قیمت امروز 1050 بود به اشخاص عادی هم فعلا داده نمیشه فقط با پاس و بلیط هوایی و ویزا اونم حد اکثر 2000 تا داده میشه کسی خواست پی ام بده
منم نظم اینه ککه الان باید دلار خرید و نگه داشت .. به زودی ارزشش میره بالا .. این حدس های منه !
89/7/25
منم نظم اینه ککه الان باید دلار خرید و نگه داشت .. به زودی ارزشش میره بالا .. این حدس های منه !
89/7/25
دلار نمیتونه زیاد بالا بره
بیشتر از 1060 نمیتونه بشه تو بانک
آخه فرزان جان بدبختی اینه که دیگه معلوم نیست فروش برا عموم آزاد بشه با قیمت 1050-1060 . الان دو سه روزی هست فقط با پاسپورت و بلیت میدن.
شما یورو هم بگیری یه مدت بعد سود خواهی کرد
مهم اینه چی بگیری که زودتر سود کنی
یه اصل مهم اقتصادی هست که میگه:
تمام تخم مرغ هاتو تو یک سبد نذار که با افتادن سبد همه ی داراییت رو از دست بدی
یعنی چی؟
یعنی توی سرمایه گذاری همه ی پولتو روی یه بازار سرمایه گذاری نکن
سعی کن روی مجموعه ای بازارهای سرمایه ای مانور بدی
یکم سهام,مسکن,طلا,ارز...
در حال حاضر و در آستانه ی تحول اقتصادی که در کشور داره رخ میده بهترین بازارها بورس و مسکن میباشد
اینم نظر من
89/7/25
حالا وقتشه که بخرین ... دلار در مقابل ریال هیچوقت ارزان نخواهد شد با این وضع اقتصاد مملکت...
یه 100 ملیونی تو بانک دارم...
نگهش دارم یا چیزی بخرم...
میترسم ارزشش زیاد بیاد پایین
بدليل تورم انتظاري، دولت چه كاري بكنه و چه نكنه، چه اعتصاب و تظاهرات بشه و چه نشه، چه از رئيس دولت تو مجلس سوال بشه و چه نشه، يا حتي استيضاح بشه يا نشه، ارزش ريال بشدت در حال افت هست. بنظرم اگر گيرتون اومد(كه نمياد) دلار و اگر نه سكه بخريد. حالا كه دلار رو دولت بسته، همه فشار مي افته روي طلا و بخصوص سكه.
(شمش طلا نخريد. اينو از روي تجربه ميگم. چون liquidity اش پايين هست، spread اي كه طلا فروش ها مي گيرن خيلي بالاست. موقع فروش گرون ميدن و موقع خريد خيلي ارزون بر ميدارند. من روي پيش بيني درستي كه داشتم، طلا از 1000 دلار به 1100$ رسيد و من شمش خريدم ولي تقريبا به قيمت خريد، فروختم. همش رفت تو جيب طلا فروشها)
شهر هاي ديگه بپرسبابا ما مسافریم به خدا دلار میخوایم اصفهان هم نمیدونم کجا گیر بیارم
حدود 1000 تا 1500 تا فعلاشهر هاي ديگه بپرس
شيراز ،يزد و ...
چقدر مي خواهين بگيرين ؟
اگر خواستين 5 شنبه شيراز براتون بپرسم
سلامبه نظر شما طلا باز هم ميره بالا؟
قيمت ثبات طلا چه قدره گرمي؟
فرزاد تو چرا از صرافی نمیخری ؟شهر هاي ديگه بپرس
شيراز ،يزد و ...
چقدر مي خواهين بگيرين ؟
اگر خواستين 5 شنبه شيراز براتون بپرسم
حدود 1000 تا 1500 تا فعلا