باید اعتراف کنم که مجبور شدم بدلیل مصدومیت های بی پایان تغییرات گسترده ای در تیم بوجود بیارم که موفقیت تیم را اندکی به تاخیر می اندازد.اما موفقیت به هر حال در کمین است.
زیر آب این دو تا جوادا هم خواهم زد به موقعش.
سلام دوستان
جواد جان مواظب باش این امیر هفته پیش تیم من رو که عالی کار کرده بود به حاشیه برد و بچه ها در حاشیه افتادن , این هفته می خواد تیم تو رو به حاشیه بکشه![]()
خوبه خودت می دونی که اگه غیرتی شم چی بلایی سرت میارم:دیالبته حساب ونگر جداست. :دی
بابا برو بگو بزرگترت بیاد.با سلام
بلاخره نوبت ما شد تا بعد از عمل حرف بزنيم.
Argentina يعني قهرمان،يعني مسي ،يعني مارادونا
تازه اين هفته بهتر هم خوايم شد.
اين ليك كه سهله ليگ هاي ديگر هم حرف براي گفتن زياد دارم.
بابا برو بگو بزرگترت بیاد.
سلام دوستان
هفته بدی نبود فقط نمی دونم کسی برباتوف رو داشت یا نه؟ این هفته باید با هتریکش حسابی ترکونده باشه , در راستای به حاشیه کشاندن تیم حریف ( این حسام هم فکر کنم دوپینگ کرده :دی )
این هفته هم با تیم javanan داربی داریم که باید دید در این بازی تماما یوونتوسی , استقلالی کدوم تیم برنده می شه؟
امیر الان به نظرت من برنده می شم یا جواد؟:دی![]()
خوب حالا که چیزی نشده اگه خوب کار کنی و قول بدی که تلاش کنی اجازه میدم یه هفته بیای صدر جدول:lol:
![]()
قبول دارم منم 2 تا از مدافع هام 6 امتیاز آوردن که دوتاشونم بیرون بودن الان دیدم من بردمخب فکر کنم همه قبول دارید که این هفته اصلا اوضاع خوب نبود
چلسی و من یو و آرسنال ترکیدند.
من بیچاره چی بگم که هافبکم گل به خودی زد و یه دفاعم که بیرون بود اندازه دو تا مدافعم امتیاز گرفت و
و
برادر کشی جواد ها:
جواد ، یو کیل می!!!!!!!!!!!!! جاست ویت 3 پوینت ()![]()
حسام چه حقه ای سوار کرده که بالا اومده؟:دی مگه بابت هفته هایی که نبوده هم امتیاز میگیره؟ جدا؟
کمیته تشکیل شد!امیر یه کمیته حقیقت یاب برای این حسام تشکیل بده ببینیم چی شده که این طوری شده