سلام دوست عزیز
خواستم ببینم بسته کی ارسال شده تا منتظر بمونم و بسته رو بگیرم تا برگشت نخوره
متشکرم
به نام خدا
كاوه جان پي ام دادم چك كنيد
آقا بازی های ما هم رسید
کیفیتشون هم خوب بود و سریع ارسال شد
ممنون
كاوه جون.. ارسال نكردي؟! امروز هر چي منتظر موندم خبري نشد.. چشمم به سايت خشك شد!![]()
قربان داش كاوه ! مخلصيم ...
ممنون بد نيستم . خواستم بگم كه بازي F1 2010 دستم اومد .اما حسابي خيط شديم ! تو Windows XP SP2 نصب نميشه ! يا بايد به SP3 ارتقا بدم يا ويندوز 7 بريزم !
اميدوارم هميشه موفق باشي ... فعلا
سلام
فردا انشاا... بدستتون خواهد رسید
امروز ارسال شد دوست عزیز
متشکرم![]()
آقا سلام
بسته ما هم رسید
ولی یه مشکلاتی هستش
دی وی دی اول بازی fifa2011 خراب هستش خط رایت داره ولی سیستم من به دیسک خالی میشناسدش ؟نمی دونممشکل چیه؟
اونوقت قرار بود یه دیویدی مستند ایرانی بفرستی که نفرستادی
ولی بجاش بازی Dragon Age: Origins + Movie که 3 دیویدی بود ( البته تو خود لیست بازی ها نوشته بودی ) را 4 تا فرستادی ابیته اینم حالا نصب کردم
با تشکر
با تشکر
البته شرمنده دوستا که این سوال رو می پرسم آخ شاید شما مشکل اون رو حل کرده باشید
من تو ویندوز 7 پرو 2011 رو نصب کرده ام ولی اصلا صدای تماشاچی ها نمی یاد فقط گزارشگر مثلا یه گل می زنی عین خیال تماشاچی ها نیست
مشکل چیهبه نظرشما ؟
به نام خدا
سلام دوست عزيز اقا كاوه گل دوتا پي ام دادم چك كنيد
سلام
سلام
هر دو دیسک فیفا به همون شکله یعنی بالا نمیاد ؟
بعد اون مستند ایرانی رو داشتم ولی باتوجه به اینکه جدیدا نقل مکان کردم و این مستند بروی دیسک بود و یه چند روزی رو دنبال مستند باید میگشتم براتون به همین دلیل DLC جدیدی که واسه Dragon Age اومده بود رو به جای اون فرستادم. در هر صورت براتون جبران خواهم کرد
سلام امین جان
دیدم چک بفرمایید
سلام
بابت مجموعه مشکلی نیست فقط جهت اطلاع گفته بودم درمورد دیسک فیفا هم دیسک اول اون خراب هستم دیسک دوم روهم که می زارم ستاپ داره ولی وقتی می خواد شروع به نصب شه پیغا مده دیتا 0 روبزار که معنی اون اینه که باید دیسکی که حاوی فایل های اولیه باشه رو بزاری
البته باز این را هم جهت اطلاع گفتم چون نیازی ندارم دوباره ارسال شه چون نمی خوام تو زحمت بیفتید .
سلام كاوه جون. بستهي من امروز صبح رسيد.. واقعا ممنون![]()
سلام کاوه جان بسته من هم امروز ظهر رسید. با تشکر
ممنون کاوه جان
سفارش من خیلی سریع رسید
و بدون مشکل هم اجرا شد
سلام دوست عزیز.
سفارش من خیلی زود و به موقع رسید.از اینکه به موقع ارسال و بازی ها را روی دی وی دی T-gate رایت کردید ممنون.
موفق باشی دوست من