• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
حبیب کاشانی سرپرست باشگاه پرسپولیس، پس از بازی این تیم در برابر مس کرمان که منجر به شکست تیمش شد از هواداران بابت این نتیجه معذرت خواهی کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاشانی در پایان این بازی گفت: "از هواداران عذرخواهی می‌کنم چون منتظر بودند با این برد و قبل از جام حذفی در صدر جای بگیریم ولی متاسفانه این اتفاق نیافتاد. البته نباید فراموش کرد که ما با وجود ده نفره شدن در نیمه دوم بازی قابل قبولی را ارائه دادیم."

کاشانی در مورد داروری این بازی نیز گفت: "چون من اطلاعات کافی در مورد داوری ندارم پس اظهار نظر کارشناسی هم نمی‌توانم بکنم اما بعد از بازی با ملوان و استقلال همه چیز گویاست و کمیته داوران باید اقدامی انجام دهد. مثلا در بازی با ملوان یک پنالتی به سود ما گرفته نشد و آقای نوری نیز باید اخراج می‌شد. در بازی با استقلال هم همان صحنه گلی که آفساید نبود در نتیجه تاثیر مهمی داشت."

حبیب کاشانی افزود:" در مورد برخی از تصمیم‌های این بازی هم شائبه‌هایی وجود داشت و امیدوارم هتریک داوری به چهار تبدیل نشود. واکنش کمیته داوران درباره اشتباهات داوری این شائبه را که اختلاف فدراسیون و دایی باعث این اشتباهات می‌شود را از بین می‌برد. زنجیره‌ای بودن اشتباهات داوری ما را نگران می‌کند. امیدوارم این موارد باعث نشود که در بازی‌های آینده بازیکنان پرسپولیس خود را از پیش باخته بدانند."

کاشانی در مورد حکم ممنوع المصاحبه شدن علی دایی نیز گفت: "به نظر من سو نیتی در این باره وجود ندارد اما همیشه باید میان اتفاقی که می‌افتد و حکمی که صادر می‌شود تناسب وجود داشته باشد."

1289494540.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رباط صليبي پروين پاره شد

به گزارش خبرگزاري فارس، فريد زرينه پزشك پرسپوليس درباره آسيب ديدگي محمد پروين گفت: در جريان تمرين روز سه شنبه، محمد پروين دچار آسيب ديدگي زانو شد كه با معاينه اوليه مشكوك به پارگي رباط صليبي تشخيص داده شد.
پزشك پرسپوليس افزود: در اين باره اقدامات اوليه صورت گرفت و پس از دريافت گزارش MRI آسيب ديدگي رباط صليبي وي محرز شد.
وي تصريح كرد: پروين در حال حاضر تحت درمان فيزيوتراپي است.

نوروزی: خطای روی من صد در صد پنالتی بود

سایت گل- هادی نوروزی مهاجم کناری تیم فوتبال پرسپولیس در پایان بازی با مس کرمان صحنه صحنه اتفاق افتاده در محوطه جریمه مس کرمان را یک خطای پنالتی مسلم دانست. نوروزی در پایان بازی گفت: "اعتقاد من این است که آن صحنه صد در صد پنالتی بود. من هنگام استپ سینه از طرف مدافع حریف شارژ شدم. کل استادیوم این صحنه را دیدند و متعجبم که چطور آقای ممبینی توجهی به این خطا نداشتند."
مهاجم سرعتی پرسپولیس در مورد بازی این تیم در برابر مس نیز گفت: "متاسفانه گل زودهنگام حریف در بازی رو به جلو تهاجمی ما تاثیر گذاشت. در نیمه دوم نیز با اینکه 10 نفره شدیم بازهم بهتر از مس بازی کردیم. منصفانه این بود که این بازی با تساوی به پایان برسد. متاسفانه با این روند باید همیشه دو گل پیش باشیم تا سلایق داوری روی تیم ما تاثیر نگذارد."

درگیری پیروز قربانی و لیدرهای پرسپولیس در فرودگاه/ بازداشت مربی و بازیکن مس

سایت گل - هنگامی که در سالن انتظار فرودگاه کرمان اعضای تیم پرسپولیس و همراهانشان منتظر سوار شدن به هواپیما بودند نبی اله باقریها، صمد مرفاوی، پیروز قربانی و چند تن از مسئولین باشگاه مس به همراه ساکت الهامی وارد سالن انتظار فرودگاه شدند که لیدرهای به محض دیدنباقریها به سمت او رفتند و نسبت به شادی او پس از زدن گل از وی گلایه کردندو کار او را با بازیکنان بحرین مقایسه کردند.این لیدر اعتراض داشت که چرا به عنوان یک پرسپولیسی سابق به شادمانی با پرچم حریف در زمین پرداخته است
در شرایطی که هیچ گونه بی احترامی و درگیری لفظی بین لیدرها و باقریها پیش نیامده بود پیروز قربانی به سمت لیدرهای پرسپولیس رفت و به آنها فحاشی کرد.همچنین به گزارش سایت رسمی پرسپولیس با تداوم جر و بحث‌های این سه نفر که فضای نامناسبی را در محیط عمومی ترمینال فرودگاه کرمان به وجود آورده بود، نیروی انتظامی وارد عمل می‌شود و پیروز قربانی، ساکت الهامی و هوادار پرسپولیس را بازداشت می‌کند.
بعد از درگیری پیش آمده در سالن انتظار فرودگاه شهر کرمان ، مسئولان امنیت از این پرواز و ورود مسافران به داخل هواپیما جلوگیری کردند تا احیانا اتفاق خاصی در هواپیما رخ ندهد.
پس از بازداشت این افراد حبیب کاشانی که از ابتدا سعی در آرام کردن اوضاع و حل مساله داشت در گفت و گویی با سرهنگ زندی آبادی معاونت عملیات **** فرودگاه ایشان را مجاب می‌کند که سه نفر بازداشتی را با وساطت وی رها کنند. اتفاقی که در نهایت منجر به رهایی افراد ذکر شده و حل مشکل آنها در فرودگاه کرمان می‌شود.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
بازی که اصلا تعطیل
اون از پرسپولیس که دقیقه 2 گل میخوره با یه توپ آبگوشتی
اونم از تیم حریف که نمیدونم ....... بدتر از پرسپولیس فقط زیر توپ میزد
.
البته من فکر میکنم تاکتیک تیم ! تو دفاع زیاد بد نبود . بهرحال مهارکردن کسی که تو 13-14 تا بازی 11 تا گل زده کاره سختیه .
اما برای هافبک و فوروارد من برنامه ای ندیدم . خیلی هردم بیل بود .
واقعا از لفظ فاجعه برای بازیکنانی مثل اکبری و فشنگچی و بادامکی باید اسم برد . اکبری سر صحنه اخراج وسط زمین عین یه ببو توپ رو ول کرد . من اصلا متوجه نشدم چی کار کرد ؟؟؟ بادامکی که ^$%^#$
مازیار و نوری هم زیر 20 درصد بازی کردن . چرا انقدر افت و خیز دارن بازیکنهای پرسپولیس ، متوجه نمیشم ؟
....
داوری هم کلا خیلی خرابه ( البته کل داوری رو میگم . من فکر میکنم میتونست حتی بادامکی رو هم اخراج کنه ، اگه اشتباه نکنم )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل - از مدتها پیش بحث آمدن عماد رضا به پرسپولیس شنیده شده اما هنوز این بحث شکلی واقعی دبه خود نگرفته. از طریق فرید مجید، بازیکن نفت تهران که دوست صمیمی عماد رضا محسوب می شود دقایقی با مهاجم سابق سپاهان و مورد نظر پرسپولیسی ها همکلام شدیم.

به گزارش گل عماد که در دبی به سر می برد درباره شرایط پرسپولیسی شدنش گفت:« هنوز هیچ چیز مشخص نیست، وقتی چند وقت پیش به ایران آمدم صحبتهایی با حبیب کاشانی داشتم و قرار شد باشگاه پرسپولیس انتقالم را نهایی کند اما در حال حاضر طرفین در حال رایزنی هستند تا هر چه زودتر شرایطم برای حضور در پرسپولیس مهیا شود»

عماد رضا صحبتهایش را اینگونه ادامه داد:« الان در دبی هستم و خود را آماده حضور در جام خلیج فارس می کنم. فکر میکنم این بازیها حدود 18 روز طول می کشد. به همین خاطر فکر می کنم اگر 2 با شگاه برای انتقال من به توافق هم برسند تا 18 روز باید قید پرسپولیسی شدن را بزنم»

به گزارش گل عماد رضا صحبتهایش را با تعریف و تمجید از دایی به پایان برد:« دایی بازیکن بزرگی بوده و مربی خیلی بزرگی هم هست. به پرسپولیس می آیم تا از تجربیات دایی استفاده کنم و از او گل زدن یاد بگیرم»

emad_mohammad.jpg

Last edited:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
نوری از بهترین بازیکن تیم تبدیل به بدترین بازیکن شده توی این دو بازی اخیر

بادامکی هم که من هنوز در شگفتم چجوری بهش بازی میدن

دهه 70 که پرسپولیس اینقدر مقتدرانه بازی میکرد دلیلش این بود که بهترین بازیکنای ایران توش بودن. اما شما الان رو ببین. هرکی اومد در رو باز کردن گفتن بفرمایید تو باشگاه

بادامکی و اکبری و... نه تنها بهترین بازیکن های ایران نیستن بلکه بازیکن درجه چندم به حساب میان که خیلی راحت توی پرطرفدارن ترین تیم آسیا دارن بازی میکنن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عماد بیاد خوب میشه

عماد میشه و رضایی و ارفی

نوروزی هم میشه ذخیره. یه فکری هم باید واسه میانه میدان بکنند. اونجا مازیار تنهاست. فقط نوری کنارشه

باقری که سن و سالی ازش گذشته و کارایی زیادی نداره
بادوم هم که صحبتش نیست

مدافعانمون هم بد نیستند. علی عسگر جا افتاده. سپهر و نورمحمدی هم خوبند. یه افریقایی هم میخواد بیاد
این سمت هم باید یه فکری کرد.محمد بازیش بگیر نگیر داره

کلا باید یه سری بازیکن برن از تیم یا نیمکت نشین بشن. اکبری - بادوم و ....

درسته بادوم تخریبچیه بازی حریفه اما 2 تا پاس که باید بتونه بده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سايت گل ـ صبح امروز سايت باشگاه پرسپوليس خبري منتشر كرد مبني بر اينكه سرمربي پرسپوليس به آلمان مسافرت كرده است. اين سفر در شرايطي كه بازي‌هاي ليگ مدتي تعطيل خواهد بود البته چيز عجيبي نيست. اما نكته اين است كه خبرنگار سايت گل در تماسي با نزديكان علي دايي از ايشان شنيد كه سفر دايي نه به آلمان كه به سوئيس بوده است.

علي دايي كه تيمش پرسپوليس روز گذشته مغلوب مس كرمان شد در اوج درگيري با فدراسيون فوتبال قرار دارد او پس از اصرار به مصاحبه‌هاي تند عليه فدارسيون از گفت‌وگو با رسانه‌ها منع شده و ديروز هم با وجود اعتراض شديدي كه به داوري داشت نتوانست با خبرنگاران كرماني به گفت‌وگو بنشيند. دايي اما قبلا هم گفته بود كه حكم ممنوعيت وي از مصاحبه باعث نخواهد شد كه او از پيگيري‌اش عليه فدراسيون فوتبال دست بكشد و وي مطالبات خود را با جديت بيشتر پيگيري خواهد كرد.

به گفته يك منبع آگاه سفر اخير دايي به اروپا نيز در همين راستا انجام شده و وي كه چندي پيش براي جلسه كميته فني به زوريخ رفته بود دوباره به مقر فيفا رفته تا شكايت خود را عليه فدراسيون فوتبال محكم‌تر از گذشته پيش ببرد.

دايي در حال حاضر يكي از بزرگترين دلمشغولي‌هاي فدراسيون فوتبال است. او در چند ماه اخير به اندازه برگزاري ليگ يا آماده‌سازي تيم ملي از فدارسيون انرژي گرفته است و به نظر مي‌رسد اگر بين دو طرف گرفته نشود درگيري همچنان ادامه‌دار خواهد بود.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
کلا فکر کنم تا وقتی دایی هست پرسپولیس قهرمان نخواهد شد .

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
این حکایت داوری دیگه داره به طرز مفتضحانه ای تابلو میشه!!

بادامکی هم که من هنوز در شگفتم چجوری بهش بازی میدن
خدایی منم موندم آخه چطوری پتروویچ رو 2 فصل قبل از دست دادن و این بادامکی رو نیگه داشتن!
کریم باقری هم که شدیدا افت کرده دیگه سن و سال داره تاثیر خودش رو نشون میده.تا میاد فکر کنه و یه پاس بده توپش رو زدن!
از اکبری که توقعی بیش از این نمیره ولی یه سوال اساسی که واسه من پیش میاد اینه که علیرضا محمد کی می خواد سانتر کردن رو یاد بگیره؟!!داغ 4 تا سانتر درست به دلمون موند!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سایت گل- عمادرضا مهاجم گلزن عراقی که در حال حاضر در اردوی تیم ملی عراق در دوبی به سر می برد، یکشنبه شب به تهران می آید تا روز دوشنبه قرارداد خود را با پرسپولیس ثبت کند. قرار است از سوی باشگاه پرسپولیس مبلغی به حساب عماد رضا واریز شود تا باشگاه الزمالک رضایتنامه او را از طریق ایمیل برای باشگاه پرسپولیس ارسال کنند تا این بازیکن بتواند قرارداد خود را ثبت کند. عمادرضا قرار است پس از عقد قرارداد، برای بازی های جام خلیج فارس عازم کشور یمن شود.

لازم به توضیح است که طبق قوانین و مقررات نقل و انتقالات بازیکنان، عماد رضا در صورت عقد قرارداد می تواند پس از گذشت 21 روز از تاریخ آن، برای پرسپولیس به میدان برود. بدین ترتیب احتمالا عماد رضا از نیم فصل دوم برای پرسپولیس بازی خواهد کرد، چرا که بعد از مسابقات جام خلیج فارس این بازیکن باید با تیم ملی عراق در جام ملتهای آسیا حضور یابد و در مدت زمان برگزاری جام ملتها لیگ برتر نیز تعطیل خواهد بود.

112475_news.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب خداروشکر همه روی بازی افتضاح و نداشتن آی کیوی بالای این جلال خان اکبری اتفاق نظر داریم. افتضاحه به تمام معنی هست این بازیکن. باعث حتمی اخراج نورمحمدی بود.
داور هم که پنالتی به اون واضحی رو نگرفت. به سلامتی چندمین پنالتی که برای پرسپولیس گرفته نشد.
مهرداد عزیز میگه تیم افتضاح من میگم قبول ولی همین تیم ( که به نظر من شایسته تساوی بود) یک پنالتی مسلمش گرفته نشد . هفته قبلترش یک پنالتی اشتباه علیه اش گرفته شد و هفته های قبلتر که بهتره من صحبتی نکنم. به جرات تا الان 7-8 امتیاز پرسپولیس به خاطر داوری ازش گرفته شده و از سر همین امتیاز ازدست رفتن ها حریفان مستقیمش امتیاز به دست آوردن . فقط امتیازاتی که پرسپولیس از دست داده ملاک نیست ، باید امتیازاتی رو که رقیب رو در روش به دست آورده هم حساب کرد. مثلا اگر این پنالتی رو برای پرسپولیس میگرفت پرسپولیس یک امتیاز به دست می آورد و مس 2 امتیاز از دست می داد ولی الان مس 3 امتیاز داره و پرسپولیس 0 .

با همه این احوال تیم ما یکی از 3 تیمی هست که توانایی قهرمانی داره به همراه تیمهای اصفهانی و البته یه حسی به من میگه سپاهان خطرناکتر خواهد بود.
امیدوارم بعد از تعطیلات و بازگشت علی عسگر و رضایی و جذب عماد رضا تیم بتونه بیشتر به دنبال هدف اصلیش یعنی موفقیت در آسیا و قهرمانی لیگ باشه.

شاد و پیروز باشید

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فهیم عزیز رسیدن به خیر . شما خوبید؟

اما درباره فرمایش شما : کاملا موافقم . حداقل خود فوتبالیست های بزرگ نباید پشت همدیگه رو توی اینجور مواقع خالی کنند.
این رفتارهای فدراسیون هم نوعی پاک کردن صورت مساله هست تا پاسخ به انتقادات

شاد و پیروز باشید

سلام ساسان جان ممنونم.
بقول آقاي توكلي نماينده شاخص!!!!تهران در مجلس اگه آزادي بيان داريد آزادي بعد از بيان هم داشته باشيد. اينقدر اوضاع خر در چمن شده كه حالا جناب مايلي هم شاكي شدن كه اگه من و دائي حق حرف زدن نداريم پس دكتر شريفي هم حق حرف زدن ندارن. و متاسفانه يا خوشبختانه همه بحث ها فورا سياسي ميشه و با همه چيز هم سياسي برخورد ميشه .همه چيز ما تو اين مملكت بايد به همه چيزمون بياد.

داوري بازي پرسپوليس-مس چقدر قشنگ بود كه ديروز داوري بازي استقلال هم ديديم و طبق گفته شما فقط نبايد از دست رفتن امتيازهاي پرسپوليس شاكي بود

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

البته باید یه فکری هم به حال نوری کرد. به طرز غریبی نوسان داره، وقتی خوبه تیم عالی کار میکنه و وقتی رو فرم نباشه (به هر دلیل) تیم راه نمیره ، مثل بازی با مس که خیلی ضعیف بود و نتونست تیم رو راه بندازه. تصور میکنم مسائل روحی در ثبات عملکردش بی تاثیر نیست. به نظرم مربی ها باید به محمد نوری توجه ویژه ای داشته باشن.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من نمیدونم الان چه وقت قرارداد بستن با عماد رضاست؟؟
این که از اول فصل تمرین نکرده!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با حضور سکو برت مدافع میانی اهل مالی در هیات فوتبال استان تهران قرارداد این بازیکن با تیم فوتبال پرسپولیس به طور رسمی ثبت شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بعد از ظهر امروز(شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهایی با حبیب کاشانی، به همراه منصور بیک محمدلو مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به هیات فوتبال رفت تا قراداد نهایی خود را با این باشگاه به ثبت برساند.
به موجب قراداد میان باشگاه پسپولیس و سکو برت، این بازیکن تا پایان فصل لباس پرسپولیس را به تن خواهد داشت.
شایان ذکر است که برت می‌تواند در صورت صلاحدید کادر فنی پرسپولیس در بازی آینده سرخ پوشان در جام حذفی به میدان رود.

1289654063.jpg

HAM3D_73

Registered User
لایک‌ها
0
با حضور سکو برت مدافع میانی اهل مالی در هیات فوتبال استان تهران قرارداد این بازیکن با تیم فوتبال پرسپولیس به طور رسمی ثبت شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بعد از ظهر امروز(شنبه) سکو برت پس از انجام جلسه نهایی با حبیب کاشانی، به همراه منصور بیک محمدلو مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس به هیات فوتبال رفت تا قراداد نهایی خود را با این باشگاه به ثبت برساند.
به موجب قراداد میان باشگاه پسپولیس و سکو برت، این بازیکن تا پایان فصل لباس پرسپولیس را به تن خواهد داشت.
شایان ذکر است که برت می‌تواند در صورت صلاحدید کادر فنی پرسپولیس در بازی آینده سرخ پوشان در جام حذفی به میدان رود.

1289654063.jpg
میگم اینم مثل اون یکی آفریقاییه هپاتیت نداشته باشه بندازینش بیرون!

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
سلام خدمت دوستان
مهرداد عزیز میگه تیم افتضاح من میگم قبول ولی همین تیم ......

ساسان جان با من که نبودی ؟ :D ن خیلی سعی کردم خودم رو کنترل کنم سر پست اخری :lol:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سکو برت مدافع اهل مالی امروز(شنبه) قرارداد رسمی خود را با تیم فوتبال پرس پولیس به ثبت رساند. سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پس از امضای این قرارداد مصاحبه‌ای را با این بازیکن انجام داده است که متن این مصاحبه در زیر آمده است:

به خاطر اینکه به عضویت خانواده بزرگ پرسپولیس درآمده‌اید به تو تبریک می‌گوییم. لطفا از سوابقتان به ما بگویید.
متشکرم. من در سال‌ها و دوره‌های متفاوتی در تیم‌هایی چون موناکو فرانسه، وست برومویچ، فولام و ریموت انگلیس و مینیوس یونان بازی کرده‌ام که با این آخری در جام یوفا نیز به میدان رفته‌ام. در رده ملی در رده‌های جوانان، امید و بزرگسالان نیز برای تیم ملی کشورم، مالی به میدان رفته‌ام و با این تیم مقام سوم جام ملت‌های آفریقا را به دست آوردیم.

در چه پست یا پست‌هایی می‌توانی بازی کنی؟
پست من دفاع وسط است اما در هر جایی از میدان که علی دایی صلاح بداند به میدان خواهم رفت.

پرسپولیسی شدن چه حسی دارد؟
خوشحالم که با یکی از بزرگترین تیم‌های آسیا قرارداد بسته‌ام بابت این موضوع احساس خوبی دارم و از روز اول با اطمینان می‌دانستم که می‌توانم در تمرینات این تیم رضایت کادر فنی را جلب کنم.

میان حضور تو در تمرینات و عقد قراردادت فاصله‌ای افتاد، آیا این تاخیر تاثیر منفی روی عمل کردت نمی‌گذارد؟
به هیچ وجه. اصلا می‌شود این تاخیر را با نگاهی مثبت دید. در جاهای دیگر دنیا هم برای ثبت قراردادها چنین اتفاقاتی می‌افتد. این قرارداد در شرایطی بسته می‌شود که کادر فنی از من و من از مجموعه تیم آشنایی کاملی پیدا کرده‌ایم.

از نظر هماهنگی با تیم در چه شرایطی قرار داری؟
از نظر خودم با تیم هماهنگی خوبی پیدا کرده‌ام اما این بستگی به کادر فنی دارد که کی از من استفاده کند. در حال حاضر از نظر آمادگی بدنی نیز مشکلی ندارم.

در این مدت با کدامیک از بازیکنان تیم بیشتر جور شده‌اید؟
تیاگو برای هماهنگ شدن من با فضا خیلی به من کمک کرد او به زبان انگلیسی مسلط است و در آشنایی‌ام با سایر بازیکنان بسیار کمک کرد. البته در این مدت کلمات فارسی زیادی یاد گرفته‌ام و امیدوارم بتوانم به زبان فارسی با دیگران ارتباط برقرار کنم.

بازی پرسپولیس با مس کرمان را دیدی؟
بله این بازی را از تلویزیون دیدم. متاسفانه گل زودهمنگام حریف باعث شد که در ادامه بازی را با عجله دنبال کنیم. 10 نفره شدن تیم هم در نیمه دوم برنامه‌ها را به هم زد هرچند پرسپولیس تحت این شرایط نیز نشان داد تیم بزرگی است.

1289658284.jpg

فایل های ضمیمه

• sek1.jpg
    sek1.jpg
    63.2 KB · نمایش ها: 2

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
سکو برت مدافع اهل مالی امروز(شنبه) قرارداد رسمی خود را با تیم فوتبال پرس پولیس به ثبت رساند. سایت رسمی باشگاه پرسپولیس پس از امضای این قرارداد مصاحبه‌ای را با این بازیکن انجام داده است که متن این مصاحبه در زیر آمده است:

به خاطر اینکه به عضویت خانواده بزرگ پرسپولیس درآمده‌اید به تو تبریک می‌گوییم. لطفا از سوابقتان به ما بگویید.
متشکرم. من در سال‌ها و دوره‌های متفاوتی در تیم‌هایی چون موناکو فرانسه، وست برومویچ، فولام و ریموت انگلیس و مینیوس یونان بازی کرده‌ام که با این آخری در جام یوفا نیز به میدان رفته‌ام. در رده ملی در رده‌های جوانان، امید و بزرگسالان نیز برای تیم ملی کشورم، مالی به میدان رفته‌ام و با این تیم مقام سوم جام ملت‌های آفریقا را به دست آوردیم.

در چه پست یا پست‌هایی می‌توانی بازی کنی؟
پست من دفاع وسط است اما در هر جایی از میدان که علی دایی صلاح بداند به میدان خواهم رفت.

پرسپولیسی شدن چه حسی دارد؟
خوشحالم که با یکی از بزرگترین تیم‌های آسیا قرارداد بسته‌ام بابت این موضوع احساس خوبی دارم و از روز اول با اطمینان می‌دانستم که می‌توانم در تمرینات این تیم رضایت کادر فنی را جلب کنم.

میان حضور تو در تمرینات و عقد قراردادت فاصله‌ای افتاد، آیا این تاخیر تاثیر منفی روی عمل کردت نمی‌گذارد؟
به هیچ وجه. اصلا می‌شود این تاخیر را با نگاهی مثبت دید. در جاهای دیگر دنیا هم برای ثبت قراردادها چنین اتفاقاتی می‌افتد. این قرارداد در شرایطی بسته می‌شود که کادر فنی از من و من از مجموعه تیم آشنایی کاملی پیدا کرده‌ایم.

از نظر هماهنگی با تیم در چه شرایطی قرار داری؟
از نظر خودم با تیم هماهنگی خوبی پیدا کرده‌ام اما این بستگی به کادر فنی دارد که کی از من استفاده کند. در حال حاضر از نظر آمادگی بدنی نیز مشکلی ندارم.

در این مدت با کدامیک از بازیکنان تیم بیشتر جور شده‌اید؟
تیاگو برای هماهنگ شدن من با فضا خیلی به من کمک کرد او به زبان انگلیسی مسلط است و در آشنایی‌ام با سایر بازیکنان بسیار کمک کرد. البته در این مدت کلمات فارسی زیادی یاد گرفته‌ام و امیدوارم بتوانم به زبان فارسی با دیگران ارتباط برقرار کنم.

بازی پرسپولیس با مس کرمان را دیدی؟
بله این بازی را از تلویزیون دیدم. متاسفانه گل زودهمنگام حریف باعث شد که در ادامه بازی را با عجله دنبال کنیم. 10 نفره شدن تیم هم در نیمه دوم برنامه‌ها را به هم زد هرچند پرسپولیس تحت این شرایط نیز نشان داد تیم بزرگی است.

1289658284.jpg
بازیکن خوبی به نظر میاد ولی باید بازیش دید بعد نظر کلی بدند
غیر از مدافع تیم نیاز به یه بازیکن خط حمله گل ساز داره

بالا