• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مانیتور

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
ASUS مانیتور خوبیه اما گارانتی و خدماتش شرکتیه و نمیتونه قابل اطمینان باشه

من میگم یا سونی که بهترینه
یا همین ال جی خودمون
من مدل W2262TQ رو معرفی میکنم فکر میکنم جوابگو باشه

در مقایسه با سامسونگ وغیره هم سر تره چون هم FULL HD هست هم کنتراستش 70000 هست و زمان پاسخدهي بسیار خوب2ms داره
ضمننا گارانتی و خدمات عالی مادایران که دیگه حرف نداره
در ضمن قیمت سایت رو ندید بگیر بازار خیلی متفاوته
اما کلا زیاد سخت نگیر

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من نیاز به راهنمایی فوری دارم تا حدود دو روز دیگه میخام مانیتور بخرم تا سقف حدود200 تومن اما نمیدونم LCD بهتره یا LED ؟ میگن مصرف برق LED بهتره و همچنین میگن که LCD کیفیتش بیشتره
کدوم درسته؟ کدوم بهتره ؟میشه یه مدل و یدونه برند پیشنهاد بدید؟
خواهش میکنم کمک کنید سریع به کمک نیاز دارم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
2261 LG خریدم امروز، خیلی گشتم از پاساژ ایران گرفته تا پاساژ رضا تا یهو به چشمم خورد، البته اون موقع یادم نمود شما پیشنهادش کرده بودید، الان که دیدم خوشحال شدم از انتخاب خودم :دی
سامسونگ همه مدل هاش از نظر ظاهر و کانفیگ تقریباً یکی بود و قیمت های سرسام آور! کیفیتش هم حرفی برای گفتن نداشت، AOC بد نبود، اما کیفیت LG واقعاً سرتر از همشون بود. بین تمام مدل ها و با توجه به اینکه بعد از 23" و ورود به 27" ها قیمت ها 2 برابر می شد این مدل بهترین انتخاب من می تونست باشه. البته مانیتورهای دیگه مثل Microlab و یه مدل که اصلاً معلوم نبود چی بود اسمش هم توی مغازه ها بود که اصلاً حتی بهشون فکر هم نکردم!
واقعاً 2261 تنها مدلی بود که با قیمتی که داشت تمام امکانات DVI + HDMI رو داشت و با رزولوشن 1920x1080 کاملاً Full HD هستش.
در ضمن برای من خیلی مهم بود که رنگ سفید و طوسی روشن در مانیتور نمایش داده بشه که متاسفانه اکثر LCD ها با مشکل عدم نمایش طیف طوسی روشن مواجه هستن که خدا رو شکر این مدل این مشکل رو نداره.
خلاصه ممنون از دوستان که لطف کردن من رو راهنمایی کردن، امیدوارم دوستان دیگه هم از تجربه خرید من استفاده کنن.

مخلصیم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
مبارکت باشه - گفتم که بهترینه در سطح خودش
قسمتت بوده پیدا کردی چون تا 2 هفته پیش پیدا نمیشد
چند گرفتی؟؟

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
آقا جواب مارو هم بدین ممنون میشم:D:D:cool::cool::happy::happy:

دوست عزیز LED پنلش همون ال سی دیه فقط نورش توسط لامپهای ال ای دی تامین میشه و بخاطر همین شفافیتش بیشتره و مصرف برقش کمی کمتر

اگر از نظر بودجه برات تفاوت نداره ال ای دی بگیر
اما زیر 200 تومن بنظر من ال جی بگیر و ال سی دی
الان قیمتها رو ندارم
اما سعی کن W2253TQ بگیری فکر کنم بتونی برو پاساژ ایران
این مدل خوبیه

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
مبارکت باشه - گفتم که بهترینه در سطح خودش
قسمتت بوده پیدا کردی چون تا 2 هفته پیش پیدا نمیشد
چند گرفتی؟؟

سلامت باشی.
232 هزارتومن. البته روی جعبه نوشته 246 برای مصرف کننده، این قیمت چند ماه پیشش بوده احتمالاً.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آقا یه سوال این دو مورد چطورن؟
1-samsung p23500
-samsung p23700-2
23700 مدل بزرگتر 20700 هست... من 20700 رو دارم خیلیییی راضیم... حرف نداره... هر کی هم دیده خوشش اومده...

فرقشون با 20500 یا 23500 فقط طراحی ظاهرش هست... که اون کریستال قرمز داره اما این ساده ست... بی رنگه...

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
23700 مدل بزرگتر 20700 هست... من 20700 رو دارم خیلیییی راضیم... حرف نداره... هر کی هم دیده خوشش اومده...

فرقشون با 20500 یا 23500 فقط طراحی ظاهرش هست... که اون کریستال قرمز داره اما این ساده ست... بی رنگه...

پس مانیتورهای خوبیه نه؟
حدود قیمتشون رو دارین؟
اینا بهترن یا اون که دوستمون معرفی کرد؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
پس مانیتورهای خوبیه نه؟
حدود قیمتشون رو دارین؟
اینا بهترن یا اون که دوستمون معرفی کرد؟
خیلی عالیه... من خیلی جاها هم دیدم که استفاده میکنن...
من 8 ماه پیش 219 گرفتم از ایران... الان نمی دونم... چند تا نمایندگی سام سرویس زنگ بزنین جواب میدن...
والا من تخصصم سخت افزار نیست نمی تونم قطعا بگم کدوم... ولی زمانی که می خواستم اینو بگیرم با دوستم خیلی تحقیق کردیم، اکثرا نظرشون رو این بود که ال سی دی سامسونگ بهتره... باز می تونین برین از نزدیک ببینین...

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
samsung p23500 رو من 2 روز پیش 265 تومن از پاساژ ایران قیمت کردم.
من که طراح هستم و برام کیفیت و خروجی ای که مانیتور بهم می ده خیلی مهم هستش کلی تحقیق کردم و گشتم تا LG رو انتخاب کردم.
شما باید ببینی چقدر می خوای هزینه کنی و چه می خوای بکنی با ماینتورت، اگر برای گیم و اینترنت می خوای هزینه نکن، AOC هم خوب جواب می ده.
اما مطمئنن هیچوقت انتخاب من سامسونگ نخواهد بود!

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلامت باشی.
232 هزارتومن. البته روی جعبه نوشته 246 برای مصرف کننده، این قیمت چند ماه پیشش بوده احتمالاً.

:eek::eek::f34r::eek:

البته مادایران کلا 20 درصد افزایش قیمت داشته اما من همینو 1ماه پیش میخریدم 195 تومن دیگه خیلی گرون شده بود 205 خریدم

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان در حال حاضر من مانیتور LG w1952s دارم از اونجای که من زیاد گیم بازی می کنم
تصمیم گرفتم مانیتورم رو عوض کنم از شما دوستان گل می خواستم که در خرید مانیتورجدید من رو رهنمای کنید

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با تشكر از تمام دوستان ممنون ميشم زودتر جواب من رو بديد:f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r:

etzio

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی عالیه... من خیلی جاها هم دیدم که استفاده میکنن...
من 8 ماه پیش 219 گرفتم از ایران... الان نمی دونم... چند تا نمایندگی سام سرویس زنگ بزنین جواب میدن...
والا من تخصصم سخت افزار نیست نمی تونم قطعا بگم کدوم... ولی زمانی که می خواستم اینو بگیرم با دوستم خیلی تحقیق کردیم، اکثرا نظرشون رو این بود که ال سی دی سامسونگ بهتره... باز می تونین برین از نزدیک ببینین...

آقا سفرش دادم من مدل 23700 رو
منتها قیمت گفته 295
به نظرتون می ارزه؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آقا سفرش دادم من مدل 23700 رو
منتها قیمت گفته 295
به نظرتون می ارزه؟
اگه نمایندگی ها این قیمت رو میدن دیگه نمیشه کاریش کرد... یعنی جایی بهتر از این نمیده... اما می ارزه به نظرم... چون الان بازار یکم افتضاحه!

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
مانیتور با ریفرش ریت 120 هرتز الان تو بازار هست کلا ؟ اگه کسی اطلاعی داره بی زحمت یه توضیحاتی در مورد مدل هایی که میشه تو بازار گیر اورد بده ، متشکر میشم

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام
مانیتور با ریفرش ریت 120 هرتز الان تو بازار هست کلا ؟ اگه کسی اطلاعی داره بی زحمت یه توضیحاتی در مورد مدل هایی که میشه تو بازار گیر اورد بده ، متشکر میشم

مانیتور 100 هم من ندیدم
تو تلوزیون هم 120 واقعی رو چند شرکت محدود مثل سونی اونهم در مدلهای خاص و با قیمت بالا تولید میکنند چه برسه به مانیتور

skyeagle

کاربر فعال
لایک‌ها
611
با تشكر از تمام دوستان ممنون ميشم زودتر جواب من رو بديد:f34r::f34r::f34r::f34r::f34r::f34r:

دوست عزیز تو ایران تنوع مدل و برند نداریم که شما انتخاب زیادی داشته باشی
این چیزی که شما میخوای شاید یک مدل سامسونگ داشته باشه یا یک مدل ال جی

شما اول خودت یه بررسی بکن ببین چی پیدا میکنی

بالا