• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سه چهار تا سه هیچ های فدراسیونی را از تعداد بردهاتون کم کنید و به تعداد بردهای ما اضافه کنید اونوقت نتایج را به رخ بکشید.
تیمی سه هیچ میبره که تو زمین سه گل بزنه! نه اینکه دو تا بخوره و به علت کتک خوردن استقلالی ها سه هیچ برنده اعلام بشن.
کاملآ درسته فقط بلدن نتیجه به رخ بکشن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
علی جان
باور کن اون تک به تک ها که ارش داشت من اصلا نمیترسیدم .. معلوم بود این گل بزن نیست. بازی قبل یادت نیست دروزه خالی رو به اون هنرمندی زد به تیر

اما این فرهاد واقعا خطرناک هست. اگه اون تک به تک های نیمه اول دست فرهاد میفتاد امکان گل شدنش زیاد بود.

فرهاد بازیکن خوبی هست و جاش در تیم ملیمون خالی. البته بهش حق میدم که خداحافظی کرد از تیم ملی و روی بعضی ها رو سیاه کرد.

اما این صحبتهای مظلومی اصلا منصفانه نیست. الان توی برنامه ورزش 2 اومده یه جوری نشسته و ژست گرفته ... بابا دل بوسکه قهرمان جام جهانی شد ایقدر ژست نگرفت :)

بیا مردونه بگو نیمه دوم سزاوار برد نبودیم اما فرهاد یه بازیکن استثنایی بود.

اقا اومده میگه حتی دوربینهای تلویزیونی هم درست نیست !! بله در شرایط خاص درسته ...
هم من هم شما و هم بقیه دوستان مطمئنیم که مظلومی و بقیه استقلالیها اون صحنه رو دیدن ... (مگه اینکه علی فر باشند که همیشه قبل از شروع گزارش میگه من هم مثل شما بازی رو ندیدم)

عکسش رو هم همه دوستان گذاشتن :)

به هر حال بازی رو برده. اما خب ادم همیشه روی دور برد نیست. همونطور که علی دایی بازی قبل بازی رو برد و این سری (با حرف و حدیث) بازی رو واگذار کرد.

ولی جالبه اصلا به اسم فرهاد اشاره نکرد !!!!!!!!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
استقلالی ها اشکشون توی نیمه دوم دراومده بود از بازی تیمشون. توی نیمه اول از روی اشتباه تاکتیکی دفاع پرسپولیس چنتا ضدحمله کردن. فک کردن بقیه بازی هم همینجوریه! یه استقلالی کنار من نشسته بود. دیگه نزدیک بود گریه اش بگیره از بازی تیمش تو نیمه دوم. حالا خدا رو شکر دقیقه 91 روی تک حمله ای که نیمه دوم کردن گل زدن وگرنه افسردگی حاد میگرفتن با اون وضعیت :lol:

برید خوش باشید با این برد. ولی از الان بگم بازی بعدی روی کمکه داور نباید حساب کنیدا. همیشه از این خبرا نیس. باید روی پای خودتون وایسید و مزد زحمت خودتون رو بگیرید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اون سالی هم که به علی علیزاده پول دادید که دقیقه 90 پنالتی بگیره واستون.ما هم همین حال شما رو داشتیم.

بردیمتون.

حقمون بود!

اینقدرم نیمه دوم رو به رخ نکشید!

امار بازی رو نگاه کنید.5 موقعیت خطرناک استقلال-2 موقعیت پرسپولیس

استقالا نیمه دوم بد بازی کرد!

قبول
ولی پرسپولیسم فقط فوتبال علی پروینی بکش زیرش رو اجرا میکرد! و هیچ موقعیتی نداشت!

همچین میگن نیمه دوم انگار 10 تا موقعیت گل داشتن و دروازه ما رو به توپ بسته بودن!

همینه که هست!

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
علی جان
باور کن اون تک به تک ها که ارش داشت من اصلا نمیترسیدم .. معلوم بود این گل بزن نیست. بازی قبل یادت نیست دروزه خالی رو به اون هنرمندی زد به تیر

اما این فرهاد واقعا خطرناک هست. اگه اون تک به تک های نیمه اول دست فرهاد میفتاد امکان گل شدنش زیاد بود.

فرهاد بازیکن خوبی هست و جاش در تیم ملیمون خالی. البته بهش حق میدم که خداحافظی کرد از تیم ملی و روی بعضی ها رو سیاه کرد.

اما این صحبتهای مظلومی اصلا منصفانه نیست. الان توی برنامه ورزش 2 اومده یه جوری نشسته و ژست گرفته ... بابا دل بوسکه قهرمان جام جهانی شد ایقدر ژست نگرفت :)

بیا مردونه بگو نیمه دوم سزاوار برد نبودیم اما فرهاد یه بازیکن استثنایی بود.

اقا اومده میگه حتی دوربینهای تلویزیونی هم درست نیست !! بله در شرایط خاص درسته ...
هم من هم شما و هم بقیه دوستان مطمئنیم که مظلومی و بقیه استقلالیها اون صحنه رو دیدن ... (مگه اینکه علی فر باشند که همیشه قبل از شروع گزارش میگه من هم مثل شما بازی رو ندیدم)

عکسش رو هم همه دوستان گذاشتن :)

به هر حال بازی رو برده. اما خب ادم همیشه روی دور برد نیست. همونطور که علی دایی بازی قبل بازی رو برد و این سری (با حرف و حدیث) بازی رو واگذار کرد.

ولی جالبه اصلا به اسم فرهاد اشاره نکرد !!!!!!!!
با حرفهات موافقم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
و اخر کار هم شاهکار منصور پورحیدری :)

بابا تیم برده :) نذاشته بازیکنها تو میکس زون مصاحبه کنن :)

دلم برا بازیکنای استقلال سوخت. بعضیهاشون دوست داشتن مصاحبه کنن اما رفتار اقای پورحیدری واقعا غیر حرفه ای و بی ادبانه بود

در حالیکه حاجی فتح الله زاده گفته بود که اجازه این کار رو داده اقای پورحیدری اومد گفت که من از کسی دستور نمیگیرم :)

امید گلمکانی هم بد جوری ابروش رو برد.

این بخواد تو جام باشگاههای اسیا از این بچه بازی ها در بیاره که تیم رو جریمه میکنند

==================
و صد البته خیلی افسوس میخورم که جای بازیکنی مثل فرهاد در تیم ملی خالی هست. میتونست جانشین خوبی برای خود دایی باشه.

Last edited:

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ا
ولی پرسپولیسم فقط فوتبال علی پروینی بکش زیرش رو اجرا میکرد! و هیچ موقعیتی نداشت!

همینه که هست!

مطمینی داشتی بازی پرسپولیس استقلال رو می دیدی:blink: تلوزیون سیاه سفید که نداشتید احتمالا:wacko:

ببین قرمزها پرسپولیس بودنهاا :D

این رنگی :eek:

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
مگر اینکه داور یه برد تقدیمتون کنه. وگرنه خودتون که امیدی بهتون نبود. بعد از 5 سال با کمک داور بردید. برید خوشحال باشید :lol:

وقتی بازی بعدی داور خارجی آوردن میفهمید که دیگه از این خبرا نیس :D

یادت نیست اون موقعا که ما یه گل جلو بودیم دقایق آخر مجبورمون میکردن مساوی کنیم؟
مثل اینکه آبشار علیزاده رو یادت رفته؟
10 دقیقه قبل گل فرستادنش تو مساوی کنه
منصور تو دیگه چرااااااااااااااااااااااااا؟ :lol:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
سه چهار تا سه هیچ های فدراسیونی را از تعداد بردهاتون کم کنید و به تعداد بردهای ما اضافه کنید اونوقت نتایج را به رخ بکشید.
تیمی سه هیچ میبره که تو زمین سه گل بزنه! نه اینکه دو تا بخوره و به علت کتک خوردن استقلالی ها سه هیچ برنده اعلام بشن.
اون سه تا بازی که اگه ادامه پیدا میکرد شاید وضعتون از 3-0 هم بدتر میشد !
توی یکی از بازیها که استقلال 1-0 جلو بوده و بازی تموم شده.
توی یه بازی دیگه پرسپولیس دقیقه 2 گل زده و استقلال دقیقه 75 ! هرکسی دو تا فوتبال دیده باشه میدونه تیمی که توی اون دقیقه گل بزنه چقدر روحیه میگیره !
توی آخرین بازی هم دوباره پرسپولیس دقایق 51 و 56 گل زده و استقلال 79 و 87 ! یعنی رسمآ چند دقیقه بعدش گل سوم رو هم باید میخوردین !
فوتبال هم رینگ بوکس و کُشتی نیست که به قول خودتون استقلالی ها رو کتک بزنن و انتظار داشته باشن با جام زرین ازشون قدردانی بشه ! نتایج خیلی راحت داره نشون میده توی هر بازی ای که پرسپولیس عقب افتاده شروع کرده به اشتباه گرفتن زمین فوتبال با میدون ورزشهای رزمی ! مثل همین الآن که شیث ـتون دربی رو با صحنه تئاتر اشتباه میگیره و برای بامزه بازی کچل میکنه : ))

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مطمینی داشتی بازی پرسپولیس استقلال رو می دیدی:blink: تلوزیون سیاه سفید که نداشتید احتمالا:wacko:

ببین قرمزها پرسپولیس بودنهاا :D

این رنگی :eek:

بله دقیقا!

پرسپولیس نیمه دوم فقط مالکیت توپ رو داشت و هیچ کار مثبتی نکرد!

موقعیت گل هایی که ایجاد کرد چند درصد بود؟ 70% موقعیت گل هم نبود!

2 -3 تا شوت زد که رفتن تو اوت!

من منکر بازی بد خودمون تو نیمه دوم نیستم و شما هم شاهکار نبودید و نیمه دوم اصلا حقتون نبود گلی بزنید!

ولی نیمه اول شما حقتون 1 گل بود که زدید و داور قبول نکرد و به ما ربطی نداره!

ما هم 3-4 تا موقعیت تک به تک رو نزدیم!

حالا همچین شاکی هستین که چی؟

تو بازی ملوان هم گل اول رو شما زدید ولی اخر بازی باختید!مربیتون فکر میکنه اگه گل اولتوتن رو قبول میکردن 100% بازی رو می برده! تو تیم ملی هم با همین تفکراتش تر زد!

بازی بعد هم ارزوی ماست داور خارجی بیارن!

چون دیگه از این بهونه ها ندارید.

چسبیدید به داور بازی بکش زیرتوپتون رو زیر لوای اشتباه داور پنهان کردید.

اگه راست میگید بازی با ذوب اهن رو ببرید. اگه نبرید معلوم میشه قضیه چیه:

شما نمیتونید ببرید! داور بهونست

Last edited:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
من اگه استقلالی بودم از برد ناجوانمردانه دیروز بیشتر از شیش تایی شدن 52 خجالت زده و شرمسار میشدم.:D:eek:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
من اگه استقلالی بودم از برد ناجوانمردانه دیروز بیشتر از شیش تایی شدن 52 خجالت زده و شرمسار میشدم.:D:eek:
ولی من اگه پرس پولیسی بودم ، برد دیروز استقلال رو بهش تبریک میگفتم ، و مشکلات داخلی و عدم نتیجه گیری تیمم رو با این چیز ها روپوشونی نمیکردم ...

شاعر میگه گر جهنم میروی ، مردانه رو

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
من اگه استقلالی بودم از برد ناجوانمردانه دیروز بیشتر از شیش تایی شدن 52 خجالت زده و شرمسار میشدم.
من اگه پرسپولیسی بودم و به خاطر دست علیزاده از شکست حتمی نجات پیدا میکردم , کلآ از شدت خجل شدن از بین میرفتم :دی

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
من اگه استقلالی بودم شب قبل بازی به خاطر مستندی که همش روی طرفدار ها و بازیکن های استقلال زوم کرده بود و اشاره ای به برد فردای استقلا داشت شرم تمام وجود مبارک رو میگرفت و اصلا اینجا نمیومدم و بگم اگه پرسپولیسی بودم ... !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
این بحث هایی که می کنید مهم نیست:eek:مهم اینه که کمک داور بازی برد استقلال تو نیمه دوم کاری نکرد همش به خاطر کمک داور بود
یه اشتباه کمک داور باعث شد یه تیم قوی مثل پرسپولیس یازی به راحتی ببازه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اون سالی هم که به علی علیزاده پول دادید که دقیقه 90 پنالتی بگیره واستون.ما هم همین حال شما رو داشتیم.

بردیمتون.

حقمون بود!

اینقدرم نیمه دوم رو به رخ نکشید!

امار بازی رو نگاه کنید.5 موقعیت خطرناک استقلال-2 موقعیت پرسپولیس

استقالا نیمه دوم بد بازی کرد!

قبول

همچین میگن نیمه دوم انگار 10 تا موقعیت گل داشتن و دروازه ما رو به توپ بسته بودن!

همینه که هست!
اون سال علیزاده بهترین بازیکن اخلاق استقلال بود بیخود تهمت بهش نزن
کم اوت پرتاب کرد واستقلال همش گل کرد حالا یه اشتباه کرد داری تهمت بهش می زنی:eek:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سراب جان بنده به شما و وحید و بقیه دوستان استقلالی تبریک میگم (بخصوص فرزاد عزیز)

سلام و درود

ممنون مهرداد جان ، بازی خوبی بود کاش اون گل پرسپولیس هم مورد قبول واقع میشد که جای شبهه ای باقی نمی موند، ولی به نظرم با اون وجود هم بکار بردن هیچ " اگه " ای منطقی نباشه یعنی نه میشه گفت اگه گل قبول میشد مقدمه ای میشد بر گلهای دیگه نه میشه گفت قطعا استقلال اون گل رو جبران میکرد هرچند تازه 8 دقیقه از بازی گذشته بود
خلاصه که این داربی هم هرچه بود به تاریخ پیوست..

پیروز و پاینده باشی ..

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
کم اوت پرتاب کرد واستقلال همش گل کرد حالا یه اشتباه کرد داری تهمت بهش می زنی:eek:

اخه اون بازی اصلا علیزاده اوت پرت نکرد.آخر بازی اوردن بازی رو مساوی کنه.خدائیش هر کی اون صحنه رو ببینه میفهمه.
از اون گذشته علیزاده 4تا اوت مینداخت در عوض کلّ بازی انگار 10 نفره بودیم.دسته بیل بهتر از اون بازی میکرد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

شما بهتره یه بازم شده فوتبال نگاه کنی!

علیزاده فقط در اولین دوره سرمربیگیری صمد مرفاوی اوت دستی هاش واسه استقلال نتیجه میداد!

نه اون فصل کذایی!

علیزاده رو شما خریده بودید به همراه فدراسیون!

هیچی نباشه اول پرسپولیسی بود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا