اين خبرنگار متاسفانه زماني كه من سرمربي تيم ملي هم بودم فقط هنگامي كه ميباختم جلو ميآمد و از من سوال ميپرسيد. من حاضرم در ميان شما شهادت دهم كه اين فرد يك بار پس از آن كه من بازي را بردهام نيامده است از من سوالي بپرسد. اين صحبتهاي خود شما است. هواداران ما با اين كه باختيم من را تشويق كردند و اين موضوع را همه ديدند. شما بيخودي جو را خراب ميكنيد، اگر هواداران من را نخواهند من به راحتي ميروم، ببخشيد مگر من چسبيده به اين فوتبالم. مردم ما فوتبال را به خوبي ميفهمند و ميدانند كه ما در اين بازي بد بازي نكرديم، وقتي كه حق ما را ميگيرند ديگر علي دايي چكار ميتواند بكند. هواداران اين چيزها را به خوبي ميفهمند حالا اگر دو نفر هم شعار بدهند طبيعي است..
سایت گل - جز معدود دفعاتي بود كه علي دايي بعد از شكست با آرامش روبروي خبرنگاران نشست . او در كنفرانس خبري بعد از بازي با استقلال ناباورانه حرفهايش را با تبريك به هواداران تيم رقيب آغاز كرد.
دايي دقايقي بعد از شكست يك بر صفر پرسپوليس مقابل اسقلال در جمع خبرنگاران گفت:«در روزي كه مستحق باخت نبوديم، با اشتباه داور سه اميتاز را از دست داديم. داور گل صددرصد ما را مردود اعلام كرد. من ماندهام كه چطور ميشود اين گل را آفسايد گرفت. دومين هفته پشتسر هم است كه با اشتباه داوران ما شكست ميخوريم. همين اشتباهات باعث ميشود ما شرمنده هوادارانمان شويم.»
دايي بدون اشاره مستقيم به نقش فدراسيون فوتبال، تصميم اشتباه كمك داور را تلويحا به اختلاف خود با علي كفاشيان، رييس فدراسيون ربط داد:«
مثل اين كه به مذاق آقايان خوش نيامده كسي دنبال حقش برود.بعد از گل مردود من و بازيكنانم مات و مبهوت مانده بوديم. هيچ كس باور نميكرد. در نتيجه تمركز دفاعي ما به هم ريخت و استقلال يكي دوموقعيت پيدا كرد.»
سرمربي پرسپوليس مدعي شد كه نيمه دوم استقلال جز گلي كه زد، موقعيت ديگري به دست نياورد:« نيمه دوم بازي در يك نيمه زمين بود. يك توپ روي دروازه ما آمد و توي گل رفت. البته قبول ميكنم كه به بازي خوب اميتاز نميدهند. متاسفانه ما سه امتياز خوب را از دست داديم. اگر آن گل قبول ميشد، ما فشار ميآورديم و گلهاي بعدي را هم ميزديم. من مطئنم استقلاليها خودشان هم فكر نميكردند در نيمه دوم با آن روند بازي به گل برسند.»
با وجود اين شكست دايي همچنان از اميد به آينده حرف زد:« با روند حرفهاي كه در يك هفته قبل از تيمم ديدهام و با اين بازي به هواداران قول ميدهم كه مطمئن باشند يك جام ميگيريم. قول ميدهم بهتر ازاين كار كنيم.» دايي لابهلاي حرفهايش براي چندمين بار به گل سوخته تيمش اشاره كرد: « از شما خواهش مي كنم بپرسيد كه چرا اينجوري ميشود. متاسفانه ميآيندجلوي دوربين به جاي عذرخواهي دفاع بيخود ميكنند.من الان هر چه بگويم دردي دعوا ميكند؟ شرمنده هوادارانمان شديم. از صبوري آنها تشكر ميكنم. باز هم و بازهم به هواداران استقلال تبريك ميگويم.»
يكي از خبرنگاران تلويزيون به دايي يادآوري كرد كه او در گفتوگويي به بازيكنان تيمش هشدار داده بود كه صبر هواداران هم حدي دارد. خبرنگار توضيح داد كه به نظر ميرسد صبر طرفداران پرسپوليس آرام آرام به سر آمده است. او مدعي شد كه بعد از دربي عدهاي از آنها با شعار اعتراضشان را نشان دادند. دايي در پاسخ گفت:« اصلا قبول نميكنم. من چنين مصاحبهاي نكردهام و از طرف ديگر هواداران ما با اين كه باختهايم من را تشويق كردند.»
او در ادامه گفت:« اگر هوادارن من را نخواهند ول ميكنم و ميروم. من چسبيده اين فوتبال نيستم. متاسفم براي شما كه اينگونه حرف ميزنيد. مردم ما فوتبال را ميفهمند و ميدانند كه در اين بازي حق را ناحق كردند. حالا اگر دو نفر هم شعار ميدهند بالاخره خط وخطوطي پشتش هست. مگر قرار است با دوباخت همه چيز عوض شود؟ تيم ما نسبت به هفته قبل خيلي بهتر شده و من از بازي بچههايم راضي بودم.»
دايي همچين گفت:« با اين كه حالم خيلي خراب است احترام گذاشتم وآمدم و دركنفرانس مطبوعاتي شركت كردم. انتظار دارم شما هم سوال درست بپرسيد.»
خبرنگاري حرفهاي مظلومي را براي دايي تكرار كرد كه گفته است استقلال تعمدا عقب ميكشيد، صبوري ميكرد تا بهترين زمان حمله كند و گل بزند.دايي گفت:« كدام صبوري؟ تنها يك توپ آورند كه گل شد. اگر آن توپ زير پاي محمد نوري گير نميكرد يا اگر داور گل ما را ميگرفت، الان كسي نميتوانست بگويد كه ما صبوري كرديم. »
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به خبرنگار ايلنا كه از او پرسيد آيا معتقد است كه اشتباه كمك داور تعمدي بوده است، گفت:« نميتوانم بگويم تعمدي بوده يا نبوده. فقط ميپرسم به چه دليل دو هفته پشتسرهم اين اتفاق بايد براي ما بيفتاد. عمدي يا غير عمدي به من ربطي ندارد. فقط مي توانم بگويم به راحتي سرما را بريدند و حالا من بايد پاسخگوي هوادارن باشم.»
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی این تیم برابر استقلال در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه" آیا فکر نمیکنید شکایت شما از فدراسیون فوتبال باعث شده تا داوریها علیه شما باشد؟" گفت:" در ابتدا جا دارد این پیروزی را به هواداران تیم استقلال تبریک بگویم اما ما در روزی که مستحق باخت نبودیم به خاطر اشتباه مسلم داوری، شرمنده هوادارانمان شدیم. با نظر شما موافقم، شاید به مذاق آقایان خوش نیامده است که کسی به دنبال حق خود برود. برای چنین قضاوتهایی متاسفم و نمیدانم در اینباره چه بگویم."
دایی تاکید کرد:" خود من، کادر فنی و بازیکنان ما پس از آن تصمیم عجیب مات و مبهوت مانده بودیم و چند موقعیتی هم که استقلال در نیمه اول بدست آورد نتیجه به هم ریختگی ذهنی و عدم تمرکز بازیکنان پس از آن سوت اشتباه بود. ما به خصوص در نیمه دوم خوب کارکردیم اما امتیازهای بازی را به بازی خوب نمیدهند."
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد:" با وجود چنین تیمی و با وجود بازی که انجام دادند و روند حرفهای که در طول یک هفته گذشته در تمرینات تجربه کردیم از همین جا به هوادارانمان قول میدهم پرسپولیس امسال یک جام را میگیرد و هواداران ما قطعا شاهد بازیهای خوبی از سوی پرسپولیس خواهند بود. از صبوری هواداران تشکر میکنم و امیدوارم بتوانیم از شرمندگی آنها در بیاییم."
خبرنگار دیگری از دایی پرسید:" آیا نمیخواهید به فدراسیون فوتبال شکایت کنید؟" که دایی در جواب گفت:" وظیفه من شکایت از داوری نیست اما از باشگاه میخواهم این موضوع را پیگیری کند. چون این دومین هفته پیاپی است که ما به خاطر اشتباهات مسلم و محرز داوری میبازیم.
نمیتوانم تصور کنم اینها اشتباهات ساده داوری هستند."
آخرین سوالی که دایی به آن پاسخ داد در مورد تعویض کریم باقری و درست یا غلط بودن آن بود. دایی در این باره گفت:" تصمیم گرفتم تا از قدرت سرزنی کریم باقری در این دیدار استفاده کنم و فکر میکنم این یک تصمیم منطقی بود."
گفتنی است در ابتدای این کنفرانس، خبرنگاران از علی دایی که با وجود شکست در این بازی، در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافته بود تشکر کردند.
:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm: