• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آبروریزی میشه که هفت هشت تای می خوریم
مگه اینکه برزیل بهمون رحم کنه
یعنی ما از امارات کمتریم ؟! امارات که با اون تیم درپیتش رفته جلوی برزیل آماده با همه ستاره هاش با این اختلاف نباخته اونوقت ایران که تو دوران اوجشه هفشتا بخوره !!!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
با بازی بکش زیرش ی که ایران انجام میده بعید نیست 0-0 تموم بشه .

.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
البته سزار رو هم قرار نیست بیارن که بکله فرجی بشه و ما هم گل بزنیم . با بکش ریزش ها عقیلی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازی خوبی میشه !

اگر بتونیم سیستم دفاع-ضد حمله رو با کیفیت خوب پیاده کنیم میتونه تمرین بسیار خوبی باشه برای تیم !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خدا به دادمون برسه معلوم نیست اخر بازی چی میشه
به هر حال یه مساوی هم غنیمته:(

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بازی آبرومندانه باشه برای ما کافیه میدونید چقدر تو این بازی میشه بازیکنای جوون تو دنیا مطرح بشن ؟
فراموش نکنید برزیل همیشه قدرتمند بوده حتی تیم اولشم نباشه به هرحال سطح فوتبالش خیلی بالاس و حداقل عیار تیممونو میسنجیم اگر مثلاً مساوی بدون گل بشه خیلی باید خوشحال باشیم اگر با یکی دوگل ببازیم هم باز مسئله ای نیست ولی میشه به گل زدن هم امیدوار بود سزار که نیستش تیموریان و اولادی میتونن خودی نشون بدن شانسشونم بگه گل بزنن خیلی خوب میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دقیقا

بازی با تیم دوم برزیل هم بهتر از بازی با تیمهایی مثل ویتنام و ارمنستان هست

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دقیقا

بازی با تیم دوم برزیل هم بهتر از بازی با تیمهایی مثل ویتنام و ارمنستان هست
نه تیم دوم نیست فقط یه 2تا بازیکن نیستن بقیشون کامل حاضر هستن لیست بازیکنان تو روزنامه زده بودن

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نه تیم دوم نیست فقط یه 2تا بازیکن نیستن بقیشون کامل حاضر هستن لیست بازیکنان تو روزنامه زده بودن

منظورت اینه که 3 تاشون کلا هستن ؟

لوسیو

سزار

فیلیپه ملو

مایکون

سیلوا

فابیانو

رونالدینهو

الانو

دعوت نشدن به تیم !!!

فقط روبینیو - آلوز از تیم قبلی هستن

برزیل با تیم دومش حدود 4 سال پیش امارات رو 8-0 برد

من به شخصه فکر میکنم چون بازی دوستانست و صرفا درامد زاییش برای برزیل مهمه و ایران هم شدیدا

انگیزه داره چون اولین باره بعد از 40 سال داره با برزیل بازی میکنه , بازی 4-0 یا 4-1 بشه

-------------------

یه مساله خیلی باحال :lol::lol::lol: :

تا زمانی که فرهاد مجیدی تو تیم ملی بود تیم همیشه با قطر و عمان و امارات بازی میکرد

20 سال بازی کرد و با اینا بود ... حالا که دعوت شد و قبول نکرد ایران داره با برزیل بازی میکنه :lol::lol::lol:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بابا امشب که والیبالمون حالمونو گرفت کثثثافت این ایتالیاییه مرتیکه کالباسی! انگار جنون گرفتش یه دفعه آخر بازی سعید معروفو بشگون گرفت ! چه مرگشون شده بود بازیو که برده بودن آشغالا ... :eek:
اعصابم قاراش میشه به خدا
دیگه مرده شور ترکیب هرکی تو ایتالیاس! کثافتای پوست کالباسی!
صدا و سیما هم که مرده شورشو ببرن فقط برای این عزاداریا پخش زنده میگذاره نمیره مثلاً برد بسکتبال جلو تونسو زنده نشون بده
حالا ببین اگر همین ایران برزیلو با تاخیر نشون ندادن حالا ببین

saeedkkk

Registered User
لایک‌ها
0
ای خدا اااورزش ما چرا اینقدر بد شانسه...ااااههههه
اون از جام جهانی فوتبال که عربستان و کره شمالی تو 90 دقیقه هیچ کدوم گل نزدن تا ایران صعود کنه...
اون از جام جهانی فوتسال که 52 ثانیه مونده بود به مرحله بعد صعود کنیم باختیم

ایییینم از والیبال که.....چی بگم سرم داره میترکه...

ای کاش این همه تعصب نداشتم

ای کاش مثل خیلی ها بی خیال بودم

لاقل ای کاش این جور باختها زود از یادم میرفت
اهه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ای خدا اااورزش ما چرا اینقدر بد شانسه...ااااههههه
اون از جام جهانی فوتبال که عربستان و کره شمالی تو 90 دقیقه هیچ کدوم گل نزدن تا ایران صعود کنه...
اون از جام جهانی فوتسال که 52 ثانیه مونده بود به مرحله بعد صعود کنیم باختیم

ایییینم از والیبال که.....چی بگم سرم داره میترکه...

ای کاش این همه تعصب نداشتم

ای کاش مثل خیلی ها بی خیال بودم

لاقل ای کاش این جور باختها زود از یادم میرفت
اهه
دیگه جدی جدی برزیلو باید ببریمو تقاص این همه خون جگرو پس بگیریم
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28304%29.gif

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
چرا همه میگن رونالدینیو؟

مگه برای جام جهانی بوده که حالا نبودنش بشه افت برای تیم برزیل؟

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من میگم کاش همون پاتو و آلوز هم نباشن چون فعلاً همه دنیا با تیم ملی ایران مشکل دارنو ازمون متنفرن اینو دیشب وقتی بازیکن والیبال ایتالیا اونطوری به سعید معروف مثل سگ هار پرید فهمیدم ما ایرانیا چرا اینقدر مظلومو تنهاییم چرا مگه ما به کی بدی کردیم تا حالا !!
باور کن برزیل یا هر تیمی دیگه اگر با ترکیب اصلیش نمیاد به خاطر اینه که ایرانو کنف کنه ولی همیشه دوست دارن با همین تیمای دوموشون حال ایرانو بگیرن تا بگن ما خیلی ازشون عقبیم
ان شاالله به حرمت خون شهدامونم که شده برزیلو آبروشو میبریم و برای این دنیای کثیف خطو نشون میکشیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همگی:

برعکس بعضی ار دوستان من فکر میکنم بازی خوبی انجام میدیم و نتیجه حتی اگه باخت هم باشه مطمعنا با اختلاف نخواهد بود.
برزیل هم اگه با بازیکنهایی که اسم اورده بیاد خیلی هم خوبه و تیمش کم ستاره نیست. همیشه دیدیم که برزیل تو بازیهای دوستانه نهایتا نصف تیمشون رو میبرند. کلا 4-5 تا از ستاره هاشون نیستند.
جدای نتیجه این بازی فارق از هر نتیجه ای که باشه یه کلاس خوب برای ما هست و باعث میشه تیمهای مطرح دیگه راحت تر با مایی که به جام جهانی نرفتیم بازی برگزار کنند.
ایران همیشه جلوی تیمهای قوی خوب بازی کرده و نتایجش بد نبوده. بازی با ایرلندی که اون همه ستاره داشت و یا دوستانه و رسمی با آلمان و ...
میتونیم نتیجه ای خوب بگیریم. همین والیبال دیشب وقتی شروع شد آرزو داشتیم یه ست بگیریم ولی فقط دو امتیاز با بردن بازی که دو ست رو داده بودیم فاصله داشتیم.
زیاد سخت نگیرید/ بازی خوبی میشه و ما باید از این بازیها زیاد داشته باشیم تا همه با یه بازی اینطوری جا نخوریم.

********************************************* و سه خبر از گل:
ترکیب ایرانمقابل عمان با 7 تغییر
کادر فنی تیم ملی اسامی 11 بازیکن اصلی تیم ملی در بازی امروز مقابل عمان را اعلام کرد.در جلسه اي كه امروز در اردن برگزار شد كادر فني تيم ملي نقاط ضعف و قوت حریف و همچنین شرایط بازی تیم ملي ايران تشریح شد و ايران در اين بازي با 7 تغيیر نسبت به بازی قبل بازی می کند.
ترکیب تیم ملی در بازی امروز مقابل عمان بدین صورت است:

ابراهیم میرزاپور-خسرو حیدری-هادی عقیلی- احسان حاج صفی-سید جلال حسینی-میلاد میداودی-میلاد زنید پور-فرزاد آشوبی-حنیف عمران زاده-کریم انصاری فرد-محمد نوری

ابراز تمایل 100 کشور برای پخش بازی ایران و برزیل؛ صدا و سیما باید حق پخش بپردازد
رييس كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال گفت: صداوسيماي ايران بايد حق پخش تلويزيوني ديدار ايران و برزيل را خريداري كند، اما ارقامي كه منتشر شده، صحيح نيست.

عباس ترابيان در پاسخ به اين سوال كه آيا اسپانسر برزيل براي حق پخش تلويزيوني بازي ايران و برزيل رقمي را اعلام كرده است، گفت: قطعا تلويزيون ايران براي پخش اين بازي بايد پولي را بپردازد كه من درباره‌ي اين رقم چيزي نمي‌دانم اما نكته‌اي كه وجود دارد اين است كه ارقام منتشر شده صحيح نيست. ضمن اينكه فدراسيون فوتبال هم مذاكره‌اي را با صداوسيما نداشته است.

پيش از اين يكي از مسوولان فدراسيون فوتبال ايران اعلام كرده بود، رقم حق پخش ديدار ايران برابر برزيل 6 ميليارد تومان است. تا به حال بيش از 100 كشور، براي پخش بازي ايران و برزيل ابراز تمايل كرده‌اند.

*********************************************** و
عزيزي: تيم ملي در جام ملت‌ها از دور مقدماتي هم صعود نمي‌كند و قطبي به آمريكا فرار مي‌كند/آقاي جعفري! خدا حق من را گرفت و تيم شما به ليگ دسته يك رفت/پیشنهاد می کنم اسم نود به دعوای دوشنبه ها تغییر کند!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
چرا همه میگن رونالدینیو؟

مگه برای جام جهانی بوده که حالا نبودنش بشه افت برای تیم برزیل؟

نبوده و دلیل افت برزیل هم یکیش نبود رونی بود

در هر حال همین که ایران با برزیل بازی کنه کافیه ... یه کلاس بالایی به بازیکنای ما میده

امیدوارم روزی رو ببینم که خدادادی در فوتبال وجود نداره

چقدر یه آدم میتونه عقده ای و مریض باشه ؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کی ؟ کجا ؟ میداوودی کجا گل زد ؟:-o

آقا چه خبره ؟ من عقبم خدایی !؟ مگه تیم ملی بازی داره امروز ؟

--
وااااااااای پسر ، عجب گلی زد آندرانیک تیموریان !
احسنت ! خدایی عشق کردم

Last edited:
بالا