blush:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
واسه گوگل که این کلکا جواب نمیده نه؟
و اینکه این سایتایی که توی صفحه چیلترینگ میان توی رتبه الکسا تاثیر داره واسشون؟
واسه گوگل چی؟:blush:

اگه رنگ گوگل منظورته من خبر ندارم که گوگل هم گول می خوره یا نه...اینو باید از انجمن های خارجی مخصوص گوگل بپرسی...ولی من فکر کنم وقتی از یک چیزی استفاده می کنی که خودبخود صفحه باز می کنه و حتی می تونی برنامه ریزی کنی که چقدر hit داشته باشه هر برنامه آمار گیری داشته باشی خود بخود آمار ها رو بالا نشون میده... چه فارسی
چه آمار گیر خارجی... البته این مطلبو مطمئن نیستم ولی به احتمال زیاد روی رتبه آلکسا تاثیر زیادی داره چون به نظر نمیرسه سیستم هوشمندی داشته باشه.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
فكر ميكنم ميشه از محتويات و افراد انلاين در سايت و غيره پي برد امار بازديد درسته يا تقلب

وقتی از سیمولاتور برای ایجاد آمار کاذب استفاده می کنند هر چی آمار جلوی کاربر بزارن بالا نشون میده و قابل اعتماد نیست... ولی برای کسانی که تو زمینه خاصی فعالیت می کنن می تونن از محتوی مطالبی که عرضه شده حدس بزنن که سایت همکارش که توی همون زمینه فعالیت می کنه آیا واقعا این رتبه بهش می خوره یا نه...ولی برای کاربری که ا ین حالت رو نداشته باشه ممکنه فریب بخوره ...

hossein131

Registered User
لایک‌ها
2
پرشین استت واقعی رو نشون میده یا وبگذر

اینا رو میشه دور زد امار الکی بدن؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
پرشین استت واقعی رو نشون میده یا وبگذر

اینا رو میشه دور زد امار الکی بدن؟

پرشین استت هم مثل بقیه آمار گیر ها کارشو انجام میده یعنی میشماره چه تعداد هیت یا ویزیت انجام شده ... نمی تونه تشخیص بده که این هیت یا ویزیت توسط روبات داره انجام میشه یا کاربر واقعی... باید اون سایتو خودت ارزیابی کنی...

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
اگه ورودی ها رو بررسی کنید تقریبا مشخص می شه! ( جند درصد ویزیتور ها از موتور های جستجو اومدن ، جند درصد از سایت های دیگه ، بطور متوسط هر یوزر چند صفحه بازدید داشته و با محتوای اون سایت جور در می یاد یا نه!)

من یکی از این سایت ها رو می دونم که یکی از بچه های همین جا هست ولی 100% مطمئن نیستم/

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
به نظر من آمار آلکسا به هیچ وجه نباید ملاک باشه برای تبلیغات و خرید و ...
آلکسا از طریق تولبارش آمار میده .
یعنی اگه بازدید کننده ی سایت شما تولبار داشته باشه ، سایت شما رتبه ش بهتر میشه .
برای مثال سایت های تخصصی در زمینه ی وبمسترها .
اینجور سایتهایی نسبت به بازدیدشون دارای آمار آلکسای خیلی خوبی هستنبد .
خیلی هاشون آمار بازدید هر مطالبشون در حد 200 تا بازدید هست و فرومهاشون هم اصلا فعال نیست . اما رتبه ی خوبی دارند .
با شخصی که تقریبا این کاره بود و توی بزرگترین سایت های ایران تبلیغات داده ، صحبت میکردم و در مورد سایت های تاپ آلکسای ایران صحبت کرد و گفت که تبلیغات و اینا گذاشته و می گفت بعضی ها آمارشون مشکوک هست و اصلا با آلکسا همخونی نداره .
تبلیغاتش هم طوری بوده که آمار بازدید رو دقیقا داشته هم آی پی هم بازدید و طبق اونها این حرف رو میزد .
فکر کنم لینکدونی هایی هم که میذارند تاثیر داره .
من یکی از این سایت ها رو می دونم که یکی از بچه های همین جا هست ولی 100% مطمئن نیستم/
می تونید آدرس رو واسه م پ.خ کنید!؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اینا رتبه های بین 100-80 رو گرفتن به نظر شما به اینا می خوره این رتبه ها رو داشته باشن؟

gigfa.com
khanwars.ir
softgozar.com
Www.IMG98.Com
parsfa.com
vcp.ir
aks98.com
goal.com
eforosh.com
98ia.com
mobilestan.net
alef.ir
iran-tejarat.com
tarfandestan.com

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
اگه در مورد این سایت 98ia.com شکی دارید تا براتون بر طرف کنم .

البته قبل از اینکه انجمن سایت رو فیلتر کنند 57 ایران بود .
توی http://www.persianstat.com/ هم آمار بازدیدش رو باز گذاشتم .

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
اگه در مورد این سایت 98ia.com شکی دارید تا براتون بر طرف کنم .

البته قبل از اینکه انجمن سایت رو فیلتر کنند 57 ایران بود .
توی http://www.persianstat.com/ هم آمار بازدیدش رو باز گذاشتم .

شک ندارم مطمئن هستم...

این سایت و بقیه اون سایت ها به عنوان مثال شهرتشون و محبوبیتشون از سایت روزنامه همشهری با اون همه سرو صدا و با محتوی خوب و بروزی که داره بیشتره ؟

http://www.alexa.com/siteinfo/hamshahrionline.ir#
http://www.alexa.com/siteinfo/98ia.com#

وقتی اسکریپت نصب میشه شما هر آمار گیر داخلی و خارجی که نشون بدید قابل اعتماد نیست.مسئله دیگه اینکه برای کسانی که سالهاست تو محیط نت فارسی دارن فعالیت می کنن تشخیص اینکه نمایش پیشرفت یه سایت کاذب هست یا واقعی کار زیاد سختی نیست...

آلکسا برای من ارزشی نداره منتها برای وقتی خوبه که چند تا سایت در موقعیت مشابه هستند و کسی بخواد پیشرفت سایتشو با سایت های دیگه مقایسه کنه.با تحقیقم متوجه شدم که تعداد زیادی از سایت هائی که بین رتبه 1000- 50 هستند رتبه واقعی ندارن و همون رقم 50% ائی که دوستمون در پست 2 اشاره کرد بی ربط نیست و بیشتر هم هست

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
شک ندارم مطمئن هستم...

این سایت و بقیه اون سایت ها به عنوان مثال شهرتشون و محبوبیتشون از سایت روزنامه همشهری با اون همه سرو صدا و با محتوی خوب و بروزی که داره بیشتره ؟

http://www.alexa.com/siteinfo/hamshahrionline.ir#
http://www.alexa.com/siteinfo/98ia.com#

وقتی اسکریپت نصب میشه شما هر آمار گیر داخلی و خارجی که نشون بدید قابل اعتماد نیست.مسئله دیگه اینکه برای کسانی که سالهاست تو محیط نت فارسی دارن فعالیت می کنن تشخیص اینکه نمایش پیشرفت یه سایت کاذب هست یا واقعی کار زیاد سختی نیست...

آلکسا برای من ارزشی نداره منتها برای وقتی خوبه که چند تا سایت در موقعیت مشابه هستند و کسی بخواد پیشرفت سایتشو با سایت های دیگه مقایسه کنه.با تحقیقم متوجه شدم که تعداد زیادی از سایت هائی که بین رتبه 1000- 50 هستند رتبه واقعی ندارن و همون رقم 50% ائی که دوستمون در پست 2 اشاره کرد بی ربط نیست و بیشتر هم هست
میشه بنده رو هم مطمئن کنید که چطوری تقلب شده؟
بدون دلیل تهمت نزنید .
اگه دلیل دارید بفرمایید .
آخه چه ربطی داره که همشهری هر روز آپدیت میکنه باید آلکساش بالا باشه .
خب همشهری رتبه ش باید از گوگل که اصلا هیچی واسه آپدیت کردن نداره بالاتر باشه .
مطالبی که توی سایت من وجود داره ، برای اولین باره که روی اینترنت قرار میگیره و کاملا پر طرفداره .
شما یه سر به انجمن سایت بزنید متوجه میشید که چقدر فعاله .
همین پی تی که فقط یه انجمنه .
چرا اینقدر رتبه ش از همشهری بالاتره؟
پی تی که اصلا مطلبی نداره و نه اینکه به روز ـه؟
چون یه انجمنه و کلی بازدید و آمار داره .
شما فکر کنم انجمن سایت رو ندید و فقط خود سایت رو در نظر گرفتید .
یعنی الان شما سالهاست که روی نت فعالیت می کنید؟ و با دیدن سایت و مقایسه ی اون با یه سایت دیگه متوجه شدید که تقلب می کنه؟
میشه به ما تازه آشنا شده ها به نت رو هم از گمراهی در بیارید و بگید که چطور متوجه شدید؟
آلکسا آماری که میده از طریق تولباره و منم از کاربرای سایت خواستم که تولبار رو روی مرورگرشون نصب کنند .
در ضمن من هیچگونه تبلیغاتی از کسی روی سایت چه در گذشته چه حالا نذاشتم که بخوام به خاطرش تقلب کنم .

اگه هم باز توجیح نشدید تا آمار آی پی ها و بازدید و نحوه ی ورود کاربران و ... رو که توی گوگل آنالایتیک ثبت شده رو براتون ارسال کنم .

شما هم دلایلتون رو برای تقلب بنده توی آلکسا رو بیان کنید .

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
میشه بنده رو هم مطمئن کنید که چطوری تقلب شده؟
بدون دلیل تهمت نزنید .
اگه دلیل دارید بفرمایید .
آخه چه ربطی داره که همشهری هر روز آپدیت میکنه باید آلکساش بالا باشه .
خب همشهری رتبه ش باید از گوگل که اصلا هیچی واسه آپدیت کردن نداره بالاتر باشه .
مطالبی که توی سایت من وجود داره ، برای اولین باره که روی اینترنت قرار میگیره و کاملا پر طرفداره .
شما یه سر به انجمن سایت بزنید متوجه میشید که چقدر فعاله .
همین پی تی که فقط یه انجمنه .
چرا اینقدر رتبه ش از همشهری بالاتره؟
پی تی که اصلا مطلبی نداره و نه اینکه به روز ـه؟
چون یه انجمنه و کلی بازدید و آمار داره .
شما فکر کنم انجمن سایت رو ندید و فقط خود سایت رو در نظر گرفتید .
یعنی الان شما سالهاست که روی نت فعالیت می کنید؟ و با دیدن سایت و مقایسه ی اون با یه سایت دیگه متوجه شدید که تقلب می کنه؟
میشه به ما تازه آشنا شده ها به نت رو هم از گمراهی در بیارید و بگید که چطور متوجه شدید؟
آلکسا آماری که میده از طریق تولباره و منم از کاربرای سایت خواستم که تولبار رو روی مرورگرشون نصب کنند .
در ضمن من هیچگونه تبلیغاتی از کسی روی سایت چه در گذشته چه حالا نذاشتم که بخوام به خاطرش تقلب کنم .

اگه هم باز توجیح نشدید تا آمار آی پی ها و بازدید و نحوه ی ورود کاربران و ... رو که توی گوگل آنالایتیک ثبت شده رو براتون ارسال کنم .

شما هم دلایلتون رو برای تقلب بنده توی آلکسا رو بیان کنید .

من زیاد وارد جزئیات نمی خوام بشم... اینکه بعضی از تازه وارد ها از اسکریپت استفاده می کنن گمان نکنم کسی شکی داشته باشه منتها به یکی از دلائلی که به ذهنم رسید در مورد سایت شما اشاره می کنم

شما میگی علت ترافیک بالا به خاطر انجمن است

تا اونجائیکه من تحقیق کردم این قدیمی ترین پست شما تو انجمن هست
http://www.forum.98ia.com/t20.html

به تاریخ
2009-03-06
من پستی تو سال 2008 پیدا نکردم
این دامنه هم برج 11 2008 ثبت شده

آیا امکان داره سایتی با موضوع شما بعد از 14 ماه! ...به روزی 33 هزار ویزیت در روز برسه ؟ چون معمولا این رتبه آلکسا باید تو همین حدودا ترافیک داشته باشه.اگه اشاره به pt میکنی اون سال 2002 راه افتاده...

Last edited:

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
من زیاد وارد جزئیات نمی خوام بشم... اینکه بعضی از تازه وارد ها از اسکریپت استفاده می کنن گمان نکنم کسی شکی داشته باشه منتها به یکی از دلائلی که به ذهنم رسید در مورد سایت شما اشاره می کنم

شما میگی علت ترافیک بالا به خاطر انجمن است

تا اونجائیکه من تحقیق کردم این قدیمی ترین پست شما تو انجمن هست
http://www.forum.98ia.com/t20.html

به تاریخ
2009-03-06
من پستی تو سال 2008 پیدا کردم

آیا امکان داره سایتی با موضوع شما بعد از 14 ماه! ...به روزی 30 هزار ویزیت در روز برسه ؟ چون معمولا این رتبه آلکسا باید تو همین حدودا ترافیک داشته باشه.اگه اشاره به pt میکنی اون سال 2002 راه افتاده...

ممنون میشم وارد جزئیات بیشتر بشید .
شما که قدیم وبمستر هستید و سالهاست توی وب فارسی فعالیت می کنید و با یه دید متوجه میشید که چه سایتی آلکساش کاذبه با دلایلتون می اومدید معرفی می کردید نه اینکه تاپیک بزنید و از دیگران بخواید دلیل براتون بیارن .
حدس میزنم شما حتی از اصول اولیه آلکسا که همین تولبار باشه مطلع نباشید .
خیر قدیمی ترین پست من توی انجمن واسه سال 2008-12-28 هست :
http://www.forum.98ia.com/t1.html

یعنی ملاک شما برای آلکسا و بازدید قدیمی بودن سایته؟
جالبه والا .
به اطلاعاتمون اضافه شد .
اولین دلیلتون برای تقلب در آلکسا مقایسه با سایت های دیگه بود .
دومین دلیلتون هم قدمت سایته .

نظرتون در مورد سایت زیر چیه :
peyvandha.ir
این سایت نه مطلبی داره و نه به روز میشه و یه سایت تازه تاسیس و جدیده .
به نظرتون این سایت تقلب کرده و از اسکریپ استفاده کرده که الان شده رتبه ی 18 آلکسا؟

چند نمونه از این سایت ها که از این اسکریپت ها استفاده می کنند رو میشه معرفی کنید؟
میشه من یه دامین به شما بدم یا خودتون یه دامین ثبت کنید و بعدش شما رانکش رو از طیق همین تقلبهایی که گفتید بالا بیارید؟ که ما هم بفهمیمم میشه تقلب کرد .

بالا