• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
در حالی که دقایق زیادی از پایان دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال گذشته اما عده زیادی از هواداران سرخ پوشان هنوز در سکوهای ورزشگاه آزادی ایستاده‌اند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بهت و حیرت از گل دقیقه پایانی وقتی تشدید شد که پیروزی استقلال با اشتباه محرز داور در مردود اعلام کردن گل صحیح محمد نوری همراه بود. هوادانی که در ورزشگاه مانده‌اند با اعتراض به داوری در این دیدار و دیدار قبلی پرسپولیس در مقابل ملوان، خواستار حضور عنایت، رئیس کمیته داوران برای پاسخ گویی به نحوه قضاوت در دیدارهای تیم پرسپولیس هستند

سایت رسمی باشگاهی که فرق داور و کمک داور رو نمیدونه باید درش رو تخته کرد.

-------

نمیدونم صحبت های صدر رو گوش کردید یا نه ولی خب راست می گفت. در مورد گل ما داریم با هزار و یک ترفند تشخیص میدیم که آفساید نبوده(گرچه من هنوز با قطعیت نمیتونم بگم آفساید نبوده چون هنوز یه صحنه آهسته درست و حسابی ندیدم) اون کمک داور بدبخت تو اون شرایط یه اشتباهی کرده نباید اینطور بهش فحاشی کنید .
(یعنی چی فاک یور فمیلی !!! خجالت هم خوب چیزیه .)
ضمن اینکه گلی که پرسپولیس خورد خیلی تکراری بود، نه فقط این چند بازی بلکه بازی های تیم ملی.
تا اینجا حرف های صدر بود که من هم موافقم.

احتمالات رو بذارید کنار. اینکه بگیم اگه پرسپولیس گلش پذیرفته میشد، بازی رو می برد خیلی مضحکه. اون اتفاق دقیقه 6-7 افتاد پس میتونست بازی باز هم گل داشته باشه.

مشکل پرسپولیس داوری نیست.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
خوب از ساعت 1 نصفه شب رفتیم استادیوم و آخرش شد این !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه کمک داور بیشعور رید تو اعصاب و کار و زندگی میلیون ها نفر !!!!!!!!!!!!

البته در طول بازی پرسپولیس تو عمق بدجوری مشکل داشت ! 3-4 بازی آخر هم دقایق پایانی همیشه افتضاح بود که خوب با باخت دربی مزد این کارشون رو گرفتن !!!!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
این دوستان ، که در شرط بندی باختن ، لطفا کارت شارژ 2 تومنی ایرانسل رو به من ارسال کنند ...

Amenocy
Mehraɴ
منصور قیامت
Mohsen_mzh

با تشکر
47b20s0.gif

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
داوری باعث باخت تیم شد و کاریش هم نمیشه کرد. بازی قبل هم درسته خوب بازی نکردیم ولی بازم داوری گند کشید به نتیجه !!
کاشانی و دایی نمیبنند تیم پر از مشکله و کمبود مهره ی تاثیر گذار و بدرد بخوره داره . الان یه هافبک بازیساز مقتدر و یک مهاجم قد بلند و خوب میخوایم ، اونوقت اینا هیچ کاری نمیکنند.
مازیار زارع هم بدرد لای جرز دیوار میخوره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

-------

نمیدونم صحبت های صدر رو گوش کردید یا نه ولی خب راست می گفت. در مورد گل ما داریم با هزار و یک ترفند تشخیص میدیم که آفساید نبوده(گرچه من هنوز با قطعیت نمیتونم بگم آفساید نبوده چون هنوز یه صحنه آهسته درست و حسابی ندیدم) اون کمک داور بدبخت تو اون شرایط یه اشتباهی کرده نباید اینطور بهش فحاشی کنید .
ضمن اینکه گلی که پرسپولیس خورد خیلی تکراری بود، نه فقط این چند بازی بلکه بازی های تیم ملی.

احتمالات رو بذارید کنار. اینکه بگیم اگه پرسپولیس گلش پذیرفته میشد، بازی رو می برد خیلی مضحکه. اون اتفاق دقیقه 6-7 افتاد پس میتونست بازی باز هم گل داشته باشه.

خسته نباشی کلا!

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
این دوستان ، که در شرط بندی باختن ، لطفا کارت شارژ 2 تومنی ایرانسل رو به من ارسال کنند ...

Amenocy
Mehraɴ
منصور قیامت
Mohsen_mzh

با تشکر
47b20s0.gif

باشه پس هممون 2 تومن ؟ بچه ها من یه کارت بهش میدم به نمایندگی از همه :lol: خودش گفت دوستان ( فعل جَمع ) کارت شارژ ( جمع نیست ) 2 تومنی رو ارسال کنند
اگه میگفت دوستان کارت های شارژ منو ارسال کنید اونوقت میشد نفری به کارت :lol:

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
باشه پس هممون 2 تومن ؟ بچه ها من یه کارت بهش میدم به نمایندگی از همه :lol: خودش گفت دوستان ( فعل جَمع ) کارت شارژ ( جمع نیست ) 2 تومنی رو ارسال کنند
اگه میگفت دوستان کارت های شارژ منو ارسال کنید اونوقت میشد نفری به کارت :lol:

برادر من که یه نفری با اینا شرط بندی نکردم ، 3 نفر از بچه های استقلال هم هستن ، که بین ما و شما بوده ... اینا بین ما تقسیم میشه :D اگه مال خودم بود همش که با پولش میرفتم خارج :lol:

climax

Registered User
لایک‌ها
3
دایی: یکی به من بگه چرا داور نیمه اول گل ما رو قبول نکرد من از فوتبال میرم بیرون !
مزدک:آفساید بود آقای دایی !
دایی: اون کجاش آفساید بود ؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ArMin_KhAn عزیز

شما برخوردت در اون تاپیک اصلا درست نبود. البته خوشحالی :) وما هم ناراحت نیستیم که شما خوشحالی :)

من به شما تبریک میگم. ما هم عادت نداریم دوستان رو از تاپیک ها بیرون کنیم. (بنده صاحب این تاپیک نیستم. البته شما هم صاحب تاپیک استقلالیها نیستی :) این به اون در)

جاییم هم نسوخته که بخوام اب بریزم روش :) اما شما واسه بنده نسخه پیچیدی قبل از اینکه بپرسی اصلا جاییم سوخته یا نه :)

به هر حال
انشالله همیشه شرطبندی های بزرگ رو ببری. دوستانی که شرط بستند هم زیر حرفشون نزنند :)

امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی

ما هم اونجا یه گپ و گفتگو با برو بچز اس اسی داشتیم. قبل از اینکه شما با افاضاتتون ما رو بیرون کنید بنده خودم اومده بودم بیرون :)

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

-------

مشکل پرسپولیس داوری نیست ولی تو این بازی بود! حتما تا حالا شنیدین که مسعود مرادی چقد با استقلالی ها مشکل داشته؟!! تقریبا میشد فهمید اگر استقلال این بازی رو ببازه مسعودم هوا میدن! کمک داور مگه کمک داور نیست؟! چرا الکی میگن ما این داور رو دارین تو فلان لیست بین المللی هست! همین جناب مسعود یادم میاد قطر رو اوت کرد تو جام ملت ها! فرق داوری ما با اروپا اینجا کاملا مشخصه! اونجا میگن 50-50 رو بدین بره بازیکن اینجا نه اگر 1درصد شک داری خودتو راحت کن پرچم بزن بالا!:happy: جناب عنایت هم الان میره خونه راحت دراز میکشه بعد میاد تو یه برنامه بعد ساعت ها التماس کردن به جناب که راضی بشن صحنه آفساید نبوده میگه:

اشتباهات داوری جزیی از فوتباله!!!:lol:

بله بازی باز هم گل داشت شکی نیست ولی شرایط بازی کلا عوض میشد!

ولی کلا بگم بعضی بازیکن ها تو تیم هستن که اصلا نیستن!!!! جناب فشنگچی رو ما فصل قبل یه هافبک یا مدافع چپ میدیدیم که واقعا تحرک بسیار بالایی داشت دریبلیگش هم خوب بود ولی الان چیه؟ خیلی ریلکس توپ خراب میکنه!

بادامکی؟! حس بحث نیست در موردش! خدا پدر این محمد نوری و عسکر رو بیامرزه یکم بازی میکردن! با اینکه علی عسکر تو این پست سوراخی بیش نیست! چند بار این دفاع چپ برزیلی استقلال که واقعا اون هم سوراخیه ازش به راحتی رد شد!

جناب شوکر(شیث) هم که .... البته نسبت به دیگر سوراخ ها ایشون هییییییی.! :happy:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فاک کل زندگیش مرتیکه ی بی ناموسو !! شما دلت خوشه امیر جان ! ملت این همه از وقت و زندگی و اعصابشون به چیز رفت !!! نمی تونیم بگیم آخِی الهی قربون اون قیافه ی ت*@#@# کمک داور برم !!!!!!!!! پیش میاد دیگه ... خوب اشتباهه ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پرسپولیس خیلی خیلی خفن شروع کرد بازی رو !!!!! مطمئنآ بعد اون گل میتونست گل های بیشتری هم بزنه !!! حالا من نمی گم حتمآ میزد !!! اما شما هم نمی تونی بگی حتمآآ نمی زد !!!!!!

این بازیا حیثیتی هست خداوکیلی ... من نمی گم از قصد اشتباه کرد !!!!!! ولی نمی تونم ساده هم از کنارش بگذرم . به هر جهت اشتباه کاملآ غیر عمدی هم توی این شرایط مستحق فحش هست !!!! اونم در شرایطی که وقتی گل به ثمر رسید و بعدش اعلام کرد !!!!!!!!!!

البته اینها از افتضاح بودن پرسپولیس تو دقایق پایانی تمام بازی ها کم نمیکنه !!!!!!!!!!!!!
اگه با فحش و توهین نتیجه درست میشه یا پرسپولیس در آینده بهتر بازی می کنه، ادامه بده .

خسته نباشی کلا!
من که متوجه نشدم. :wacko:

مشکل پرسپولیس داوری نیست ولی تو این بازی بود! حتما تا حالا شنیدین که مسعود مرادی چقد با استقلالی ها مشکل داشته؟!! تقریبا میشد فهمید اگر استقلال این بازی رو ببازه مسعودم هوا میدن! کمک داور مگه کمک داور نیست؟! چرا الکی میگن ما این داور رو دارین تو فلان لیست بین المللی هست! همین جناب مسعود یادم میاد قطر رو اوت کرد تو جام ملت ها! فرق داوری ما با اروپا اینجا کاملا مشخصه! اونجا میگن 50-50 رو بدین بره بازیکن اینجا نه اگر 1درصد شک داری خودتو راحت کن پرچم بزن بالا!:happy: جناب عنایت هم الان میره خونه راحت دراز میکشه بعد میاد تو یه برنامه بعد ساعت ها التماس کردن به جناب که راضی بشن صحنه آفساید نبوده میگه:

اشتباهات داوری جزیی از فوتباله!!!:lol:

بله بازی باز هم گل داشت شکی نیست ولی شرایط بازی کلا عوض میشد!

ولی کلا بگم بعضی بازیکن ها تو تیم هستن که اصلا نیستن!!!! جناب فشنگچی رو ما فصل قبل یه هافبک یا مدافع چپ میدیدیم که واقعا تحرک بسیار بالایی داشت دریبلیگش هم خوب بود ولی الان چیه؟ خیلی ریلکس توپ خراب میکنه!

بادامکی؟! حس بحث نیست در موردش! خدا پدر این محمد نوری و عسکر رو بیامرزه یکم بازی میکردن! با اینکه علی عسکر تو این پست سوراخی بیش نیست! چند بار این دفاع چپ برزیلی استقلال که واقعا اون هم سوراخیه ازش به راحتی رد شد!

جناب شوکر(شیث) هم که .... البته نسبت به دیگر سوراخ ها ایشون هییییییی.! :happy:

ولی آقای دایی بعد بازی با ملوان هم به داوری اعتراض داشتن. شما هم هنوز متوجه نشدی اگه اشتباهی رخ داده از جانب کمک داور بوده نه داور .

-----------

پرسپولیس با اشتباه کمک داور نباخت. پرسپولیس به سرمربیش باخت که نتونست ایراد تیمش رو برطرف کنه.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اين خبرنگار متاسفانه زماني كه من سرمربي تيم ملي هم بودم فقط هنگامي كه مي‌باختم جلو مي‌آمد و از من سوال مي‌پرسيد. من حاضرم در ميان شما شهادت دهم كه اين فرد يك بار پس از آن كه من بازي را برده‌ام نيامده است از من سوالي بپرسد. اين صحبت‌هاي خود شما است. هواداران ما با اين كه باختيم من را تشويق كردند و اين موضوع را همه ديدند. شما بي‌خودي جو را خراب مي‌كنيد، اگر هواداران من را نخواهند من به راحتي مي‌روم، ببخشيد مگر من چسبيده‌ به اين فوتبالم. مردم ما فوتبال را به خوبي مي‌فهمند و مي‌دانند كه ما در اين بازي بد بازي نكرديم، وقتي كه حق ما را مي‌گيرند ديگر علي دايي چكار مي‌تواند بكند. هواداران اين چيزها را به خوبي مي‌فهمند حالا اگر دو نفر هم شعار بدهند طبيعي است..

سایت گل
- جز معدود دفعاتي بود كه علي دايي بعد از شكست با آرامش روبروي خبرنگاران نشست . او در كنفرانس خبري بعد از بازي با استقلال ناباورانه حرف‌هايش را با تبريك به هواداران تيم رقيب آغاز كرد.
دايي دقايقي بعد از شكست يك بر صفر پرسپوليس مقابل اسقلال در جمع خبرنگاران گفت:«در روزي كه مستحق باخت نبوديم، با اشتباه داور سه اميتاز را از دست داديم. داور گل صددرصد ما را مردود اعلام كرد. من مانده‌ام كه چطور مي‌شود اين گل را آفسايد گرفت. دومين هفته پشت‌سر هم است كه با اشتباه داوران ما شكست مي‌خوريم. همين اشتباهات باعث مي‌شود ما شرمنده هوادارانمان شويم.»
دايي بدون اشاره مستقيم به نقش فدراسيون فوتبال، تصميم اشتباه كمك داور را تلويحا به اختلاف خود با علي كفاشيان، رييس فدراسيون ربط داد:« مثل اين كه به مذاق آقايان خوش نيامده كسي دنبال حقش برود.بعد از گل مردود من و بازيكنانم مات و مبهوت مانده بوديم. هيچ كس باور نمي‌كرد. در نتيجه تمركز دفاعي ما به هم ريخت و استقلال يكي دوموقعيت پيدا كرد.»
سرمربي پرسپوليس مدعي شد كه نيمه دوم استقلال جز گلي كه زد، موقعيت ديگري به دست نياورد:« نيمه دوم بازي در يك نيمه زمين بود. يك توپ روي دروازه ما آمد و توي گل رفت. البته قبول مي‌كنم كه به بازي خوب اميتاز نمي‌دهند. متاسفانه ما سه امتياز خوب را از دست داديم. اگر آن گل قبول مي‌شد، ما فشار مي‌آورديم و گل‌هاي بعدي را هم مي‌زديم. من مطئنم استقلالي‌ها خودشان هم فكر نمي‌كردند در نيمه دوم با آن روند بازي به گل برسند.»
با وجود اين شكست دايي همچنان از اميد به آينده حرف زد:« با روند حرفه‌اي كه در يك هفته قبل از تيمم ديده‌ام و با اين بازي به هواداران قول مي‌دهم كه مطمئن باشند يك جام مي‌گيريم. قول مي‌دهم بهتر ازاين كار كنيم.» دايي لابه‌لاي حرف‌هايش براي چندمين بار به گل سوخته تيمش اشاره كرد: « از شما خواهش مي‌ كنم بپرسيد كه چرا اينجوري مي‌شود. متاسفانه مي‌آيندجلوي دوربين به جاي عذرخواهي دفاع بيخود مي‌كنند.من الان هر چه بگويم دردي دعوا مي‌كند؟ شرمنده هوادارانمان شديم. از صبوري آنها تشكر مي‌كنم. باز هم و بازهم به هواداران استقلال تبريك مي‌گويم.»
يكي از خبرنگاران تلويزيون به دايي يادآوري كرد كه او در گفت‌وگويي به بازيكنان تيمش هشدار داده بود كه صبر هواداران هم حدي دارد. خبرنگار توضيح داد كه به نظر مي‌رسد صبر طرفداران پرسپوليس آرام آرام به سر آمده است. او مدعي شد كه بعد از دربي عده‌اي از آنها با شعار اعتراضشان را نشان دادند. دايي در پاسخ گفت:« اصلا قبول نمي‌كنم. من چنين مصاحبه‌اي نكرده‌ام و از طرف ديگر هواداران ما با اين كه باخته‌ايم من را تشويق كردند.»
او در ادامه گفت:« اگر هوادارن من را نخواهند ول مي‌كنم و مي‌روم. من چسبيده اين فوتبال نيستم. متاسفم براي شما كه اينگونه حرف مي‌زنيد. مردم ما فوتبال را مي‌فهمند و مي‌دانند كه در اين بازي حق را ناحق كردند. حالا اگر دو نفر هم شعار مي‌دهند بالاخره خط وخطوطي پشتش هست. مگر قرار است با دوباخت همه چيز عوض شود؟ تيم ما نسبت به هفته قبل خيلي بهتر شده و من از بازي بچه‌هايم راضي بودم.»
دايي همچين گفت:« با اين كه حالم خيلي خراب است احترام گذاشتم و‌آمدم و دركنفرانس مطبوعاتي شركت كردم. انتظار دارم شما هم سوال درست بپرسيد.»
خبرنگاري حرف‌هاي مظلومي را براي دايي تكرار كرد كه گفته است استقلال تعمدا عقب مي‌‌كشيد، صبوري مي‌كرد تا بهترين زمان حمله كند و گل بزند.دايي گفت:« كدام صبوري؟ تنها يك توپ آورند كه گل شد. اگر آن توپ زير پاي محمد نوري گير نمي‌كرد يا اگر داور گل ما را مي‌گرفت، الان كسي نمي‌توانست بگويد كه ما صبوري كرديم. »
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به خبرنگار ايلنا كه از او پرسيد آيا معتقد است كه اشتباه كمك داور تعمدي بوده است، گفت:« نمي‌توانم بگويم تعمدي بوده يا نبوده. فقط مي‌پرسم به چه دليل دو هفته پشت‌سرهم اين اتفاق بايد براي ما بيفتاد. عمدي يا غير عمدي به من ربطي ندارد. فقط مي توانم بگويم به راحتي سرما را بريدند و حالا من بايد پاسخگوي هوادارن باشم.»

**************************************​

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی این تیم برابر استقلال در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه" آیا فکر نمی‌کنید شکایت شما از فدراسیون فوتبال باعث شده تا داوری‌ها علیه شما باشد؟" گفت:" در ابتدا جا دارد این پیروزی را به هواداران تیم استقلال تبریک بگویم اما ما در روزی که مستحق باخت نبودیم به خاطر اشتباه مسلم داوری، شرمنده هوادارانمان شدیم. با نظر شما موافقم، شاید به مذاق آقایان خوش نیامده است که کسی به دنبال حق خود برود. برای چنین قضاوت‌هایی متاسفم و نمی‌دانم در اینباره چه بگویم."
دایی تاکید کرد:" خود من، کادر فنی و بازیکنان ما پس از آن تصمیم عجیب مات و مبهوت مانده بودیم و چند موقعیتی هم که استقلال در نیمه اول بدست آورد نتیجه به هم ریختگی ذهنی و عدم تمرکز بازیکنان پس از آن سوت اشتباه بود. ما به خصوص در نیمه دوم خوب کارکردیم اما امتیازهای بازی را به بازی خوب نمی‌دهند."

سرمربی پرسپولیس تاکید کرد:" با وجود چنین تیمی و با وجود بازی که انجام دادند و روند حرفه‌ای که در طول یک هفته گذشته در تمرینات تجربه کردیم از همین جا به هوادارانمان قول می‌دهم پرسپولیس امسال یک جام را می‌گیرد و هواداران ما قطعا شاهد بازی‌های خوبی از سوی پرسپولیس خواهند بود. از صبوری هواداران تشکر می‌کنم و امیدوارم بتوانیم از شرمندگی آنها در بیاییم."

خبرنگار دیگری از دایی پرسید:" آیا نمی‌خواهید به فدراسیون فوتبال شکایت کنید؟" که دایی در جواب گفت:" وظیفه من شکایت از داوری نیست اما از باشگاه می‌خواهم این موضوع را پیگیری کند. چون این دومین هفته پیاپی است که ما به خاطر اشتباهات مسلم و محرز داوری می‌بازیم. نمی‌توانم تصور کنم اینها اشتباهات ساده داوری هستند."

آخرین سوالی که دایی به آن پاسخ داد در مورد تعویض کریم باقری و درست یا غلط بودن آن بود. دایی در این باره گفت:" تصمیم گرفتم تا از قدرت سرزنی کریم باقری در این دیدار استفاده کنم و فکر می‌کنم این یک تصمیم منطقی بود."

گفتنی است در ابتدای این کنفرانس، خبرنگاران از علی دایی که با وجود شکست در این بازی، در کنفرانس مطبوعاتی حضور یافته بود تشکر کردند.

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:​

Last edited:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
درسته باختیم ولی پرسپولیس به استقلال نباخت:eek: فقط داوران بازی بردند:hmm: اینطوری فایده نداره باید برای بازیهای بعدی دربی داور خارجی بیارن اگه اون کمک داور خارجی بود چنان قضاوت می کرد همه هواداران دست به دهن می موندن همش قضاوت نادرست اون هفته پنالتی نگرفتن امروز گل سالم بدون هیچ مشکلی کمک داور افساید می گیره
نیمه دوم فقط پرسپولیس خوب کار کرد ولی بایه اشتباه خط دفاعی گل خورد:( امروز خط دفاع کلن مشکل داشت
پرسپولیس چه ببازی چه ببری فقط یک تیم اونم پرسپولیس هست
یاعلی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ اين عكس لحظه‌اي را نشان مي‌دهد كه ضربه آكروباتيك محمد نوري از خط دروازه استقلال گذشته و ورزشگاه روي سر پرسپوليسي‌هاست. اما اين فقط يك شادي چند ثانيه‌اي بود چون مرتضي كريمي كمك داور بازي بلافاصله با يك پرچم سرنوشت‌ساز گل نوري را آفسايد اعلام كرد تصميمي كه به هيچ وجه درست نبود.
مسعودمرادي در زمينه گفته است اين اشتباه در حيطه وي نبوده و او تنها به رأي كمكش احترام گذارده اما بدون شك اين لحظه هرگز از ياد هواداران پرسپوليس نخواهد رفت.
علي دايي بعد از مطلع شدن از تصميم داور چندان عصباني شد كه شايد اگر كمك‌هايش نبودند اتفاق عجيبي در ورزشگاه مي‌افتاد اگر به صورت او دقت كنيد ميزان هيجانش را تشخيص خواهيد داد.

0eee846794334da7bfb3.jpg

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
یادمه یک بار محققان انگلیسی تحقیق کرده بودند که هیچ انسانی نمی تونه آفساید ها رو صد در صد درست تشخیص بده
یعنی مغز آدمی نمی تونه تمام اطلاعاتی رو که باعث آفساید می شه رو در کسری از ثانیه پردازش کنه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
کمک داوریه ریگی به کفشش بود . گیرم آفسایدم بود چرا وقتی توپ رفت توی گل پرچم زد ؟!
درسته خیلی تو این صحنه مشکوک بود توپ رفته تو دروازه 5ثانیه بعد پرچم بالا میده
کمیته داوران باید خجالت بکشن علی دایی باید از کمیته داوران شکایت کنه 2تا بازی پشت سرهم داور به ضرر ما کار کرد بازی قبلی پنالتی نگرفت این بازی گل سالم100% افساید اعلام کرد
داوران دربی فقط باید خارجی باشن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته اشتباه تقصیر مرادی نبود
تقصیر اون کمک داور بود

مرادی هم خودش کمک هاش رو انتخاب نمیکنه !! باید با این کمک داور برخورد بشه هر چند که بی فایده است

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
این نامردی به معنای تمام و کمال هست ...

4a767c48a20a4bc796e8.jpg

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:​

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سايت گل ـ اين عكس لحظه‌اي را نشان مي‌دهد كه ضربه آكروباتيك محمد نوري از خط دروازه استقلال گذشته و ورزشگاه روي سر پرسپوليسي‌هاست. اما اين فقط يك شادي چند ثانيه‌اي بود چون مرتضي كريمي كمك داور بازي بلافاصله با يك پرچم سرنوشت‌ساز گل نوري را آفسايد اعلام كرد تصميمي كه به هيچ وجه درست نبود.
مسعودمرادي در زمينه گفته است اين اشتباه در حيطه وي نبوده و او تنها به رأي كمكش احترام گذارده اما بدون شك اين لحظه هرگز از ياد هواداران پرسپوليس نخواهد رفت.
علي دايي بعد از مطلع شدن از تصميم داور چندان عصباني شد كه شايد اگر كمك‌هايش نبودند اتفاق عجيبي در ورزشگاه مي‌افتاد اگر به صورت او دقت كنيد ميزان هيجانش را تشخيص خواهيد داد.

0eee846794334da7bfb3.jpg

این متن باید نشون پرویز مظلومی داد چون هنوز هم داره میگه گل افساید بوده
سرمربی بی معرفتیه حتی تصمیم کمیته داوران قبول نداره محمد فنایی گل صحیح دانست ولی پرویز مظلومی هنوز هم نظرش منفیه:blink:
19488_1b75658995c66af643482a9099abbf1d5a42e8fd.jpg

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
صدر که زر مفت میزد مردک بی شعور !! اولا کمک کارش همینه . همونطور که کار تایپیست تایپ کردنه و سرعت تایپش جوریه که آدم معمولی نمیتونه انجام بده کمک داور هم حرفه اش اینه و اصلا دیدش با دید یه آدم معمولی فرق داره . دوم اینکه اون سه بعدی میبینه ما دو بعدی . سوم اینکه اون روی خط وایساده و از نزدیک میبینه . چهارم اینکه اون صدای برخورد توپ به سر یا پا رو میشنوه و ما نمیشنویم .

بالا