JVD
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 5,650
- لایکها
- 6,500
سلام به همگی
برنامه خوبی بود و دعوای عادل با به قول خودشون مسئولین کندکتور واضح بود که خط داده شده از بالاتره
نکات برجسته بنظر من زیاد داشت
اول از همه تو شروع برنامه بعد هز مدتها مدت زمان رو به دقیقه اون پایین زد 150 دقیقه و حدود یه دقیقه ای روی تصویر نگه ش داشت
یه سوتی آماری اینکه اسم استقلال تو تیمهایی که کمترین باخت یعنی یکی رو دارند نبود
حسینی مهمون برنامه اصلا و ابدا (با گویش دایی) از خودش و تیمش تعریف نکرد. کرد؟ نه تعریف نکرد. فقط گفت من بهترین فوتبالیست دنیام و ذوب بهترین مخلوق بشریت. هان؟
تیکه در باره خلعت بری باحال بود. میخواست بگه وزنش کم نیست و یه وزنی داره گفت: پس یه چیزایی داره :دی
90 سی سی هم توپ بود / اگه یکی نود سی سی نداشته باشه چی میشه؟ ((( میشه نود در نود- خیابانی)))
فدراسیونم انضباط رو انظباط زده بود. :دی/ از دیکته اش کم میکنند یا از ورزشش یا از خود انضباط؟/؟/
جالب بود نه؟ پس تا برنامه بعد
من این همه که گفتم یادم رفت خاک بر سر ترین تیکه آقای خنده (کفاشیان) را بگم.
در مورد بازی با کامرون تیم امید برگشته میگه ما هول شدیم قبول کردیم بعدا فهمیدیم تو بازیها هستیم اون زمان/ وای وای وای. عادل جالب بهش گفت من موندم الان کامرونی ها در مورد ما چی میگن
سایت گل:
150 عليه نود: فردوسي پور كم آورد!
پخش شبكه سه براي برنامه نود سقف 150 دقيقهاي گذاشت تا برنامه با ابهام در مباحث مطروحه به پايان برسد
Last edited: