• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
همین الان برگشتم خونه.خداییش حس تایپ کردن رو نداشتم.فقط اومدم بگم واقعا برای این فوتبال و این داوری متاسفم.زحمات یه تیم رو به... داد.حالم خیلی بده..ولی الان وقت حمایت از تیمه.بازی بعدی باید ورزشگاه رو پر کنیم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
همه زحمات پرسپولیس به خاطر اشتباه این داور به هدر رفت
d12f83021ed04bb6a08d.jpg

گوشه سمت راست

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بیت شعری از زبان طرفدار استقلال:

ای کمک داور عزیز که جانم فدای تو
قربان مهر و محبت و صلح و صفای تو​

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
1287153435.jpg
يعني چه طور ديده نوري جلوتره
اخه رو چه حسابي
اصلا از اينجا كه وايساده چه طور نوري رو جلوتر ديده

جا گيري عالي من نميتونم بفههمم

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یا خریدندش یا اینکه داشته کفتر بازی می کرده نگاهش به اسمون بوده
گل که زده شد 5ثانیه بعد پرچمش برد بالا خیلی مشکوکه

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
1287153435.jpg
يعني چه طور ديده نوري جلوتره
اخه رو چه حسابي
اصلا از اينجا كه وايساده چه طور نوري رو جلوتر ديده

جا گيري عالي من نميتونم بفههمم

اونو ولش ! شما ببین این سولاخا از ترسشون چطور با 8 نفر دفاع میکنن !

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - عصر امروز لیدرهای باشگاه پرسپولیس، که بدلیل باخت تیم محبوبشان در برابر تیم فوتبال استقلال خشمگین شده بودند در مقابل هتل بین المللی اسپیناس تجمع کردند که این تجمع نهایتا به دخالت نیروی انتظامی منجر شد و با ضرب و جرح خاتمه یاقت.
سرگروه هواداران پرسپولیس که هفته گذشته به بازیکنان تیم اولتیمالتوم داده بودند و امروز منتظر کسب نتیجه از سوی آنها بودند، بعد از شکست تیم محبوبشان در شصت و نهمین دربی پایتخت در مقابل هتل بین المللی اسپناس تجمع کردند که این تجمع با دخالت نیروی انتظامی همراه شد و درگیری های بوجود آمده باعث شد تا 3 نفر ازلیدرهای پرسپولیس بشدت مجروح شوند و یکی از آنها که از ناحیه قفسه سینه بشدت درد می کشد، هم اکنون در یکی از بیمارستان های تهران بستری است.
لازم به ذکر است که استفاده ناشیانه نیروی انتظامی از گازهای اشک آور باعث شده است که صورت لیدرهای پرسپولیس با سوختگی شدید مواجه شود. در ادامه این درگیری؛ اتوبوس تیم که با هماهنگی های انجام شده و به دلیل تجمع لیدرها با تاخیر 90 دقیقه ای به بلوار کشاورز ورود کرد با شعار مشوقین پرسپولیس روبرو شد و آنها با شعارهایی مانند: "بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم" و "پیراهن قرمز بابا قیمت داره" از تیم بازیکنان محبوبشان پذیرایی کردند.
اگر نیروی انتظامی در این برهه زمانی نیز عکس العمل نشان نمی داد احتمال درگیری های بیشتر نیز داده می شد.

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
حالا جالتر هم میشه که این بابا دندون خوشگله ریئس کمیته داوران "" عنایت "" میاد میگه..داوری عالی بود هیچ مشکلی نداشت..حالا ببنید

البته بر عکس مرادی هم جور
اگه وجود داشت کمک آفساید گرفت خودش گلو قبول میکرد

حتی تلویزیون نتیجه رو درج کرد...

Last edited by a moderator:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
داور داربی: از پرسپولیسی ها عذرخواهی می کنم!
بحث گل مردود پرسپولیس بعد از سوت پایان بازی همچنان ادامه دارد و کارشناسان بسیاری معتقد بر سالم بودن این گل دارند. در برنامه ورزش از نگاه دو، مسعود مرادی در استودیو برنامه حاضر شد و مرتضی کریمی کمک داوری که گل پرسپولیس را مردود اعلام کرد، تلفنی درباره این صحنه صحبت کرد.
مرتضی کریمی کمک داور داربی 3 بار از پرسپولیسی ها عذرخواهی کرد و گفت اگر این گل باعث باخت آنها شده است، عذرخواهی می کنم.

توان نیوز : هر چند که بحث های انجام شده در این برنامه به نتیجه خاصی نرسید، اما مسعود مرادی تفسیر جالبی داشت و گفت احساس می کنم عذرخواهی کریمی به معنای این است که وی به این نتیجه رسیده که اشتباه کرده است.

نکته جالب اینکه محمد نوری زننده این گل بحث برانگیز نیز در استودیو حضور داشت و تاکید خاصی بر صحیح بودن گل داشت. اما واکنش پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز جالب بود. مظلومی ابتدا گفت کمک داور بهترین فرد برای اظهار نظر در مورد این صحنه است، اما پس از بحث های زیاد بالاخره با بی میلی مجبور به اظهار نظر شد و گفت حتی اگر این گل صحیح اعلام می شد، ما با تعداد گل بیشتری پرسپولیس را می بردیم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

دوست عزیز بابت عکسهای زیبا و خاطره انگیزتون از شما متشکرم :)

اما درباره نتیجه بازی : به نظر من به عنوان یک هوادار پرسپولیس این تیم جلوی هر تیمی با نتیجه 2-0 هم اول بازی به زمین بره در آخر بازنده بیرون میاد متاسفانه ، مگر اینکه فکری برای سیستم دفاعیش ( نه فقط خط دفاع) بکنه . در پرسپولیس هافبکها اصلا به خط دفاع کمک نمیکنن و این باعث فشار فزاینده روی خط دفاعی پرسپولیس میشه ضمن اینکه عمق دفاع پرسپولیس در ضد حملات به راحتی باز میشه و به حریفان فرصت میده.
اما از نقطه نظر تاکتیکی به نظرم پرسپولیس یک سر و گردن از حریفش بالاتر هست و این نقطه امید این تیم برای دربی هست . وجود غلامرضا رضایی هم میتونه عامل مشکل ساز برای دفاع شکننده رقیب باشه . امیدوارم این اتفاق رخ بده ، هر چند ته دلم به نتیجه این بازی چندان امیدوار نیستم.

شاد و پیروز باشید

متاسفانه علیرغم بازی خوب پرسپولیس خصوصا در نیمه دوم پیش بینی من از بازی درست در اومد. چند بار ارسال به پشت دفاع و عمق منطقه دفاعی که به نظر تنها راهکار مربیان استقلال بود در واپسین ثانیه های بازی و در تک موقعیت نیمه دوم آبی پوشان به ثمر رسید . :( واقعا دایی در نیمه دوم با استراتژیش جنگ نیمه رو از مربی حریف برد ، اما عدم توجهش به زمانهای مهم و حیاتی بازی (دقایق 85 به بعد) مثل بازیهای گذشته باعث از دست دادن امتیاز و در این بازی شکستش شد.
با این همه پرسپولیس توانایی انجام بازی تاکتیکی و تماشاگر پسند رو داره و تنها باید بر رفع مشکل عدم استفاده از موقعیتهاش بپردازه . میشه به این پرسپولیس امیدوار موند به شرطی که مربیان علاج مشکل فعلی پرسپولیس رو پیدا کنند و همینطور شانس و داوری هم کمی بهشون لبخند بزنه.
شاد و پیروز باشید

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببخشید دوستان من این برنامه رو دیدم ولی اصلا اینجوری نبود !

گفت اگر گل آفساید نبود که به نظرم آفساید هست من از هوادار ها عذرخواهی میکنم ....

مرادی هم اصلا چنین حرفی نزد ...

موفق باشید :)

متاسفانه علیرغم بازی خوب پرسپولیس خصوصا در نیمه دوم پیش بینی من از بازی درست در اومد. چند بار ارسال به پشت دفاع و عمق منطقه دفاعی که به نظر تنها راهکار مربیان استقلال بود در واپسین ثانیه های بازی و در تک موقعیت نیمه دوم آبی پوشان به ثمر رسید . :( واقعا دایی در نیمه دوم با استراتژیش جنگ نیمه رو از مربی حریف برد ، اما عدم توجهش به زمانهای مهم و حیاتی بازی (دقایق 85 به بعد) مثل بازیهای گذشته باعث از دست دادن امتیاز و در این بازی شکستش شد.
با این همه پرسپولیس توانایی انجام بازی تاکتیکی و تماشاگر پسند رو داره و تنها باید بر رفع مشکل عدم استفاده از موقعیتهاش بپردازه . میشه به این پرسپولیس امیدوار موند به شرطی که مربیان علاج مشکل فعلی پرسپولیس رو پیدا کنند و همینطور شانس و داوری هم کمی بهشون لبخند بزنه.
شاد و پیروز باشید

سلام بر ساسان عزیز

یک جمله ای میخواستم عرض کنم قصدم کل کل یا جدل نیست ...

شما میگید تک موقعیت استقلال تو نیمه ی دوم و موقعیت های استقلال در نیمه ی اول و موقعیت های پرسپولیس تو نیمه ی دوم ! کدوم موقعیت پرسپولیس ؟

استقلال تو نیمه ی اوی 4 تک به تک 100% ایجاد کرد که به مراتب از گلی که زد بهتر بود ، در حالی که نیمه ی دوم پرسپولیس با وجود اینکه توپ و میدان رو در دست داشت 2 موقعیت نصفه و نیمه 60% هم ایجاد نکرد !

پرسپولیس اصلا برنامه ای برای گل زنی نداشت ، مثلا نمیشه گفت عمق دفاع رو هدف گرفت یا سانتر میکرد ، تنها برنامه ای که من دیدم کرنر ها بود ...

جالبه مثلا شما گیر دادید به داور ، گل دقیقه ی 4 زده شده بود از 4 تا 90 با این خط دفاعی داغون پرسپولیس و مهاجم های آماده ی استقلال گل زدن کار دشواری نبود ...

اگر نظر شما غیر از اینه دوست دارم نظرت رو بشنوم :)

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
صدر که زر مفت میزد مردک بی شعور !! اولا کمک کارش همینه . همونطور که کار تایپیست تایپ کردنه و سرعت تایپش جوریه که آدم معمولی نمیتونه انجام بده کمک داور هم حرفه اش اینه و اصلا دیدش با دید یه آدم معمولی فرق داره . دوم اینکه اون سه بعدی میبینه ما دو بعدی . سوم اینکه اون روی خط وایساده و از نزدیک میبینه . چهارم اینکه اون صدای برخورد توپ به سر یا پا رو میشنوه و ما نمیشنویم .

منم نگفتم کمک کارش توپ جمع کنیه . ولی هر کسی تو کارش اشتباه می کنه که میتونه تنبیه بشه ولی نباید بیاییم خانواده اش رو مورد عنایت قرار بدیم .
ضمن اینکه مردود اعلام شدن گل پرسپولیس عامل باختش نبود. اگه گل پذیرفته میشد هم امکان برد پرسپولیس بود و هم برد استقلال و هم مساوی .
--------

دايي بدون اشاره مستقيم به نقش فدراسيون فوتبال، تصميم اشتباه كمك داور را تلويحا به اختلاف خود با علي كفاشيان، رييس فدراسيون ربط داد:« مثل اين كه به مذاق آقايان خوش نيامده كسي دنبال حقش برود.بعد از گل مردود من و بازيكنانم مات و مبهوت مانده بوديم. هيچ كس باور نمي‌كرد. در نتيجه تمركز دفاعي ما به هم ريخت و استقلال يكي دوموقعيت پيدا كرد.»

مسلما بهترین راه برای فرار از مسئولیت ناکامی ها همینه. چرا نمیگه یادم رفت مهاجم بخرم ؟ چرا نمیگه یادم رفت ایراد تیم رو برطرف کنم ؟ ( که نیاد مدافع تعویض کنه ! )
تازه خوبه بازیکن به تیم ملی هم نداده بود وگرنه یه بهانه دیگه هم داشت !

----------------

بدون شرح !

شيث رضايي در پايان دربي 69 در مصاحبه با خبرنگاران گفت:«من مثل هواداران پرسپوليس سرم را بالا مي‌گيرم» او بدون آنکه به اشتباه سرنوشت‌ساز خود در اين مسابقه اشاره کند همه بار شکست را به گردن مسعود مرادي انداخت و قضاوت او را عامل شکست پرسپوليس دانست.
اين در حالي است که او با هوشياري مي‌توانست مانع از گلزني فرهاد مجيدي بشود. اين عکس لحظه بعد از گل را نشان مي‌دهد. شيث رضايي مثل هميشه و به عادت ديرين به اسکوربرد خيره شده است، اين مي‌تواند عکس کاملي از دربي امروز باشد.... وقتي که يک بازيکن سر به هوا زحمات هم تيمي‌هايش را هدر مي‌دهد.
شيث رضايي امروز توسط کارشناسان بعد از بازي نيز مورد انتقاد قرار گرفت، به عقيد حميدرضا صدر او هرگز صلابت يک کاپيتان را در پرسپوليس نشان نداده است.

112969.jpg

منبع

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
مسلما بهترین راه برای فرار از مسئولیت ناکامی ها همینه. چرا نمیگه یادم رفت مهاجم بخرم ؟ چرا نمیگه یادم رفت ایراد تیم رو برطرف کنم ؟ ( که نیاد مدافع تعویض کنه ! )
تازه خوبه بازیکن به تیم ملی هم نداده بود وگرنه یه بهانه دیگه هم داشت !

حرف حساب جواب نداره ...

علیرغم همه اتفاقات بازی دیروز که میتونست به ضرر ما نباشه، اینم نمیشه فراموش کرد که وقتی یه تیم در چند بازی متوالی، از یک ناحیه، در یک مقطع زمانی و تقریبا به یک شکل گل میخوره و بدتر از اون، نتیجه رو واگذار میکنه، ایراد عمده به کادر فنی وارده. این هم وارده که در حساسترین مقطع یارگیری نباید یه لیست بدی دست مدیر تیم و بگی اینا رو واسم بگیرید، ما رفتیم... مسلما بودن دایی در اون مقطع ضمانت اجرایی بیشتری بود برای جذب بازیکنهای موثر، تا تیم از روی ناچاری و بی بازیکنی، مجبور به تعویض پست بازیکنهای کارآمدش نشه...
در هر صورت، بنده اول فصل هم گفته بودم که این فصل : "پرسپولیس تیمی است متوسط با بازیکنانی متوسط" ...

متاسفم

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام بر ساسان عزیز

یک جمله ای میخواستم عرض کنم قصدم کل کل یا جدل نیست ...

شما میگید تک موقعیت استقلال تو نیمه ی دوم و موقعیت های استقلال در نیمه ی اول و موقعیت های پرسپولیس تو نیمه ی دوم ! کدوم موقعیت پرسپولیس ؟

استقلال تو نیمه ی اوی 4 تک به تک 100% ایجاد کرد که به مراتب از گلی که زد بهتر بود ، در حالی که نیمه ی دوم پرسپولیس با وجود اینکه توپ و میدان رو در دست داشت 2 موقعیت نصفه و نیمه 60% هم ایجاد نکرد !

پرسپولیس اصلا برنامه ای برای گل زنی نداشت ، مثلا نمیشه گفت عمق دفاع رو هدف گرفت یا سانتر میکرد ، تنها برنامه ای که من دیدم کرنر ها بود ...

جالبه مثلا شما گیر دادید به داور ، گل دقیقه ی 4 زده شده بود از 4 تا 90 با این خط دفاعی داغون پرسپولیس و مهاجم های آماده ی استقلال گل زدن کار دشواری نبود ...

اگر نظر شما غیر از اینه دوست دارم نظرت رو بشنوم :)

سلام از ماست :)
علیرضای عزیز من اینجا قصدم آنالیز بازی تیم مورد علاقه خودم هست و طبیعی هست که به مشکلات و برتریهای تیم خودم بیشتر بپردازم.
صحبت من در پست قبل این بود که در نیمه دوم خبری ازتک به تکهای ایجاد شده در نیمه اول توسط استقلال نبود که این مطمئنا به برتری تفکر مربی پرسپولیس برمیگرده که کماکان هم روی این صحبتم هستم . در نیمه دوم فکر نکنم استقلال تونست تا نزدیکی هجده قدم پرسپولیس آفتابی بشه غیر از صحنه گل که دقیقا روی یک ضدحمله بعد از حمله همه جانبه پرسپولیس انجام شد.
اما درباره اینکه پرسپولیس برنامه ای برای گل زدن نداشت بیشتر به یک شوخی شبیه هست ، چون در نیمه دوم چندین بار از عمق به دروازه استقلال فشار آورد و تقریبا تمام تیم استقلال به کمک دفاع اومده بودند و تقریبا در 18 قدم استقلال گاهی بیش از 7-8 استقلالی دیده میشد که برمیگشت به نوع حملات پرسپولیس و تنگتر کردن حلقه محاصره دروازه استقلال .
تمام حملات استقلال در ضدحملات بود ، تمام تک به تکها هم با ارسال یک پاس بلند از محدوده جلوی هجده قدم شکل گرفت .این چیزی بود که من از قبل می دونستم و حتی اشاره کرده بودم که به نتیجه بازی امیدوار نیستم که البته شق القمر هم نبود ، چون پرسپولیس از راه آهن هم به همین شیوه گل خورد به ملوان هم به همین شیوه پنالتی داد و .... که البته دوستان هم به ایرادات دیگه تیم مثل استخدام نکردن بازیکن (به نظر من بالاخص فوروارد سرزن) اشاره داشتند و اینکه در چند بازی در یک زمان و با یک وضعیت گل خوردن بیشتر ناشی از ضعف دایی هست.

درباره داور هم که دیگه نصیرزاده ، سیار ، فنایی و عنایت همه رای به گل صحیح پرسپولیس دادن ولی اگر شما نظرتون با نظر آقای مظلومی منطبق هست من بحثی ندارم.
درباره اینکه دفاع پرسپولیس داغون هست و استقلالی ها هم گلزن این استدلال رو هم میشه کرد که اگر گل اول پرسپولیس به اشتباه مردود نمی شد استقلالی ها هم دست از بازی احتیاط آمیز و دفاعیشون بر می داشتند و اون تجمع در جلوی دروازه استقلال حداکثر در نیمه دوم ایجاد نمیشد و چه بسا که پرسپولیسی ها با توجه به دو فوروارد سرعتیشون از دفاع کند ( که دست کمی از دفاع پرسپولیس در داغونی ندارند) استقلال می گذشتند و حتی میتونستن گلهای دیگه ای رو هم به ثمر برسونن.
پس همه میتونن با توجه به احتمالات یکسری صحبتهایی رو بکنن . به نظر من بهترین کار نگاه دوباره به بازی هست تا متوجه بشید چرا در نیمه دوم استقلال به غیر از صحنه گل برنامه تاکتیکی خاصی جز حفظ تساوی و انتظار برای اتفاقات بازی نداشت که مزد این انتظار و حفظ نتیجه رو هم گرفت.
شاد باشید

فایل های ضمیمه

• 1287153435.jpg
    1287153435.jpg
    30.9 KB · نمایش ها: 3
Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این دوستان ، که در شرط بندی باختن ، لطفا کارت شارژ 2 تومنی ایرانسل رو به من ارسال کنند ...

Amenocy
Mehraɴ
منصور قیامت
Mohsen_mzh

با تشکر
47b20s0.gif

امروز رفتم شارژ 2 تومنی بخرم. اتفاقا فروشنده دختر بود. گفتم آره سر شرطبندی باختم. بعد اونم استقلالی بود و کلی بحث کردیم باهم. مرسی آرمین جان.
نتایج کل کل ایشالا 9 ماه دیگه معلوم میشه

اینم شارژ شما

9306017012512321

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضای عزیز من اینجا قصدم آنالیز بازی تیم مورد علاقه خودم هست و طبیعی هست که به مشکلات و برتریهای تیم خودم بیشتر بپردازم.
صحبت من در پست قبل این بود که در نیمه دوم خبری ازتک به تکهای ایجاد شده در نیمه اول توسط استقلال نبود که این مطمئنا به برتری تفکر مربی پرسپولیس برمیگرده که کماکان هم روی این صحبتم هستم . در نیمه دوم فکر نکنم استقلال تونست تا نزدیکی هجده قدم پرسپولیس آفتابی بشه غیر از صحنه گل که دقیقا روی یک ضدحمله بعد از حمله همه جانبه پرسپولیس انجام شد.
اما درباره اینکه پرسپولیس برنامه ای برای گل زدن نداشت بیشتر به یک شوخی شبیه هست ، چون در نیمه دوم چندین بار از عمق به دروازه استقلال فشار آورد و تقریبا تمام تیم استقلال به کمک دفاع اومده بودند و تقریبا در 18 قدم استقلال گاهی بیش از 7-8 استقلالی دیده میشد که برمیگشت به نوع حملات پرسپولیس و تنگتر کردن حلقه محاصره دروازه استقلال .
تمام حملات استقلال در ضدحملات بود ، تمام تک به تکها هم با ارسال یک پاس بلند از محدوده جلوی هجده قدم شکل گرفت .این چیزی بود که من از قبل می دونستم و حتی اشاره کرده بودم که به نتیجه بازی امیدوار نیستم .

درباره داور هم که دیگه نصیرزاده ، سیار ، فنایی و عنایت همه رای به گل صحیح پرسپولیس دادن ولی اگر شما نظرتون با نظر آقای مظلومی منطبق هست من بحثی ندارم.
درباره اینکه دفاع پرسپولیس داغون هست و استقلالی ها هم گلزن این استدلال رو هم میشه کرد که اگر گل اول پرسپولیس به اشتباه مردود نمی شد استقلالی ها هم دست از بازاحتیاط آمیز و دفاعیشون بر می داشتند و اون تجمع در جلوی دروازه استقلال حداکثر در نیمه دوم ایجاد نمیشد و چه بسا که پرسپولیسی ها با توجه به دو فوروارد سرعتیشون از دفاع کند ( که دست کمی از دفاع پرسپولیس در داغونی ندارند) استقلال می گذشتند و حتی میتونستن گلهای دیگه ای رو هم به ثمر برسونن.
پس همه میتونن با توجه به احتمالات یکسری صحبتهایی رو بکنن . به نظر من بهترین کار نگاه دوباره به بازی هست تا متوجه بشید چرا در نیمه دوم استقلال به غیر از صحنه گل برنامه تاکتیکی خاصی جز حفظ تساوی و انتظار برای اتفاقات بازی نداشت که مزد این انتظار و حفظ نتیجه رو هم گرفت.
شاد باشید

ممنون ساسان جان !
منم قصدم تحلیل بازی پرسپولیس و مقایسه اش با بازی استقلال هست ...

شما جوری صحبت میکنید انگار پرسپولیس 10 تا موقعیت عالی گل زنی در نیمه ی دوم داشت و استقلال دفاع مطلق و زیر توپ میزد !

به نظرم اگر از لحاظ اینترنت محدودیتی ندارید این لینک رو حتما دانلود کنید خلاصه ی بازی هست :

کد:
http://net4dl.dl.rapidbaz.com/c2TI/Esteghlal_HL_Persepolis.AVI

من 2-3 بار دیدم تا اوسط نیمه ی دوم حتی 1 صحنه ی خطرناک از پرسپولیس توش نیست !
بعد از اون شاید 2-3 خطر نصفه و نیمه به وجود میاد که اونم یا با اختلاف اوت شده یا مدافعا جمع و جور کردند یعنی حتی محمدی رو وادار به واکنش خیلی خاصی نکردند ...

من هنوز هم روی حرفم هستم پرسپولیس در نیمه ی دوم اصلا موقعیت 80% خطرناکی ایجاد نکرد اینکه حالا توپ و میدان دستش بود دلیل بر این نمیشه که تیم برتری بود در ایجاد موقعیت یا اینکه تفکرات مربیش بهتر بوده !
به هر حال این همه به قول خودتون توپ و میدان را در اختیار داشتند کافی نیست که مثلا یک موقعیت 80% داشته باشید یا اینکه حداقل یک شوت مثل شوت میداودی در نیمه دوم زد بزنید ؟

ببینید استقلال یک تیم تمام سرعتی هست ، بازیکنایی رو که داره نگاه کنید مجیدی، برهانی ، میداودی !
یک مربی بر اساس بازیکنایی که داره کار میکنه ...

به نظر من اگر دایی مربی باهوشی بود اجازه نمیداد بعد از اینکه مدافعینیش 5-6 بار به راحتی جا موندن نیمه ی دوم از همون سوراخ گزیده بشن ...
خود شما هم قبل دربی اشاره کرده بودید که استقلال بازیکنایی بسیار سرعتی داره یعنی مربیانتون این رو نمیدونستند !؟

در ضمن میگید دفاع استقلال داغون هست ، قبول ! ولی همین دفاع داغون نزاشت یک بار مثل اون 5-6 بار مهاجم سریع پرسپولیس تک به تک بشه ، پس تو تفرکرات دفاعی هم میشه برتری رو با استقلال دونست !

در مورد اینکه استقلال گل میخورد دفاعش باز تر میشد شما گل میزدید مثل این میمونه که بگیم یکی از اون تک به تک های استقلال گل میشد شما جلو میکشیدید دیگه باید 10 تا میخوردید ، این به نظر من فقط احتمال هست که مثال نقض هم زیاد داره ....

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
بازی یه بویایی میداد ........ !!! همونظور که شب قبلش تو شبکه 1 فقط رو اس اس ها زوم کرده بود !!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
تمام حملات استقلال در ضدحملات بود ، تمام تک به تکها هم با ارسال یک پاس بلند از محدوده جلوی هجده قدم شکل گرفت .این چیزی بود که من از قبل می دونستم و حتی اشاره کرده بودم که به نتیجه بازی امیدوار نیستم که البته شق القمر هم نبود ، چون پرسپولیس از راه آهن هم به همین شیوه گل خورد به ملوان هم به همین شیوه پنالتی داد و .... که البته دوستان هم به ایرادات دیگه تیم مثل استخدام نکردن بازیکن (به نظر من بالاخص فوروارد سرزن) اشاره داشتند و اینکه در چند بازی در یک زمان و با یک وضعیت گل خوردن بیشتر ناشی از ضعف دایی هست.

درباره اینکه دفاع پرسپولیس داغون هست و استقلالی ها هم گلزن این استدلال رو هم میشه کرد که اگر گل اول پرسپولیس به اشتباه مردود نمی شد استقلالی ها هم دست از بازی احتیاط آمیز و دفاعیشون بر می داشتند و اون تجمع در جلوی دروازه استقلال حداکثر در نیمه دوم ایجاد نمیشد و چه بسا که پرسپولیسی ها با توجه به دو فوروارد سرعتیشون از دفاع کند ( که دست کمی از دفاع پرسپولیس در داغونی ندارند) استقلال می گذشتند و حتی میتونستن گلهای دیگه ای رو هم به ثمر برسونن.
شاد باشید

سلام ساسان جان

تو بحث تاکتيکی بازی به نظر من استقلال از همون اول بازی وسط زمين رو با ميل خودش به پرسپوليس واگذار کرد و تقريباً با ترکيب 3-3-4 به بازی امد ،دفاع های گوش به هيچ وجه نفوذ نکردن ، و به انتظار اشتباهات پرسپوليس و هدف قرار دادن عمق دفاع پرسپوليس نشستن
به نظر من اين تاکتيک نيمه اول استقلال رو تيم برتر زمين کرد ، اما نيمه دوم پرسپوليسی ها اون وسط حفظ توپ کردن و با اشتباهات کمتر ،به استقلال فشار اوردن
تا اينکه روان خواه و جباری واسه استقلال به بازی امدن و 10 دقيقه آخر جنگ وسط زمين تا حدی به تعادل رسيد
و در نهايت و با توجه به نتيجه بازی ،برنده تاکتيکی اين بازی کادر فنی استقلال هستش

اما جدای از مسائل داوری که البته در موردش حق داريد،دايی تو باخت پرسپوليس سهم زيادی داشت،
يک حل نکردن مشکل دفاعش ،موقعيت سازی نه چندان موفق با وجود مالکيت توپ

اما در مورد اون گل مردود که اگه مردود اعلام نميشد ،پرسپوليس ميتونست گل های بيشتری بزنه و اين حرف ها ، به نظر من اين حرف اصلاً نميتونه درست باشه! فراموش نکنيم اين بازی دربی هست! اگه اشتباه نکنم تو کل دهه 80 تو بازی اين دو تيم فقط يک بار در جريان بازی اختلاف گل اين دو تيم به 2 رسيد ، که در نهايت در آخر بازی باز هم اختلاف به حداقل رسيد(بازی که 2-1 به نفع اسقلال تموم شد)

اصلاً مگه همين چند فصل پيش پرسپوليس اول يه گل که فکر کنم پنالتی هم بود جلو نيفتاد،واقعاً چند دقيقه تونست از اون گل محافظت کنه!

پرسپوليس حدود 85 دقيقه وقت داشت باز هم گل زنی کنه!!
به نظر من اين حرف های دايی اگه اون توپ گل گرفته ميشد ما برنده ميشديم تنها برای سرپوش گذاشتن به مشکلات تيمی خودشه!!
من به عنوان يک استقلال قبول دارم استقلال امسال تيم خيلی خوبی نيست ،اما پرسپوليس هم به همين وضع دچار و مشکلات زيادی داره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
علیرضا جان من احساس می کنم صحبتهای شما یکجورهایی تایید بازی تیمتون هست که من فکر نمی کنم جاش در این تاپیک باشه.
من صحبتهام رو در پست قبل کردم و ضمن ارادت به شما با بسیاری از صحبتهای شما مخالفم. موفق باشید

ادیت:
سلام ساسان جان

اما در مورد اون گل مردود که اگه مردود اعلام نميشد ،پرسپوليس ميتونست گل های بيشتری بزنه و اين حرف ها ، به نظر من اين حرف اصلاً نميتونه درست باشه! فراموش نکنيم اين بازی دربی هست! اگه اشتباه نکنم تو کل دهه 80 تو بازی اين دو تيم فقط يک بار در جريان بازی اختلاف گل اين دو تيم به 2 رسيد ، که در نهايت در آخر بازی باز هم اختلاف به حداقل رسيد(بازی که 2-1 به نفع اسقلال تموم شد)

سلام وحید جان
لطفا پاسخ من رو در مقابل صحبت علیرضا بگذارید ، علیرضا گفت اگر گل هم می زدید ما باز به شما گل می زدیم و من هم گفتم از کجا معلوم که گل نمی خوردید ؟
ضمنا چون در دهه 80 هیچ بازی با اختلاف بیش از یک گل تمام نشده دلیل منطقی نیست که دیگه این حالت تکرار نشه مگر مثلا در دهه 90 . استقلال باخت 3-0 و 2-0 به پرسپولیس کم نداده و من برد 3-1 استقلال رو هم به یاد دارم.
به هر حال بازی تموم شد و ما بازنده شدیم ، هم پرسپولیس و هم استقلال روزهای خوبی رو ندارند اما شخصا فکر می کنم نحوه بازی پرسپولیس رو میشه بهبود داد ولی استقلال ؟!! باید منتظر موند و دید
با اون قسمت از صحبتهای شما هم موافقم که دایی اشتباه زیاد داشت ولی مظلومی هم حرفی برای گفتن نداشت دوست من.
در همون نیمه اول که شما اشاره داشتید استقلال تیم برتر میدان بود هیچ فکر نمی کنید دلیلش شوک مثبت ناشی از خوردن گل برای آبی ها و شوک منفی ناشی از پذیرفته نشدن گل برای قرمزها بود؟ البته این برتر بودن خلاصه میشد در 4 موقعیت تک به تک که حداقل 3 تاش در حدود 5 دقیقه بعد از نپذیرفتن گل بود. نیمه دوم هم که مظلومی وقتی دید تحت فشار هست از مهاجمان کم کرد و به هافبکها اضافه کرد تا کمی جلوی فشار پرسپولیس رو بگیره. به هر حال آمار آخر بازی نشان از 4 موقعیت خطرناک برای پرسپولیس داشت که 3 تاش در نیمه دوم رخ داد.

دوستان من خودم در مقاله این هفته مجله اینترنتی پرشین تولز که همین الان برای امیر عزیز ارسال کردم نقاط ضعف پرسپولیس به زعم خودم رو نوشتم . اونجا خیلی بیشتر به نکات ضعف اشاره داشتم . به نظرم شما رفقای استقلالی هم همونطور که وحید گفت علاوه بر شادی بابت این پیروزی ارزشمند باید ایرادهای تیمتون رو ببینید و مانند فصل پیش که بعضی دوستان فقط از عملکرد مربی وقت دفاع می کردند عمل نکنید.
پ.ن: قضاوتهایم رو درباره استقلال ببخشید چون صحبتش رو دوستان استقلالی من پیش آوردند.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180

بازی که تموم شد ولی حرف خنده دار نزنید!!اگه کار ساده ای بود چرا از دقیقه 46 تا 91 کل استقلالیها تو دفاع چپیده بودند دوست عزیز؟!!!!!!
شما کل برنامتون ضد حمله بود اگه بنا به حدس و گمان باشه خوب منطقی تر اینه اگه شما گل رو می خوردید و یار دوازدهمتون گل ما رو مردود نمی کرد اون موقع دیگه تاکتیک دفاع و ضد حمله رو باید بی خیال می شدید (یعنی کل برنامتون به هم میریخت!!) و دیگه n نفره دفاع نمی کردید و من می گم باز هم گل می خوردید!

میگه شما گیر دادید به داور واسه اون گل دقیقه 4! عزیز مثل این که حواست نیست شما بازی رو با یه گل بردید پس بفهم که چقدر یک گل می تونه سرنوشت ساز باشه!

بالا