• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره اسکی

به نظر شما مطالب این تاپیک چقدر مفید هست ؟

• Total voters
    148

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بحث داقونی رو بزارین کنار ! اسکی رو یخ برای بردی ها خیلی معنی نداره و لذت بخش نیست ! البته نا گفته نمونه که از ساعت 10 به بعد یخ اب میشه و برف شل میشه تا یکی 2 ساعت خیلی خوبه اما آخراش دیگه شل آب میشه ! ( البته این تجربه من تو دیزین و دربندسره توچال تاحالا نرفتم و نمیرم )

خبر خوب ::: دیزین 16 اذر افتتاحیه رسمیشه ! البته پارسال 2 هفته قبل از افتتاحیه باز بود !!!

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
بحث داقونی رو بزارین کنار ! اسکی رو یخ برای بردی ها خیلی معنی نداره و لذت بخش نیست ! البته نا گفته نمونه که از ساعت 10 به بعد یخ اب میشه و برف شل میشه تا یکی 2 ساعت خیلی خوبه اما آخراش دیگه شل آب میشه ! ( البته این تجربه من تو دیزین و دربندسره توچال تاحالا نرفتم و نمیرم )

خبر خوب ::: دیزین 16 اذر افتتاحیه رسمیشه ! البته پارسال 2 هفته قبل از افتتاحیه باز بود !!!

عمو راست ميگي :eek: منبع كيه؟موثق ؟آخه برف نباريده كه ؟خدا كنه زودتر باز بشه مرديم از دلتنگي اسكي

amirking1

Registered User
لایک‌ها
1
عجب شانس گندی داریم ما!!!!!!کاش همون جمعه هفته پیش می رفتما...:(:(:(:(

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عمو راست ميگي :eek: منبع كيه؟موثق ؟آخه برف نباريده كه ؟خدا كنه زودتر باز بشه مرديم از دلتنگي اسكي

میتونی صبح تا 12 ظهر زنگ بزنی بپرسی به ایم شماره: 02615215041 الی 9

من آشنا زیاد دارم اونجا اخبار میرسه ! مخصوصا دربندسر !

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا جالبه ! الان همه فکرمون اینه چرا هوا صافه برف نمیاد ! وقتی پیستا باز میشه هی snow-forecast.com رو چک میکنیم میگیم چرا هوا صاف نمیشه

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان یه برد نیترو گرفتم.که با فیکس و بوت برام حدود 600 در اومد. طرح ساده و قشنگی هم داره. میخواستم ببینم شلوار آلپاین با اسنوبرد فرق داره؟
به نظر شما صبر کنم برف بیاد برم یا اوضاع اینقدر خوب هست که بشه 5 شنبه رفت!؟ اولین بارمه که میخوام برم.
با اوضاع امسال برای یک روز چقدر هزینه میشه؟
خیلی ممنون

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان یه برد نیترو گرفتم.که با فیکس و بوت برام حدود 600 در اومد. طرح ساده و قشنگی هم داره. میخواستم ببینم شلوار آلپاین با اسنوبرد فرق داره؟
به نظر شما صبر کنم برف بیاد برم یا اوضاع اینقدر خوب هست که بشه 5 شنبه رفت!؟ اولین بارمه که میخوام برم.
با اوضاع امسال برای یک روز چقدر هزینه میشه؟
خیلی ممنون

شلوار آلپاین معمولآ یه مقدار تنگ تر از شلوار بورد هست.
بورد کاملآ باید آزاد باشی...

هزینت هم حداقل 30 تومن در میاد اگر بخوای بری توچال.

Reza_rt5

Registered User
لایک‌ها
0
شلوار آلپاین معمولآ یه مقدار تنگ تر از شلوار بورد هست.
بورد کاملآ باید آزاد باشی...

هزینت هم حداقل 30 تومن در میاد اگر بخوای بری توچال.

یعنی نمیشه به صورت موقتی از شلوار آلپاینی که دارم استفاده کنم؟ خیلی اذیت میشم؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من آشنا زیاد دارم اونجا اخبار میرسه ! مخصوصا دربندسر !

مشکوک میزنیا ! آشنا بومی داری اونجا ؟ البته میشه حدس زد کی‌ باید باشه :f34r:
تو که آشنا داری بگو قیمت دربند سر چند میشه ؟

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0

چرا بابا میشه،سخت نگیر،ولی خوب کپ شلوار آلپاین با بورد فرق داره دیگه...
حالا فعلآ با همون سر کن،خودت بعدآ تصمیم بگیر عوض کنی یا نه...

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکوک میزنیا ! آشنا بومی داری اونجا ؟ البته میشه حدس زد کی‌ باید باشه :f34r:
تو که آشنا داری بگو قیمت دربند سر چند میشه ؟

راستش رو بخواهی هنوز معلوم نیست ! من تابستون شنیدم قراره برسه به 30 35 اما الان با توجه به قیمت توچال هنوز معلوم نیست ! خدا کنه نره بالا

هكتور

Registered User
لایک‌ها
0
راستش رو بخواهی هنوز معلوم نیست ! من تابستون شنیدم قراره برسه به 30 35 اما الان با توجه به قیمت توچال هنوز معلوم نیست ! خدا کنه نره بالا

30-35 :eek: خدا نكنه !يه كم زياده ها براي دربند سر!؟ان شااله كه مثل توچال بشه قيمتا و زياد تغيير نكنه.:blush: البته چاره اي نيست اگه افزايش داشته باشه بايد اضافه كاري بيشتر بمونيم ديگه:lol::lol::lol:

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
ساعت 6:45 از اکیاتان راه افتادم، اصلا هم به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام نذاشتم، 9:10 رسیدم بام، گند بزنن این ترافیکو :grrr::grrr::grrr

500 نفر تو صف بودن، بیخیال شدم، برگشتم، دیزین 140 کیلومنری رو زودتر میریسم ، اه اه اه

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
500 نفر تو صف بودن، بیخیال شدم، برگشتم، دیزین 140 کیلومنری رو زودتر میریسم ، اه اه اه

دم شما گرم ایول توکل .

دوستان کسی این پیست خوی خور نمی دونم چی که تو راه دیزین سال پیش می گن افتتاح شده رو خبر نداره ؟

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ساعت 6:45 از اکیاتان راه افتادم، اصلا هم به قوانین راهنمایی و رانندگی احترام نذاشتم، 9:10 رسیدم بام، گند بزنن این ترافیکو :grrr::grrr::grrr

یاد سال ۸۲ افتادم که بهترین زمان بود تو این ۱۸ سال که ما میریم اسکی ساعت ۱۰ را میفتادی به سمت بالا دربندسر که همیشه جأ پارک بود بلیت ۶ تومن اکثرا هم دربون نداشت ۱۰ به بعد می‌رفتی تو !!! ۳ ساعت عشق میکردی میومدی پائین بدون ترافیک بدون این جو پیست هم خلوت بود ۴۰% خارجی‌ بودن ۶۰% ایرانی‌ کل جمعیت ۲۰۰ نفر بودن حیف حیف تازه یه بار ۹ رفتیم دربند سر ۱۰:۳۰ اومدیم بیرون رفتیم دیزین با اون پسره که یه پایی‌ با آلپاین میاد پائین یه چائی خردیم مجانی‌ مارو برد تو تا ۱ هم دیزین بودیم الان این داستان‌ها اصلا نیست !

بری توچال ۵۰۰ نفر تو صف بعد ۲۰ -۲۵ تومن خدا صبر بده :(

mrd.neo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی
عرض ارادت :)
جاتون خالی پنج شنبه 13/8/89رفتیم بالا رفتنی شلوغ....
برگشتنی عالی، فک کنم خیلیا همون وسط خسته شدن زود تر برگشتن واسه همین خلوت بود
حالا این جمعه بچه ها میگن بریم یه جورایی شک دارم
میترسم :( همون پنج شنبه که رفتیم 2تا خط خوشگل یادگاری شد برام:wacko:

radonn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یاد سال ۸۲ افتادم که بهترین زمان بود تو این ۱۸ سال که ما میریم اسکی ساعت ۱۰ را میفتادی به سمت بالا دربندسر که همیشه جأ پارک بود بلیت ۶ تومن اکثرا هم دربون نداشت ۱۰ به بعد می‌رفتی تو !!! ۳ ساعت عشق میکردی میومدی پائین بدون ترافیک بدون این جو پیست هم خلوت بود ۴۰% خارجی‌ بودن ۶۰% ایرانی‌ کل جمعیت ۲۰۰ نفر بودن حیف حیف تازه یه بار ۹ رفتیم دربند سر ۱۰:۳۰ اومدیم بیرون رفتیم دیزین با اون پسره که یه پایی‌ با آلپاین میاد پائین یه چائی خردیم مجانی‌ مارو برد تو تا ۱ هم دیزین بودیم الان این داستان‌ها اصلا نیست !

بری توچال ۵۰۰ نفر تو صف بعد ۲۰ -۲۵ تومن خدا صبر بده :(

اون دوران رو منم یادمه ! الانم دربندسر وسط هفته اصلا شلوغ نیست و خیلی حال میده !

30 35 رو شنیدم از کسی !! مطمئن نیستم که ! البته اینم شنیدم که تپه وسط دربند سر رو کامل برداشتن و 2 تا برف ساز اوردن !

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7

اصلا این کار رو نکن که فوق العاده ضایعست :D

شلوار برد با 60 تومن هم میتونی بخری.

بالا