• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
سلام خدمت دوستان
دوستانی که در حال بحث در خصوص مسائل سیاسی هستند میان نظراتی می دن که اصلا ارتباطی با تاپیک و بخش فوتبال نداره ، خودشون هم اول صحبتهاشون عذرخواهی میکنند از اینکه صحبتهاشون مرتبط نیست ولی باز ادامه می دن و حتی خودشون اذعان دارند که این بخش محلی برای اینگونه مباحثات نیست ولی باز هم ادامه میدن .
روشنه که دوستان توجهی به قوانین ندارند ، برای بار آخر خواهش می کنم فضای تاپیکها رو با موضوعات غیر مرتبط ملتهب نکنید در غیر اینصورت از این به بعد با برخورد جدی مواجه خواهید شد. ضمنا تمام پستهای غیر مرتبط در این تاپیک پاک شد و در تاپیکهای دیگه هم پاک خواهد شد. قبلا از اینکه رعایت خواهید کرد متشکرم. شاد و پیروز باشید

سلام دوست گرامی...
از نظارت دقیق شما بر پست های تاپیک بسیار خرسندم و امیدوارم این رویه در مورد تاپیک های دیگر نیز اعمال شود..
آری دوست گرامی حق با شماست اما حقیقتا بار مطالب کذب و غیر واقعی تا حدی بود که تاب تحمل را سلب کرده بودو خوشحالم که با دادن جوابیه پست بقیه پستهای نا مربوط نیز پاک شده است..تنها جای تعجب برای بنده این است که چگونه پست های نا مربوط و سیاسی تا ساعت1:30 بامداد دیشب نوشته شده بود و شما تنها به دادن تذکر چندین باره بسنده کرده بودید ولی پست اینجانب که صرفا در جواب و دفاع از سخنان آقای دایی نوشته شده بود سریعا پاک شد...
متشکرم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوست گرامی...
از نظارت دقیق شما بر پست های تاپیک بسیار خرسندم و امیدوارم این رویه در مورد تاپیک های دیگر نیز اعمال شود..
آری دوست گرامی حق با شماست اما حقیقتا بار مطالب کذب و غیر واقعی تا حدی بود که تاب تحمل را سلب کرده بودو خوشحالم که با دادن جوابیه پست بقیه پستهای نا مربوط نیز پاک شده است..تنها جای تعجب برای بنده این است که چگونه پست های نا مربوط و سیاسی تا ساعت1:30 بامداد دیشب نوشته شده بود و شما تنها به دادن تذکر چندین باره بسنده کرده بودید ولی پست اینجانب که صرفا در جواب و دفاع از سخنان آقای دایی نوشته شده بود سریعا پاک شد...
متشکرم

شایان عزیز سلام
شاید از اون بابت برای شما باعث تعجب هست چون در جریان این موضوع نیستید که بنده معمولا از ساعت 4 بعداز ظهر تا روز بعد آنلاین نیستم و معمولا صبح روز بعد آنلاین میشم. روشنه وقتی نباشم پستی هم پاک نخواهم کرد. فرزاد عزیز هم به عنوان همکار بخش تذکر داده بودند تا دوستان ادامه ندن که متاسفانه نتیجه ای نداشت. الان هم اگر جایی از این تیپ صحبتها در این تاپیک هست که من متوجه نشدم یک ریپورت بدید تا پاک کنم.
این رو هم توضیح بدم که اگر شما یا دوستان دیگه جوابیه هم نمی دادید پستها پاک می شدند . ایکاش به جای اینکه به فکر جوابیه دادن باشیم کمی قوانین تالار فوتبال (خصوصا قوانین 2و 10)رو مطالعه می کردیم تا اینگونه از هم دلخور نشیم. نکته دیگه هم اینکه پست شما هم حدود ساعت 8 صبح امروز و توسط من بعد از حدود 7 ساعت پاک شد نه سریعا دوست عزیز ، به همون دلیلی که گفتم یعنی حضور نداشتنم در ساعات عصرگاهی و شبانگاهی .
در پایان خواهشمندم اگر دوستان هر گونه صحبتی در این خصوص دارند در تاپیک وقایع اتفاقیه صحبتهاشون رو اعلام کنند تا این تاپیک روند اصلیش رو ادامه بده.
شاد و پیروز باشید

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
تلاش براي پايان دادن به كابوس دوشنبه‌ شب‌ها
اقتدار فردوسي‌پور، اعتدال فردوسي‌پور!

پخش نشدن برنامه 90 از شبكه جام جم و شايعه جانشيني خياباني به جاي عادل فردوسي‌پور، موجب شد که این برنامه دوباره در صدر خبرهای داغ قرار بگیرد. هرچند خياباني ظاهرا این قضیه را انکار می کند(!) استعداد، هوش ذاتي و سواد عادل فردوسي پور، موجب شد تا چهره اي محبوب از او ساخته شود و مديران صداوسيما براي اينكه اين پايلوت آزادي رسانه اي حفظ شود، همه كار كردند؛ اما گويا اين روزها تصميم گرفته اند براي اين پيشروي ورزشي هم مرزی تعيين كنند، چراكه در نظر مديران نه چندان عميق، قرار بود برنامه 90 «تنها» برنامه اي سرگرم كننده و جذاب باشد كه به موضوع «داوري» و «حواشي» بپردازد، نه «مخالف خوان» جرياناتي باشد كه فوتبال را هدايت و مديريت مي كنند. عادل بايد «سطحي» بماند، چون «سطحي نگري» مي تواند مديريت ها را آزادتر بگذارد.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فکر نکنم فردا نود پخش بشه چون فردا ساعت 22:30 والیبال ایران-ایتالیا هست. زمان بازی هم حدود 2 ساعته. پس دیگه فرصتی برای عادل نمیمونه.

خبر دیگه اینکه عادل رفته عیادت قلعه نویی، بهش گفته من کل یوم جویای احوالت هستم. دی:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
جدی میگی رفته ملاقاتش؟ مگه تهران عمل کرده؟
از جزئیاتش خبر ندارم فقط تو یکی از فروم ها خبر رو که از سایت گل کپی کرده بود دیدم.
این عادل خیلی مامولکه. دی:

ینی چی نمی زاره ؟ قله نویی چی شده ؟
والیباله دیگه. دیروز ایران ژاپن رو 3-1 برد . امشب هم با ایتالیاست.

مینیسک پاش رو انگار عمل کرده.

--------------------

عادل فردوسي‌پور به عيادت قلعه‌نويي رفت​

.

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ای بابا :( ما کل دلخوشیمون از تلویزیون همین 90 هست ! معلوم نیست کِی پخش میشه ؟! والیبال مگه بیشتر از 1 ساعت طول میکشه ؟! :دی

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ای بابا :( ما کل دلخوشیمون از تلویزیون همین 90 هست ! معلوم نیست کِی پخش میشه ؟! والیبال مگه بیشتر از 1 ساعت طول میکشه ؟! :دی

نود چیه ؟ برنامه فت*نه گر وابسته جنبش س/بز لج*نی !

بازی دیروز که 4 گیم داشت 2 ساعت طول کشید . امشب هم حدود 1.5 تا 2 ساعت طول می کشه.

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
حالا پنج شنبه نشون نمی ده ؟ :eek: اینطوری که از بازی ها برنامه عقب می افته که بررسی بکنه :|

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
حالا پنج شنبه نشون نمی ده ؟ :eek: اینطوری که از بازی ها برنامه عقب می افته که بررسی بکنه :|

چون بازی هفته بعد 15 مهر هست وقت داره. احتمالا به خاطر بازی ذوب که 4شنبست پنج شنبه پخش میکنه. شاید هم بزاره دوشنبه

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
اي بابا!
نميشه يه دفعه ساعت 7-8 شب نود نشون بده.
اها الان يادم افتاد نميشه چون تي وي برنامه هاي جذاب ديگه اي داره :دي

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب امشب 90 رو نشون نداد. جاش والیبال نشون داد.
--------------------------------------------------------------
بازی فوق العاده ای بود. بین ایران و ایتالیا و لذت بردم. درسته باختیم اما تو ست پنجم و فقط با اختلاف 2 امتیاز

حیف شد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
عجب بازی بود ایران ایتالیا

راند دوم که به 10 باختن گفتم دیگه هیچی تمومه

واقعا داشت معجزه میشد ... حیف ... واقعا حیفففففففففف

1 هفته از سر این 90 راحت شدیم

جدیدا احساس میکنم فردوسی پور فقط میاد به یه چیز گیر بده

یعنی مهم نیست اون اتفاق مهم باشه یا نه

هر مدلی شده دوست داره گیر بده

برنامش داره به بیراهه میره

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اکبریان سوژه 90

گل: عادل فردوسی پور از تعطیلی لیگ بهره برد وروز جمعه در ورزشگاه اکباتان به گفتگو با پیشکسوتانی پرداخت که به نوعی با مشکلات پس از دوره قهرمانی روبرو هستند
.در این گفتگو که با پیش زمینه ماجرای علی اکبریان واعتیادش که منجر به زندانی شدن او شده تهیه گردید کسانی مثل کریم باوی و...به بیان خاطرات گذشته پرداختند وحرفهای جالبی برزبان آوردند که دیدن آن در برنامه 90جالب خواهد بود.

خب حتما از ماجرای اکبریان با خبر شدید ولی اگه از دوستان کسی در این زمینه بی اطلاع هست یه سر به تاپیک بحث روز بزنه
علیرضا اکبریان یا همون ع - الف همون فوتبالیست سرخابی ای هست که مدتها در محافل پیچیده بود

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
ایول به فردوسی پور عجب سوالی برای برنامش طرح کرده
معلومه گزینه 4بهترین گزینه است
برد برزیل با تفاضل بیش از 1 گل درسته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این موضوع پیشکسوتان خیلی ناراحت کننده است

حالم گرفته شد. بازیکن هایی که هر کدومشون از کل تیم ملی فعلیمون کارایی داشتند وضعشون شده این

اونوقت رفت تو تیم راه اهن ماشینا همه هیوندا و لکسوس و ........

حیف اون نسل . اگه اونها الان بودند همشون لژیونر اروپایی بودند واقعا

چه تیم ملی ای بود. چه استقلال پرسپولیسی بود ......

حیف واقعا

من یه پیشنهاد دارم. اگه مدیران موافق هستند یه تاپیک مجزایی بزنیم و این بازیکنهای قدیمی رو معرفی کنیم و تا همه باهاشون اشنا بشیم

واقعا حیفه. به عنوان یه کسی که از دیدن فوتبال لذت میبریم کوچکترین کاریه که میتونیم انجام بدیم برای این بازیکنها.

Last edited:
بالا