• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

omidzaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من تازه از 02 ترخیص شدم.امریه که اومد شانس تخیلیمون افتادیم 28 سنندج.کسی می دونه چجوریاست.جوش چطوره.دهنموم اسفالت میشه یا نه؟؟؟؟؟؟

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز....اینکه تهران باشیم شرایط خاصی میخواد؟
ایا اونجا بوفه هم داره؟
اطلاعات دقیق تری اگه بتونی بدی ممنون میشم

اره بوفه هم داره/تقریبا تو خوده شهره/کنار فرودگاهم هست/خوب برای تهران هم شرایط متاهلی و پذر نظامی و تک پسری/ولی تا اونجا که میدونم پدافند پایگاه زیادی نداره و اکثر ذرجه دارهاشم میفتند افسریه(کنار قصر فیروزه)/غذاش هم معمولیه(بد نیست)/میاندوره هم دارین 4 یا5 روز/2 تا از اقوامم اونجا افتادن/راضی بودن;)

senatormobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کد 04 بیرجند ارتش نیروی زمینی افتادم
1-چطور جایی هست ؟
2-چند درصد این احتمال هست بعدش تهران باشم و غیر از 01 و 02 جایی تو تهران نیست که بشه افتاد ؟
3-قرص و دارو و کرم و مام میشه برد اونجا ؟ دمه در نمیگیرن ؟

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام /امروز ساعت 6 صبح ميدان **** بودم/سريع كار هارو رديف كردن و تازه كيك سانديس هم دادن(تقبل ا...):D
گفتند دوشنبه صبح بريم ترمينال جنوب كه بريم اراك نيروي انتظامي اراك مالك:(

برو حال کن ... به نظرم بهترین پادگانه ... من 1/6/89 اونجا بودم ...29/7ترخیص شدم افتادم تهران ... خیلی مودب هستند ... گردان ذوالفقار از همش بهتره

hamiddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون دوست عزيز/گفتند 2شنبه صبح بياين ترمينال:(

من گردان ذوالفقار بودم ... LCD داره .. کلاس گروهان شهادت کولرگازی داره ... بهترین گردانه و پادگانشم عالیه ... به ما 20 روز مرخصی دادن الانم 8-9 روز پایان دوره

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو حال کن ... به نظرم بهترین پادگانه ... من 1/6/89 اونجا بودم ...29/7ترخیص شدم افتادم تهران ... خیلی مودب هستند ... گردان ذوالفقار از همش بهتره

سلام/ممنون/شما مدرکتون چی بود/کجای تهران افتادی/وسایل چی ببرم/هرچی میدونی که لازمه بهم بگو/من فوق لیسانسم و متاهل/کجا بعدش می افتیم/

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
انگار کسانی که صبح اعزام شدن به پادگان مرخصی ندادن بهشون که برگردن برای درست کردن لباس و..!

eyeswideshut

Registered User
لایک‌ها
1
سلام/ممنون/شما مدرکتون چی بود/کجای تهران افتادی/وسایل چی ببرم/هرچی میدونی که لازمه بهم بگو/من فوق لیسانسم و متاهل/کجا بعدش می افتیم/

آقا منم پارسال همین موقع رفتم اراک. مدرکمم فوق بود. لباس گرم حتما ببر شبهایی که میری گشت خیلی سرده پارسال ترکیدیم ما. قرص سرماخوردگی و ویتامین سی (جوشان) حتما ببر. متاهل هم که هستی میزارن آخر هفته بری خونه. حالا شاید هفته اول نزارن. همه 14 نفر فوق لیسانسی که از تهران رفتیم افتادیم تهران. متاهل هم که هستی دیگه حتما شهر خودتی. فکرشم نکن بزن به بی خیالی سریع تموم میشه

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كد 119 نيرو دريايي سيرجان هم عجب جاييه معلوم نيست كجاست
ماها كه امروز مشهد بوديم و مازاد همه از يك كنار افتادن اونجا يه چيزي قريب به 50 نفر !!!!
خدا به دادمون برسه:D
چي فكر ميكرديم چي شد !:blush:

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جاي همه خالي يك خنده بازاي بود اونجا كه نگو و نپرس:D
ولي جاي نامعلوميه ها!!
حالا خودشون كه دلداري مي دادن كه آي نيرو دريايي باكلاس ترين نيروي و از اين چرت و پرتا ولي ماها كه چشمون آب نخورد
حالا فردا ساعت 3 بايد بريم ترمينال:wacko:
يه مسلموني پيدا نميشه يه كمكي ، اطلاعاتي ،چيزي به ما بده ثواب ببره واسه امواتش ؟:D

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا واسه نيرو دريايي با خودمون فرچه و از اين چيزا هم ببريم ؟
:D
واسه شستن كشتي و اين حرفا :D

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلوم نيست ميريم اونجا مهناوي ميشيم ؟! مهناز ميشيم ؟! خلاصه كه بر نگرديم با مهناز و منهاو اين چيزا اشتبا بگيرنمون :lol::D

Farhad01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درجه ها رو سرچ كردم خيلي خنده داره:lol:
ولي انصافا لباساي سفيد خوشكلي داره
دلتون بسوزه:D:cool:

p30master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

من خودم بچه ارومیه هستم و آموزشی هم از 1 تیر شهید بیگلری مشکین شهر
شما از کجایی؟
من خودم خیلی دوست دارم مرزبانی خدمت کنم
اما در مورد مرزبانی آذربایجانغربی
نمیخوام به قول خودت ته دلت رو خالی کنم ولی فصول بهار، تابستان و اوایل پاییز برای خدمت در مرزبانی خطرناک هستند البته اگه به گروهان های مرزی بیفتی وگرنه اگه خود فرماندهی بیفتی مشکلی نیست
مرزبانی آذربایجانغربی ممکنه شما رو بین هنگ های مرزی تقسیم بکنه
هنگ مرزی ارومیه - هنگ مرزی سلماس - هنگ مرزی خوی - هنگ مرزی ماکو - هنگ مرزی پلدشت - هنگ مرزی پیرانشهر- هنگ مرزی سردشت و هنگ مرزی اشنویه
سلماس و خوی و پلدشت و ماکو بدلیل مرز با مناطق کرد نشین ترکیه خطرناک هستند و مورد هجوم نیروهای پژاک و پ ک ک قرار میگیرند
ارومیه هم با ترکیه و هم با عراق مرز مشترک داره و از دو ناحیه دچار مشکله
سایر شهرها با منطقه کردنشین عراق هم مرزن که اونها هم بسیار خطرناکن بخصوص اشنویه و پیرانشهر در یک ماه اخیر زیاد افسر و سرباز شهید دادند
ولی خیالی نیست البته شما بنظر میاد فوق دیپلم باشی وضعت بدتر از لیسانسه هاست
این مطالب رو نگفتم که بترسی گفتم تا حواست جمع باشه بخصوص اگه گروهان مرزی افتادی داخل روستا یا پاسگاه های مرزی سعی نکن زیاد با اهالی روستا دمخور بشی بهشون اعتماد نکن خودتو تابلو نکن
وقتی تنهایی سعی نکن با لباس نظامی باشی راحت باش
باز من در خدمتم
البته از فردا (جمعه) قرار بریم بیگلری
تو هم کمی در مورد اونجا اطلاعات بده

با سلام

من اهل قم هستم و تقسيم افتادم مرزباني اروميه

دوستان لطف كنند اطلاعاتي دارند توضيح بدند ممنون ميشم .

يه سوال هم دارم من 9ماه كسري دارم و ميخواستم ببينم تو مرزباني چندماه ديگه كسري ميخورم؟؟؟

5شنبه راهيه اروميه هستم بچه ها دعا كنيد همه سربازان امام زمان به سلامت ترخيص شوند.

يا حق

milad7k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدوم گردان بودی ؟
من حضرت رسول یا 102 و تابلو بودم

من گردان امام حسن بودم... گروهان 301
102 شر ترین گروهان بود و 301 گروهان نمونه.... دقیقا نقطه مقابل هم بودیم
ولی دمتون گرم، خیلی گروهان یک دست و پایه ای داشتین،

angello1920

Registered User
لایک‌ها
6
سلام بچه ها . من نیم ساعت دیگه رفتنیم:D خداحافظ همگی تا بعد از آموزشی!

ali4646

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها/فردا صبح ترمينال جنوب كله كچل با يه ساك فول امكانات ميريم اراك /نبود:D:(

بالا