milad 1000
Registered User
برنامه اين هفته يه جوري بود انگار عادل ميخواست وقت برنامه زود تموم شه
تکذیب نشده/ انگار نامه رو پس گرفته.
نه تکذیب کردن. چون اگه قرار بود پس بگیرن باز هم خیلی ضایع بود.
90 دیشب که حال نداد.
فقط یه سوالی ، مشکل عادل با تیم امید همون 3 تا بزرگسالی بود که می خواستن ببرن ؟ یا کل بازیکن ها ؟
بچه ها نظرتون در مورد اینکه علی کفاشیان همیشه از ایزی لایف استفاده می کنه چیه ؟
آخه همیشه درحال کارخرابی به فوتبال ماست و خنده هم از روی لبش محو نمیشه . کسی هم متوجه نمیشه :دی
اما این دشمنی ها در فصل قبل هم در اوج باقی ماند و از ابتدا تا انتهای فصل شاهد تخریب سپاهان و لوس کردن بردهای این تیم و ایجاد هجمه ای عظیم بر علیه سپاهان در کل ایران توسط این برنامه و مجری رنگیش بودیم.در اخر فصل هم نه تصویری از شادی های مردم اصفهان برعکس فصول قبل پخش شد. نه بازیکنی از تیم قهرمان و نه مدیری از این تیم به این برنامه دعوت شد و تنها و تنها سرمربی این تیم امیر قلعه نوعی به برنامه فراخوانده شد تا جوابگوی حاشیه های 2 فصل قبل خود در استقلال باشد. نه صحبتی از سپاهان قهرمانی این تیم شد و نه صحبتی از موفقیت های این باشگاه.تنها بخشی از مصاحبه های هوادارانی که از عملکرد تیم در آسیا راضی نبودند بر علیه قلعه نوعی پخش شد.
مایلی کهن در خصوص اینکه او را در برنامه 90 به عنوان کاپیتان تیم حاشیه سازان معرفی کردهاند، گفت: فکر می کنم این کاپیتانی همیشه در دست عادل فردوسی باقی خواهد ماند و به هیچ کس آن را نخواهند داد. فردوسی پور می تواند بین دو عکس هم جنجال بیافریند و آنها را به دعوا بیاندازد.
وی افزود: متاسفانه در برنامه 90 انواع و اقسام اهانتها و تهمت به ما می شود اما زمانی که می خواهیم صحبت کنیم مجال صحبت را به ما نداده، یا تلفن را قطع می کنند و یا صحبتهایمان را سانسور می کنند.
وی گفت: عزیزانی که 30 تا 40 دقیقه در مورد ما صحبت می کنند حتی پنج دقیقه هم تحمل شنیدن حرفهای ما را ندارند. آنها همیشه دنبال این هستند که ما را تخریب کنند.
مایلی کهن تاکید کرد: من از همه بیشتر عیب دارم اما متاسفانه این دوستان هیچ وقت عیبهای خود را نمی بینند. کار به آنجا رسیده که حتی در یکی از برنامههای ورزشی شبکه خبر پیمان اسدیان، مجری این برنامه در حین گزارش خود به بنده کنایه زده و مرا مورد لطف قرار داد.
در ادامه صحبتهای مایلی کهن، خبرنگار برنامه 90 در واکنش با او عنوان کرد: "آقای مایلی کهن! شما هم به زمین و زمان گیر می دهید" و مایلی کهن در پاسخ به خبرنگار 90 گفت: از شما بعید است که از کلمه گیر دادن استفاده کنید. واقعا در شان یک خبرنگار نیست که از این الفاظ استفاده کند.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه بیانیه صادر شده علیه برنامه نود نظر مدیریت باشگاه سپاهان بوده و او تنها در خصوص مسائل فنی پاسخگو خواهد بود، در پاسخ به این سئوال که "آیا با برنامه 90 قهر است؟"، خاطرنشان کرد: من با هیچ کس قهر نیستم اما باید بگویم برنامه 90 در این چند سال به فوتبال ضربههای زیادی زده و قداستها و حرمتها را از بین برده است. کارشکنیهای برنامه 90 ورزش و فوتبال ما را به سوی نابودی پیش می برد.
وی اضافه کرد: بارها برنامه 90 در خصوص من صحبت کرده است اما هیچگاه به خاطر مسائل شخصی موضعی علیه این برنامه نگرفتهام اما زمانی که منافع باشگاه به خطر افتاد تصمیم گرفتم با این برنامه دیگر صحبت نکنم.