به جای یاوه گویی بیا دادگاه ببینم حرفی برای گفتن داری اونجا!!!ما با بر دهان شما میزنیم و فریاد عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید سر میدهیم !!!!
به جای یاوه گویی بیا دادگاه ببینم حرفی برای گفتن داری اونجا!!!ما با بر دهان شما میزنیم و فریاد عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید سر میدهیم !!!!
کمیته تشکیل شد!
حسام به دادگاه احضار شده و باید در مورد نواری که در آن مکالماتش با رئیس لیگ برتر انگلستان ضبط شده پاسخگو باشه!!!:دی اتفاقا تو رسانه ها هم شدیدا خبرساز شده و از آن به عنوان پرمیرو پولی(بر وزن کالچیو پولی) یاد شده:lol:
به هر حال دوستان بدونند که من شدیدا پیگیر قضیه هستم و اگه تخلف محرض بشه از لیگ پرتش می کنیم بیرون:lol:
اینجا جای این کثافت کاریا نیست:hmm:
من بدبخت از جون دارم مایه میذارم تا تیممو بالا بکشم بعد یه عده از خدا بی خبر خدا نشناس میان و اینجوری سر تیم ما رو پخ پخ می کنن:wacko:
من ساکت نمیشینم و تا آخرش هستم![]()
ما با بر دهان شما میزنیم و فریاد عصبانی باشید و از این عصبانیت بمیرید سر میدهیم !!!!
به جای یاوه گویی بیا دادگاه ببینم حرفی برای گفتن داری اونجا!!!
جواد جان چه خبر آقا ؟! :دی
نبینمت بری رده 3 :دی
همون طور که قبلا گفتم تیم بعد از پشت سر گذاشتن بحران به وضع عادی برگشته و نتیج خوبی می گیره.و امشب هم جواد (صدرنشین لیگ) رو با اقتدار در هد تو هد شکس دادیم.مرسی به این غیرت...مرسی به این همیت...
سلام دوستان
چه هفته بدی بود کاپیتانم کلا 2 امتیاز آورد چک هم که دیروز سوراخ شد:blink:
امیر جان تیم من تازه داشت از حاشیه بیرون می آمد شما باید با این بردت دوباره تیم رو تو حاشیه ببری؟ آخه این انصافه![]()
football is a cruel game
صدر جدول رو زدیم به نام خودمون !
جواد جان نبینم در رده های سوم و اینا باشی عزیزم :دی
گویا ایشون تو مایه های موراتی تشریف دارن!آقا این کمیته برسی تخلفات چی شد پس
دفعه دیگه از این حرفا بزنی فکتو میارم پایین!!!فرگوسن و ونگر نیاز به درمان دارند.
گویا ایشون تو مایه های موراتی تشریف دارن!
دفعه دیگه از این حرفا بزنی فکتو میارم پایین!!!