• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی 2 2 شد

البته فراموش نکنیم که نیمه دوم 10 نفره شدیم و محمد نوری یکی از پایه های خط میانمون رو از دست دادیم.

بازی بدی نبود. توپ و میدون دست ما بود اما درست استفاده نکردیم. یه جوری بچه ها هول بودند

گلها هم بسیار زیبا بودند. هم گل میلاد و هم گل اندو

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
علاوه بر اينكه 10نفره بوديم و توپ در اختيارمون بودش 8 تغيير در تركيب داشتيم كه اين خودش خيلي زياده

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یه نکته ای من رو تو فکر برده
این تیموریان تو 1-2 تا از بازیهای مقدماتی جام جهانی هم نام خانوادگیش Teymotian نوشته شده بود
درستش اینه یا تیموریان درسته؟

ادیت:
جالب شد
تو ویکی پدیا که تو گوگل کش شده نوشته "آندرانیک تیموریان (به ارمنی: Անդրանիկ Թէյմուրեան) با نام کامل و درست آندرانیک تیموتیان سامرانی "
اما الان ادیت شده وشده "آندرانیک تیموریان (به ارمنی: Անդրանիկ Թէյմուրեան) با نام کامل و درست آندرانیک تیموریان سامرانی "

اسم ارمنیش معنیش به انگلیسی میشه:
First Teymurean

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو لیگ انگلیس که بود یادمه پشت لباسش نوشته بود آندارنیک
گل قشنگی هم زد

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بازی اصلا درحد تیم ملی نبود ضعیف بازی کردن
ولی خداییش اندرانیک چه گلی زد
توپ بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

نتیجه بازی خوب نبود زیاد

دو تا گل زدیم که گل اول اگرچه از راه دور بود ولی در نتیجه ریباند یه کار تاکتیکی بدست اومد و گل دوم هم که شوت بود. در کل کار فنی خوبی تو خط حمله بود یا نبود کاری ندارم ولی در مقابل حریفی مثل عمان خوب نبود
تو گلهای خورده هم که بیخیالش/ میزاپور تو گل بود دیگه. (جدا رو چه حساب اینو دعوت کردند؟ -فوتبال پاک یا استعداد جوان؟-)

به نظرم تو جو برزیل رفته بودند از الان / خوب نبود.

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یک مصاحبه با تیموریان شده بود که خودش می گفت نام شناسنامه ای و اصلیش تیموتیان است ولی

برای تلفظ راحت تر در فارسی , نام ورزشی و روزمره اش را تیموریان انتخاب کرده است !

:happy:
تو رو خدا تو یکی حرف نزن آقای استدلال !
من هرجا پستای تو رو خوندم دیدم یه نفر اومده جوابتو داده شستت گذاشتت کنار :lol:
...
دیشب با یکی از این عربای اهواز کل کلم شد انگار یادش رفته بود همه چیش حتی شناسنامشم ایرانیه و باید احترام کشوریو که بهش تعلق داره رو نگه داره چیزی بهش نگفتم اعصابم از باخت والیبال خیلی ناراحت بود ولی کاش یه چیزی بهش میگفتم
اکثر عربا کینه توزو غیرقابل اعتمادن تازه این یارو مدتها بود رفاقت ظاهریم داشت خیلی از این حرکتش بدم اومد شروع کرد هی با طعنه گفت ایرانیا چه دیشب بی غیرت بودن ...! (حالا انگار چی شده یه مساوی که این حرفارو نداره)
یه کلام بهش گفتم ماشالا غیرت خودت ...!
من نمیدونم چرا افتادیم کنار اینا ! اینا هیچوقت جلوی ایرانیا صفت نداشتن از عمانش که جفت هنده بگیر تا مراکشش که آخر آفریقاس همشون به خون ما ایرانیا تشنن
چند شب قبل به یارو گفتم خوب بحرینو پوکوندیم فکر کنم دلش از این پر بود !
پ.ن: سوری فور اعصاب خوردی الکی !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
خبر جدیدی از تیم برزیل در مقابل ایران نشده؟؟

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ایشالا بازی عراق رو ببریم برم به عربه بگم سلام علیکم
بی صبرانه منتظر این بازیم
خدا کنه بازیکنامون بدونن جلوی چه تیمی بازی میکنن باور کنید برای من نتیجش از نتیجه بازی با برزیل هم مهمتره به امید پیروزی ایران این بازی کاملاً حیثیتیه :)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این قطبی واقعاً آدم بی تدبیری هست یه موقعیت خطرناک به خیر گذشت ولی تیم ملی اونقدر دفاعو رها کرد تا گل خورد حالا هم بسیار بازی بی برنامه ای میکنن هی شتابزده میرن جلو میان عقب
احتمال خوردن گل دوم زیاده
افتضاح شده این تیم شک نکنید جلو برزیل آبروریزی میشه

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ایران 2 عراق 1
برد ایران رو تو این بازی حساس تبریک میگم
به جرات میگم یک بار دیگه فوتبال عرب رو شکست دادیم
چون پیش بینیم همین الانم اشتباه بود !! دیگه فینالو پیش بینی نمیکنم ! :D
اما شکست عراق خیلی مهم بود آفرین به غیرت ایرانی

frxa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایران 2 عراق 1
برد ایران رو تو این بازی حساس تبریک میگم
به جرات میگم یک بار دیگه فوتبال عرب رو شکست دادیم
چون پیش بینیم همین الانم اشتباه بود !! دیگه فینالو پیش بینی نمیکنم ! :D
اما شکست عراق خیلی مهم بود آفرین به غیرت ایرانی
حالا برور عربرو بترکون

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
من بازی ندیدم ترکیب اصلی عراق کامل بود؟
هوارملا محمد و nashat akram تو بازی بودند؟
akram1.jpg

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
کشور دوست و برادر ، عراق رو بردیم ؟:(
آخه چرا :(
اونا که برادر ما بودن ؟! چرا به ما بی احترامی کردن ؟ :)

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کشور دوست و برادر ، عراق رو بردیم ؟:(
آخه چرا :(
اونا که برادر ما بودن ؟! چرا به ما بی احترامی کردن ؟ :)
والا به خدا !
وقتی سجده شکر غلامین رو دیدم بهش درود فرستادم پسر باغیرت ایرانی خیلی دوستت داریم به شخصه دوست دارم غلامین هم تو ترکیب اصلی ایران بمونه و جلوی برزیل هم بازی کنه انصافاً شوت مهلک و دقیقی زد اعتماد این بازکن خیلی بالاس و اینم یه نقطه قوته فکر میکنم چیزی از اولادی برای فیکس شدن کم نداشته باشه بازیهاش توی استیل آذین که حرف نداشت
خدا کنه این کویت سوریه هر کدومشون که اومدو بترکوینیم چون این عربا تا ابدالدهر باید کیسه بکس ایران بمونن :D

من بازی ندیدم ترکیب اصلی عراق کامل بود؟
هوارملا محمد و nashat akram تو بازی بودند؟
akram1.jpg

آره این نکبتم بازی کرد :wacko:
ای کاش این فرهنگ جا میفتاد که اگر عرب کوچکترین ارزش فنی هم داره به خاطر عرب بودنش ازش حمایت نشه برای نمونه این بازیکنو اصفهانیا و بقیه موارد تیمای تهرانی و ... نیارن ساپورتش کنن تو لیگ ایران ستاره عراقی بیارن ! :hmm:
پ.ن: اکرم خانومم بازی کرد :lol:
ویرایش 2: ولی تیم عراق تیم ضعیفی نبود و فکر میکنم این برد جدای از مسائل فنی به دلیل "غیرت ایرانی" تو هر شرایطی هم که بودیم نصیبمون میشد
تبریک

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ازسوی کادر فنی، بازیکنان و کلیه اعضای تیم ملی فوتبال ایران حاضر در رقابتهای غرب آسیا، این پیروزی غرورانگیز را به مردم ایران و خانواده شهدا تقدیم می‌کنیم .

ایلنا: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از پیروزی دو بر یک برابر عراق در مرحله نیمه نهایی مسابقات غرب آسيا در اردن گفت که این پیروزی را به ملت ایران تقدیم می کند.
به گزارش ايلنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون ،افشین قطبی پس از پایان این دیدار گفت:« ازسوی کادر فنی، بازیکنان و کلیه اعضای تیم ملی فوتبال ایران حاضر در رقابتهای غرب آسیا، این پیروزی غرورانگیز را به مردم ایران و خانواده شهدا تقدیم می کنیم و امیدواریم این پیروزی ها مقدمه ای بر بازی‌های درخشان و رسیدن به هدف کوتاه مدت تیم ملی یعنی قهرمانی در جام ملتهای آسیا باشد.»

بالا