همین الان برگشتم خونه.خداییش حس تایپ کردن رو نداشتم.فقط اومدم بگم واقعا برای این فوتبال و این داوری متاسفم.زحمات یه تیم رو به... داد.حالم خیلی بده..ولی الان وقت حمایت از تیمه.بازی بعدی باید ورزشگاه رو پر کنیم
يعني چه طور ديده نوري جلوتره![]()
اخه رو چه حسابي
اصلا از اينجا كه وايساده چه طور نوري رو جلوتر ديده
جا گيري عالي من نميتونم بفههمم
اما درباره نتیجه بازی : به نظر من به عنوان یک هوادار پرسپولیس این تیم جلوی هر تیمی با نتیجه 2-0 هم اول بازی به زمین بره در آخر بازنده بیرون میاد متاسفانه ، مگر اینکه فکری برای سیستم دفاعیش ( نه فقط خط دفاع) بکنه . در پرسپولیس هافبکها اصلا به خط دفاع کمک نمیکنن و این باعث فشار فزاینده روی خط دفاعی پرسپولیس میشه ضمن اینکه عمق دفاع پرسپولیس در ضد حملات به راحتی باز میشه و به حریفان فرصت میده.
اما از نقطه نظر تاکتیکی به نظرم پرسپولیس یک سر و گردن از حریفش بالاتر هست و این نقطه امید این تیم برای دربی هست . وجود غلامرضا رضایی هم میتونه عامل مشکل ساز برای دفاع شکننده رقیب باشه . امیدوارم این اتفاق رخ بده ، هر چند ته دلم به نتیجه این بازی چندان امیدوار نیستم.
شاد و پیروز باشید
متاسفانه علیرغم بازی خوب پرسپولیس خصوصا در نیمه دوم پیش بینی من از بازی درست در اومد. چند بار ارسال به پشت دفاع و عمق منطقه دفاعی که به نظر تنها راهکار مربیان استقلال بود در واپسین ثانیه های بازی و در تک موقعیت نیمه دوم آبی پوشان به ثمر رسید .واقعا دایی در نیمه دوم با استراتژیش جنگ نیمه رو از مربی حریف برد ، اما عدم توجهش به زمانهای مهم و حیاتی بازی (دقایق 85 به بعد) مثل بازیهای گذشته باعث از دست دادن امتیاز و در این بازی شکستش شد.
با این همه پرسپولیس توانایی انجام بازی تاکتیکی و تماشاگر پسند رو داره و تنها باید بر رفع مشکل عدم استفاده از موقعیتهاش بپردازه . میشه به این پرسپولیس امیدوار موند به شرطی که مربیان علاج مشکل فعلی پرسپولیس رو پیدا کنند و همینطور شانس و داوری هم کمی بهشون لبخند بزنه.
شاد و پیروز باشید
صدر که زر مفت میزد مردک بی شعور !! اولا کمک کارش همینه . همونطور که کار تایپیست تایپ کردنه و سرعت تایپش جوریه که آدم معمولی نمیتونه انجام بده کمک داور هم حرفه اش اینه و اصلا دیدش با دید یه آدم معمولی فرق داره . دوم اینکه اون سه بعدی میبینه ما دو بعدی . سوم اینکه اون روی خط وایساده و از نزدیک میبینه . چهارم اینکه اون صدای برخورد توپ به سر یا پا رو میشنوه و ما نمیشنویم .
دايي بدون اشاره مستقيم به نقش فدراسيون فوتبال، تصميم اشتباه كمك داور را تلويحا به اختلاف خود با علي كفاشيان، رييس فدراسيون ربط داد:« مثل اين كه به مذاق آقايان خوش نيامده كسي دنبال حقش برود.بعد از گل مردود من و بازيكنانم مات و مبهوت مانده بوديم. هيچ كس باور نميكرد. در نتيجه تمركز دفاعي ما به هم ريخت و استقلال يكي دوموقعيت پيدا كرد.»
شيث رضايي در پايان دربي 69 در مصاحبه با خبرنگاران گفت:«من مثل هواداران پرسپوليس سرم را بالا ميگيرم» او بدون آنکه به اشتباه سرنوشتساز خود در اين مسابقه اشاره کند همه بار شکست را به گردن مسعود مرادي انداخت و قضاوت او را عامل شکست پرسپوليس دانست.
اين در حالي است که او با هوشياري ميتوانست مانع از گلزني فرهاد مجيدي بشود. اين عکس لحظه بعد از گل را نشان ميدهد. شيث رضايي مثل هميشه و به عادت ديرين به اسکوربرد خيره شده است، اين ميتواند عکس کاملي از دربي امروز باشد.... وقتي که يک بازيکن سر به هوا زحمات هم تيميهايش را هدر ميدهد.
شيث رضايي امروز توسط کارشناسان بعد از بازي نيز مورد انتقاد قرار گرفت، به عقيد حميدرضا صدر او هرگز صلابت يک کاپيتان را در پرسپوليس نشان نداده است.
![]()
مسلما بهترین راه برای فرار از مسئولیت ناکامی ها همینه. چرا نمیگه یادم رفت مهاجم بخرم ؟ چرا نمیگه یادم رفت ایراد تیم رو برطرف کنم ؟ ( که نیاد مدافع تعویض کنه ! )
تازه خوبه بازیکن به تیم ملی هم نداده بود وگرنه یه بهانه دیگه هم داشت !
سلام بر ساسان عزیز
یک جمله ای میخواستم عرض کنم قصدم کل کل یا جدل نیست ...
شما میگید تک موقعیت استقلال تو نیمه ی دوم و موقعیت های استقلال در نیمه ی اول و موقعیت های پرسپولیس تو نیمه ی دوم ! کدوم موقعیت پرسپولیس ؟
استقلال تو نیمه ی اوی 4 تک به تک 100% ایجاد کرد که به مراتب از گلی که زد بهتر بود ، در حالی که نیمه ی دوم پرسپولیس با وجود اینکه توپ و میدان رو در دست داشت 2 موقعیت نصفه و نیمه 60% هم ایجاد نکرد !
پرسپولیس اصلا برنامه ای برای گل زنی نداشت ، مثلا نمیشه گفت عمق دفاع رو هدف گرفت یا سانتر میکرد ، تنها برنامه ای که من دیدم کرنر ها بود ...
جالبه مثلا شما گیر دادید به داور ، گل دقیقه ی 4 زده شده بود از 4 تا 90 با این خط دفاعی داغون پرسپولیس و مهاجم های آماده ی استقلال گل زدن کار دشواری نبود ...
اگر نظر شما غیر از اینه دوست دارم نظرت رو بشنوم![]()
این دوستان ، که در شرط بندی باختن ، لطفا کارت شارژ 2 تومنی ایرانسل رو به من ارسال کنند ...
Amenocy
Mehraɴ
منصور قیامت
Mohsen_mzh
با تشکر![]()
سلام از ماست
علیرضای عزیز من اینجا قصدم آنالیز بازی تیم مورد علاقه خودم هست و طبیعی هست که به مشکلات و برتریهای تیم خودم بیشتر بپردازم.
صحبت من در پست قبل این بود که در نیمه دوم خبری ازتک به تکهای ایجاد شده در نیمه اول توسط استقلال نبود که این مطمئنا به برتری تفکر مربی پرسپولیس برمیگرده که کماکان هم روی این صحبتم هستم . در نیمه دوم فکر نکنم استقلال تونست تا نزدیکی هجده قدم پرسپولیس آفتابی بشه غیر از صحنه گل که دقیقا روی یک ضدحمله بعد از حمله همه جانبه پرسپولیس انجام شد.
اما درباره اینکه پرسپولیس برنامه ای برای گل زدن نداشت بیشتر به یک شوخی شبیه هست ، چون در نیمه دوم چندین بار از عمق به دروازه استقلال فشار آورد و تقریبا تمام تیم استقلال به کمک دفاع اومده بودند و تقریبا در 18 قدم استقلال گاهی بیش از 7-8 استقلالی دیده میشد که برمیگشت به نوع حملات پرسپولیس و تنگتر کردن حلقه محاصره دروازه استقلال .
تمام حملات استقلال در ضدحملات بود ، تمام تک به تکها هم با ارسال یک پاس بلند از محدوده جلوی هجده قدم شکل گرفت .این چیزی بود که من از قبل می دونستم و حتی اشاره کرده بودم که به نتیجه بازی امیدوار نیستم .
درباره داور هم که دیگه نصیرزاده ، سیار ، فنایی و عنایت همه رای به گل صحیح پرسپولیس دادن ولی اگر شما نظرتون با نظر آقای مظلومی منطبق هست من بحثی ندارم.
درباره اینکه دفاع پرسپولیس داغون هست و استقلالی ها هم گلزن این استدلال رو هم میشه کرد که اگر گل اول پرسپولیس به اشتباه مردود نمی شد استقلالی ها هم دست از بازاحتیاط آمیز و دفاعیشون بر می داشتند و اون تجمع در جلوی دروازه استقلال حداکثر در نیمه دوم ایجاد نمیشد و چه بسا که پرسپولیسی ها با توجه به دو فوروارد سرعتیشون از دفاع کند ( که دست کمی از دفاع پرسپولیس در داغونی ندارند) استقلال می گذشتند و حتی میتونستن گلهای دیگه ای رو هم به ثمر برسونن.
پس همه میتونن با توجه به احتمالات یکسری صحبتهایی رو بکنن . به نظر من بهترین کار نگاه دوباره به بازی هست تا متوجه بشید چرا در نیمه دوم استقلال به غیر از صحنه گل برنامه تاکتیکی خاصی جز حفظ تساوی و انتظار برای اتفاقات بازی نداشت که مزد این انتظار و حفظ نتیجه رو هم گرفت.
شاد باشید
http://net4dl.dl.rapidbaz.com/c2TI/Esteghlal_HL_Persepolis.AVI
سلام از ماست
علیرضای عزیز من اینجا قصدم آنالیز بازی تیم مورد علاقه خودم هست و طبیعی هست که به مشکلات و برتریهای تیم خودم بیشتر بپردازم.
صحبت من در پست قبل این بود که در نیمه دوم خبری ازتک به تکهای ایجاد شده در نیمه اول توسط استقلال نبود که این مطمئنا به برتری تفکر مربی پرسپولیس برمیگرده که کماکان هم روی این صحبتم هستم . در نیمه دوم فکر نکنم استقلال تونست تا نزدیکی هجده قدم پرسپولیس آفتابی بشه غیر از صحنه گل که دقیقا روی یک ضدحمله بعد از حمله همه جانبه پرسپولیس انجام شد.
اما درباره اینکه پرسپولیس برنامه ای برای گل زدن نداشت بیشتر به یک شوخی شبیه هست ، چون در نیمه دوم چندین بار از عمق به دروازه استقلال فشار آورد و تقریبا تمام تیم استقلال به کمک دفاع اومده بودند و تقریبا در 18 قدم استقلال گاهی بیش از 7-8 استقلالی دیده میشد که برمیگشت به نوع حملات پرسپولیس و تنگتر کردن حلقه محاصره دروازه استقلال .
تمام حملات استقلال در ضدحملات بود ، تمام تک به تکها هم با ارسال یک پاس بلند از محدوده جلوی هجده قدم شکل گرفت .این چیزی بود که من از قبل می دونستم و حتی اشاره کرده بودم که به نتیجه بازی امیدوار نیستم که البته شق القمر هم نبود ، چون پرسپولیس از راه آهن هم به همین شیوه گل خورد به ملوان هم به همین شیوه پنالتی داد و .... که البته دوستان هم به ایرادات دیگه تیم مثل استخدام نکردن بازیکن (به نظر من بالاخص فوروارد سرزن) اشاره داشتند و اینکه در چند بازی در یک زمان و با یک وضعیت گل خوردن بیشتر ناشی از ضعف دایی هست.
درباره داور هم که دیگه نصیرزاده ، سیار ، فنایی و عنایت همه رای به گل صحیح پرسپولیس دادن ولی اگر شما نظرتون با نظر آقای مظلومی منطبق هست من بحثی ندارم.
درباره اینکه دفاع پرسپولیس داغون هست و استقلالی ها هم گلزن این استدلال رو هم میشه کرد که اگر گل اول پرسپولیس به اشتباه مردود نمی شد استقلالی ها هم دست از بازی احتیاط آمیز و دفاعیشون بر می داشتند و اون تجمع در جلوی دروازه استقلال حداکثر در نیمه دوم ایجاد نمیشد و چه بسا که پرسپولیسی ها با توجه به دو فوروارد سرعتیشون از دفاع کند ( که دست کمی از دفاع پرسپولیس در داغونی ندارند) استقلال می گذشتند و حتی میتونستن گلهای دیگه ای رو هم به ثمر برسونن.
پس همه میتونن با توجه به احتمالات یکسری صحبتهایی رو بکنن . به نظر من بهترین کار نگاه دوباره به بازی هست تا متوجه بشید چرا در نیمه دوم استقلال به غیر از صحنه گل برنامه تاکتیکی خاصی جز حفظ تساوی و انتظار برای اتفاقات بازی نداشت که مزد این انتظار و حفظ نتیجه رو هم گرفت.
شاد باشید
سلام ساسان جان
اما در مورد اون گل مردود که اگه مردود اعلام نميشد ،پرسپوليس ميتونست گل های بيشتری بزنه و اين حرف ها ، به نظر من اين حرف اصلاً نميتونه درست باشه! فراموش نکنيم اين بازی دربی هست! اگه اشتباه نکنم تو کل دهه 80 تو بازی اين دو تيم فقط يک بار در جريان بازی اختلاف گل اين دو تيم به 2 رسيد ، که در نهايت در آخر بازی باز هم اختلاف به حداقل رسيد(بازی که 2-1 به نفع اسقلال تموم شد)
جالبه مثلا شما گیر دادید به داور ، گل دقیقه ی 4 زده شده بود از 4 تا 90 با این خط دفاعی داغون پرسپولیس و مهاجم های آماده ی استقلال گل زدن کار دشواری نبود ...