• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
وافعآ دلم گرفت .. چقدر صحبت های مهدی فنونی زاده جالب و پر معنی بود .. خدا وکیلی محبت و معرفت توی تک تک کلماتش دیده میشد .
حاج رضایی هم خداییش خیلی خوب حرف میزنه ..

پ.ن : منم با پیشنهاد آقا مهرداد موافقم . اگه این کارو بکنیم خیلی خوبه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من تاپیک رو زدم و از دوستان خواهش میکنم که شرکت کنند در اون تاپیک :)

هر کسی بازیکنی معرفی کنه :) افرین به غیرت و معرفت اونها که همیشه برای تیم ملی با تعصب بازی میکردند و بهانه نمیاوردند.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
امشب حالم از فوتبالیستهای نسل خودمون به هم خورد ...اونا چی بودن اینا چی هستن . به نظرم حرفای مایلی کهن خیلی خوب.

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
از مایلی کهن غیر این نمیشه انتظار داشت که با انداختن تقصیر 100% به گردن بازیکن ها و تبلیغ به نفع خودش که بله من زحمت کشیدم چیز دیگه ای بگه! متاسفم برای طرز فکرش :upsided:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
فیلم هندی :lol:

لقب *س خل ترین رئیس فدراسیون تاریخ فوتبال جهان برازندشه واقعا

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
فیلم هندی :lol:

لقب *س خل ترین رئیس فدراسیون تاریخ فوتبال جهان برازندشه واقعا

اینکه سریع از خبر گذاری زنگ میزنن میگن فایل صوتی اش هم موجوده خیلی با حاله

کم مونده بود فردوسی پور گوشیش رو در بیاره بگه
این هم مدرکش موجوده!

فردوسی پور گیر داده بود به نماینده ها
اگه فلانی فلان بود الان رفسنجان ما هم یه تراختور سازی داشت!

Last edited:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اين نهايت بيشعورى يه نفره که بياد در برابر نمايش مشکلات فوتباليست هاى قديمى و درخواست از مسؤولان براى توجه بهشون يه اس ام اس مسخره بفرسته و توش بنويسه فيلم هندى.

چطور اونجا که کاسه گدايى براى پاکستانى‌ و افغانى ‌و فلسطينى‌ و عراقى برميدارين و از صبح تا شب تو تلويزيون بدبختى و فلاکت و بيچارگى‌شون رو نمايش ميدين و انتظار دارين ملت بيان به اونا که ربطى به ما ندارند کمک کنند فيلم هندى ‌نيست، اونوقت اينجا براى ‌اين بازيکنا که ايرانيند و هموطن و براى‌خودشون کسي بودند و هستند و انتظار خاصى‌هم ندارند اون وقت فيلم هنديه؟؟؟؟

چطور وقتى نوبت پاکستان و فلسطين و عراق و افغانستانه، فرياد مسلمونى و برادرخواهيتون تا عرش اعلا بالا رفته، ولى ‌وقتى که نوبت به مردم خودمون ميرسه سياه نمايى و فيلم هنديه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا که >_<

‌‌

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
دوستان اگر فیلم اون قسمت مربوط به بازیکنان قدیمی روی اینترنت اومد حتما لینکش رو بزارن. من ندیدم.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فکر کنم تو چند سال اخیر بهترین برنامه نود بود
فنونی زاده ، بیانی و باوی واقعاً داستانشون دردآور بود

عباس کارگر الان ماشالله با اینکه اضافه وزن داره ولی شوتهایی که میزنه 1 درصد هم خطا نمیره کنج دروازه میره سه شنبه تو حیدرنیا پیشکسوت های پرسپولیس ساعت 3 تا 4:30 بازی میکنند خیلی ها دیگه هم هستند که من نمیشناسمشون

مایلی کهن و کفاشیان هم چیزیدن به خودشون واقعاً ادمهای به این بی شعوری ندیدم

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
منم ندیدم ... اگه برنامه لینک شد بزارید برا دانلود

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

عباس کارگر الان ماشالله با اینکه اضافه وزن داره ولی شوتهایی که میزنه 1 درصد هم خطا نمیره کنج دروازه میره سه شنبه تو حیدرنیا پیشکسوت های پرسپولیس ساعت 3 تا 4:30 بازی میکنند خیلی ها دیگه هم هستند که من نمیشناسمشون

کاملآ درسته برنامه ای جذاب شده بود
مخصوصآ سوال مسابقه خیلی توپ بود

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
دیشب بیشتر از همیشه حالم از کفاشیان بهم خورد . متولی فوتبال مملکت ما رو باش . مردک نفهم به سرنوشت تراژیک اسطوره های فوتبال ما می گه " فیلم هندی ! " . عادل هم خوب خودشو زد به شوت بازی و اس ام اسش رو خوند تا ضایع بشه مردک نفهم . هرجای دنیا بود فردا صبحش رسانه ها یک کاری می کردن که این بابایی که گفت " فیلم هندی " استعفا کنه . اما اینجا هرچی احمقتری مقامت ثبات بیشتری داره !!

دلمم برای فوتبالیست های دهه شسصت خیلی سوخت . خودشونم مقصر بودن اما این هیچ چیزی از تقصیر جامعه و متولیان ورزش و اقتصاد و ... کم نمی کنه . مجبتی محرمی یکبار توی یک مصاحبه ای گفته بود " من بچه ی محله جمشیدم . به من چی دادید که اینهمه از من طلب دارید ؟ ( منظورش به اونایی بود که به اخلاقش گیر می دادن ) توی محله ما اغلب همبازیام یا دزد شدن یا موادفروش . من شدم مجتبی محرمی . این کار کوچکیه ؟! "
راستم می گفت . البته از همون محله ها امیرقلعه نوعی هم در اومد . مجتبی هم کیفیت بازیش از امیر بهتر بود هم راحت دو-سه برابر امیر بازی ملی داشت . اما خودشم مقصر بود در اینکه الان اینجا باشه و امیر قلعه نوعی ( رفیق فابریکش ) الان سالی چند صد میلیون درآمد داشته باشه . اما این هیچ چیزی از مسئولیت متولیان ورزش و اقتصاد و ... این مملکت کم نمی کنه . اونا تقصیرشون بیشتر از خود این بازیکناس

بدشانسی هم اوردن . کمی زود بدنیا اومدن . باور کنید شاهرخ بیانی . شاهین بیانی . ضیا عربشاهی . مرحوم قایقران . پنجعلی و نامجو مطلق ، محسن عاشوری و ... هرکدومشون 100 برابر بازیکنای امروز باکیفیت تر بودن

اگر شیث رضایی بعد از 3-4 سال بازی توی پرسپولیس بنز آخرین مدل سوار می شد ، حق شاهین بیانی یه بوئینک 747 اختصاصی بود . اصلا نمی تونی هیچ دفاعی رو بجز نادرمحمدخانی با خط دفاعی که زمان بیانی و پنجعلی داشتیم قیاس کنید.
خیلی دلم براشون سوخت

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99

كاملا تاييد ميشه.همين حرفا رو ميخواستم بگم.
مخصوصا اون مايلي كه واقعا بيشعوره.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
این جریان پیامک فیلم هندی چیه ؟
من تا اونجایی که می خواست در مورد لیگ یک حرف بزنه دیدم
تا زمانی که یه دلقکی رئییس فدراسیون باشه من هیچ توقعی از فوتبال کشورم برای درمان وضعیت فعلی تیم نداره چه برسه به رسیدگی به امورات پیشکسوتان
واقغا واژه دلقک برازندشه :wacko:

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
کفاشیان مردک چاپلوس و نان به نرخ روز خوری بیش نیست.اینجور آدما حکومتشون پایداره.اینهمه حواشی و فساد مالی و اخلاقی و ... پیش اومد ککش هم نگزید. شرط می بندم اصلا فنونی زاده ها و بیانی ها و... نمی شناسه. حالا که تغاری شکسته و ماستی ریخته و جهان به کام کاسه لیسانه.تا دور بچرخه و دور اینا هم تموم بشه...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نود خوبی بود/ تنها فایده این تعطیلی لیگ همین بود//
امیدوارم هفته بعد یه راهی برای نجات علی اکبریان بتراشند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان عزیز

بخصوص سی پی یوی عزیز که اطلاعات زیادی در زمینه ناریخ فوتبال کشور دارند

تو این تاپیک خواهشا شرکت کنید و نذارید که بخوابه

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
عجب نودی بود .همه چی داشت.
اول اون پیراهن های تیم جوانان بود که واقعا آبروریزی بود . خاک بر سر فدراسیون
بعدش بلوکه شدن و برداشت 220 یا 280 میلیون از حساب فدراسیون بود. دم مصطفوی گرم . باز هم خاک بر سر فدراسیون که نتونسته حقانیتش رو(اگه داشته !) تو دادگاه ثابت کنه حالا اومده مدعی شده. می گفت مدارکش موجوده !!!
آخرینش هم فیلم هندی بود که نیاز به توضیح نداره و باز هم خاک بر سر فدراسیون .
پست منصور قیامت تایید میشه . مرتیکه دلقک . بماند که رفته یه شومن هم آورده !!!

در مورد مایلی کهن اگه فقط گفته :
"البته گفتنی است محمد مایلی کهن هم در این برنامه به انتقاد از برخی پیشکسوتان ورزش پرداخت و مدعی شد که مسبب برخی از مشکلات پیشکسوتان خود آنها هستند که نتوانستد در برابر مشکلات مقاومت مناسبی داشته باشند."
خب مگه اشتباه گفته ؟
همین عربشاهی نگفت پیشنهاد داشتم قبول نکردم؟ کارگر نگفت از کجا به کجا رسیده ؟
پس بعضی جاها خودشون هم مقصر بودن .

بالا