• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
برنامه اين هفته يه جوري بود انگار عادل ميخواست وقت برنامه زود تموم شه

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
امشب مش غلام بود ؟:دی

حیف شد واقعا اول برنامه رو ندیدم ، خیلی کارش درسته...
همیشه میگفت : ما یِ ی تیم شهیدی هستیم :ی

123perspolis

Registered User
لایک‌ها
2
این انصاری فرد هی اسم این کربکندی رو میگفت گربه کندی :D

حالا هر کدومش درست باشه .. اولی بهتر بهش میاد..

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تکذیب نشده/ انگار نامه رو پس گرفته.

نه تکذیب کردن. چون اگه قرار بود پس بگیرن باز هم خیلی ضایع بود.

90 دیشب که حال نداد.
فقط یه سوالی ، مشکل عادل با تیم امید همون 3 تا بزرگسالی بود که می خواستن ببرن ؟ یا کل بازیکن ها ؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
من كامل نديديم ممدمايلي به توپ چيكار داشت؟

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
برنامه زیاد هاشیه نداشت به من که زیاد نچسبید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
نه تکذیب کردن. چون اگه قرار بود پس بگیرن باز هم خیلی ضایع بود.

90 دیشب که حال نداد.
فقط یه سوالی ، مشکل عادل با تیم امید همون 3 تا بزرگسالی بود که می خواستن ببرن ؟ یا کل بازیکن ها ؟

عادل نظرش اینه که با تیم اصلی برن مسابقه بدن اینجوری هماهنگ تر میشن و تو مقدماتی المپیک بهتر نتیجه میگیرن چون المپیک بالاتر از آسیایی گوانگ ژو هست
تو مقدماتی المپیک نمیتونن بزرگسال ببرن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم موافقم که آروم بود.

البته فکر کنم میخواد یه چند هفته ای روند آرومی رو طی کنه تا افکار غیر عمومی رو آروم کنه. بعد دوباره انفجار

شا غلام انگار حالش خوب نبود. من فکر کنم اصلا صدا رو خودش نمیشنید و از پشت دوربین بهش میگفتند که عادل چی میگه و یا چیزی تو این مایه ها/ عکس العمل هاش مطابق حرفهای عادل نبود. تاخیر صدا هم که خیلی بود.

خداترین تیکه همون کاپیتان خبرسازها بود که گفت من 6 ماهه یه صدا و سیما میسازم. انگار رفته تو کار شبکه زدن :دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
بچه ها نظرتون در مورد اینکه علی کفاشیان همیشه از ایزی لایف استفاده می کنه چیه ؟
آخه همیشه درحال کارخرابی به فوتبال ماست و خنده هم از روی لبش محو نمیشه . کسی هم متوجه نمیشه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بچه ها نظرتون در مورد اینکه علی کفاشیان همیشه از ایزی لایف استفاده می کنه چیه ؟
آخه همیشه درحال کارخرابی به فوتبال ماست و خنده هم از روی لبش محو نمیشه . کسی هم متوجه نمیشه :دی

بابا این گندی که این زده دیگه الان بوش داره لایه ازن رو هم آبکش میکنه. هنوز میگی کسی متوجه نمیشه!!!!!!!!

ولی در کل بعید نیست ایزی لایف داشته باشه/ باید بریم از داروخانه و سوپر محلشون آمارشو بگیریم :lol::lol::lol:

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
میگم این دوریبن 90 ، اسامی ای که برای عکس ها انتخاب میکنن کار کیه؟ فرستنده ها انتخاب میکنن یا خود نود؟ من دیشب بدجور تحت تاثیر اسامی عکس ها قرار گرفته بودم
birgits_snill.gif
اون موزیک فیلم سینما پارادیزو که کار موریکونه بود هم شاهکار بود
birgits_snill.gif
دم عادل گرم که یه حال اساسی بهمون داد.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
چه کسی از پشت صحنه نود می‌گفت «عادل برنامه را تمام کن»؟

خبر آنلاين - اواخر برنامه نود دیشب، زمانی که وقت برنامه تقریبا به اتمام رسیده بود، با زحمت می‌شد صدایی را شنید که منبع آن از پشت صحنه نود بود.

یک نفر از پشت صحنه برنامه نود به عادل می‌گفت که برنامه را هرچه زودتر قطع کند. آن صدا، صدای کاظمی، مدیر صحنه برنامه نود بود که خیلی تاکید داشت عادل برنامه را هرچه زودتر تمام کند.

تاکید او به این دلیل بود که طبق برنامه‌های شبکه سه، نود باید راس ساعتی که برایش تعیین شده بود به پایان می‌رسید.

اگر عادل نمی‌توانست برنامه‌اش را به موقع به پایان برساند، مسئولان شبکه بدون این‌که منتظر خداحافظی او با بینندگان بمانند، نود را قطع می‌کردند و برنامه بعدی شروع می‌شد.

این برنامه‌ای بود که روی سیستم پخش شبکه سه سیما تنظیم شده بود و به صورت خودکار عمل می‌کرد. به همین دلیل بود که یکسره از پشت صحنه به عادل گفته می‌شد برنامه را تمام کند.

البته عادل فردوسی‌پور هم به موقع برنامه‌اش را به پایان رساند و هیچ اتفاقی برای برنامه نود نیفتاد.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
پس اين goodboy كجاست بفهميم چه خبره تو اين برنامه.

هر جا هستي خودتو نشون بده پسر خوب:دي

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

اون دونده که قطع نخاع شد رو عادل اشاره کرد ولی یادم نمیاد نشونش داده باشه یا مصاحبه باهاش کرده باشن.

این پارگراف رو قبول دارم :

اما این دشمنی ها در فصل قبل هم در اوج باقی ماند و از ابتدا تا انتهای فصل شاهد تخریب سپاهان و لوس کردن بردهای این تیم و ایجاد هجمه ای عظیم بر علیه سپاهان در کل ایران توسط این برنامه و مجری رنگیش بودیم.در اخر فصل هم نه تصویری از شادی های مردم اصفهان برعکس فصول قبل پخش شد. نه بازیکنی از تیم قهرمان و نه مدیری از این تیم به این برنامه دعوت شد و تنها و تنها سرمربی این تیم امیر قلعه نوعی به برنامه فراخوانده شد تا جوابگوی حاشیه های 2 فصل قبل خود در استقلال باشد. نه صحبتی از سپاهان قهرمانی این تیم شد و نه صحبتی از موفقیت های این باشگاه.تنها بخشی از مصاحبه های هوادارانی که از عملکرد تیم در آسیا راضی نبودند بر علیه قلعه نوعی پخش شد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
و انتقاد ها همچنان ادامه دارد ...

مایلی کهن در خصوص اینکه او را در برنامه 90 به عنوان کاپیتان تیم حاشیه سازان معرفی کرده‌اند، گفت: فکر می کنم این کاپیتانی همیشه در دست عادل فردوسی باقی خواهد ماند و به هیچ کس آن را نخواهند داد. فردوسی پور می تواند بین دو عکس هم جنجال بیافریند و آنها را به دعوا بیاندازد.

وی افزود: متاسفانه در برنامه 90 انواع و اقسام اهانت‌ها و تهمت به ما می شود اما زمانی که می خواهیم صحبت کنیم مجال صحبت را به ما نداده، یا تلفن را قطع می کنند و یا صحبت‌های‌مان را سانسور می کنند.

وی گفت: عزیزانی که 30 تا 40 دقیقه در مورد ما صحبت می کنند حتی پنج دقیقه هم تحمل شنیدن حرف‌های ما را ندارند. آنها همیشه دنبال این هستند که ما را تخریب کنند.

مایلی کهن تاکید کرد: من از همه بیشتر عیب دارم اما متاسفانه این دوستان هیچ وقت عیب‌های خود را نمی بینند. کار به آنجا رسیده که حتی در یکی از برنامه‌های ورزشی شبکه خبر پیمان اسدیان، مجری این برنامه در حین گزارش خود به بنده کنایه زده و مرا مورد لطف قرار داد.

در ادامه صحبت‌های مایلی کهن، خبرنگار برنامه 90 در واکنش با او عنوان کرد: "آقای مایلی کهن! شما هم به زمین و زمان گیر می دهید" و مایلی کهن در پاسخ به خبرنگار 90 گفت: از شما بعید است که از کلمه گیر دادن استفاده کنید. واقعا در شان یک خبرنگار نیست که از این الفاظ استفاده کند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه بیانیه صادر شده علیه برنامه نود نظر مدیریت باشگاه سپاهان بوده و او تنها در خصوص مسائل فنی پاسخگو خواهد بود، در پاسخ به این سئوال که "آیا با برنامه 90 قهر است؟"، خاطرنشان کرد: من با هیچ کس قهر نیستم اما باید بگویم برنامه 90 در این چند سال به فوتبال ضربه‌های زیادی زده و قداست‎‌ها و حرمت‌ها را از بین برده است. کارشکنی‌های برنامه 90 ورزش و فوتبال ما را به سوی نابودی پیش می برد.

وی اضافه کرد: بارها برنامه 90 در خصوص من صحبت کرده است اما هیچگاه به خاطر مسائل شخصی موضعی علیه این برنامه نگرفته‌ام اما زمانی که منافع باشگاه به خطر افتاد تصمیم گرفتم با این برنامه دیگر صحبت نکنم.

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بله قلعه نوعي به خاطر اينكه نود نشون داد اون شب امير خان داشت به بازيكن خودش فحش ميداد قهر كرده
مايلي كهن هم ديگه.......... تابلو شده
اينه چون نقش تو بنمود راست خود شكن ايينه شكستن خطاست

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دیروز هم عادل تکه باحالی انداخت . میگه سپاهان هم متوقف شد البته اگه واژه متوقف شدن به کسی برنمیخوره.

بالا