سلام به همگی:
برعکس بعضی ار دوستان من فکر میکنم بازی خوبی انجام میدیم و نتیجه حتی اگه باخت هم باشه مطمعنا با اختلاف نخواهد بود.
برزیل هم اگه با بازیکنهایی که اسم اورده بیاد خیلی هم خوبه و تیمش کم ستاره نیست. همیشه دیدیم که برزیل تو بازیهای دوستانه نهایتا نصف تیمشون رو میبرند. کلا 4-5 تا از ستاره هاشون نیستند.
جدای نتیجه این بازی فارق از هر نتیجه ای که باشه یه کلاس خوب برای ما هست و باعث میشه تیمهای مطرح دیگه راحت تر با مایی که به جام جهانی نرفتیم بازی برگزار کنند.
ایران همیشه جلوی تیمهای قوی خوب بازی کرده و نتایجش بد نبوده. بازی با ایرلندی که اون همه ستاره داشت و یا دوستانه و رسمی با آلمان و ...
میتونیم نتیجه ای خوب بگیریم. همین والیبال دیشب وقتی شروع شد آرزو داشتیم یه ست بگیریم ولی فقط دو امتیاز با بردن بازی که دو ست رو داده بودیم فاصله داشتیم.
زیاد سخت نگیرید/ بازی خوبی میشه و ما باید از این بازیها زیاد داشته باشیم تا همه با یه بازی اینطوری جا نخوریم.
********************************************* و سه خبر از گل:
ترکیب ایرانمقابل عمان با 7 تغییر
کادر فنی تیم ملی اسامی 11 بازیکن اصلی تیم ملی در بازی امروز مقابل عمان را اعلام کرد.در جلسه اي كه امروز در اردن برگزار شد كادر فني تيم ملي نقاط ضعف و قوت حریف و همچنین شرایط بازی تیم ملي ايران تشریح شد و ايران در اين بازي با 7 تغيیر نسبت به بازی قبل بازی می کند.
ترکیب تیم ملی در بازی امروز مقابل عمان بدین صورت است:
ابراهیم میرزاپور-خسرو حیدری-هادی عقیلی- احسان حاج صفی-سید جلال حسینی-میلاد میداودی-میلاد زنید پور-فرزاد آشوبی-حنیف عمران زاده-کریم انصاری فرد-محمد نوری
ابراز تمایل 100 کشور برای پخش بازی ایران و برزیل؛ صدا و سیما باید حق پخش بپردازد
رييس كميته بينالملل فدراسيون فوتبال گفت: صداوسيماي ايران بايد حق پخش تلويزيوني ديدار ايران و برزيل را خريداري كند، اما ارقامي كه منتشر شده، صحيح نيست.
عباس ترابيان در پاسخ به اين سوال كه آيا اسپانسر برزيل براي حق پخش تلويزيوني بازي ايران و برزيل رقمي را اعلام كرده است، گفت: قطعا تلويزيون ايران براي پخش اين بازي بايد پولي را بپردازد كه من دربارهي اين رقم چيزي نميدانم اما نكتهاي كه وجود دارد اين است كه ارقام منتشر شده صحيح نيست. ضمن اينكه فدراسيون فوتبال هم مذاكرهاي را با صداوسيما نداشته است.
پيش از اين يكي از مسوولان فدراسيون فوتبال ايران اعلام كرده بود، رقم حق پخش ديدار ايران برابر برزيل 6 ميليارد تومان است. تا به حال بيش از 100 كشور، براي پخش بازي ايران و برزيل ابراز تمايل كردهاند.
*********************************************** و
عزيزي: تيم ملي در جام ملتها از دور مقدماتي هم صعود نميكند و قطبي به آمريكا فرار ميكند/آقاي جعفري! خدا حق من را گرفت و تيم شما به ليگ دسته يك رفت/پیشنهاد می کنم اسم نود به دعوای دوشنبه ها تغییر کند!