• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

رتبه های کاذب آلکسا

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ممنون میشم وارد جزئیات بیشتر بشید .
شما که قدیم وبمستر هستید و سالهاست توی وب فارسی فعالیت می کنید و با یه دید متوجه میشید که چه سایتی آلکساش کاذبه با دلایلتون می اومدید معرفی می کردید نه اینکه تاپیک بزنید و از دیگران بخواید دلیل براتون بیارن .
حدس میزنم شما حتی از اصول اولیه آلکسا که همین تولبار باشه مطلع نباشید .
خیر قدیمی ترین پست من توی انجمن واسه سال 2008-12-28 هست :
http://www.forum.98ia.com/t1.html

یعنی ملاک شما برای آلکسا و بازدید قدیمی بودن سایته؟
جالبه والا .
به اطلاعاتمون اضافه شد .
اولین دلیلتون برای تقلب در آلکسا مقایسه با سایت های دیگه بود .
دومین دلیلتون هم قدمت سایته .

نظرتون در مورد سایت زیر چیه :
peyvandha.ir
این سایت نه مطلبی داره و نه به روز میشه و یه سایت تازه تاسیس و جدیده .
به نظرتون این سایت تقلب کرده و از اسکریپ استفاده کرده که الان شده رتبه ی 18 آلکسا؟

چند نمونه از این سایت ها که از این اسکریپت ها استفاده می کنند رو میشه معرفی کنید؟
میشه من یه دامین به شما بدم یا خودتون یه دامین ثبت کنید و بعدش شما رانکش رو از طیق همین تقلبهایی که گفتید بالا بیارید؟ که ما هم بفهمیمم میشه تقلب کرد .

بازم بعد از 20 ماه از راه اندازی یه سایت تو موضوع سایت شما اصلا قابل قبول نیست که به 33 هزار ویزیت در روز رسید! سالی 2 برابر ؟ 3 برابر؟ حتی با سالی 10 برابر رشد هم قابل قبول نیست...

اینکه چرا peyvandha.ir رتبش بالا هست واضحه... چون صفحاتی که فیل شده هست آمارش و بازدیدش بالا هست نا خود آگاه هر کسی که با صفحات فیل شده مواجه میشه با این لینک هم برخورد داره...

همون 20 تا سایتی که نوشتم خودشونو جزء رتبه های بین 100-80 معرفی کردن... برای نمونه کافی هست.
غیر از یکی دو موردشون به بقیشون اصلا نمی خوره تو این مایه ها باشن...

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
بازدید 30 هزار چیه بابا :D
99.9 % سایت های ایرانی بازدید بالای 50000 دارن ، که البته 99 % نیوک نصب کردن و اومدن دارن شاخ میشن :)
نیوک هم که می دونید چی هست :blink::D
بعضی ها هم مثل خودشون میان باور میکنن آمارشون رو تبلیغ میزارن بازار ما که کلاه بردار نیستیم کساد میشه.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
بازم بعد از 20 ماه از راه اندازی یه سایت تو موضوع سایت شما اصلا قابل قبول نیست که به 33 هزار ویزیت در روز رسید! سالی 2 برابر ؟ 3 برابر؟ حتی با سالی 10 برابر رشد هم قابل قبول نیست...

اینکه چرا peyvandha.ir رتبش بالا هست واضحه... چون صفحاتی که فیل شده هست آمارش و بازدیدش بالا هست نا خود آگاه هر کسی که با صفحات فیل شده مواجه میشه با این لینک هم برخورد داره...

همون 20 تا سایتی که نوشتم خودشونو جزء رتبه های بین 100-80 معرفی کردن... برای نمونه کافی هست.
غیر از یکی دو موردشون به بقیشون اصلا نمی خوره تو این مایه ها باشن...
شما که به جز تهمت کار دیگه ای بلد نیستید .
آها
مگه شما توی پست های قبلی ملاکتون واسه آلکسا قدمت نبود؟
چطور شد الان دلایل دیگه ای میارید؟
یعنی یه سایتی که 2 ساله داره روش کار میشه نمی تونه خودش رو بکشه بالا .
اگه tarfandestan.com ، alef.ir ، mobilestan.net ، goal.com و ... توی این لیست 100 تایی نباشند پس چه سایت هایی می خواید باشه؟
شما هیچگونه دلیلی برای تقلب و حتی دانشی توی آلکسا ندارید و فقط دارید الکی تهمت میزنید .
لطفا دلیل بیارید .

نیوک هم که می دونید چی هست
من که می دونم یه سیستم مدیریت محتواس .
حالا چی هست؟

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
جناب آقای جوشنی بنده کاملا صحبت های اسمی رو قبول دارم
شما مثال های بی ربطی میزنین
سایت پیوند ها کلا قضیه اش فرق می کنه به نظر من هر کی به اینترنت وصل باشه روزی 1 بار اونو می بینه ولی سایت 98 ا یه خورده مورد داره

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
جناب آقای جوشنی بنده کاملا صحبت های اسمی رو قبول دارم
شما مثال های بی ربطی میزنین
سایت پیوند ها کلا قضیه اش فرق می کنه به نظر من هر کی به اینترنت وصل باشه روزی 1 بار اونو می بینه ولی سایت 98 ا یه خورده مورد داره
من پیوندها رو برای این مثال زدم ، چون دوستمون گفتند که آلکسا به قدمت ـه .
ایشون پی تی رو مثال زدند که از 2002 تا حالا قدمت داره پس آلکساش واقعی ـه .
منم برای اینکه حرف ایشون رو رد کنم ، پیوندها رو مثال زدم .
یعنی اینکه هر چیزی که جدید باشه و آلکساش خوب باشه دلیل بر تقلب نیست .
من هم می تونم بگم که گوگل آلکساش تقلبیه و با اسکریپت خودشو کشیده بالا .
اما این حرف من واقعا خنده داره .
هر وقت من تونستم با دلیل ثابت کنم که سایت مورد نظر تقلب کرده ، اون وقت باید تامل کرد .
نه اینکه بدون هیچ دلیل و بدون هیچ گونه مطالعه و هیچ گونه دانشی الکی تهمت زد که فلان سایت تقلب کرده .
پیام های قبلی من رو بخونید .
من به این دوستمون گفتم ، نحوه ی ورود بازدید کننده ، تعداد آی پی های ورودی و ... رو اگه خواستید براتون بفرستم .
دلیلی وجود نداره که من بخوام ثابت کنم که تقلب کردم یا نه .
نونم که زیر دست کسی نیست .
روزانه چندین ایمیل برای تبلیغات دارم .
اما تبلیغات نمی گیرم ، چون محصولات خودمو گذاشتم و دارم سودشو می برم .
پس نه نیازی به تقلب دارم و نه نیازی به توجیح سازی دوستان .
تاپیک توی بازارچه که نیست و بنده هم نمی خوان از کسی تبلیغ بگیرم .
یه تبلیغ از اینترنت هوشمند گذاشتم ، که مشتری کاملا راضی ـه و هر ماه هم تمدید می کنه .
قبل از اینکه تبلیغ هم بذاره ، 3 روز براش تست گذاشتم که بابت آماری که دارم پول بده .

من هنوز نمی دونم این اسکریپت ها چطورین و حتی نمی دونم اسمشون چیه که رانک رو میبره بالا .
اگه قراره با یه اسکریپت رانک بره بالا که الان همه باید آلکساشون اومده باشه بالا .
برامم عجیبه که این دوستم به این راحتی می گه از اسکریپت استفاده شده .
خب این اسکریپت که شما می گید اینقدر کارش درسته و راحته رو خودتون هم نصب کنید و آلکساتون رو بیارید بالا .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من قصد بحث ندارم همینجوری فقط جهت یه بررسی کوچیک :
به این عکس از الکسا دقت کنید:
graph

در بازه شش ماه گذشته ترافیک سایت شما سه برابر شده و بعد دوبرابر باقی مانده و کلا روند یکسان و ثابتی ندارد

به این عکس از سایت الکسا دقت کنید:
graph

سایت همشهری در طی شش ماه گذشته روند متناوب و یکسانی دارد

معمولا جهش های سه برابر و دو برابر و کلا شیب تند در نمودار طی شش ماه نشان از یه تحول عظیم در سایت داره که این مقدار ویزیتور را جابجا کرده ! اگر تحولی درکار نباشه پس ...

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
اول اینکه عید انجمن رو به vBulletin به روز کردم و 100% خیلی تاثیر داشته .
دوم اینکه بازدید کننده های سایت در تابستان خیلی بیشتر میشه .
چون موضوع سایت کتاب ـه و اینکه ماه تابستون وقتشون آزاد میشه و می تونند کتاب بخونند و بازدید میره بالا .
سوم اینکه به بازدید کننده ها گفتم که تولبار آلکسا رو نصب کنند که تاثیر داشته .
توی چندین پست قبل تر هم گفتم ، آلکسا از طریق تولبارش آمار میده و این تولبار مهمه که کاربرا روی مرورگرهاشون نصب کرده باشند .

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
آقا فکر کنم اگه بخوایین بحث رو ادامه بدیم به نتیجه ای نمی رسیم .

در ضمن الان من چند ها سایت رو می شناسم که خیلی مشکوکن و اصلا بازدید خاصی ندارن, مخصوصا 100 درصد سایت های که اسکریپت می زارن بازدید تقلبیه (نگین به خاطر تولبار که کاربراشون وبمستر هستند) و می تونم ثابت کنم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
آقا فکر کنم اگه بخوایین بحث رو ادامه بدیم به نتیجه ای نمی رسیم .

در ضمن الان من چند ها سایت رو می شناسم که خیلی مشکوکن و اصلا بازدید خاصی ندارن, مخصوصا 100 درصد سایت های که اسکریپت می زارن بازدید تقلبیه (نگین به خاطر تولبار که کاربراشون وبمستر هستند) و می تونم ثابت کنم
من که به هر طریق که بود شفاف سازی کنم .
فقط مونده که یوزر و پس هاست رو بدم .

باور کن به خاطر تولباره ـه ، که آمارشون میره بالا .
به جان آ.ق.ا :p

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
حالا جالبه این جوشنی رو گذاشتین گوشه رینگ
مگه گفته میخواد سایت رو بفروشه که رتبه الکی بده ؟
شما اگه سایت ایشون رو برسی کنید و فروم رو ببینید متوجه تلاش ایشون توی این مدت میشید و تلاش هم بی اثر نیست

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
من که به هر طریق که بود شفاف سازی کنم .
فقط مونده که یوزر و پس هاست رو بدم .

باور کن به خاطر تولباره ـه ، که آمارشون میره بالا .
به جان آ.ق.ا :p

با سلام
سایت ایشون فقط 261 هزار صفحه ایندکس شده تو گوگل داره
site:98ia.com
که از این تعداد 182 هزار تاش ماله فروم هست
site:forum.98ia.com
و نکته از همه مهمتر یونیک بودن محتوای سایت هست و ایده جالب سایت
هر سایتی رو که میخواید از نظر با ارزش بودن بسنجید به تعداد صفحات ایندکس شد اش در موتور های جستجو هم توجه کنید...
--------------------
یک سوال فروم سایت تو ایران فیلترشده مگه ؟

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
کسی که می خواد آگهی بده یا می خواد سایتی رو بخره ممکنه نگاهی به رتبه آلکسا بکنه ولی معمولا از امکان تقلب تو این مسئله خبر داره...اگه خبر نداشته باشه از بی تجربگیش هست... اونهائیم که فقط می خوان سایت ها رو با هم مقایسه کنن خیلی وقته از این مسئله خبر دارن... بنا براین کسانی که اقدام به اینکار می کنن فقط دل خودشونو خوش می کنن یا اینکه می خوان جلو دوست و آشناهاشون خالی ببندن...

کاری که این سایت های تازه به دوران رسیده می کنن مثل یکی هست که نه تنها بازاری نیست, حتی کاسب جزء هم نیست اونوقت یکهو میاد به جمع بازاری های قدیمی و کهنه کاری که با هم بزرگ شدن و همدیگرو کاملا میشناسن و مردم هم اونا رو میشناسن... و ادعا میکنه خیلی از مردم و کسبه جزء و قدیمی ها منو میشناسن و مشتری های خیلی زیادی دارم...

Last edited:
بالا