• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

fazel_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

من متولد 4/1/1368 هستم و هفته قبل چهارشنبه 14/7/1389 فرستادم و در تاریخ 13/7/1389 از در مقطع کاردانی کامپیوتر دانشگاه انصراف دادم 6سال بسیجی فعال 1سال عضو شورا چند سال گردان عاشورا

درجه من در خدمت سربازی؟
حقوق من در خدمت سربازی؟
مدت خدمت من در سربازی؟
تاریخ اعذام من به خدمت؟

رهـــــا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

من متولد 4/1/1368 هستم و هفته قبل چهارشنبه 14/7/1389 فرستادم و در تاریخ 13/7/1389 از در مقطع کاردانی کامپیوتر دانشگاه انصراف دادم 6سال بسیجی فعال 1سال عضو شورا چند سال گردان عاشورا

درجه من در خدمت سربازی؟
حقوق من در خدمت سربازی؟
مدت خدمت من در سربازی؟
تاریخ اعذام من به خدمت؟

با اين اوصاف كه 50 سال سابقه فعال بسيج داري (از قبل از انقلاب بسيجي بوده :blink:) و عضو شوراي نگهبان بودي و علمدار عاشورا هم بودي احتمالا:

درجه: رئيس جمهور وظيفه :D
حقوق: بالاي 1 ميليون در ماه :D
مدت خدمت سربازي: احتمالا يه چيزي هم از **** وظيفه طلبكار ميشي... احتمالا رئيس **** وظيفه بايد بياد درب منزلتون پست بده :eek::D:lol:
تاريخ اعزام: شما هر وقت تشريف ببريد قدمتون سر چشم است :D

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تو باحال تر این داش فاضلمونه:D خداییش هم با این همه سابقه طولانی دیگه سربازی می خواد بره چیکار

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

درجه من در خدمت سربازی؟
حقوق من در خدمت سربازی؟
مدت خدمت من در سربازی؟
تاریخ اعذام من به خدمت؟

دوست من ببین تاریخ اعزامتو هیچ کس نمیدونه . . . ولی هر وقت مشخص شد خودت میتونی بری جلو یا عقب بندازیش . . .
درجت همون سربازه که با سرباز صفر هیچ فرقی نمیکنه . .

حقوقت تو تهران حدود 34000 تومان . . . لب مرز 50000 تومان

خدمت هم 18 ماهه اگر امسال بری ولی لب مرز و بد اب و هوا میشه 17 ماه . . .

میدونم واست سخت میگزره ولی خوشحال باش که 9 ماه میتونی کسری بسیج بیاری . . . از الان با پایگاهت در تماس باش که سریع بگیری کسریتو

فدات

fazel_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اين اوصاف كه 50 سال سابقه فعال بسيج داري (از قبل از انقلاب بسيجي بوده :blink:) و عضو شوراي نگهبان بودي و علمدار عاشورا هم بودي احتمالا:

درجه: رئيس جمهور وظيفه :D
حقوق: بالاي 1 ميليون در ماه :D
مدت خدمت سربازي: احتمالا يه چيزي هم از **** وظيفه طلبكار ميشي... احتمالا رئيس **** وظيفه بايد بياد درب منزلتون پست بده :eek::D:lol:
تاريخ اعزام: شما هر وقت تشريف ببريد قدمتون سر چشم است :D

خیلی باحالی بی مزه اصلا تو این تاپیک مدیریت نیستش با یک بچه تاپیک از موضوع خودش رفته بیرون

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
برای گرفتن امریه علاوه بر پارتی باید یکی از شرایط زیر را داشته باشی :
1- فوق لیسانس رشته مربوطه که اون سازمان نیاز داره 2- متاهل 3- جز خانواده های شهدا ، جانبازان، ایثارگران، بهزیستی و .. 4- یادم رفته چهارمیش چی بود ؟!!! در بعضی سازمان ها هم معدل مهمه
اطلاعاتت اشتباه هست.
1- دوست من برج 6 اعزام بود و امریه داشت مدرکش فوق دیپلم بود
2- ایشون متاهل بود ولی به من که مجردم توصیه کرد که امریه بگیرم پس این یعنی مجرد ها هم می تونن.
3- مربوط به افراد خاصی نمی شه امریه , بلکه رشته ی تحصیلی بیشتر اهمیت داره.
خیلی باحالی بی مزه اصلا تو این تاپیک مدیریت نیستش با یک بچه تاپیک از موضوع خودش رفته بیرون
دوست عزیز جدی نگیر.یه چند تا سوال مهم که بیاد وسط دوباره تاپیک به روال قبلی بر میگرده.:)
--------------------------------------------------------------------------
کسی هست که اینجا آموزشی رو گذرونده باشه و بگه روز اعزام بالاخره لوازم ببرم یا نبرم؟خیلی گیج شدم حرفای متفاوت می شنوم.به من گفتن روز 1/8 ساعت 7 صبح پلیس راه مشهد باشم.رفتم اونجا چند ساعت نگهم می دارن و لباس می دن بعد بر می گردم خونه با 3 روز مرخصی؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همه فکر مشغولیم همین درجه لیسانسای ارتشه ما 1/8 می خوایم بریم نیرو زمینی ارتش
یه مسلمون که 1/6 رفته پیدا نمیشه بگه چه درجه ای گرفته ؟:D

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اطلاعاتت اشتباه هست.
1- دوست من برج 6 اعزام بود و امریه داشت مدرکش فوق دیپلم بود
2- ایشون متاهل بود ولی به من که مجردم توصیه کرد که امریه بگیرم پس این یعنی مجرد ها هم می تونن.
3- مربوط به افراد خاصی نمی شه امریه , بلکه رشته ی تحصیلی بیشتر اهمیت داره.

اول اینکه پیشنهاد می کنم در مورد یک مسئله که چیزی در موردش نمی دونی چیزی نگو!
دوم اینکه اطلاعاتم اشتباه نیست. دوست شما پارتیش کلفت بوده! چون تو همون اداره ای که من می خواستم امریه بگیرم و نشد یک جوان با فوق دیپلم و مجرد امریه داشت که خوب ، برادرزاده مدیر کارگزینی اداره بود ! چون خودم می خواستم امریه بگیرم تا تهشو رفتم و می دونم چه خبره.

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لباس رو **** وظیفه نمیده نمیده شما روز اعزام میری اونجا اونا میگن مثلا ساعت 12 بیا ترمینال اتوبوس سوار شو برو اون شهری که افتادی . اونجا لباس میدن میگن برو اندازه کن . اگه بومی همون شهر باشی خب مرخصیت رو توی شهر خودت حال می کنی ولی اگه دور باشی دیگه کرای نمی کنه برگردی باید همونجا بمونی !!

hmxonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همه فکر مشغولیم همین درجه لیسانسای ارتشه ما 1/8 می خوایم بریم نیرو زمینی ارتش
یه مسلمون که 1/6 رفته پیدا نمیشه بگه چه درجه ای گرفته ؟:D

من هم 1.8 اعزامم 01 تهران.
یک جا تو همین فروم خوندم یک دوستی گفته بود درجه ارتش کم نشده (بر خلاف نیرو انتظامی و ****) و لیسانس ها ستوان دو هستند

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که چشمم آب نمیخوره
ما شانس نداریم تا ما بریم اونجا یهو میگن آقا از همین امروز درجه های ارتش هم کم شده
ما لب دریا بریم باید با خودمون آب ببریم:(

ali_759

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها توجه دارین بچه هایی که 1/8 افتادن 01 تهران از همه اکتیوترن ؟!

درجه های ارتش از سال 90 به بعد کم میشه .(آخرین خبر از ارتش)

:p

jacob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
من هم اعزام اول ابان هستم صفر یک ارتش . فوق لیسانس معماری وضعیت چطوری هست .میدان **** کهصبح برویم با وسایل برویم .منهم معاف از رزم هستم و هم امریه دارم با تشکر .

fazel_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سوالی داشتم خدمت شما عزیزان

اگه کسی پدرخانمش جبعه داشته باشه برای داماد به درد میخوره یا نه؟

OMIDDD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
در جواب دوستی که در مورد امریه پرسیدن بگم
م. پارتی لازم نیست. ولی داشتنش مثل خیلی چیزای دیگه خوبه!
مدرک بستگی به سازمان یا وزارت خانه ای داره که قراره نیروی امریه بگیره. میتونه دیپلم ، لیسانس و... باشه ولی معمولا لیسانس هست. لازم نیست حتما متاهل باشی. البته اینم بستگی به اون سازمان داره. مثلا شهرداری تهران نیروی متاهل میخواد یا مثلا وزرات جهاد نیروی مجرد میخواد. بدون مدرک جانبازی یا فرزند شهید بودن هم میشه امریه گرفت . ولی خوب داشتنش مثل خیلی چیزای دیگه میتونه مفید باشه. معدل هم در مراحل اول ثبت نام مشکل ایجاد نمیکنه ولی خوب مثلا همین شهرداری تهران معدل بالای 15 میخواد. من خودم تا چند روز پیش بدون پارتی با مدرک لیسانس و معدل 14 تو وزارت جهاد کشاورزی استان تهران امریه گرفتم تا تو تهران باشم ولی انداختنمون طالقات منم به دلایل واقعا بچه گانه منصرف شدمو الا باید اول دی ماه برم اموزشی . کوجه معلوم نیست.بچه ها امریه یه مرحله ثبت نام داره یه مرحله آزمون. تو مرحله آزمون از شیر مرغ تا جون آدمیزادو ازتون میپرسن مثه اطلاعات درسی ، احکام ، ازمایش اعتیاد ، و ... که سخت ترینش احکامه . این مرحله 5 ماه طول میکشه. بتونین پیگیر شین حتما سازمانهایی هستن که امریه میگیرن . خود منم همین کارو کردم.

OMIDDD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هم رزمی از کرج هست که 1 دی ماه تاریخ اعزامش باشه ؟
خوشحال میشم باهاش آشناشم.

karaya

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزان درجه های ارتش هنوز کم نشده و همون هست چون ارتش یک سازمان بین المللیه

گروهبان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
در جواب دوستی که در مورد امریه پرسیدن بگم
م. پارتی لازم نیست. ولی داشتنش مثل خیلی چیزای دیگه خوبه!
مدرک بستگی به سازمان یا وزارت خانه ای داره که قراره نیروی امریه بگیره. میتونه دیپلم ، لیسانس و... باشه ولی معمولا لیسانس هست. لازم نیست حتما متاهل باشی. البته اینم بستگی به اون سازمان داره. مثلا شهرداری تهران نیروی متاهل میخواد یا مثلا وزرات جهاد نیروی مجرد میخواد. بدون مدرک جانبازی یا فرزند شهید بودن هم میشه امریه گرفت . ولی خوب داشتنش مثل خیلی چیزای دیگه میتونه مفید باشه. معدل هم در مراحل اول ثبت نام مشکل ایجاد نمیکنه ولی خوب مثلا همین شهرداری تهران معدل بالای 15 میخواد. من خودم تا چند روز پیش بدون پارتی با مدرک لیسانس و معدل 14 تو وزارت جهاد کشاورزی استان تهران امریه گرفتم تا تو تهران باشم ولی انداختنمون طالقات منم به دلایل واقعا بچه گانه منصرف شدمو الا باید اول دی ماه برم اموزشی . کوجه معلوم نیست.بچه ها امریه یه مرحله ثبت نام داره یه مرحله آزمون. تو مرحله آزمون از شیر مرغ تا جون آدمیزادو ازتون میپرسن مثه اطلاعات درسی ، احکام ، ازمایش اعتیاد ، و ... که سخت ترینش احکامه . این مرحله 5 ماه طول میکشه. بتونین پیگیر شین حتما سازمانهایی هستن که امریه میگیرن . خود منم همین کارو کردم.

تایید میشه . . .

بالا