• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال ایران و برزیل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ملی‌پوشان فوتبال کشورمان در دیداری تدارکاتی 15 مهرماه در ابوظبی امارات به مصاف تیم ملی برزیل می‌روند که بر اساس قرارداد منعقد شده بین فدراسیون‌های فوتبال دو کشور در این دیدار برزیل با ستارگانی چون پاتو، روبینیو، دنی آلوز، آدریانو، آلکس و ... به میدان می آید.

Team%20%7BBrazil%7D-3.jpg

عباس ترابیان، رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: مذاکرات برای برگزاری دیدار دوستانه بین تیم‌های ملی ایران و برزیل را از چندی پیش به واسطه یکی از نمایندگان معتبر فیفا آغاز کردیم.

وی در ادامه افزود: مذاکرات روند خوبی داشت تا اینکه در نهایت به توافق رسیدیم تیم‌های ملی فوتبال ایران و برزیل در تاریخ 7 اکتبر 2010 (15 مهرماه 1389) در ورزشگاه محمد بن زاید شهر ابوظبی به مصاف هم بروند.

رئیس کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال تاکید کرد: تیم ملی فوتبال برزیل با ستارگان خود به مصاف تیم ملی ایران خواهد آمد و این در قرارداد بازی دو تیم ذکر شده است. براساس توافق حاصل شده در تیم ملی برزیل بازیکنانی چون تیاگو سیلوا، پاتو و روبینیو از میلان، دنی آلوز و آدریانو از بارسلونا، آلکس و رامیرز از چلسی، دی لوکاس از لیورپول و... به میدان خواهند رفت.

ترابیان با ابراز تشکر از پیگیری‌ها و همکاری نماینده معتبر فدراسیون بین المللی فوتبال که در تدارک این دیدار دوستانه همکاری لازم را با فدراسیون فوتبال ایران داشته است ابراز امیدوار کرد، همکاری او با فدراسیون فوتبال در زمینه‌های مختلف ادامه داشته باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که "چرا در گفتگو با رسانه های مختلف برگزاری دیدار دوستانه با تیم ملی فوتبال برزیل را تکذیب کردید؟"، گفت: من از طریق خبرگزاری مهر از همه دوستان رسانه‌ای که طی روزهای ابتدایی هفته جاری با من تماس گرفته و پیگیر دیدار دوستانه ایران و برزیل شدند، عذرخواهی می کنم. با توجه به شرایطی که بر مذاکرات فدراسیون فوتبال ایران و کنفدراسیون فوتبال برزیل حاکم بود، ناچار بودیم تا پیش از تایید نهایی از سوی برزیلی‌ها این مورد را تکذیب کنیم.

این برای نخستین بار است که تیم‌های ملی فوتبال ایران و برزیل در یک دیدار دوستانه به مصاف هم خواهند رفت. تیم ملی فوتبال ایران پس از انقلاب تنها دو دیدار دوستانه با تیم‌های مطرح دنیا داشته است که یکی از آنها با تیم ملی آلمان در تهران و دیگر با تیم ملی کرواسی در این کشور اروپایی بوده است.

تیم ملی فوتبال برزیل در آخرین رده بندی اعلام شده از سوی فدراسیون بین المللی فوتبال با 1480 امتیاز رتبه چهارم را در اختیار دارد.

پ.ن : مطلب در مورد این بحث بود ولی گفتم تاپیک جامع زده باشم واسه اطلاع عمومی :f34r:

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
آره من شندیم که بازی داشتن قبلا با هم حالا اگه سابقه-ش رو پیدا کردم میزارم
راستی برام سواله چرا توی آزادی بازی نمیکنن؟

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
دو بار قبلا باری کردن که یه بار 2-1 باخته ایران
یکبار هم 1 - 0 برده

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
آره من شندیم که بازی داشتن قبلا با هم حالا اگه سابقه-ش رو پیدا کردم میزارم
راستی برام سواله چرا توی آزادی بازی نمیکنن؟

در واقع ایران مهمان است ، و برزیل قرار ِ که با 2-3 تیم دیگر هم درابوظبی ( امارات ) بازی کنه.

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
اسامی 23 بازیکن برزیل برای بازی دوستانه با ایران

سرمربی تیم برزیل اسامی 23 بازیکن دعوت شده به تیم ملی برزیل برای دو بازی دوستانه در ماه اکتبر اعلام کرد که فقط نام 6 بازیکن از تیم جام جهانی در بین آنها دیده می شود.

اولین بازی دوستانه برزیل روز 7 اکتبر مقابل ایران است و نام حریف بازی دوم هنوز اعلام نشده است. 16 بازیکن در تیم های اروپایی بازی می کنند و 7 بازیکن نیز در تیمهای برزیلی بازی می کنند. همچنین 8 بازیکن نیز سابقه بازی ملی ندارند.

ترکیب تیم ملی فوتبال برزیل برای دیدار با ایران :

دروازه بانان:

ویکتور لئوناردو (گرمیو برزیل - 27 ساله)، جفرسون دی اولیویرا (بوتافوگو برزیل - 27 ساله) و نتو (اتلتیکو پاراننزه برزیل - 25 ساله)

مدافعان:

دنی آلوز (بارسلونا اسپانیا - 27 ساله)، ماریانو فیلهو (فلومیننزه برزیل - 24 ساله)، آلکس (چلسی انگلستان - 28 ساله)، تیاگو سیلوا (میلان ایتالیا - 26 ساله)، دیوید لوئیز (بنفیکا پرتغال - 23 ساله)، آدریانو (بارسلونا اسپانیا - 25 ساله) و آندره سانتوس (فنرباغچه ترکیه - 27 ساله)

هافبک ها:

وسلی لوپز (وردربرمن آلمان - 23 ساله)، ساندرو رانیری (تاتنهام انگلستان - 21 ساله)، رامیرز سانتوس دوناسیمنتو (چلسی انگلستان - 23 ساله)، فیلیپه کوتینو(اینتر ایتالیا - 18 ساله)، لوکاس پزینی لیه‌وا (لیورپول - 23 ساله)، جولیانو ویکتور دی پائولا (انیترناسیونال برزیل - 20 ساله)، الیاس مندز(کورینتیانس برزیل - 25 ساله) و کارلوس ادواردو (رابین کازان روسیه - 23 ساله)

مهاجمان:

روبینیو (میلان ایتالیا - 26 ساله)، الکساندر پاتو (میلان ایتالیا - 21 ساله)، نیلمار هونوراتو داسیلوا (ویارئال اسپانیا - 26 ساله) و آندری فیلیپه ریبره‌ریو (دینامو کی‌یف اوکراین - 19 ساله)

منبع: سایت گل

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
در واقع ایران مهمان است ، و برزیل قرار ِ که با 2-3 تیم دیگر هم درابوظبی ( امارات ) بازی کنه.

خب چرا دعوت نمیکنن برزیل بیاد توی آزادی بازی کنه و ما بشیم میزبان ؟
دلیل خاصی داره که توی ایران نمیان؟

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
اسامی 23 بازیکن برزیل برای بازی دوستانه با ایران

سرمربی تیم برزیل اسامی 23 بازیکن دعوت شده به تیم ملی برزیل برای دو بازی دوستانه در ماه اکتبر اعلام کرد که فقط نام 6 بازیکن از تیم جام جهانی در بین آنها دیده می شود.

اولین بازی دوستانه برزیل روز 7 اکتبر مقابل ایران است و نام حریف بازی دوم هنوز اعلام نشده است. 16 بازیکن در تیم های اروپایی بازی می کنند و 7 بازیکن نیز در تیمهای برزیلی بازی می کنند. همچنین 8 بازیکن نیز سابقه بازی ملی ندارند.

ترکیب تیم ملی فوتبال برزیل برای دیدار با ایران :

دروازه بانان:

ویکتور لئوناردو (گرمیو برزیل - 27 ساله)، جفرسون دی اولیویرا (بوتافوگو برزیل - 27 ساله) و نتو (اتلتیکو پاراننزه برزیل - 25 ساله)

مدافعان:

دنی آلوز (بارسلونا اسپانیا - 27 ساله)، ماریانو فیلهو (فلومیننزه برزیل - 24 ساله)، آلکس (چلسی انگلستان - 28 ساله)، تیاگو سیلوا (میلان ایتالیا - 26 ساله)، دیوید لوئیز (بنفیکا پرتغال - 23 ساله)، آدریانو (بارسلونا اسپانیا - 25 ساله) و آندره سانتوس (فنرباغچه ترکیه - 27 ساله)

هافبک ها:

وسلی لوپز (وردربرمن آلمان - 23 ساله)، ساندرو رانیری (تاتنهام انگلستان - 21 ساله)، رامیرز سانتوس دوناسیمنتو (چلسی انگلستان - 23 ساله)، فیلیپه کوتینو(اینتر ایتالیا - 18 ساله)، لوکاس پزینی لیه‌وا (لیورپول - 23 ساله)، جولیانو ویکتور دی پائولا (انیترناسیونال برزیل - 20 ساله)، الیاس مندز(کورینتیانس برزیل - 25 ساله) و کارلوس ادواردو (رابین کازان روسیه - 23 ساله)

مهاجمان:

روبینیو (میلان ایتالیا - 26 ساله)، الکساندر پاتو (میلان ایتالیا - 21 ساله)، نیلمار هونوراتو داسیلوا (ویارئال اسپانیا - 26 ساله) و آندری فیلیپه ریبره‌ریو (دینامو کی‌یف اوکراین - 19 ساله)

منبع: سایت گل

اسامی بازیکنان ایران هم اگه داری بزار ممنون میشم

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
روتون زياده
اسم برزيل پشت آدمو ميلرزونه
بعد شما ميخواين كاكا مصدوم بياد يا رونالدينيهو

بزارين با همين بازي كنيم
بازي جذابي بايد باشه

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230

دلیل اصلیش پوله! اگه ایران یکی دو میلیون دلار بهشون بده اینجا هم میان... در واقع الان ایران یه جورایی خودشو با زرنگی چتر عربا کرده ... البته حق پخش تلوزیونی بازی دست برزیله و اگه صدا و سیما بخواد باید ازشون بخره ! ( یه جورایی توپ رو انداختن تو زمین صدا و سما!:دی )

اسامی بازیکنان ایران هم اگه داری بزار ممنون میشم

خواهش میکنم... ایران فعلا درگیر بازیهای غربه آسیاست... احتمال زیاد با همون ترکیب (نهایتا یکی دو تغییر برای ترمیم) بلافاصله خوشو برای بازی با برزیل آماده کنه!

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526

اخه یهو میبنی روبنیو رو دزدیدن بردن تراختور

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
به نظر من میارزه که پول بدن به این کاکا سیاها :)دی) بیان توی آزادی بازی کنن . میدونی چقدر تماشاگر میاد پول بلیط میده و هزینه پخش بازی برای صداوسیما چقدر درآمد داره
کلی تبلیغات کنار زمین و هزینه های دیگه
البته نظر من هم شاید اشتباه باشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همین اسامی ای که معرفی شده هم بازیکنای کمی نیستند.

بخصوص خط حملشون .. یه روبینیو راحت خط دفاعی ما رو جا میذاره. کاکا مصدومه اما دوست داشتم رونالدینیو بود تو بازی.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
اين جدي بود يا شوخي؟:eek:

جديه
مگه چيه
بچه ها اگه 5تا هم بخوريم بازم ارزش داره چون اون برزيله پر افتخار ترين تيم ملي دنيا چرا نامردي ميكنيد

دوست دارم تيم خوب بازي كنه اول از همه دهن همه منتقدهاي قطبي بسته بشه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
كشوراي معروف از ترس حسين كعبي نميومدن بازي كنن با ما
حالا كه كعبي نيست ديگه خيالشون راحته :D

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خدا به داد ایران برسه 15مهر چی میشه خدا می دونه